📡📡📡
*جزئیات بازداشت پسر میرسلیم به جرم مسائل امنیتی*
▪️«مصطفی میرسلیم»:پسرم (مهدى) را پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنيت ملی به پنج سال حبس محكوم کردند که پس از درخواست تجديد نظر و قطعى شدن حكم، در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوين برده شد.
▪️منافقین با شناسايى و سوء استفاده از نقطه ضعف مهدى او را به دام انداخته و سعى كردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقهبندى شده بوده، موفقيتى جز به دام انداختن او به دست نياوردند.
▪️بنده برای جلوگیری از هرگونه شائبه و شبهه، در هیچ یک از مراحل بازداشت و بازجويى و محاكمه و تجديد نظر دخالتی نکردم.
▪️نقطه ضعف مهدى از بدو تولد با او بوده و این مسئله هم جسمی است و هم روحی. فرزندم بسيار عاطفى و ساده لوح است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بكشانند و مأموران امنيتى نيز گمان كرده بودند كه او عنصر اثرگذاری است.
*مصباح : مسأله آقا زادگی در جمهوری اسلامی، پر رنگ و حساس است! ....عملکرد آقا زاده ها، عموما آنقدر پر حرف و حدیث بوده که تبدیل به آفت نظام شده تا مزیت نظام! ....یکی در خارج از کشور تحصیل می کند و در تور سازمان های جاسوسی گرفتار شده است! ...یکی با رانت و جایگاه پدر و خانواده ، اهل زد و بند اقتصادی_ سیاسی شده است! ...و یکی با ذات ساده لوحی!....صاحبان آقا زاده ها بیشتر مراقب باشند!*
*شما رئیس مردم نیستید! نوکر مردم هستید!*
▪️رحیم پور ازغدی: امیرالمومنین(ع) در نهجالبلاغه میفرمایند کسی که آمادگی ندارد مردم حتی به او توهین کنند، مسئولیت نپذیرد! میفرماید یکی از ظرفیتهایی که مدیرانی که بهخصوص با مردم در ارتباطند، باید در خودشان ایجاد کنند این است که باید فحشخورشان خوب باشد!
▪️صبح قاضی را منصوب کرده و عصر آنرا عزل کرده! میگوید خیانت کردم یا جنایت؟ امام میفرماید نه خیانت کردی و نه جنایت؛ نیروهای من خبر آوردند همین روز اول، دو سه جلسه دادگاه تشکیل دادی که صدای تو از شاکی و متهم بلندتر بود!
*مصباح: حکمرانی نوین اسلامی باید مشی حکمرانی امیرالمومنین را الگوی خود قرار دهد. رسیدن به این مرحله، در قدم اول نیازمند فربه شدن علمی مدیران اجرایی در سبک مدیریتی علوی است. این مهم با ایجاد کرسی های علمی مدیریت علوی در دانشگاه ها محقق می شود! جمهوری اسلامی، فرصتی بی نظیر برای حاکمیت دولتی شیعی است تا نظریات مکتب اهل بیتی تئوریزه شود.!*
۳. شبهه سوم :
*صحیح نبودن سند حدیث «من کنت مولاه فعلی مولاه»*!!.
این شبهه را ابن حزم ظاهری قرطبی یزیدی (م ۴۵۶ ق) در کتاب «الفصل و الأهواء و النحل» (ج ۳، ص ۶۴) به این صورت بیان کرده: «و أما من کنت مولاه فعلیّ مولاه فلا یصحّ من طریق الثقات أصلاً» و همین مطلب را در کتاب «المفاضلة» (ص ۲۶۴) نیز تکرار کرده است.
*اولا* در جواب به این شبهه همین بس که حافظ ذهبی (م ۷۴۸ ق) بالاترین اعتبار را برای این حدیث قائل شده و نوشته است: «إنّه حدیثٌ حسنٌ عالٍ جدّاً و متنُه فمتواتر». (سیر أعلام النبلاء، ج ۵، ص ۴۱۵) همچنین ذهبی در جای دیگر میگوید: «الحدیث ثابت بلا تردید» (همان، ج ۸، ص ۳۳۵). ذهبی علاوه بر دو عبارت فوق، یقین قلبی خود را نیز اظهار کرده و میگوید: «من یقین دارم که رسول خدا صلی الله علیه و آله این حدیث را بیان نموده است». (اتیقن آن رسول الله قاله، همان، ج ۵، ص ۴۱۵ و ج ۸، ص ۳۳۵ )
*ثانیا* ترمذی (م ۲۷۹ ق) نیز در زمره حدیث شناسانی است که این حدیث را صحیح شمرده، میگوید: «حدیث الغدیر حسن صحیح» (صحیح ترمذی، ج ۵، ص ۶۳۳).
*ثالثا* غزالی (م ۵۰۵) متن این حدیث را مورد اجماع و اتّفاق تمام مسلمانان شمرده و مینویسد: «أجمع الجماهیر علی متن الحدیث فی خطبته یوم غدیر بإتفاق الجمیع و هو یقول: من کنت مولاه فعلی مولاه» (سرّالعالمین، ص ۴۵۳).
با وجود تصریحات متخصصین در فن حدیث که به برخی از آنها اشاره شد، تردیدی در بی ارزش بودن ادعای ابن حزم باقی نمیماند. در عین حال مناسب است که تصریح ابوهریره به صحت حدیث غدیر و عمل نکردن او به مضمون آن بیان شود. ابوهریره از راویان حدیث صحیح غدیر است. ابن ابی شیبه (م ۲۳۵ ق) که استاد و شیخ بخاری است، از ابی یزید اُودی و او از پدرش نقل میکند که ابوهریره وارد مسجد شد. عدهای اطراف او جمع شدند. در این هنگام جوانی به او گفت: تو را به خدا سوگند میدهم که آیا شنیدهای پیامبر فرموده باشد: «هر کس که من مولای او هستم علی مولای اوست؛ خدایا دوست بدار هر شخصی را که علی را دوست بدارد و دشمن بدار هر شخصی را که علی را دشمن بدارد»؟ ابوهریره پاسخ داد: بله شنیدهام. آن جوان به ابوهریره گفت: پس من از تو بیزارم و شهادت میدهم که تو با دوستان علی دشمنی کردی و با دشمنان علی دوستی کردی. در این هنگام مردم او را سنگباران کردند. (المصنف، ج ۷، ص ۴۹۹، حدیث ۲۲۰۹۲)
📡📡📡
*شبکه۱۲ اسرائیل : اسرائیل در جلب رضایت بایدن برای حمله نظامی به ایران شکست خورده است. اسرائیل برنامه نظامی خود را دنبال خواهد کرد.*
*مصباح: از اول انقلاب، همواره گزینه نظامی آمریکا علیه کشورمان از اولین گزینه های روی میز بوده است، اما اخیرا بایدن در دیدار منطقه ای خود از سرزمین های اشغالی و عربستان ، اعلام کرد، گزینه نظامی آخرین ابزار است!!.... با ادامه غنی سازی سطح بالا، جمهوری اسلامی از مرحله گریز اتمی عبور کرده و سایه جنگ نظامی برای همیشه برطرف شده است!... استکبار فقط زبان زور و قدرت را متوجه می شود! پس «استراتژی مقاومت» با رویکرد تقویت قوای نظامی و تقویت ساختارهای داخلی جهت خودکفایی، راه مقابله با دشمنی آمریکا و تضمین پیروزی است و«استراتژی سازش» با رویکرد تقویت اعتماد به غرب و اتکال به بیگانگان، پر هزینه است و محکوم به شکست!!*
*عکس جمعی شرکتکنندگان در نشست جده*
*مصباح:.....۷۰ سال پیش ، کشورهای فوق تصمیم گرفتند که اسراییل را نابود کنند ولی جمیعاً شکست خوردند!.... و امروز تصمیم گرفته اند جمیعاً از اسراییل دفاع کنند!.... اما این بار هم شکست خواهند خورد!..... وقتی حاکم اسلامی، عزت را از کدخدا می خواهد! و امت اسلامی در سکوت و خفقان، در برابر نص صریح قرآن می ایستد، چه عاقبتی در انتظار حکومت های اسلامی است؟.... عاقبت حقیرها این است!*
✍️✍️✍️
*باسمه تعالی*
*مصباح بررسی می کند؛*
دکتر رضا زمانی
یک اتفاق ، یک تحلیل؛
(شماره ۲۱)
*نشست سه جانبه*
هفتمین نشست کشورهای ضامن روند آستانه ( با موضوع سوریه ) به میزبانی ایران و در تهران برگزار شد. پوتین و اردوغان به تهران آمده اند و با رهبری معظم دیدار کرده اند! و اما اهمیت این نشست 👇👇
۱. برگزاری این نشست بعد از سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه ، به معنای واکنشی به آن سفر و شکست سفر بایدن در انزوای ایران است!
۲. اصول اساسی در موضوع سوریه ، حفظ یکپارچگی ، تمامیت ارضی، احترام به حاکمیت ملی و استقلال جمهوری عربی سوریه و تعیین سرنوشت این کشور بدون مداخله خارجی و نظامی است!
۳. محور غربی_عربی_عبری، تلاش بسیاری کردند تا در تعیین سرنوشت سوریه دخالت کنند ولی با ایستادگی ایران، موفق نشدند!
۳. نشست سه جانبه ایران ، روسیه و ترکیه، می تواند در راستای همگرایی منطقه ای برای تشکیل بلوک بزرگ قدرت باشد.فلذا نگرانی و رصد اتفاقات این نشست توسط آمریکا ، اروپا و اسرائیل روشن است!
۴. انتظار می رود، با بررسی مجموعه شرایط بین المللی، نشست سران سه کشور، موفقیت آمیز باشد!
۵. ترکیه
الف؛ ترکیه و سوریه : ترک ها خواهان حل داستان سوریه هستند! توجه ترکیه بر دریای سیاه متمرکز شده است. بخاطر درگیری هایی که ترکیه با قبرس و یونان، در شمال دریای سیاه دارد، و از طرفی تورم و بروز مشکلات اقتصادی، مخالفین اردوغان را برای انتخابات سال آینده متحد تر کرده است، فلذا ترکیه تصمیم دارد با حل مشکل سوریه، نگرانی های خود را در حوزه جنوب دریای سیاه حل کند و اوضاع اقتصادی ترکیه را بهبود بخشد!
ب: ترکیه و روسیه : ترکیه عضوی از سازمان نظامی ناتو به رهبری آمریکاست! در جنگ اوکراین ، ترکیه نقش مهمی پیدا کرده و تحت فشار است تا عضویت سوئد و فنلاند را بپذیرد. این پذیرش، در صورتی است که با روس ها رو در رو می شود و از طرفی به اروپا و آمریکا اطمینانی ندارد!.
ج : ترکیه و ایران: ایران صراحتاً از ترکیه خواسته تا از خاک سوریه عقب نشینی کند و با مذاکره نگرانی های خود را حل کند!. مساله دوم ایران در ارتباط با ترکیه، آذربایجان و نقش ترکیه در آنجاست! ایران از ترکیه خواسته تا وضعیت جغرافیایی منطقه تغییر نکند! رهبر انقلاب هم به این نکته ها صریحاً اشاره کردند و مطالباتی داشتند! ترکیه ایران را در حوزه اقتصادی، شریک پر سودی می داند و در زمینه سیاسی، علیرغم تعارض منافع ، ایران را حامی خود قلمداد می کند. به طور کلی ایران با جمیع امتیازاتش ، شریکی مطمئن و متحدی راهبردی برای ترکیه محسوب می شود. ترکیه تلاش می کند تا باحضور در پیمان های منطقه ای که با مشارکت ایران صورت می گیرد، سهم بالایی در نظم جدید بین المللی برای خود بسازد.
د: ترکیه و عربستان، مصر و اسرائیل:
روابط ترکیه با این سه کشور بیشتر تاکتیکی است تا راهبردی!.ترک ها ، تفکر نو عثمانی را در سر دارند و با اسلام مصریها مشکل اساسی دارند. براساس واقعیت های روابط بین الملل، ترکیه می داند که ائتلاف های غربی_ عربی ، سرانجامی ندارد اما در هر صورت ترکیه در بلوک غرب تعریف می شود و برخی از رفتارهای او، در ید اختیار ترکیه نیست.!
....ترکیه تلاش می کند با همه کشورها کار کند و این مسأله باعث شده تا نتواند شریکهای استراتژیک عمده و قوی داشته باشد.!
روسیه :
الف: روسیه و ایران
روس ها بسیار متفاوت از ترکیه هستند!...
جنگ اوکراین، روابط ایران و روسیه را از «روابط راهبردی» به «روابط عمیق استراتژیک» سوق داده است.ما امروزه شاهد رشد مبادلات اقتصادی بین طرفین هستیم و مسأله مبادلات بانکی و بحث بر سر تاسیس بانک ضد تحریمی مطرح است. گشایش نماد معاملاتی روبل و ریال یک نقطه عطف در روابط اقتصادی است. نشست اخیر در سرعت بخشیدن و تعامل سازنده دو کشور نقش اساسی دارد.!
در زمینه نظامی فرصت مناسبی است تا سطح روابطمان کمی و کیفی ارتقا یابد.ایران به سوخو ۳۰، سیستم پدافندی اس۴۰۰، تانک های تی ۹۰ و هواپیماهای آموزشی روسی احتیاج دارد و روس ها هم شدیداً محتاج پهپاد های ایرانی هستند.!
ب: روسیه و غرب :
جنگ اوکراین ، سبب شد جنگ سرد روس ها با غرب وارد مرحله جدید جنگ تلفیقی گرم و سرد شود!. در واقع آمریکایی ها در اوکراین می جنگند و روز به روز برخورد دو ابر قدرت بیشتر و بیشتر می شود. رفتارهای غربی ها با روس ها، سبب رشد و سرعت تحولات بین المللی شده است.نظم آمریکایی مستقر در صحنه بین المللی در حال فرو پاشی است و سرانجام این جنگ می تواند منشا تحولات اساسی نظام بین المللی باشد. نزدیکی روس ها به ایران و چین و اتحاد و انسجام پیمان های منطقه ای مثل شانگهای و بریکس ، سبب نگرانی شدید بلوک قدرت غربی شده است. شاید زمستان سرد پیش رو، کانون گرم تحولات عمیق و راهبردی جهانی باشد.!
.....در هر صورت نشست سه جانبه ، فراتر از موضوع سوریه، زمینه ای برای گفتگو درباره بح
ران های بین المللی، مسایل منطقه ای و رشد روابط اقتصادی _سیاسی طرفین است.بر این مبنا، این نشست در راستای همگرایی منطقه ای ، بلوک بزرگ قدرت شرق را شکل می دهد!..
ایران ظرفیت کریدوری خود را ارتقا می دهد و آنچه نگرانی رسانه های غربی_ عربی_ عبری را موجب شده ، شکست سر خط رسانه ای انزوای ایران است.!
باسمه تعالی
مصباح بررسی می کند؛
*#با_کارشناسان،#با_نویسندگان*
(شماره ۸)
*.....نشست سه جانبه سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه با پایه موضوع «سوریه» بیشتر از هر چیزی، شکست سیاست های محور غربی_عربی_عبری در قبال ایران است!تحولات بین المللی سرعت گرفته و آبستن حوادث بسیار تعیین کننده و اساسی است. این نشست، در راستای نقش و سهم ایران در نظم جدید بین المللی است.روسها و ترک ها به ایران نزدیکتر می شوند و با دیپلماسی فعال دولت سیزدهم ، تهران یکی از کانون های اثر گذار تغییر نظم آمریکایی است!....#امیر حسین ثابتی در توئیتی می گوید ؛ 👇👇*
«بعد از اینکه نیروی هوایی روسیه عملا تبدیل به نیروی نظامی ایران و جبهه مقاومت در جنگ سوریه شد، رهبرانقلاب در دیدار با پوتین حداقل در ۴ مورد با ادبیاتی دستوری و استفاده از تعبیر "باید" نکاتی را خطاب به او مطرح کردند.اما از منظر عقل کوچک غربگراها، ایران مستعمره روسیه است!»
*.....کاشکی مغزهای کوچک زنگ زده اصلاحات چی های غربگدا، توان درک تحولات بین المللی را می داشتند و متوجه می شدند که کدخدا در حال افول اساسی است و کانون قدرت در شرق در حال شکل گیری است و ایران مقتدر و جبهه سرافراز مقاومت، جایگاه بالایی در آن خواهد داشت!...*
#مصباح بررسی می کند؛
اظهار نظر یکی از اصلاح طلبان درباره عملکرد دولت روحانی؛ اعتراف به ناکارآمدی یا فرار رو به جلو؟!.....👇👇
*وزیر دولت اصلاحات: میپذیریم شرایط موجود ناشی از عملکرد دولت روحانی است*
#علی صوفی در گفتگو با "فارس":
روحانی هم به ۲۴ میلیون رأی طرفداران خود پشت کرد هم به اصلاحطلبان؛ او به تعهداتی که به مردم داده بود بیاعتنا شد.
روحانی به بیراهه رفت و حتی بسیاری از اصلاحطلبان استعفای او را هم کلید زدند.
کارنامه دولت دوم حسن روحانی نه قابلقبول و نه موردحمایت اصلاحطلبان است.
عملکرد دولت دوم روحانی مأیوسکننده و زیانبار بود و برخی از مشکلاتی که امروز به چشم میخورد به همین دلیل است..!
*.....آقای صوفی ، خود را اصلاح طلب خالص می داند!!🤔😳...این گونه اظهارات، بیشتر از هر چیزی، القا جداسازی روحانی و دارو دسته اش از جماعت اصلاح طلب است.! هدف اصلی هم متمرکز بر انتخابات مجلس آینده است!....*
*اما واقعیت این است که شرائط موجود، حاصل تشریک مساعی و مساعدت اصلاح طالبان از هر جنس و گروهی است! اگر آقایان و خانم های اصلاح طلب، شجاعت دارند باید صادقانه به ناکارآمدی های خود اعتراف کنند!*
*باسمه تعالی*
از منشور حسینی تا منشور مهدوی (شماره ۵۲)
دکتر رضا زمانی
*دکترین کاظمیت، حفظ دینداران*
ذوات مقدسه معصومین سلام الله علیهم ، همگی در راستای حفظ دین و مصلحت آن ، اقدامات سلسله واری را انجام داده اند! در بحث استراتژی، همواره سه گام وجود دارد؛ «ایجاد، حفظ و بسط».... چهار معصوم اول، در «ایجاد و حفظ اسلام مجاهدت بسیاری کردند و فرصت بسط آن را نیافتند! و حتی سرانجام، امام حسین علیه السلام برای حفظ اسلام و دین، به مسلخ شهادت رفت!
امام سجاد علیه السلام، بعد از شهادت پدر، در دوره خفقان شدید اموی، عنصر ایمان را از نو ایجاد کرد! در دوران امام باقر علیه السلام ، عنصر ایمان مسلمان، به زیور علم آراسته شد و امام صادق علیه السلام ، تلاش کرد تا برای حفظ و بسط مسلمان مومن عالم، مکتبی ایجاد کند تا در قالب آن مکتب، مسلمانی نهادینه شود......به عبارتی، بعد از ماموریت معصومین اولیه برای حفظ و بقای مکتب پیامبر اسلام، تلاش های معصومین ثانویه با ایجاد نهضت های ایمانی، علمی و فرهنگی تحت دکترین های سجادیت، باقریت و جعفریت ، به ایجاد مکتب جعفری انجامید.
و اما دکترین امام کاظم علیه السلام ، در «حفظ دینداران» متمرکز می شود! جامعه کاظمی در ماهیت خود مومن حامل اسلام را حفظ می کند! .....اما پروسه حفاظت دینداران امام کاظم ،چگونه فرایندی را طی می کند؟!.....
....در بحث خودشناسی، باید گفت، انسان از سه وجود تشکیل شده است؛ وجود اول، وجود غریزی ( ناف به پایین) است که حوزه عمل نفس اماره و متعلقات آن است ( نفس مزینه ( زینت بخش خطا و گناه ) و نفس مسوله ( توجیه گر خطا و گناه) این مرتبه وجودی که عینی و غریزی است، در حوزه شهوات و نفسانیات انسانی عمل می کند و دانش آن هم غریزی است!
وجود دوم ، وجود ذهنی است ( از گردن تا سر) که حوزه عمل نفس ناطقه است. دانش این حوزه که با کمک حواس پنجگانه شکل می گیرد، علم حصولی است!
وجود سوم وجود قلبی است (حوزه سینه) که منشا نفس ملهمه است و کانون علم حضوری است. وجود قلبی ما، منشا هستی ماست!...که زمینه ساز پرورش نفس ملهمه و اوج گیری انسان است!
انسان همواره دو مانع عمده دارد؛
۱. «شهوات» که از وجود غریزی ما نشأت می گیرند.
۲.«ذهنیات» که امکان انحراف آن وجود دارد. زیرا برگرفته از وجود ذهنی است و با خطای حواس، دچار لغزش می گردد.
ایمان، از وجود قلبی ما صادر می شود، وقتی مزین به علم و معرفت شود، این انسان حامل دین می شود. در این صورت، همواره باید سلطان تن (عقل) بر شهوات، تسلط داشته باشد.
....در جامعه کاظمی، تک تک اعضا جامعه وجود غریزی و ذهنی را تابعی از وجود قلبی می گیرند!..... حوزه وجودی انسان، منشور چند بعدی است که همواره یکی از اینها موضوعیت پیدا می کند! (اماره ، لوامه ، ملهمه و مطمئنه).....
انسان شیعه دوران امام ششم تا مرحله ملهمه رسیده و فرد لایق حامل دین شده است ، حال امام کاظم، رسالت دارد تا حفظ این افراد را در دستور کار خود قرار دهد ، پس «تقیه» موضوعیت می یابد. و اما در حوزه بسط، امام «جنبش خانواده» را بر می تابند....
....تک تک افراد، جمع را تشکیل می دهند و از جمع افراد، اجتماع شکل می گیرد! حال اگر این اجتماع طیف بندی شود، جامعه شکل می گیرد.
جامعه ای که باید جامعه مهدوی را محقق کند.!
....حفظ اسلام، حفظ مسلم و بسط نفوس ملهمه و مطمئنه، می تواند ما را به سمت جامعه اسلامی رهنمون شود.....اگر این اتفاق نیافتد، شیطان پرستی زمینه بروز پیدا می کند که متاسفانه تا حدودی هم چنین شده است!.
....امروزه جامعه بشری از فقر اجتماعی رنج می برد! جنبش خانواده جهت ایجاد، حفظ و بسط اسلام و مسلمین حیاتی است و توجه به «جنبش های دانش آموزی» جهت تشکیل جامعه اسلامی لازم است!.
اسلام به عنوان محتوا و فرد مسلمان به عنوان ظرفی است که باید با جنبش نرم افزاری مبتنی بر انقلاب اسلامی، او را به نفوس ملهمه و مطمئنه سوق داد تا باروت دینی درونش مشتعل شود و زنده و احیا گردد.
متاسفانه زمانی در حکومت اسلامی، مجری اسلامی با طرح گفتگوی تمدن ها، تلاش می کرد با ترجمه متون التقاطی غربی، جامعه اسلامی را احیا کند!!...امروزه اصلاحات چی ها تلاش می کنند جامعه ایران را به سمت جامعه غربی سوق دهند، جامعه ای که حتی حفظ دین در آن سخت است! (مثل قانون منع حجاب در غرب!!)....آری! جریانی در جمهوری اسلامی آنجایی که باید به فکر ایجاد جنبش نرم افزاری باشد، راه سعادت را در ناکجاآباد غرب جستجو می کند! ...یک سطح نگاه بر اساس الگوی جامعه موسوی، در اندیشه حفظ دینداران است تا مقدمات جامعه اسلامی تراز جامعه مهدوی را فراهم کند و یک سطح نگاه، بر اساس الگوی لیبرالیسم و اومانیسم غربی، در اندیشه جامعه مدنی غربی در ایران اسلامی است تا حتی حفظ اسلام جانکاه شود!!...
.....آیا اقدامات توام با جهل مرکب برخی از مجریان و نخبگان فکری_اجرایی نظام اسلامی ما منجر به ظهور می شود؟! ....
اصولاً از این آقایان و خانم ها باید سوال کنیم که دکترین کاظمیت کجای منشور اسلامیت ما قرار دارد؟!!....
جدی گرفتن «جنبش خانواده»، و توجه به «جنبش دانش آموزی» و حرکت در مسیر «وجود قلبی» مسلمان ایرانی، لازمه جامعه مهدوی است! این ماموریت ماست! تا شرائط ظهور فراهم شود!.... تا ظهور صاحب حاضر، که رسالت ایجاد، حفظ و بسط کمال جامعه اسلامی را بر عهده دارند! ...
*اللهم صل علی محمد و آل محمد!*
*السلام علیک یا موسی بن جعفر الکاظم*
*اللهم عجل لولیک الفرج!*🤲