شبنم:
🚨پیشگویی پیامبر (ص) درباره انقلاب ایرانیان
حدیثی از پیامبر (ص) درباره ایرانیان به این شرح آمده است:«...در طرف راست عرش خدا، قومی از ما بر منبرهایی از نور قرار دارند که چهره های آنان از نور است و لباس هایشان از نور است به گونه ای که چهره های نورانی آنان، چشم ناظران را فرو می پوشاند».ابوبکر گفت: ای رسول خدا اینان چه کسانی هستند؟ پیامبر ساکت ماند. آن گاه زبیر همان سؤال را کرد و پیامبر خدا سکوت کرد. سپس عبدالرحمن سؤال را تکرار کرد و باز هم آن حضرت سخنی نگفت. پس علی (ع) پرسید: ای رسول خدا آنها کیستند؟ پیغمبر اکرم (ص) فرمود:«آنها قومی هستند که به وسیله «روح الله» بین آنها پیوند محبت برقرار می شود بدون آن که نسبت های خانوادگی و منافع مادی و امور دنیوی در این محبت و پیوند نقشی داشته باشد. اینان شیعیان تواند و تو امام آنها هستی ای علی(ع)».
📚بحارالانوار جلد 68 صفحه 139
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماز_اول_وقت👇
💠کار ماندگار #شهیدحاجقاسم 👈در #کاخ_کرملین
#گذشتن_از_حج_عمره به خاطر خواندن #نماز_اول_وقت از #شهیددستغیب
🌷....مسافرين گرامی پرواز شماره ی ۳۹۵ به مقصد جده، هرچه سريع تر به هواپيما سوار شوند. هواپيما آمده حرکت می باشد. برای آخرين بار هم اعلام کرد، اما مگه می تونست سوار بشه؟. ساعت حرکت هواپيما با اذان ظهر مطابق شده بود. عمره مهم تر بود يا نماز اول وقت؟!... بالاخره تصميم گرفت. بی خيال بليط و تمام زحمت هایی که کشيده بود شد. رفت نمازخونه و نمازش رو خوند. بعد از نماز، به سالن فرودگاه اومد تا به شهرش برگرده. بلندگو اعلام کرد: با عرض پوزش از تأخير در پرواز شماره ۳۹۵، نقص فنی پيش آمده برطرف شده است. مسافرين هرچه سريع تر به هواپيما سوار شوند. لبخند زنان خدا رو شکر کرد و سوار هواپيما شد. چند سال بعد توی محراب عبادتش، شهيدش کردن.
کتاب زندگی به سبک شهدا, ناصر کاوه
خاطراتی از شهید محراب, شهید سید عبدالحسین دستغیب
*📝 نماز ، نماز ، نماز*
*مادر بزرگ شهید جهاد مغنیه میگفت:*
*مدت طولانی بعد شهادتش*
*اومد به خوابم*
- *بهش گفتم:چرا دیر کردی؟*
*منتظرت بودم!*
- *گفت: طول کشید تا از بازرسی ها*
*رد شدیم.*
- *گفتم :چه بازرسی؟!*
- *گفت:بیشتر از همه سر*
*بازرسی نماز وایستادیم...*
*بیشتر از هم*
*درباره نمازصبح میپرسیدن*‼️
⛔ *رفیق! نماز ، حتی با شهید هم شوخی ندارد
▪️حضرت زهرا سلام الله علیها:
به خدا سوگند، اگر (غاصبان) از مرکب خلافتی که پیامبر صلی الله علیه وآله به علی علیهالسلام سپرده بود، دست میکشیدند، علی مرکب خلافت را به دست میگرفت و مردم را نرم و آسان راه میبرد... و مردم را به چشمهای زلال، گوارا و سرشار میرساند و آنان را سیراب باز میگرداند...
آنگاه، یقینا درهای برکات آسمان و زمین برآنان گشوده میشد (اما نخواستند) و خداوند آنان را به زودی در دام رفتارهایشان، گرفتار خواهد کرد.
📚 معانی الاخبار، ص ۳۵۴.
ثمرات رفع حاجت برادر دینی
💐امام صادق عليهالسلام:
🔹كسى كه در پى رفع حاجت برادر دينى خود قدم بردارد،
◽️خداوند بزرگ براى او ده حسنه مینويسد و
◽️به او ده درجه عطا میفرمايد و
◽️از ده گناه او صرفنظر میكند و
◽️ شفاعت ده نفر را از او میپذيرد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۳۱۲
#حوایج_مومنین
#حدیث
💠 حضرت امام محمد باقر علیه السلام:
به جان خودم سوگند، بسا كسى به چيزى بسیار حریص است اما وقتی به دستش آيد، به واسطهی همان بدبخت شود؛
و بسا شخصى كه چيزى را ناخوش دارد اما وقتی به آن برسد، همان باعث سعادتش گردد.
📚 الکافی (ثقة الاسلام کلینی): ج۲، ص۱۳۲
#وای_مادرم
داغی و تيزیِ مسمار اذيّت ميكرد
تا كه برخاست ز جا عرش خدا ريخت بهم
بشکند پای کسی که لگدش سنگین بود
تا که زد سلسله ی آل عبا ریخت بهم😭
#السلام_علیک_یا_فاطمه_الزهرا_س
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
●➼┅═❧═┅┅───┄
🔴 عشق به ولایت و روحیه فرمانبردارى از امام
⭕️ ولایت مدارى و اطاعت پذیرى از ولى امر و امیر لشکر، از ویژگیهای بارزِ یاران امام زمان است:
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
یـاران قائم عجل الله فرجه، دستهاى خود را بر زین مرکب حضرت مىکشند و با این کار خود، درخواست برکت مىنمایند و به دور ایشان حلقه مىزنند و در جنگ جسم و جان خود را سپر بـلاى او مىکنند و هر فرمانى به آنان بدهد اجابت کرده، انجام مى دهند.
📗بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۳۰۷
اصل و اساس دین ولایت است! اطاعت از ولیّ خدا، رکن اصلی ایمان است؛ کسی که به حجت خدا ایمان دارد، میبایست تنها ولایت او را بپذیرد و مطیع او باشد، چه در عصر غیبت چه در عصر ظهور! تنها راه قرارگرفتن در سپاه مهدوی اطاعت مطلق از حضرت و ذوب شدن در ولایت ایشان است؛ شراکت دادن دیگری در ولایت امام، از مصادیق آشکار شرک است؛ حتی ادعای عشق و محبت بدون ولایت مداری و اطاعت محض، معنا ندارد!
#امام_زمان
💫#انتشارش_با_شما👇
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم📿
#نَشـــــــر=صَــــدَقِه جاریِه📲
┄┄┅┅┅❅⏰❅┅┅┅┄┄
🔴 برقراری دولت بهشتی صالحان در آخرالزمان
🌕 امام باقر علیهالسلام فرمودند:
براى اهل حقّ دولتى است که وقتی بیاید، خداوند عزّوجلّ به هر یک از ما اهل بیت علیهم السلام بخواهد واگذار میکند. پس هر یک از شما که آن دولت را درک کند در نزد ما مقامی عالی خواهد داشت -و با ما در مقام بلند بهشتى خواهد بود- و اگر پيش از رسيدن به آن دولت از دنيا برود خداوند آن مقام را به او عطا میفرماید.
عَنْ أبِي اَلْجَارُودِ عَنْ أبِي جَعْفَرٍ عَلَيهِ السَّلاَمُ قَالَ: وَ أَنَّ لِأَهْلِ اَلْحَقِّ دَوْلَةً إِذَا جَاءَتْ وَلاَّهَا اَللَّهُ لِمَنْ يَشَاءَ مِنَّا أَهْلَ اَلْبَيْتِ فَمَنْ أَدْرَكَهَا مِنْكُمْ كَانَ عِنْدَنَا فِي اَلسَّنَامِ اَلْأَعْلَى وَ إِنْ قَبَضَهُ اَللَّهُ قَبْلَ ذَلِكَ خَارَ لَهُ.
📗الغيبة(للنعمانی)، ب۱۱، ص ۱۹۴
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۳۶
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۵۸
💫#انتشارش_با_شما👇
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم📿
#نَشـــــــر=صَــــدَقِه جاریِه📲
┄┄┅┅┅❅⏰❅┅┅┅┄┄