#مجله فارن افرز ، عکس آیت الله خامنهای را بر روی جلدش چاپ کرده است. چاپ چهره سیاسی یک شخصیت مهم به صورت تکی و تمام صفحه، در نوع خود بی سابقه است.!
#گدین روز، مدیر مسول این مجله گفته است: علت اختصاص مطلب اصلی این شماره نشریه، به آیتالله خامنهای، آشنایی بیشتر مخاطبان آمریکایی از رهبری ایران است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیمات و سخنانش با پیامدهای مهم منطقهای و بین المللی همراه است."
این مجله، تیزهوشی و مدیریت بالای آیت الله خامنه ای را، مانع تحققق اهداف غرب در مقابل ایران دانسته است. چندی پیش نیز، بی بی سی در مطلبی با عنوان آیت الله خامنه ای، مرد فضا های خالی ایران نوشته بود، آنچه آیت الله خامنه ای را، از بسیاری از رهبران و حاکمان تاریخ معاصر ایران متمایز می کند، نگاه منطقی و عملگرایانه او به سیاست است.
*مصباح : فارن افرز (Foreign Affairs) یک نشریه دوهفتگی جامع علمی آمریکایی است که در سال ۱۹۲۲ تأسیس شدهاست. *تخصص این نشریه در علوم سیاسی و روابط بینالملل است.این نشریه، چاپ شورای روابط خارجی در آمریکا و توسط بسیاری، معتبرترین نشریه در زمینه سیاستها و روابط خارجه آمریکا محسوب میگردد این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی، تیتر اول و مطلب اصلی خود را به مرور مواضع وجهتگیریهای رهبر ایران، اختصاص میدهد. رسانه های آمریکایی، مهمترین ابزار اَعمال استکباری آمریکا و تنها ابزار باقیمانده امپراتوری آمریکا هستند. پس آنها، همواره جهت دار کار می کنند و کنشگری آنها، راهبردی است. بنابراین، این اقدام فارن افرز، با توجه به جایگاه آن در حاکمیت آمریکا، می تواند اشاره به تغییر در سیاست خارجی آمریکا، در قبال ایران باشد.**
📡📡📡
*هیئتی از طالبان بزودی به تهران میآید*
🔹بهادر امینیان، سفیر ایران در کابل با عبدالباقی حقانی، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان دیدار و گفتگو کرد.
🔹️در این دیدار توافق شد که به منظور همکاریهای دو جانبه، تنظیم بورسیههای تحصیلی و بررسی مشکلات دانشجویان افغانستانی در ایران، هیئتی از کابل به تهران سفر کند.
*مصباح: ایران ،تمام حرکات و رفتارهای طالبان را رصد می کند،! افغانستان، به حکم همسایگی ومشترکات فراوانی که با ایران دارد، اهمیت ذاتی خود را در سیاست خارجی ما حفظ کرده است. ایران هنوز حکومت طالبان را به رسمیت نشناخته است! *، مهمترین مطالبه ما، سهیم کردن تمام قومیت ها در قدرت و محافظت از شیعیان افغانستانی است. **
*باسمه تعالی*
*مهدویت*
( ۲۱)
*محل زندگی*
محل ظهور، قیام، حکومت و زندگی(پس از ظهور)
درباره محل ظهور امام زمان (عج) اطلاع دقیقی در دست نیست. او بر پایه روایتی، در منطقه ذی طوی ظهور می کند. سپس با ۳۱۳ نفر از یارانش به مکه می رود، به حجر الاسود تکیه می دهد و پرچم خود را به اهتزاز در می آورد. بر اساس این روایت و روایات دیگر آغاز قیام امام زمان(عج) از مسجدالحرام است و یاران او بین رکن و مقام با او بیعت می کنند. در برخی روایات از تهامه (منطقه ای در غرب شبه جزیره عربستان) به عنوان نقطه آغاز قیام امام زمان(عج) یاد شده است به مکه که جزئی از این سرزمین است نیز تهامه گفته می شود. در برخی روایات، کرعه، محل خروج امام زمان(عج) معرفی شده است که احتمالا حاصل خلط شدن قیام امام زمان با قیام یمانی از یمن است. محمد قرطبی از نویسندگان اهل سنت، مغرب اقصی و قاضی نعمان مغربی، مغرب را محل خروج ذکر کرده اند که با روایات شیعه مبنی بر آغاز قیام امام دوازدهم از مکه سازگار نیست و احتمال خلط آن با مکان خروج سفیانی وجود دارد. برخی روایات، شهر کوفه را مرکز حکومت، مسجد کوفه را محل قضاوت، و مسجد سهله را محل زندگی و تقسیم بیت المال توسط حضرت پس از قیام ذکر کرده اند.
ادامه دارد...
*اللهم عرفنی حجتک*🤲