#شرح_حکمت ۲۶
❣ امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند:
✨ مَا أَضْمَرَ أَحَدٌ شَيْئاً، إِلَّا ظَهَرَ فِي فَلَتَاتِ لِسَانِهِ وَ صَفَحَاتِ وَجْهِهِ
💠 هيچكس چيزى را در دل نهان ننمود، مگر آنكه، در سخن نابجايى كه از دهانش مى پرد، يا در صفحات چهره اش، هويدا شود.
✍ این پدیده قانونى در روانشناسى است که به وسیله آن بسیارى از مجرمان را به اعتراف وا مىدارند و مطالبى را که اصرار بر اخفایش دارند آشکار مىسازند. امام على(ع) این قانون مهم را در عبارتى کوتاه و بسیار پرمعنا در بالا بیان فرموده است.
🔹این نکته مسلم است که اعمال انسان بازتاب نیات، خواستهها و سجایاى اوست که به صورت طبیعى ظاهر مىگردد؛ امّا گاه مىشود انسان چیزى در درون دارد که نمىخواهد آن را آشکار کند در این صورت سعى مىکند دوگانگى در میان سخن و کردار خود با آنچه در درون دارد ایجاد کند.
✔️ این دوگانگى در آنجا که انسان هشیار و مراقب باشد ممکن است ظاهر نشود، اما به هنگام غفلت و عدم توجه، آنچه در درون است خود را در عمل یا سخن هاى نیندیشیده ظاهر مىکند. به علاوه پنهان کردن بخش غیر اختیارى مانند آثارى که در چهره انسان نمایان مى شود کار آسانى نیست.
═══✙❆♡❆✙═══
🔺 شرط قبولی نماز 🔺
💟 میرزای قمی میفرماید: «اگر برای نمازهایی که می خوانیم خدا ما را از عقاب نکند، خیلی باید شاکر باشیم» [یعنی نماز های ما خیلی ناقص است، مثلا حضور قلب در نماز نداریم و...]
💟 #آیت_الله_بهجت پس از نقل این مطلب میفرماید : «عبادات شروط زیادی دارد که معلوم نیست که بتوانیم آنها را رعایت کنیم و از عهده آنها برآییم،
💟 اما دوستی و دشمنی شرطی ندارد و دوست خدا و دوستِ دوستِ خدا شدن به اندک چیزی حاصل میشود و آسان است.
💟 در بالای ایوان طلای حضرت #امیرالمؤمنین حدیث پیامبر نوشته شده است که اگر همه مردم بر محبت علی بن ابیطالب گرد می آمدند هرگز خداوند آتش جهنم را نمی آفرید ؛ لَوِ اجْتَمَعَ النّاسُ عَلی حُبِّ عَلِی بْنِ أبی طالِبٍ لَما خَلَقَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ النّارَ»
📒 کتاب رحمت واسعه، مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله بهجت ، صفحه ۳۷.
#کلام_رهبری
💠خانه های پر برکت💠
🔷رهبر معظم انقلاب در دیدار
دستاندرکاران کنگرهی شهدای
استان زنجان:
🔶یکی از چیزهایی که جزو اختصاصات کشور و جنگ ما است، این خدماتی است که در خانهها و در مراکز زنانه و مردمی و مانند اینها انجام گرفته. فرض کنید در خانههایی غذا و کمپوت درست کردند، امکانات آذوقههای جنگی فراهم کردند، نان پختند و فرستادند؛ اینها چیزهای عجیب و غریبی است؛ این مردها و این زنها با چه انگیزههایی، با چه همّتی این کار را کردند؟
🔹۲۴مهر۱۴۰۰🔹
مــحبــــوب دل فرشتــــگانی
بــــانوی زمیــــن و آســـمانی
آرامــــش قــــلب زائــــرانی
تو خوب ترین گل جهانی...♥️
#بیست_سوم_ربیع_الاول
#سلام_ای_دختر_موسی_بن_جعفر
#سالروز_ورود_حضرت_معصومه_به_قم
مراقب کلاهبرداری با پیامک واریز اشتباه یا بازگشت وجه باشید/ هیچ بانکی پیامک بازگشت وجه ارسال نمیکند:
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا گفت: «برخی از کلاهبرداران سایبری با شیوه بازگشت وجه یا واریز اشتباه وجه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند
در این روش عمدتا مجرمان پیامکی با این محتوا برای مشتریان خود ارسال میکنند که "مبلغی به اشتباه به حساب شما واریز شده و لازم است برای بازگشت وجه به لینک زیر مراجعه کنید." در ادامه نیز نام یکی از بانکها را در آن قید میکنند. این در حالی است که با ورود شهروندان به آن لینک، در واقع به صفحات جعلی و فیشینگ هدایت شده و سودجویان با دسترسی به اطلاعات حساب بانکیشان، اقدام به خالی کردن حساب آنان خواهند کرد.»
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا تاکید کرد که هیچ بانکی پیامک حاوی لینک پرداخت برای برگشت وجه را برای مشتریان خود ارسال نمیکند و شهروندان نیز در صورت مشاهده چنین مواردی لازم است که از بازکردن لینک مذکور و درج اطلاعات خود در آن خودداری کنند.