رویش سلیمانی ها
قلم از خشم لرزید و غزل از بغض گریان شد
دوباره دست صهیون از میان خون نمایان شد
منافق بزدلانه بر وطن از پشت خنجر زد
دوباره بیشه خونرنگ شیران لالهباران شد
ز کل یوم عاشورا دوباره آیه ای سر زد
نشان کل ارض کربلا این بار کرمان شد
علمدار رشید عشق برخیز و تماشا کن
ز جانبازی مهمانان گلگون تو طوفان شد
چنان زخمی زدی بر پیکر دجال این دوران
که حتی از مزار و زائرانت هم هراسان شد
محب فاطمه بودی که روز عید میلادش
ز خون زائران تربت تو عید قربان شد
شهادت افتخار ماست که در سالگرد تو
بهار رویش دهها سلیمانی در ایران شد
شاعر: سعید نسیمی
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۲۲ / ۱۰ / ۱۴۰۲
خطبه اول
«وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَى يَدِيَ الْخَيْرَ وَ لاَ تَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ».
در این فراز از دعا دو مطلب را درخواست داریم:
مطلب اول آنكه ما انسان خیرمندی باشیم و همواره خیرمان به دیگران برسد. مطلب دوم آنكه در برابر خیری که به دیگران می رسانیم، منت نگذاریم و با منت گذاشتن کار خیر خود را نابود نسازیم.
اما مطلب اول: «وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَی یدِی الْخَیرَ» در این قسمت از دعا سه نکته قابل توجه است.
یکی واژه «اجر» است. به معنی جریان داشتن است. یعنی انجام کار خیر نباید منحصر به زمان و مکان خاصی باشد. بلکه باید همیشه انجام کار خیر جریان داشته باشد و هیچگاه قطع نشود.
دوم دائره انجام کار خیر است که «للناس» است. یعنی انجام کار خیر باید فراتر از مرز جغرافیا و مذهب باشد، باید بین المللی فکر کرد و تمام مردم جهان از خیر او بهره مند باشند.
سوم «عَلَی یدِی الْخَیرَ» است، در این بخش از دعا در خواست ما این نیست که خدایا به مردم خیر برسان. بلکه دعای ما این است که این خیر را به دست ما به دیگران برسان. یعنی ما واسطه خیر میان خدا و بندگانش قرار گیریم. بدین جهت در روایت آمده هرگاه کمکی به فقیر کردی دست خودت را ببوس. زیرا این دست شده خدا که مال خدا را به بنده خدا رسانده است.
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۲۲ / ۱۰ / ۱۴۰۲
خطبه دوم
حدیث اخلاقی
«قَالَ رَسُولُ اللهِ ص مَنْ أحْزَنَ مُؤْمِناً ثُمَّ أعْطَاهُ الدُّنْیَا لَمْ یَکُنْ ذَلِکَ کَفَّارَتَهُ وَ لَمْ یُوجَرْ عَلَیْهَ» رسول خدا ص فرمود: کسی که اسباب ناراحتی و رنج مؤمنی را فراهم سازد، و سپس جهت دلجویی او تمام دنیا را به او بدهد، کفّاره گناهش نمی شود و این کارش هیچ پاداشی ندارد. بحارالانوار / ۷۵ / ۱۵۰
.............
شبی که در پیش داریم شب اول ماه رجب است. ماهی که پیامبر اعظم ص با دو وصف عظیم و مبارک از آن یاد نمود.«قَدْ أظَلَّکُمْ شَهْرٌ عَظِیمٌ مَبارَکٌ». عظمت ماه رجب بخاطر اعمالی است که در این ماه وارد شده است. اعمالی که در ماههای دیگر این اندازه تأکید بر آن نشده است. یکی از آنها استغفار است. هیچ ماهی به اندازه ماه رجب استغفار در آن وارد نشده است. بلکه پیامبر اسلام ص آن را ماه استغفار نامید. «رَجَبٌ شَهْرُ اَلاِسْتِغْفَارِ لِأُمَّتِي أَكْثِرُوا فِيهِ اَلاِسْتِغْفَارَ». بحارالأنوار / ۹۷ / ۷۷
استغفار به معنی آمرزش خواهی و طلب بخشش از خداوند است. رسول خدا ص فرمود: «أ لا أدُلُّكُم على دائكُم و دَوائكُم؟ قُلْنا بَلَی یَا رَسُولَ اللّهِ، قَال: داءَكُمُ الذُّنوبُ، و دَواءَكُمُ الاستِغفارُ». بحارالأنوار/ ۹۳ / ۲۸۲
امروز بزرگترین مشکل ما محروم شدن از باران رحمت الهی است. علت اصلی آن هم گناهان ما است. امیر بیان علی ع فرمود: «إنَّ اللهَ یُبْتَلِی عِبَادَهُ عِنْدَ الاَْعْمَالِ السَّیِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَرَاتِ، وَحَبْسِ الْبَرَکَاتِ، وَإغْلاَقِ خَزَائِنِ الْخَیْرَاتِ». نهجالبلاغه / خطبه ۱۴۲
وقتی در کشور ما بی حیایی و بی حجابی هست، اختلاس و دزدی هست، ربا و رشوه خوری و کم فروشی هست، سقط جنین هست و در سال هزاران کودک از این طریق به قتل می رسند، دیگر نباید انتظار نزول باران داشت. ماه رجب است و ماه استغفار. بیایید با ذکر استغفار این درد را درمان کنیم. «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا» هود / ۵۲
...............
یکی از موضوعات مهم و سرنوشت ساز که این روزها لازم است در باره آن صحبت شود بحث انتخاباتی است که در پیش رو داریم. انتخابات دو بخش دارد. یک بخش آن مربوط به وزارت کشور و شورای نگهبان است که وظیفه دارند نامزدهای دارای صلاحیت را تعیین کنند. و بخش دوم آن مربوط به مردم است که دو وظیفه دارند. وظیفه اول شرکت در انتخابات است. چرا که حیات و رشد یک جامعه، بستگی به حساسیت مردم نسبت سرنوشت آن جامعه است. هر اندازه حساسیت مردم بیشتر باشد، آن جامعه زنده تر و پویاتر خواهد بود. دشمن که پویایی کشور ما را نمی خواهد تمام نیروهای خود را بسیج کرده است تا مانع شرکت مردم در انتخابات شوند. اینجا است که مردم هوشیار باشند و نقشه راه دشمن را خوب بشناسند. و وظیفه دوم انتخاب بهترینها است.
............
امروز دنیا شاهد ائتلاف آمریکا و انگلیس به یمن بود. دو نکته در این باره عرض کنم.
نکته اول: بزرگترین اشتباه آمریکا و انگلیس همین بود. زیرا آن زمانی که یمن تسلیحات نظامی نداشت، شما یک ائتلاف جهانی به راه انداختند و همه به عربستان کمک کردید تا یمن را از پا در آورید، نتوانستید. اما امروز که یمن یک کشور قوی و نیرومند از نظر نظامی شده است، یقینا از این کاری که کردید پشیمان خواهید شد. و در آتشی که شعله ور ساختید به فضل الهی خواهید سوخت.
نکته دوم اینکه هدف اصلی آمریکا و انگلیس از حمله به یمن این است که افکار عمومی جهان را از اسرائیل و جنایتهایش در غزه، متوجه یمن نماید. یمنی ها این را خوب فهمیدند و لذا گفتند ما هرگز از حمایت عزه دست بر نخواهیم داشت.
https://eitaa.com/mesbah_jome
هیچ ماهی به اندازه ماه رجب ذکر با برکت استغفار در آن وارد نشده است.
🔵 در طول ماه رجب، هزار مرتبه: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ».
🔵 در طول ماه رجب، صد مرتبه: «أسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».
🔵 هر روز ماه رجب هفتاد مرتبه صبح و هفتاد مرتبه شب: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».
🔵 هر روز ماه رجب چهارصد مرتبه در شب و چهارصد مرتبه در روز: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».
🔵 هر جمعه ماه رجب ده مرتبه: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
https://eitaa.com/mesbah_jome
امام جمعه شاهدیه در مراسم جشن تکلیف دانش آموزان:
🟢 ما برای روزی جشن می گیریم که در آن روز شادیم. چه شادی در زندگی ما بالاتر از روز تکلیف است. روزی که انسان مورد خطاب خداوند قرار می گیرد. روزی که انسان موفق می شود فرمان خداوند را اطاعت کند. بنابر این روز تکلیف را باید هر سال جشن گرفت. چطور روز تولد را هر سال جشن می گیرند، روز تکلیف هم باید ثبت شود و آن روز را روز عید قرار داد و هر سال جشن گرفت.
🔵 در این جشن تکلیف دو توصیه به عزیزان نو مکلف دارم:
توصیه نخست این است که بدانید از این به بعد در برابر هر کاری که انجام می دهید، هر حرفی که می زنید مسئول هستید و باید در برابر خداوند پاسخگو باشید.
توصیه دوم این است که بدانید زندگی دنیا همراه با خوشی و ناخوشی است. «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا» ما اگر بخواهیم ناخوشی دنیا را هم خوشی ببینیم و همانند حضرت زینب سلام الله علیها بگوییم «ما رأیت الا جمیلا» باید اساس ایمان و معنویت را در وجود خود تقویت کنیم.
https://eitaa.com/mesbah_jome
هدایت شده از خانوادگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه رای می دهند، اما یکی با تحریم انتخاب و رأی ندادن، از مواضع دشمن حمایت می کند، و یکی با شرکت در انتخابات از اسلام حمایت می کند.
https://eitaa.com/mesbah_jome
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژاپن در حسرت چه چیزی از ایران است؟
🔰 #راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 آیت الله مجتهدی تهرانی: چه کار کنیم بنده بشیم؟.
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۶ / ۱۱ / ۱۴۰۲
خطبه اول
«وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَى يَدِيَ الْخَيْرَ وَ لاَ تَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ».
منت گذاردن یکی از آسیبهای جدی کارهای خوب است که آن را نابود و بی اثر سازد. برای اینکه اهمیت این موضوع برای خیرین که به دنبال کار خیر هستند روشن شود و مواظب باشند خدمات خود را با منت نهادن نابود نسازند، به یک آیه و یک حدیث اشاره می کنم.
قرآن کریم در این باره چنین می فرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُبْطِلُوا صَدَقَاتِكُم بِالْمَنِّ وَالْأَذَىٰ كَالَّذِي يُنفِقُ مَالَهُ رِئَاءَ النَّاسِ وَلَا يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ».
در این آیه شریفه چهار چیز آمده است که اعمال خوب انسان را نابود می کند. منت گذاشتن، اسباب ایذا و اذیت دیگری را فراهم کردن، ریا نمودن، و ایمان به خدا و قیامت نداشتن. آنگاه با یک مثال زیبا این حقیقت را این چنین بیان نموده و می فرماید: «فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ صَفْوَانٍ عَلَيْهِ تُرَابٌ فَأَصَابَهُ وَابِلٌ فَتَرَكَهُ صَلْدًا لَّا يَقْدِرُونَ عَلَىٰ شَيْءٍ مِّمَّا كَسَبُوا». بقره/ ۲۶۴
مثال کار خوب اینها مثال خاکی است که روی سنگ صاف است که با یک باران تند همه آنها شسته می شود و از بین می برد.
در روایتی از رسول گرامی اسلام ص نقل شده است که فرمود: «مَنِ اصْطَنَعَ إِلَى أَخِيهِ مَعْرُوفاً فَامْتَنَّ بِهِ أَحْبَطَ اللَّهُ عَمَلَهُ وَ ثَبَّتَ وِزْرَهُ وَ لَمْ يَشْكُرْ لَهُ سَعْيَهُ ثُمَّ قَالَ ص یَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ حَرَّمْتُ الْجَنَّةَ عَلَى الْمَنَّانِ وَ الْبَخِیلِ وَ الْقَتَّاتِ»کسی که کار نیکی در حق برادرش انجام دهد و بر او منت بگذارد، خداوند عملش را محو و نابود می سازد، و گناه منت گذاشتن را به حساب او می نویسد، و از کار خوبی که انجام داده هیچ بهره ای نمی برد. سپس فرمود: خداى عزّ و جلّ میفرماید: بهشت را بر منت گذاران و افراد بخیل و سخن چین حرام کردهام. بحارالانوار/ ۷۶ / ۳۳۹
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۶ / ۱۱ / ۱۴۰۲
خطبه دوم
حدیث اخلاقی
دیروز روز میلاد با سعادت مولایمان علی ع بود ضمن عرض تبریک یک سخن نورانی از آن بزرگوار همه بهرهمند شویم. فرمود: «إن كُنتُم لِلنَّجاةِ طالِبينَ فارفُضوا الغَفلَةَ و اللَّهوَ، و الزَموا الاجتِهادَ و الجِدَّ» اگر خواهان نجات از سختیها و مشکلات هستيد، از غفلت و سرگرمی های بیهوده دوری كنيد، و به سوی تلاش و جدّيت روی آورید. غررالحکم / حدیث ۵۷۴۹
...........
نیمه ماه رجب مصادف است با سالروز شهادت بانوی بزرگ اسلام عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها. شخصیتی که پس از مادر بزرگوارش سرآمد تمام زنان عالم بود. حضرت زینب علیها سلام حق بزرگی به گردن پیروان اهل بیت ع دارد. زیرا او دو کار انجام داد که اگر در این دو کار کوتاهی شده بود، دیگر امروز هیچ اثری از شیعه و پیروان اهل بیت ع وجود نداشت.
۱-پاسداری از نهضت خونین کربلا ع و ابلاغ پیام شهیدان کربلا به دنیا.
بدون شک اگر ایثارگری و فداکاری و پایداری حضرت زینب نبود، یزیدیان حادثه کربلا را یا در تاریخ محو می کردند و یا تحریف کرده و جای مظلوم و ظالم را عوض می کردند. اگر می گویند در حادثه کربلا خون بر شمشیر پیروز شد، عامل اصلی این پیروزی حضرت زینب بود، که حادثه کربلا را ماندگار ساخت.
۲- پرستاری و حفاظت از جان ولی خدا امام سجاد ع بود. بارها یزیدیان در سفر اسارت تصمیم گرفتند امام سجاد ع را بکشند. کسی که در برابر آنها ایستاد و ادامه راه امامت و ولایت محمد و آل محمد را تضمین نمود حضرت زینب بود.
..............
دو مناسبت مهم و سرنوشت ساز در این دوماه پایان سال در پیش داریم که نقش حضور مردم در پیشرفت و اقتدار و امنیت کشور بسیار تأثیرگذار است. یکی راهپیمایی ۲۲ بهمن است و دوم انتخابات ۱۱ اسفند.
تلاش دشمن در این است که به هر شکلی حضور مردم را در این دو صحنه کمرنگ سازد. و ما اکنون بیش از گذشته.نیاز به هوشیاری و بصیرت مردم داریم.
موضوع انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران با انتخابات در سایر کشورها متفاوت است. زیرا شرکت در انتخابات در نظام اسلامی دارای یک مثلث است.
بعضی یک ضلع آن را می بینند و بعضی دو ضلع آن را. این صحیح نیست باید هر سه ضلع آن را مورد توجه قرار داد. اینکه بعضی ایراد می گیرند که شرکت در انتخابات چه ربطی به اسلام و مسلمانی ما دارد، بخاطر این است که این اضلاع ثلاثه را با هم نمی بینند، اگر هر سه ضلع انتخابات را با هم نگاه کنید می بینید ربط آن واضح و روشن است.
یک ضلع انتخابات حق شخصی است و انسان می تواند در باره آن تصمیم بگیرد که انجام بدهد و یا انجام ندهد.
ضلع دوم آن تکلیف شرعی است. تمام مراجع معظم تقلید فرمودند شرکت در انتخابات واجب شرعی است. چون حفظ اسلام و اقتدار نظام اسلامی در گرو حضور هر بیشتر مردم در کنار صندوقهای رای است، و این قابل گذشت نیست. اگر کسی کوتاهی کند بدون شک در پیشگاه خداوند متعال و پیامبر و ائمه معصومین ع و شهدا مسئول است.
ضلع سوم آن وظیفه ملی است، هر کسی که به سرنوشت ایران علاقه مند است باید در انتخابات شرکت کند. چون پیشرفت و اقتدار و امنیت کشور در گرو حضور مردم در صحنه است. هر چه حضور مردم بیشتر باشد اقتدار و امنیت جامعه هم بیشتر خواهد بود. امید وار به فضل الهی هستیم که روز ۲۲ بهمن و ۱۱ اسفند امسال را مصداق این آیه شریفه قرار دهد که می فرماید: «الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِن دِينِكُمْ».
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۱۳ / ۱۱ / ۱۴۰۲
خطبه اول
«وَ هَبْ لِي مَعَالِيَ الْأَخْلاَق» در این فراز از دعا از خداوند متعال چنین در خواست داریم: بارالها! به ما معالی اخلاق عطا بفرما.
از جمله نیازهای ضروری زندگی انسان مسائل اخلاقی است. به ویژه در این عصر و زمان که عوامل و انگیزه گناه و فساد بیشتر از گذشته است و دسترسی به گناه آسان تر و هزینه آن هم کمتر است. و دشمن روی فساد اخلاقی جامعه سرمایه گذاری فراوانی کرده است. بنابر این ما برای نجات خویش از بدبختی های این دنیا هم که شده است، باید به سراغ مکارم اخلاق برویم. حضرت علی ع فرمود: «لَوْ كُنّا لا نَرْجُو جَنَّةً وَلا نَخْشى نارا وَلا ثَوابا وَلا عِقابا لَكانَ ینْبَغى لَنا اَنْ نُطالِبَ بِمَكارِمِ الاَْخْلاقِ فَاِنَّها مِمّا تَدُلُّ عَلَى سَبیلِ النَّجاحِ» اگر به فرض، ما به بهشت امید نداشتیم و از عذاب جهنم نمی ترسیدم و در اندیشه ثواب و عقاب نبودیم، باز سبزوار است كه به دنیال کسب مكارم اخلاق برویم، زیرا این اخلاق است که ما را به راه نجات هدایت می کند. مستدرک الوسائل/ حدیث ۱۲۷۲۱
این مکارم اخلاق چیست که عامل نجات است.؟
پاسخ این پرسش را از محضر امام صادق ع استفاده کنیم. فرمود: «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ خَصَّ رُسُلَهُ بِمَكَارِمِ الْأَخْلَاقِ فَامْتَحِنُوا أَنْفُسَكُمْ فَإِنْ كَانَتْ فِيكُمْ فَاحْمَدُوا اللَّهَ وَ اعْلَمُوا أَنَّ ذَلِكَ مِنْ خَيْرٍ وَ إِنْ لَا تَكُنْ فِيكُمْ فَاسْأَلُوا اللَّهَ وَ ارْغَبُوا إِلَيْهِ فِيهَا» همانا خدای عزّ و جلّ پیامبرانش را با فضایل اخلاقى متمایز از دیگران قرار داده است. پس خود را با آنها بیازمایید، اگر دارای مكارم اخلاق بودید، حمد و سپاس الهى به جا آورید، و از او بخواهید كه بیشتر به شما عنایت فرماید.
آنگاه امام صادق ع مصادیقی از آن را بیان فرمود:
«اَلْیقینُ وَالْقَناعَةُ وَالصّبْرُ وَالشُّكْرُ وَالْحِلْمُ وَحُسْنُ الْخُلْقِ والسَّخاءُ وَالْغَیرَةُ والشُّجاعَةُ وَالْمُرُوءَةَ وَالصَّدقُ وَ اَدَاءُ الاَمَانَةِ». بحارالانوار/ ۷۰ / ۳۷۱
https://eitaa.com/mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۱۳ / ۱۱ / ۱۴۰۲
خطبه دوم
حدیث اخلاقی
در آستانه شهادت مظلومانه پیشوای هفتم حضرت موسی بن جعفر ع قرار داریم. ضمن عرض تسلیت یک حدیث از محضر آن بزرگوار استفاده کنیم. فرمود: «رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو اَلنَّاسَ إِلَی اَلْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ اَلْحَدِیدِ لاَ تُزِلُّهُمُ اَلرِّیَاحُ اَلْعَوَاصِفُ وَ لاَ یَمَلُّونَ مِنَ اَلْحَرَبِ وَ لاَ یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اَللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ اَلْعٰاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ» مردی از اهل قم مردم را به سوی حق دعوت میکند و قومی گرداگرد او جمع میشوند دارای شش ویژگی هستند:
۱- به صلابت همانند پارههای فولاد محکم اند.
۲- تندبادها آنها را به لرزه درنمیآورد.
۳- و از جنگ خسته نمیشوند.
۴- و هیچگاه ترس به خود راه نمیدهند.
۵- و همواره بر خدا توکل میکنند.
۶- اهل تقوا و پاکی هستند، که سرانجام، پیروزی و موفقیت از آن متقین است. بحارالانوار/ ۶۰ / ۲۱۶
...............
ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک می گویم. در سوره مبارکه فجر؛ خداوند متعال برای تأکید بر یک سنت حتمی و قطعی خود، به پنج چیز قسم یاد کرده است. «وَالْفَجْرِ وَلَيَالٍ عَشْرٍ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ وَاللَّيْلِ إِذَا يَسْرِ» . این سنت حتمی خدا این است که طاغیان و مفسدان را به سزای اعمالشان می رساند. آنگاه سه شاهد از قوم عاد و ثمود و فرعون آورده است. این اقوام دارای دو ویژگی بودند. طغیان و فساد. «الَّذِينَ طَغَوْا فِي الْبِلَادِ فَأَكْثَرُوا فِيهَا الْفَسَادَ» سنت خدا این است که این طاغیان و فاسدان را گرفتار عذاب خودش نمود. «فَصَبَّ عَلَيْهِمْ رَبُّكَ سَوْطَ عَذَابٍ». خداوند متعال این تازیانه را به دست سه پیامبر عظیم الشانش حضرت هود و صالح و موسی ع بر آنها زد.
در عصر و زمان ما این سنت الهی به دست یکی از بندگان صالح خدا، از تبار محمد و آل محمد، امام راحل و عزیز در دهه مبارک فجر جاری شد و طاغی و مفسد زمان نابود گرداند.
رمز پیروزی انبیاء الهی ع و امام راحل دو کلمه بود. یکی عنایت خدا و دیگری حمایت مردم. قرآن کریم در این باره چنین می فرماید: «هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ».انفال / ۶۲
نظام جمهوری اسلامی تا این دو را دارد پیروز است. باید این دو کلمه را حفظ و تقویت نمود. از آن روزی باید ترسید که یکی از دو را از دست بدهیم. اگر خداوند دست عنایتش را از روی سر ما بردارد نابود می شویم. دعای پیامبر اعظم ص در پیشگاه پروردگار متعال این است. «اللّهُمَّ لا تَکلنی إلی نَفسی طَرفَةَ عَینٍ أبَداً».
اگر حمایت مردم نباشد کاملترین و جامعترین انسانهای روی زمین هم باید بیست و پنج سال خانه نشین شود و بسوزد و بسازد.
امروز دشمنان اسلام این را خوب فهمیده اند، لذا ایمان و امید مردم را هدف قرار داده اند. می خواهند کاری کنند که مردم با ارتکاب گناهان مبغوض خداوند قرار بگیرند. می خواهند با ناامید کردن مردم بین آنان و نظام اسلامی فاصله بیندازند. می گویند رأی دادن چه فایدهای دارد. اگر بی فایده است، چرا اینقدر دشمن تلاش می کند که مردم رأی ندهند. در بسیاری از کشورها انتخابات برگزار می شود. هیچ کجا به اندازه انتخابات در ایران، دشمن روی شرکت نکردن مردم سرمایهگذار نمی کند. معلوم می شود هر رای مردم تیری است به قلب دشمن.
https://eitaa.com/mesbah_jome