۲۵ آبان ۱۴۰۲
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 چرا حماس با وجود اطلاع از پاسخ شدید اسرائیل، حمله را آغاز کرد؟
🔻 مسعود اسداللهی - کارشناس مسائل غرب آسیا:
🔹نباید با ملاکهای جنگ کلاسیک، اقدام حماس را بررسی کرد؛ در جنگ نامتقارن، طرف کوچکتر تلفات زیادی را متحمل میشود ولی در نهایت طرف قدرتمندتر، شکست میخورد مثل جنگ آمریکا با ویتنام یا نبرد شوروی و افغانستان
🔸رمز پیروزی گروههای کوچکتر در راهبرد نظامی آنهاست، یعنی جنگ فرسایشی که در بازه بلندمدت، با ضربات کوچک ولی مداوم، ارتش کلاسیک طرف مقابل را شکست میدهند.
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
۲۵ آبان ۱۴۰۲
ترجمه صوتی دعای کمیل3 - ناشناس.mp3
زمان:
حجم:
25.97M
دعائی فوق العاده دلنشین نیایش و درد ودل با خداوند، اعتراف به گناه، شکر خدا، استغفار و توبه و طلب هدایت از خداوند
شاید این بهترین ۲۷ دقیقه زندگیتان باشد
ترجمه صوتی دعای کمیل
@namazeshab313
@mesbetala
۲۵ آبان ۱۴۰۲
۲۶ آبان ۱۴۰۲
- ناشناس.mp3
زمان:
حجم:
35.6M
سلام. یه بار رفتم یه جا دعای ندبه صبح جمعه، یه پسر جوان رو گذاشته بودند بخونه.
با یه تن صدای کاملا یکنواخت، بی روح، خشک و بی احساس، که کاملا معلوم بود هیچی از دعا نمیفهمه ،شروع کرد به خواندن.
به جای اینکه حس معنوی بهم دست بده، عصبی شدم. نه اینکه بگم زود عصبی میشم نه. فقط وقتی دیدم انگار نعوذ بالله پاچه هاش رو زده بالا، و پا برهنه رفته وسط دعا و داره کلام معصوم رو لگد مال میکنه عصبی شدم.
مثلا اونجاهایی از دعا که میرسه به شهادت امام علی توسط بدترین انسانها ، یا اونجا که میگه برای اهل بیت پیامبر ص، گریه کن ها باید گریه کنند (و تو باید در اون لحظه با اشک و آه و ناله دعا رو گوش کنی و اون هم با اشک و آله و ناله بخونه), یا اونجا که میگه اهل بیت پیامبر آواره شدند... کجاست حسن؟ کجاست حسین ...باید آدم خون گریه کنه.
خلاصه که قید صبحانه بعد دعا رو زدم رفتم خونه خودم گوش دادم👆
حالا این دعا رو به صوت میثم التمار.گوش کنید
ایشون دعا رو خودش درک کرده و فهمیده و میخونه. به جاهای غم انگیز که میرسه با اشک و ناله میخونه
۳۷ دقیقه هم بیشتر نیست.حتما صبح های جمعه گوش کنید با معنی فارسیش ر دقت.
@mesbetala
۲۶ آبان ۱۴۰۲
🔷️علل بی نشاطی در نماز
💠 حضرت سجاد(ع) در دعای ابو حمزه
ثمالی پاسخ این پرسش را در ضمن چند «لعّل» بیان نموده است. حضرت عرضه می دارد:
«اَللَّهُمَّ اِنِّی کُلَّمَا قُلْتُ قَدْ تَهَیَّأْتُ وَ تَعَبَّأْتُ وَ قُمْتُ لِلصَّلَاةِ بَیْنَ یَدَیْکَ وَ نَاجَیْتُ أَلْقَیْتَ عَلَیَّ نُعَاساً إِذَا أَنَا صَلَّیْتُ وَ سَلَبْتَنِی مُنَاجَاتَکَ إِذَا أَنَا نَاجَیْتُ مَا لِی کُلَّمَا قُلْتُ قَدْ صَلُحَتْ سَرِیرَتِی وَ قَرُبَ مِنْ مَجَالِسِ التَّوَّابِینَ مَجْلِسِی عَرَضَتْ لِی بَلِیَّةٌ أَزَالَتْ قَدَمِی وَ حَالَتْ بَیْنِی وَ بَیْنَ خِدْمَتِکَ؛
خدایا! براستی من هرگاه با [خودم] گفتم که مهیا و آماده شوم [برای یک نماز با حال] و برای نماز در پیشگاه تو و مناجات با تو ایستادم؛ چرت (و بی حالی) بر من عارض نمودی، آن هم در حال نماز، و از من (و دلم) حال مناجات با خودت (و راز و نیاز) را گرفتی؛ در حالی که من با تو مناجات می کردم، چه شده است هر وقت می گویم باطنم اصلاح شده و همنشینی من با توبه کاران نزدیک شده است، گرفتاری برایم رخ می دهد که قدمهایم می لرزد [و حال نماز و نزدیکی به توبه کاران از من گرفته می شود] و بین من و خدمت تو [و حضور قلب و همنشینی با پاکان] حائل ایجاد می شود. [راستی راز این بی حالیها چیست؟]»
آنگاه با استفاده از علوم الهی خود به بیان عوامل این بی حالی می پردازد:
1. «سَیِّدِی! لَعَلَّکَ عَنْ بَابِکَ طَرَدْتَنِی وَ عَنْ خِدْمَتِکَ نَحَّیْتَنِی؛ آقای من! شاید مرا از درگاهت رانده ای و از خدمت (و بودن در محضرت) دورم کرده ای.»
2. «اَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی مُسْتَخِفّاً بِحَقِّکَ فَأَقْصَیْتَنِی؛ یا شاید دیدی من حق [طاعت و بندگی] تو را سبک شمردم؛ پس [مرا از خود و ارتباط با خود در نماز و مناجات] دور نموده ای.»
3. «أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی مُعْرِضاً عَنْکَ فَقَلَیْتَنِی؛ یا شاید دیدی مرا که از تو رو گردان بودم [و اعراض از خدا زندگی تلخی را به دنبال دارد؛چرا که] تو مرا بَد داشتی [و از من روگردان شدی].»
4. «أَوْ لَعَلَّکَ وَجَدْتَنِی فِی مَقَامِ الْکَاذِبِینَ فَرَفَضْتَنِی؛ یا شاید مرا در مقام دروغگویان یافتی پس مرا از خود دور نمودی.»
5. «أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی غَیْرَ شَاکِرٍ لِنَعْمَائِکَ فَحَرَمْتَنِی؛ یا شاید دیدی که [این همه] نعمتهای تو را شکر نگفتم [و در مسیر درست به کار نبردم]، پس مرا محروم ساختی.»
شکر نعمت، نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
6. «أَوْ لَعَلَّکَ فَقَدْتَنِی مِنْ مَجَالِسِ الْعُلَمَاءِ فَخَذَلْتَنِی؛ یا شاید مرا در مجالس علما نیافتی؛ پس خوارم داشتی [و حال مناجات و نمازم را از من گرفتی].»
7. «أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی فِی الْغَافِلِینَ فَمِنْ رَحْمَتِکَ آیَسْتَنِی؛ یا شاید دیدی بین غافلان به سر می برم؛ پس مرا از رحمت خود؛ مأیوس کردی [تا با همان غافلان همنشین باشم].»
8. «أَوْ لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی آلَفُ مَجَالِسَ الْبَطَّالِینَ فَبَیْنِی وَ بَیْنَهُمْ خَلَّیْتَنِی؛ یا شاید دیدی که با اهل باطل و بیهودگان مأنوس و دمسازم؛ پس مرا به آنها واگذاشتی [و گفتی برو با همانها خوش باش! تو را با نماز و مناجات و راز و نیاز چه کار؟].»
9. «أَوْ لَعَلَّکَ لَمْ تُحِبَّ أَنْ تَسْمَعَ دُعَائِی فَبَاعَدْتَنِی؛ یا شاید [آن قدر گناه کردم] که دوست نداری صدای [مناجات و راز نیاز و] دعای مرا بشنوی؛ پس [با گرفتن حال] مرا [از خود] دور نمودی.»
10. «أَوْ لَعَلَّکَ بِجُرْمِی وَ جَرِیرَتِی کَافَیْتَنِی؛ یا شاید به خاطر جرم و گناهم کیفرم دادی [و اثر گناهم این بود که حال نماز و مناجات را از من بگیری؛ همچون غیبت و عمل نکردن به علم که حال نماز و ... را از انسان می گیرد].»
11. «أَوْ لَعَلَّکَ بِقِلَّةِ حَیَائِی مِنْکَ جَازَیْتَنِی؛ یا شاید بخاطر کمی حیای من از تو [و حال آنکه از مردم حیا کردم؛ ولی تو را بر خود حاضر ندانستم] مرا مجازات کردی [و حال نماز و دعا را از من گرفتی].»
در این یازده فقره به عوامل بی حالی در نماز، و دعا، مناجات و بی توفیقی اشاره شده است: 1. دور شدن از در خانة خدا؛ 2. سبک شمردن حق طاعت و بندگی خدا؛
3. اعراض نمودن از خدا و یاد او؛
4. دروغگویی؛ 5. شکر نعمت الهی را بجا نیاوردن و نعمتهای او را درست و صحیح و بجا مصرف نکردن؛
6. نرفتن به محضر علما و حاضر نشدن در مجالس وعظ و سخنرانی آنان؛ 7. همراه بودن با رفقای بد؛ همچون غافلان، مرفهین بی درد، اهل لهو و لعب؛ 8. نفرت پیدا کردن خداوند از بنده بر اثر گناهان؛ 9. زیاد شدن گناهان و معاصی؛ 10. حیا نکردن از خداوند و عالم را محضر خدا ندانستن... .
@mesbetala
۲۶ آبان ۱۴۰۲
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جاتون خالی همین الان حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها هستم 🙏🌷
بانویی که هیچ مردی قابل نبود با او ازدواج کنه و امام کاظم علیه السلام مرد هم کفو ایشان پیدا نکردند تا اینکه دست روزگار ایشان را به سمت ایران هدایت کرد و در میانه راه مشهد، در شهر قم به دیدار پروردگار شتافتند...
در بعد روحی، گفته میشه که حضرت عیسی علیه السلام هم کفو ایشان هستند و احتمالا در بهشت زوج ایشان خواهند بود (منبع: فایلهای شرح کتاب سه دقیقه در قیامت از استاد مصطفی امینی خواه)
به قول استاد شجاعی، همین یک بانوی مطهر کافی هستند که در روز قیامت کل شیعیان رو شفاعت کنند 🙏🌷
@mesbetala
۲۶ آبان ۱۴۰۲
۲۶ آبان ۱۴۰۲
۲۷ آبان ۱۴۰۲
مظهر صبر - @Ostad_Shojae.mp3
زمان:
حجم:
8.64M
#پادکست_روز
#استاد_شجاعی | #استاد_عالی
برای برداشتن درد امام،
«صبر» اولین شرط است!
در زمان غیبت برای برداشتن فاصلهی میانمان تا امام، باید سخت، تمرینِ صبر کرد!
⭐️ ویژه ولادت #حضرت_زینب سلاماللهعلیها
@Ostad_Shojae | montazer.ir
۲۷ آبان ۱۴۰۲
۲۸ آبان ۱۴۰۲
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خودت میگذری تا پای جون
زنده ای؛ با عشق و شور و همدلی
ای پرستارِ پرستوهای عشق
وارثِ ایثارِ زینبِ علی
یادِ کربلا و یادِ زینبش
باعثِ این همه ایثارِ تو شد.
تو تمومِ سختی هایِ زندگیت
حضرتِ زینب پرستارِ تو شد.
میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بر همگان مبارک باد🙏🌷
🇵🇸 @mesbetala
۲۸ آبان ۱۴۰۲