🔹بقول حاج قاسم فرصتی که در بحران ها هست ، در خود فرصت ها نیست!
🔹در داستان #حجاب ، خیلی خوب به نشتی کار خود پی بردیم و فهمیدیم واجب فراموش شده [=امر به معروف و نهی از منکر] باید در جامعه احیا شود.
🔹پس از امروز یکی از وظایف جهادگران تبیین باید روشنگری در مورد شرایط و ضوابط #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر باشد.
@mesbaherahpuyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستمو رها نکنیا بعلی بعلی بعلی..🖤
@mesbaherahpuyan
✋
دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
🔸مراجع عظام تقلید حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و جوادی آملی، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی را به حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کردند.
@mesbaherahpuyan
♨️ عاقبت نتانیاهو در این خون ها غرق خواهد شد.
🆔@mesbaherahpuyan
نظر آقای #رسایی در خصوص شرکت کردن یا نکردن شیخ فتنه گر بنفش در انتخابات مجلس
نکته :
شرکت کردن یا نکردن این حیله گر در اولویت دومه . اولویت اول اینه که چرا اونقدر بی حساب و کتاب ازش گذشتند که الان جرات کنه عرض اندام کنه ؟
خودشم می دونست چه گندی زده ، برای همینم تا مدتها جیکش در نمیومد ولی خوب که صبر کرد و مطمئن شد که نه بابا خبری نیست ، کی به کیه ، این آقایون کاری با امثال من ندارن ، هر چی بیشتر گند بزنی و خرابکاری در بیاری کمتر بهت گیر می دن و این حرفا و تازه به بعضیا پست و سمت هم میدن !، دوباره از لونه اش دراومد!
آقایون قوه قضائیه چرا به امضاهای چند ده هزاری ملت برای محاکمه این خائن رسیدگی نکردید ؟
@mesbaherahpuyan
♦️عکس زیبا در دست فلسطینی ها: درود به قاسم سلیمانی وقتی اسرائیل موشک باران میشه
@mesbaherahpuyan
اصلاحیه در خصوص کاشت ناخن👇
آیا کاشت ناخن مانع غسل و وضو است؟
👇
در غسل و وضو، باید آب به اعضای بدن برسد و ایجاد مانعی در بدن که رفع آن مشکل یا غیر ممکن است، جایز نیست، مگر در صورتی که ضرورتی آن را اقتضا کند و یا غرض عقلائی مشروعی در این امر وجود داشته باشد.
در هر حال، اگر مانعی ایجاد شد که رفع آن مشکل یا غیر ممکن است، انجام وضو یا غسل با همان مانع صحیح است.
@mesbaherahpuyan
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):
اگر ناخن کاشته شده قابل برداشتن نبوده یا ازاله آن مستلزم ضرر و مشقّت باشد و با وجود ناخن ها قدرت بر رساندن رطوبت به پوست دست نباشد، مسح بر روى همین ناخنها کافى است و غسل نیز همین حکم را دارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد آن را ترک کنند، چراکه مانع غسل و وضو است و چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبیره ای میگیرند.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):
باید قبل از غسل و وضو آن چه را که مانع رسیدن آب به عضو غسل و وضو باشد جدا کرد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
کاشتن ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانید بردارید اشکال دارد. ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان ناخن مصنوعی را بردارد و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود و در صورت عدم امکان برداشتن ناخن با همان حال وضو و غسل انجام شود و احتیاطاً تیمم هم بنماید.
منبع:
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa3336