هدف انقلاب این نیست که ما مثل گاو باشیم .....mp3
5.77M
🔰علامه مصباح ( رحمت الله علیه ) :
👈 هدف انقلاب اسلامی، این است که از زندگی حیوانی دور شویم .... انسان شویم....
#دهه_فجر
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
هدایت شده از مصباح دوستان
🔆 سخنان مهم علامه مصباح در جمع اعضای شورای سیاستگذاری همایش کتاب سال بانوان (1)
🔰 در تمام کشورهای عالم به زنان ظلم شده است // زنان همواره مورد ظلم بوده اند، حتی به نام دفاع از حقوق زنان// در جامعه ما نیز به خاطر افراط و تفریط زنان مورد ظلم قرار گرفته اند
🔻 استعدادهای انسان ها، وظایف و حقوق آن ها، دارای جهت مشترکی هست؛ یعنی می توان گفت هدف خلقت انسان ها، یک امر مشترک است و لذا برای آن باید برنامه مشترکی در نظر گرفت و اگر غیر از این باشد، در حق آنها ظلم شده است.
🔻 همه انسان ها، در اصل انسانیت مشترک هستند و لذا خداوند برخی حقوق، وظایف و استعدادهای مشترکی برای آن ها در نظر گرفته است. اما مرد و زن، هر یک ویژگی های جسمی، روانی و استعدادهای خاصی دارند. تشخیص این که مرز مشترک و مرز اختصاصی کجاست، نیاز به دقت دارد و همین امر از دیرباز مورد مناقشه بوده است که اشتراکات حقوق و تکالیف زن و مرد و اختلافاتشان کدام است؛ نظریه هایی نیز ابراز شده است و می توان گفت اکثریت آن ها نیز اشتباه کرده اند.
🔻 تفاوت های جسمی و روحی زن و مرد، مستلزم تفاوت در برخی حقوق و تکالیف آن هاست، اما این مسأله در طول تاریخ، برای بسیاری از انسان ها بلکه پیروان ادیان آسمانی نیز درست حل نشده است.
🔻🔻 در یکی از کنفرانس ها در کشور سوئیس، یک زن مسلمان مصری سخنرانی کرده و معتقد بود که ادیان، زنان را انسان نمی دانند !! در همان جلسه، یک زن مسیحی سخنان وی را با توجه به آنچه در انجیل آمده بود، رد کرد. یعنی یک نماینده کشور اسلامی، چنین نگاهی نسبت به جایگاه زن در اسلام و ادیان دارد؛ حال آنکه در قرآن چنین دیدگاهی به وضوح مردود اعلام شده است.
🔻 از آن طرف هم عده ای راه افراط را پیموده و معتقدند هیچ تفاوتی بین زن و مرد در حقوق و تکالیف نیست و تنها یکسری اختلافات جزئی است که تأثیری در وظایف و حقوق و مسئولیت ها ندارد.
🔻🔻 تقریبا در تمام کشورهای عالم، به زنان ظلم شده است و شاید نتوان کشوری را یافت که در برهه ای، حقوق زنان را آن طوری که شایسته انسانی و الهی زن هست، به وی داده باشند
🔻🔻 زنان همواره مورد ظلم بوده اند؛ حتی امروز هم به نام طرفداری از زن بر سر زنان کلاه می گذارند! این مسأله حتی در پیروان ادیان و حتی دین اسلام نیز وجود دارد؛ همین مسأله سبب شده تا زن ها همواره یک احساس کمبود، محرومیت و عقب ماندن از حقوق خود داشته باشند.
🔻این محرومیت زنان در طول تاریخ، گاه به صورت واقعی بوده است و گاه منجر به عکس العملی شده که به نام دفاع از حق زن و انتقام از گذشته، دوباره مورد ظلم قرار گرفته است.
🔻🔻 حتی در عالم اسلام نیز این احساس در زنان وجود دارد که باید به خاطرحقوق از دست رفته خود، از مردان انتقام بگیریم. شاید حتی در ذهن برخی زنان مؤمن و مقید به احکام شرعی نیز این تفکر وجود داشته باشد که مورد ظلم قرار گرفته اند! و لذا سبب ظهور و بروز آن در رفتار با ابراز مخالفت و امثال آن می شود و این افراط و تفریط یک بلای بزرگ برای جامعه است.
💢 متأسفانه بسیاری از زنان در جامعه ما نیز به خاطر همین افراط و تفریط مورد ظلم قرار می گیرند.
🔻 🔻 از طرفی در برخی جاها مخصوصا روستاها، علیرغم این که بیش از توان زنان، از آن ها کار کشیده می شود، اما مورد تکریم و احترام در شأن و منزلت یک زن ( از نظر اسلام) نیستند و حقوق شان تضییع می شود و از طرف دیگر افراط و انگیزه مطرح کردن خود برای انتقام گیری نیز سبب ظلم به خود زنان شده است.
👈 27 بهمن 97
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
🔆 سخنان مهم علامه مصباح در جمع اعضای شورای سیاستگذاری همایش کتاب سال بانوان (2)
🔰 یکی از علل روانی بدحجابی در جامعه، مطرح شدن است // امروز در رعایت حقوق زنان دچار افراط و تفریط هستیم // همین متدینین، حقوق زن ها را آن گونه که باید، ادا نکردند// حقوق زن و مرد در جامعه ما، متعادل نیست.
🔻🔻 یکی از علل روانی بی حجابی ها نیز همین انگیزه مطرح کردن خود در جامعه است؛ در واقع با این ذهنیت که به زن ظلم شده و باید انتقام گرفته شود، می خواهد با چنین کارهایی خود را مطرح کند.
🔻🔻به عبارت بهتر این یک امر طبیعی است که وقتی انسان سرمایه ای دارد و کسی قدرش را نمی داند، می خواهد با مطرح کردن خود، سرمایه اش را به دیگران نشان دهد و عده ای گمان می کنند بی حجابی، نوعی مطرح شدن در جامعه است.
🔻🔻 امروز بین افراط و تفریط قرار داریم و باید اعتراف کنیم که متدینین هم در این زمینه به وظیفه شان عمل نکرده اند،
🔻🔻 سالهای طولانی همین متدینین، حقوق زن ها را آن گونه که باید، ادا نکردند و همین سبب شد تا نوعی احساس شکست، افسردگی و عقب ماندگی به وجود بیاید و عکس العمل طبیعی هم انتقام از مردهاست که نمودهای آن در جوامع مختلف، وجود دارد.
🔻امروز عده ای از غرب زده ها و روشنفکران نیز با تمسک به همین ظلم هایی که به زن ها شده، وضعیت کشورهای پیشرفته – بخوانید کشور های ستکبر و زورگو – که حجاب را کنار گذاشته اند را الگو قرار می دهند و می گویدن در آن کشور ها، به زنان همان حقوقی داده شده است که به مردان داده شده است و لذا ما هم باید چنین کنیم.
🔻 یکی از کمبودهای جامعه اسلامی ما به هم خوردن تعادل در حقوق زن و مرد در جامعه است، وقتی انقلاب اسلامی در جامعه ما رخ داد، از جمله مسائل مهمی که باید به آن توجه کنیم، همین مسأله است؛ انقلاب اسلامی برای این نبود که یک خانواده سلطنتی جای خود را به دیگری بدهد؛ هم و غم امام (ره) به عنوان بنیانگذار این نظام، اسلام بود
🔻 مرز این افراط و تفریط کجاست؟ حتی در فهم این مسأله هم نقص ها و کمبودهایی داریم؛ چرا که حتی برخی منابع، پیش فرض ها و پیش داوری هایی وجود دارد که اجازه فهم درست را از ما می گیرد.
🔻 تحصیل علم، مربوط به انسانیت انسان است و لذا اختصاصی به مردان ندارد؛ مشارکت در امور سیاسی و اجتماعی هم وظیفه همگان است؛ همانطوری که وقتی پیامبر(ص) از مکه به مدینه آمد، زنانی از خانه هایشان فرار کرده و نزد پیامبر (ص) می آمدند و مسلمان می شدند که حتی آیه نازل شد که بیعت خانم ها را بپذیر.
🔻بسیاری از سئوالات هست که بر اساس علم، تجربه و تفکر پاسخ آن را می فهمیم و برخی دیگر را وحی برای ما بیان کرده است
🔻خیلی از مسائلی را که وحی بیان کرده است، ابتدائا ما نمی فهمیم؛ مثل این که چرا نماز صبح باید قبل از طلوع خوانده شود؟ خب، این مسائل را ما نمی فهمیم؛ چه بسا کلیاتی را هم بفهمیم، اما مرز دقیق را مشخص کردن و فهمیدن برای بسیاری از امور، بدون راهنمایی وحی، ممکن نیست.
🔻🔻 باید به فهم خدا و معصومین (ع) اعتماد کنیم و باور داشته باشیم آن ها بهتر از ما می فهمند و راه سعادت بشر را بهتر از ما می شناسند.
🔻🔻 باید اعتراف کنیم که در جامعه، هنوز در همان حقوق انسانی انسان ها که برخی از آنها ویژه زنان یا مردان هستند، خوب عمل نکرده ایم،
🔻🔻از همان آغاز نهضت روحانیت، مسأله آموزش زن ها نیز مطرح شد و از همان ابتدا مدرسه توحید در قم تأسیس شد و مرحوم قدوسی مسئولیت آن را بر عهده داشتند و برای خانم ها کلاس گذاشتند. در این راه قدم های خوبی برداشته شد که یکی از برکات آن جامعه الزهرا (س) است؛ افرادی با فداکاری و زحمت ها و به جان خریدن تهمت ها، این بنیان را گذاشتند و امروز به این مراحل رسیده است؛ هر چند هنوز هم به خوبی حق آن ادا نشده است.
🔻🔻 تألیف کتاب، تدریس، شرکت در کنفرانس های علمی و ارائه نظریه توسط بانوان عالم با رعایت حدود شرعی، لازم است؛ البته این کارها نباید به حقوق و تکالیف اختصاصی آن ها ضرری بزند، اما وقتی زنانی عالم شدند، باید جامعه نیز از علم شان استفاده کند.
🔻🔻 متأسفانه کمتر شرایط حضور زنان در مجامع علمی با رعایت حدود شرعی فراهم شده است و گاهی عده ای با ورود خود و عدم رعایت ارزش های اسلامی و افراز و تفریط ها، زمینه را از بین می برند،
🔻 اقدام شایسته شما برای همایش کتاب سال بانوان، قابل تحسین بوده و قدمی برای استفاده از علم و استعدادهای خدادادی بانوان است.
🔻 گاهی عدم توجه دقیق به ارزش های دینی، زمینه ایجاد دام شیاطین انس و جن می شود و بهانه ای به دست نااهلان می دهد تا سوء استفاده کنند؛ چرا که گاهی یک زاویه گرفتن کوچک از ارزش های الهی به انحرافات بزرگ می انجامد.
👈 27 بهمن 97
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه مصباح:
🔻از نظر برخی مسئولان، مردم هیچ اهمیتی ندارند، فقط سرمایه داران مهم هستند که بتوانند آمار اقتصادی را طبق ملاک های غرب، بالا ببرند؛ ولو عده ای از مردم قربانی شوند
👈 مراقب باشیم به اسم کارآمدی نظام به جاده غربستان نرویم
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 گزیده ای از سخنان رهبری در دیدار صمیمانه در منزل ایت الله مصباح 20 / 11 / 89
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
🔸علامه مصباح: درس و بحث را ما خیلی وقت است که تعطیل کردهایم.
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): عجب!
🔸علامه مصباح: ]فقط[ بحثهای خیلی مختصری.
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): در مؤسسه هم ]درس[ ندارید؟
🔸علامه مصباح: نخیر. [اسمش را] درس و بحث نمیشود گذاشت؛ اما گفتگوهای مختصری با آقای کعبی در فقه
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): گذرا و اینها؟
🔸علامه مصباح: بله؛ و در باره فلسفه ]با[ آقای لگنهاوْزِن؛ از اینجور[بحثها]
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): ضبط میشود اینها؟
🔸علامه مصباح: بله. اما رسماً تدریس ]نخير[
🔹آقای محمدی عراقی: درس اخلاق در دفتر حضرتعالی، ماه مبارک رمضان را هر شب ]دارند[
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): بله؛ هرچه از آنها که پخش شده من گوش کردم؛ واقعا انسان استفاده میکند. یک وقتی به ایشان عرض کردم من، چندسال پیش از این، ماه رمضان عصرها ]تلويزيون[ پخش میکرد؛ من غالباً گوش میکردم و بهره میبردم، استفاده میکردم.
🔸علامه مصباح: از طرف همه آقایان و خانمها از اینکه بزرگواری فرمودید و گوشهی چشمی به ما فرمودید، صمیمانه تشکر میکنم و صادقانه عرض میکنم، ما راضی به زحمت نبودیم و این کمال افتخار ما است که گوشهی چشمی به این مجموعه داشته باشید و مشمول دعاهایتان قرار بگیریم، انشاءالله.
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): وظیفه ما بود و فرصتی بود، و هست برای ما. خب؛ اگر اجازه بفرمایید، مرخص بشویم.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
🔰 متن کامل سخنان رهبری و علامه مصباح در دیدار صمیمانه در منزل ایت الله مصباح 20 / 11 / 89
🔻 حضرت آقا (ارواحنا فداه): جلسه به شدت عاطفی است و عواطف، خب، نقش خیلی مهمی دارند در ادامهی راهِ اقامهی حدود الهی، حاکمیت الهی؛ نقش عواطف خیلی ]مهم است[ و انقلاب ما هم، اگر عواطف نبود فکر به تنهایی نمیتوانست این حرکت عظیم را انجام بدهد و عواطف هم مورد لطف الهی است؛ یعنی محبت و دوستی و دشمنی یکی از معیارها و ملاکهاست. این لطفی که ابراز میشود، این محبتی که ابراز میشود، اولاً این نکته وجود دارد که این برمیگردد به لطف حضرتعالی؛ و سرچشمهی جوشان محبت و التفات شما نسبت به ما سرریز میشود در همهی خانواده و در مجموعه فرزندان و اهل]فاميل[ و همه. این یک جهت؛ جهت دوم هم اینکه این، مربوط به شخص من قطعاً نیست؛ این مربوط به معیارها و مربوط به اسلام، مربوط به انقلاب، مربوط به این راه است؛ این را ما، الحمدلله من این را میدانم. خدای متعال نگذاشته که من اشتباه کنم در این مورد و تصور کنم که اینها مربوط به شخص است. میدانم که مربوط به خدا است و مربوط به این راه است؛ کما اینکه نسبت به شخص امام(ره) با همهی عظمتی که امام(ره) داشت، با همهی جذابیتی که امام(ره) داشت، همینجور بود؛ یعنی مردم برای خاطر خدا آمده بودند و دنبال او حرکت میکردند. خود ایشان هم این را کاملا میدانست. و بنا براین توقع ما از این مجموعهی محترم و عزیز این است که دعا کنند که منشأ این محبتها که توجه به خدا و پیمودن راه خدا است، در ما استمرار پیدا کند و باقی بماند، و بفهمیم، بدانیم ]كه[ باید چکار کنیم، باید به کدام طرف حرکت کنیم؛ و هدایت کند خدای متعال ما را و ]از ما[ دستگیری کند؛ واقعاً احتیاج داریم به دستگیریِ لحظه به لحظهی پروردگار. این [اگر] نباشد مطمئناً کار مشکل خواهد شد.
🔻 بنده هم به سهم خودم قدر جناب آقای مصباح را میدانم. واقعاً میدانم که ایشان چه وزنهای هستند در کشور و در اسلام؛ و حقاً و انصافاً ما امروز نظیر ایشان را، حالا به این تعبیر بگوییم، خیلی نادر، نظیر جناب آقای مصباح ممکن است که وجود داشته باشد. با این غزارت علمی و عمق علمی و احاطه و وسعت، و با این آگاهی و بینش، و با این صفا. این سه جهت در ایشان جمع است: هم علم هست، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه هست، و هم صفا هست؛ این سه تا با همدیگر جمع شدنش خیلی ارزشمند است و خدای متعال وجود ایشان را برای ما، برای انقلاب نگه دارد انشاءالله و محفوظ بدارد، وجود ایشان را سالم بدارد که بتوانند همه از برکات ایشان استفاده بکنند، و خداوند کسان ایشان، آقازادههای محترمشان، داماد محترمشان، همسر محترمشان، و اولاد ایشان را، دیگر عروسها، دامادها، همه را انشاءالله خدای متعال مشمول رحمت و لطف و هدایت خودش قرار بدهد .
🔸 علامه مصباح: ما که زبانمان الکن است از قدر شکرگزاری این نعمت عظیم الهی. همین اندازه عرض بکنم که «اللهُ اَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسالَتَه». ما شبانه روز در عمق دل دعا میکنیم که خدا برکات وجود حضرتعالی را روز افزون بکند و به همهی امت اسلامی توفیق شکرگزاری این نعمت ]را[ مرحمت کند، در سایهی عنایت ولیعصر ارواحنا فداه.
🔻 حضرت آقا (ارواحنا فداه): بله؛ دعا بفرمایید خدا هدایت کند ما را. یادتان هست من یک وقت به شما عرض کردم در زمان ریاست جمهوری، که من الان احتیاجم به کمک معنوی خیلی بیشتر از سابق است و خدمت آقای بهجت(رضواناللهعليه) به وسیلهی جنابعالی پیغام رساندم که کمکی کنند، یک چیزی؛ که بعد دو تا نامه ایشان فرستادند؛ دارم آن نامهها را که به خط جناب آقای مصباح است. و خب، الحمدلله این کمکها وجود داشته و ما قدر میدانیم. الان هم همینجور است. الان هم من خیلی احتیاج دارم به کمک معنوی، و انشاءالله خدای متعال این دعاهای شما را به هدف اجابت برساند و ما را مشمول رحمت خودش، و کمک خودش، و هدایت خودش بکند، انشاءالله.
🔸 علامه مصباح: البته هرکس ظرفیتش بیشتر است، نیازش هم بیشتر است. نیازِ حتی پیغمبر و اولیاء خدا هم بیش از ماها است.
🔻 حضرت آقا (ارواحنا فداه): بله، همینجور است.
🔸علامه مصباح: انشاءالله خدا وجود حضرتعالی را از همهی بلیّات حفظ بفرماید و به ما هم توفیق معرفت بیشتر، ]نسبت[ به اولیاء خودش و به شخص جنابعالی ]عنايت بفرمايد[ و محبت و ولایت ما را روزافزون بفرماید، انشاءالله. حضرتعالی هم دعا بفرمایید خدا عاقبتمان را بخیر کند.
🔻 حضرت آقا (ارواحنا فداه): انشاءالله؛ انشاءالله خدا عاقبت شما را ]و[ ما را، همه را انشاءالله بخیر کند. آقای محمدی! حالتان خوب است؟
🔹آقای محمدی عراقی: انشاءالله مشمول دعای حضرتعالی باشيم.
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): خدا انشاءالله جنابعالی را محفوظ بدارد.
🔻حضرت آقا (ارواحنا فداه): جنابعالی درس و بحث دارید؟
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 اگر نبود انقلاب اسلامی، الآن معلوم نبود وضع ما چگونه باشد ....
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
.
بررسی ادعای آقای دعایی درباره نامه آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
♻️ آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
🔸 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و پس از ارتحال عالم مجاهد، آیت الله مصباح یزدی(ره) با اینکه از سوی امام خامنهای در پیامی که صادر کردند و نماز متفاوتی که بر پیگر این عالم مجاهد خواندند، از سوی برخی افراد اما برخوردهای نامناسبی با این شخصیت تاریخ انقلاب شد.
بعد از اتهامات ناروا و بی سابقهای که آقای احمد توکلی بر اساس گمانهها و احتمالات – که بعدا کذب بودنش مشخص شد – نسبت به آیت الله مصباح روا داشت، آقای دعایی در گفتگویی اینترنتی، ادعای جدید دیگری را مطرح کرد که از ایشان انتظار دقت بیشتری میرفت، خصوصا که آقای دعایی همواره در برابر تهاجم به آیت الله مصباح، از سوابق مبارزاتی ایشان سخن گفتهاند.
آقای دعایی در این برنامه اینترنتی میگوید:
«این ایام من نجف بودم آقای مصباح نامهای را (درباره شریعتی) برای امام نوشتند و این نگرانی خودشان را از موج جدید و نگرانی دیگرشان را از تصمیمی که گرفته شده و در مدرسه (حقانی) اینطوری عمل شده برای امام گزارش کردند. من نامه را محضر حضرت امام بردم و به ایشان عرض کردم که آقای مصباح منتظر پاسخ هستند. امام آهی کشیدند و فرمودند که این بزرگواران به عالم و آدم شک دارند. من در آینده پاسخی را خواهم داد.
امام سخنرانی کردند و سخنرانی تاثیرگذاری هم بود و دو طیف را نصیحت کردند طیف دانشگاهی و طیف حوزوی؛ از هر دو طیف خواستند که اینها با هم متحد شوند و ابراز نگرانی کردند از تخطئههایی که حوزه، علیه دانشگاه دارد و دانشگاه، علیه روحانیت دارد و حتی یک تعبیری داشتند که اگر تحولی صورت بگیرد و ما بخواهیم که نظامی را اداره کنیم، ناگزیر هستیم از اینکه از تحصیل کردههای دانشگاهی استفاده کنیم. اگر خاطرتان باشد تعبیر امام بود. این سخنرانی در حقیقت پاسخ آقای مصباح هم بود و البته تعبّد آقای مصباح هم جالب هست یعنی بعد از این سخنرانی، آقای مصباح علناً علیه آقای شریعتی هیچ جا صحبت نکردند.»
ظاهرا آقای دعایی به دلایلی از جمله عارض شدن نسیان و فراموشی، دچار خلط مبحث شده اند و اظهارات ایشان با واقعیتهای بیرونی تطبیق ندارد. چرا که:
اولا تا قبل از این اظهارات، هیچ کس (حتی شخص آقای دعایی) از چنین نامهای سخن نگفتهاند. با اینکه موضوع نظرات شریعتی و مخالفتهای آیت الله مصباح با نظرات وی، همواره از جمله مباحثی بوده که در طول 42 سال گذشته درباره آن بارها و از سوی افراد مختلف، سخن گفته شده است. پس در باره چنین نامهای تاکنون نه آیتالله مصباح یزدی و نه موافقین یا مخالفین ایشان و طرفداران شریعتی، سخن نگفتهاند.
ثانیا با مروری بر واقعیات تاریخی، به نظر میآید آقای دعایی دچار خلط واقعیات تاریخی شدهاند. چرا که سخنرانی امام خمینی - که آقای دعایی نشانه هایی از محتوای آن داده اند - پس از درگذشت آقا مصطفی و مربوط به تاریخ 10 آبان 56 است که موضوع آن، خدمات روحانیت به اسلام و تشیع و تقریبا سه چهارم محتوای آن، پاسخ حضرت امام به شبهات دکتر شریعتی بدون ذکر نام او درباره اتهام همکاری روحانیت با سلاطین است که ایشان از علمای دوره صفویه تا میرزای شیرازی تا مرحوم مدرس مثال میآورند و درباره خطر اسلام منهای روحانیت هشدار میدهند و در پایان، دو طیف دانشگاهی و حوزوی را از ادامه اختلافات برحذر میدارند و به طیف روحانیت هم میفرمایند که اگر در ایران اتفاقی بیفتد ما باید از همین قشر دانشگاهی برای اداره کشور استفاده کنیم.
emam.com/posts/view/879
جالب آن که یک ماه قبل از این سخنرانی، یعنی 5 مهرماه همان سال هم امام در یک سخنرانی دیگر درباره برداشتهای غلط از اسلام که توسط برخی نویسندگان ترویج میشود "تمام معنویات را به مادیات بر میگردانند" مفصل صحبت میکنند.
emam.com/posts/view/876
بنا بر نقل آقای دعایی، اگر این سخنرانی امام (ره) در آبان ماه، واکنشی به نامه آیت الله مصباح یزدی بوده است و ایشان با خواندن نامه آقای مصباح، سری تکان دادهاند و آهی کشیدهاند و گفتهاند که این آقایان به عالم و آدم بدبین هستند، پس چرا سه چهارم سخنرانی شخص حضرت امام در پاسخ به شبهات مطرح شده توسط شریعتی است؟! کافی است شما متن این سخنرانی را مطالعه کنید، آن وقت تصدیق خواهید کرد که بخش معظمی از آن، پاسخ به شبهاتی است که شریعتی در باره ارتباط علما با دربار شاهان زمان خود داشته است. یعنی امام خمینی(ره) خود به عالم و آدم بدبین بودهاند؟! یا آقای دعایی مباحث را خلط کردهاند!
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4474