-
کمی بعد همزمان با اوج گیری مبارزات مردی علیه رژیم شاهنشاهی، انتشارات ققنوس در نیمه دوم سال ۱۳۵۷ دست به کار انتشار آثاری شد که هر یک به طریقی در روند تکاپو های اجتماعی آن روزگار موثر و نقش آفرین بودند. این کتاب ها، که در روز های سلطه ساواک و تسلط پهلوی امکان نشر نداشتند، اصطلاحا جلد سفید نامیده می شدند.
-
-
انتشارات ققنوس در سال ۱۳۸۰ در میانه سومین دهه فعالیتش، ناشر برگزیده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. این افتخار، به نحوی دیگر، در دوازدهمین و چهاردهمین نمایشگاه بین الملی کتاب تهران تکرار و ققنوس به عنوان ناشر برگزیده این دو دوره انتخاب شد. -پایان-
-
-
همه شایعه ها را شنیده اند؛ فقط کافیست مواد مورد نیاز را کنار هم بگذاری و شعر را بخوانی، آن وقت نگهبان دنیای مالیس جیک مخوف به سراغت می آید و تو را به قطاری می برد که مقصدش مشخص است، دنیای کمیک مالیس!💀
-
-
سِت و کیدی فکر می کنند این ها شایعه هایی احمقانه بیش نیستند، ولی ناگهان دوستشان لوک ناپدید می شود و کم کم با پیدا کردن مدارک متوجه می شوند که شایعه ها بی اساس نیستند!
-