📡📡📡
♦️فضای مناظره ناعادلانه بود
🔹فائزه هاشمی، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران، بر این باور است که اگر جبهه اصلاحطلبان ایران نظرش را درباره کاندیداداشتن یا نداشتن تغییر دهد، اشکالی ندارد و میتواند اتفاق بیفتد؛ چون آیه قرآن نیست که نتوان آن را تغییر داد. ولی آنچه از شواهد مشاهده میشود، این است که جبهه اصلاحات قصد چنین کاری را ندارد.
🔹او در گفتوگویی در رابطه با تحلیل اولین مناظره انتخابات ۱۴۰۰ گفت: بنده چون در تهران نبودم، نتوانستم مناظره را بهطور کامل گوش بدهم، اما به صورت پراکنده در رادیو و تلویزیون، کانالهای تلگرامی و همچنین خبرهای فضای مجازی دنبال کردم. این مناظره غیرعادلانه و غیرمنصفانهای بود!
*مصباح : سرکار خانم فائزه! شما در صراحت لهجه شهره اید! چرا دلیل عدم معرفی نماینده رسمی اصلاح طلب ها را نمی گید؟! چرا نمی گید که اصلاح طلب ها به خاطر افتضاح مدیریتی، این دوره اقبالی نزد مردم ندارند؟! راستش رو بگو و برید کنار، شما که لاف چرخش قدرت رو می زنید.! لطفا اینجا هم صراحت لهجه داشته باشید.!*
📡📡📡
♦️مقایسه آرا نامزدها قبل و بعد از مناظرات
🔹بر اساس یافتههای پنجمین پیمایش ملی کیو، پس از برگزاری اولین مناظره تلویزیونی بین نامزدهای انتخابات، حجم آرای سرگردان نسبت به قبل از مناظره نه تنها کاهش نیافته، بلکه به میزان کمی افزایش یافتهاست. به عبارتی هیچیک از نامزدها نتوانستند آرای سرگردان را به نفع خود جذب کنند.
*مصباح :پیمایش ملی کیو، با اعداد و ارقام مباحث را بررسی می کند. keyou. ir*
*مصباح :با برنامهترین، شعاریترین و بی ادبترین کاندیدا در مناظرات؟*
🔹شما در مناظره دوم میکروفن چه کسی رو قطع میکنید؟
📡📡📡
♦️وزنکِشی اصولگرایان در میان ایرانیان
🔹شرق نوشت؛ کمتر از 12 روز تا برگزاری انتخابات سیزدهم ریاستجمهوری باقی است. حضور پررنگ نامزدهای جریان اصولگرا فرصتی است تا در انتخابات پیشروی، این جریان سیاسی در میان جامعه ایران نه از طریق نظرسنجیهای مورد مناقشه یا تردید این و آن، بلکه از طریق مراجعه به آرای عمومی ایرانیان وزنکِشی شود. میزان مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم نشانهها و سخنهای فراوانی با خود داشت که خوانده نشد یا دیده نشد یا اگر دیده شد مورد تأمل قرار نگرفت!
🔹در انتخابات ریاستجمهوری رأی به نامزدهای مختلف اصولگرایان در یک کفه ترازو و سایر آرا و نیز شمار کسانی که در انتخابات شرکت نکردهاند در کفه دیگر ترازو ملاکی دقیق و بیحرفوحدیث برای وزنکِشی سیاسی اصولگرایان و از آن مهمتر ارزیابی جامعه ایران از سیاستهای انتخاباتی در پیش گرفتهشده توسط این جریان است!
🔹سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری صفحه دیگری از حیات سیاسی پیشروی ایران را ورق خواهد زد، بیآنکه متولیان امر از تجربه انتخابات مجلس یازدهم درس لازم را فراگرفته باشند.
*مصباح : این پست، نمونه بارز جعل روایت و عملیات روانی _جنگ شناختی است.!روزنامه شرق اصلاح طلب، در نوشتار خود. چندین القاء ادراکی را انعکاس می دهد و پیش فرض های غلط خود را در اذهان جانمایی می کند! :*
1. *مواظب است تا بازی انتخاباتی را در دوگانه اصلاح طلب و اصول گرا نگه دارد. و ابا دارد تا جریان انقلابی را در چرخه دوگانه وارد کند! در اینجا با جنگ شناختی، جریان انقلابی را نادیده می گیرد و همگی را با بر چسب اصول گرایی، معرفی می کند.!*
2. *با عبور از شورای نگهبان و ارکان قانونی نظام، وضعیت موجود برای انتخابات را نتیجه "سیاست های انتخاباتی جریان اصول گرا" دانسته و" مهندسی انتخابات "و به تبع آن" انتصاب ریاست جمهوری " را القاء میکند.*
3. *در این جنگ ادراکی _شناختی، بدون پرداختن به علل رد گزینه های اصلاح طلب معلوم الحال، چنین نتیجه می گیرد که اصلاح طلبان بدنه رای بسیار بالایی دارند و ایجاد فضای بدون اصلاح طلبان ، مساوی مشارکت پایین مردمی خواهد بود و سپس با خط و نشان سیاسی، مشروعیت و مقبولیت نظام را گروگان میگیرد.!*
4. *برای اثبات صغری و کبری خود، آمار پایین شرکت کنندگان در انتخابات مجلس را مدعای گزاره خود قرار می دهد.!*
5. *مصداق جعل روایت روزنامه شرق : نسبت مشارکت پایین به خاطر نارضایتی مردم از وضع موجود را به رد صلاحیت اصلاح طلبان شیفت می دهد و این گزاره را القاء و برجسته می کنند تا وزن سیاسی جریان متبوع خود را بالا ببرد.!*
📡📡📡
آقای همتی سال ۱۳۵۹ محافظ آقای رجائی بودند.
🔹بعد از اینکه در بمباران ریاست جمهوری آقای رجائی به لقاء الله رفتند ایشان محافظ اقای رفسنجانی شدند.
بعد آقای رفسنجانی ایشان را بردند تلویزیون و بعد رفت واحد مرکزی خبر.
*لیسانس هم نداشت!*
متولد سال ۱۳۳۶ است. سربازی اش را کجا گذرانیده می دانید؟
نمی دانید!
سال ۱۳۵۷ ۱۳۵۸ دانشگاه ها تعطیل بودند تا سال ۱۳۵۹
عنوان شده سال ۱۳۵۷ وارد دانشگاه شده !
اگر می خواسته لیسانس بگیرد باید در سال های ۶۵ و ۶۶ بوده باشد.
سال ۱۳۵۹ وارد *تلویزیون* شده است.
۹ سال *مدیرکل واحد مرکزی خبر* بوده و خبرهائی را که شما از تلویزیون می دیدید و لذت می بردید از زیر امضاء ایشان می گذشته - شغلی *امنیتی* صرف
بعد به مدت ۵ سال می شود *معاون سیاسی* صدا و سیمای کشور که یک *شغل بسیار امنیتی* است.
۵ سال در *شورای امنیت ملی* همکار آقای روحانی بوده است.
بعد از آمدن اقای احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ از *بیمه* اخراج و
می رود *مؤسسه مالی و اعتباری سینا*
حالا بفرمائید ایشان کی وقت کرده برود دانشگاه درس بخواند؟
و کی وقت کرده برود *انگلستان* دکترا بگیرد؟
روزشمار تاریخ را بررسی بفرمائید
۴ سال هم هست که رئیس کل *بانک مرکزی* است و قهرمان *نابودی ارزش پول ملی* است.
۵۹ تا ۶۸ مدیرکل واحد مرکزی خبر که نمی شود سر جنبانید
۶۸ تا ۷۳ معاون سیاسی صدا و سیما شغلی بس مهم که نمی شود از آن لحظه ای غافل ماند
۷۳ تا ۸۵ مدیرعامل بیمه مرکزی
۸۵ تا ۹۲ مدیر عامل مؤسسه مالی و اعتباری و سپس بانک سینا
۹۲ تا ۹۵ مدیر عامل بانک ملی جانشین فرشاد حیدری که جانشین خاوری شده بود
۹۵ تا ۹۷ دوباره مدیر عامل بیمه مرکزی
۹۷ تا ۱۴۰۰ رئیس کل بانک مرکزی
آیا ایشان یک روز، *کار کارشناسی* کرده؟
آیا ایشان یک روز *کار اجرائی* کرده؟
کسانی که یک روز کار نکرده اند *بسیار خطرناک* هستند!
ای کاش هیچ کس هیچگاه از این عناصر دفاع و حمایت نکند.
🔹درست ۲۸سال پیش در خرداد ماه ۱۳۷۲، احمد توکلی رقیب هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری بود. کشور تنها چند قدم با تورم ۴۹درصدی فاصله داشت. توکلی منتقد سیاستهای اقتصادی دولت در فیلم تبلیغاتیاش، انتقادهای صریح به دولت کرده بود. اما محمد هاشمی رفسنجانی رییس صداوسیما اعلام کرد فیلم نطق تبلیغاتی او را پخش نخواهد کرد!
اعتراضهای توکلی به دادستان کل کشور، شورای نگهبان و حتی ناطقنوری رییسمجلس نیز به جایی نرسید. توکلی میگوید:
«تا اینکه آقای عبدالناصر همتی معاون سیاسی صداوسیما زنگ زد. گفت بیا باهم حرف بزنیم. اگر تو را قانع کردم، فیلم را اصلاح میکنیم، اگر که نه، فیلم را پخش نخواهیم کرد.
🔹به دفترش رفتم. گیرشان به انتقادات من به مرحوم هاشمی بود. همتی گفت «حرفهای شما به مصلحت کشور نیست.»
گفتم «من تاییدشده شورای نگهبان هستم، خودم مصلحتهای ملی را میفهمم. صداوسیما که مال شما نیست که با منتقدانتان اینطور رفتار میکنید. نمیتوانید حق قانونی من را بگیرید.» خلاصه بدون نتیجه به خانه بازگشتم.»
.
🔹هاشمی در خاطراتش مینویسد: «در راه خانه از تلویزیون ماشین دیدم که وزارت کشور اعلان کرده نطق با قانون منطبق نیست و برای اصلاح پخش نمیشود. به عبداللهنوری گفتم بهتر است همین امشب پخش شود.»
توکلی میگوید:
«نیم ساعتی از ساعت پخش نطق تلویزیونی میگذشت. شبکه اول به جای پخش نطق من آهنگ پخش میکرد! تا اینکه آقای حجازی از دفتر رهبری تماس گرفت. اعتراضم را گفتم.
گفت گوشی را نگهدار.
🔹چند دقیقه بعد گفت «آقا میگوید اگر حق خودت میدانی محکم بایست.»
خلاصه بعد از نیمساعت تاخیر، مجری آمد و قبل پخش فیلم، یه بیانیه علیه حرفهای من خواند و بعد فیلم را پخش کردند!»
.
🔹حالا ۲۸سال از آن انتخابات میگذرد، عبدالناصر همتی شده رییس بانک مرکزی و کاندیدای ریاستجمهوری و از فضای آزادیبیان و عدم فیلترینگ و سانسور سخن میگوید!
.
منبع: مصاحبه نگارنده با احمد توکلی؛ مهر ۱۳۹۸
خاطرات هاشمی سال۷۲، ص۱۴۹.
*تلخند :گاو همتی زایید!! 😛*