*باسمه تعالی*
*مهدویت*
(۱۶۹)
*اقسام گونه هاي آسیب:*
۱)جعل و تحریف
یکی از تلاشهاي دشمنان در برابر یک حقیقت، آلوده ساختن آن به باطل ها است؛ از این رو آنان به هر مناسبتی، براي غبارآلود کردن گوهر تابناك آموزه هاي دینی با بهره مندي از همۀ ابزارهاي ممکن، دست به جعل و تحریف می زنند تا راه را بر انسانهاي ناآگاه مبهم سازند.
همزمان با حیات پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) ـ به ویژه در دوران ده سالۀ مدینه ـ کسانی خواسته یا ناخواسته،گفتار او را تحریف می کردند و یا ناگفته ها و ناکرده هایی را بِدو نسبت می دادند که به شدت از طرف آن حضرت مورد توبیخ و سرزنش واقع می شدند.
بعد از عروج روح بلند آن «نفس مطمئنه» به بارگاه قرب الهی، نادیده گرفتن سفارشهای او در بزرگداشت اهل بیت (علیهم السلام) و پیروي از آنان و نیز بازداشتن از نوشتن و حتی نقل احادیثش، تا قرنی راه را بر جعل، وضع، تحریف، و نیز، نقل به معنا و آفات دیگري بر حدیث باز نمود و ضربات جبران ناپذیري بر اعتبار سنت وارد ساخت.
در این میان از جمله احادیثی که در این دوران به دلایلی مورد طمع جاعلین و واضعین روایات بوده، بحث مهدویت است.روایات مربوط به «مهدویت»، به انگیزه هاي گوناگونی مورد هجوم قرارگرفته که به مدد الهی، در روزهای آینده به آنها می پردازیم.
ادامه دارد...
*اللهم عرفنی حجتک*🤲
💎 *دعای افتتاح*
(بخش ۱)
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*اللّٰهُمَّ إِنِّى أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوابِ بِمَنِّكَ، وَأَيْقَنْتُ أَنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ فِى مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَةِ، وَأَشَدُّ الْمُعاقِبِينَ فِى مَوْضِعِ النَّكالِ وَالنَّقِمَةِ، وَأَعْظَمُ الْمُتَجَبِّرِينَ فِى مَوْضِعِ الْكِبْرِياءِ وَالْعَظَمَةِ .*
خدایا، من همراه ستایشت، مدح و ستودن تو را آغاز میکنم و تویی که با مهرورزیات بهسوی درستی توجّه میدهی و یقین دارم که در جای گذشت و رحمت مهربانترین مهربانانی و در جای کیفر و انتقام، سختترین کیفرکنندهای و در جایگاه بزرگمنشی و عظمت، بزرگترین قدرتمندی.
التماس دعا🤲
ادامه دارد....
*...من عرف نفسه فقد عرف ربه*. ...
.....کاشکی آنقدر خودشناس شویم تا خودمان به مهمانی برویم! 🙏
💎 *در_محضر_قرآن*
🌹 *#در_ ماه_میهمانی_خدا*
(شماره ۲)
*بیانات سبک زندگی قرآنی در سخنان رهبر انقلاب:*
رهبر معظم انقلاب به بیان برخی نکات سبک زندگی در قرآن پرداختند: «بعضی از آیات قرآن هست که مربوطه به تنظیم مناسبات اجتماعی است.
قرآن می فرماید: لا یَجرِمَنَّکُم شَنَئئانُ قَومٍ عَلیًّ اَلّا تَعدِلُوا؛ اگر با کسی مخالف و دشمنید، این موجب نشود که دربارهی او بیانصافی کنید، موجب نشود که نسبت به او در آنجایی که حق با اوست، آن حق را پنهان بدارید، یا آن حق را ضایع کنید.