🟦امام مهدی شناسی
◽️دعای فرج
💠امام زمان (عجل الله فرجه) به بهانه هاي مختلف پيغام دادند كه براي تعجيل در فرج من دعا كنيد كه فرج شما در فرج من است.
💠 البته انتظار فرج بي دعا معنا ندارد. بنابراين اگر ما دعاگوي حضرت باشيم في الواقع يكي از خواسته هاي مهم امام زمان (علیه السلام) را برآورده كرده ايم.
💠حال وقتي به خواسته حضرت بها دهيم ، پاداشهاي عجيب و غريبي به ما داده ميشود.
💠در روايتي كه حضرت اميرالمومنين (علیه السلام) از پيامبر(صلی الله علیه و آله) نقل مي كنند كه:" من سعي في حاجه اخيه المومن.../ حاجتي كه برادر مومن داشته و ما براي آن حاجت تلاش مي كنيم و نياز او را برآورده مي نماييم گويا هزار سال خدمتگزار خداي سبحان بوده ايم. هزار سالي كه در حد يك چشم به هم زدن معصيت نكرده ايم"
💠ما وقتي براي فرج دعا مي كنيم يكي از خواسته هاي امام زمان را برآورده كرده ايم و خدا هم ما را هزار سال بدون معصيت حساب مي كند و چنين پاداش مهمي عطا مي نمايد.
💠پس اگر در ايام البيض نميتوانيد اعتكاف برويد و فلان ذكر و عبادت را داشته باشيد،یا نمیتوانید بعضی از عبادات و مستحبات دیگر را انجام دهید ، غصه و افسوس نخوريد ، به جاي آن براي فرج زياد دعا كنيد كه خدمت و عبادت هزار ساله محسوب ميشود.
💠چنانچه در روايتي ديگر در صفحه ٥١٢ ج ١ مكيال آمده است:" كه اگر كسي يك هفته در خانه خدا طواف كند، خدا ٦ هزار حسنه براي او ثبت و ٦ هزار سيئه از او محو و٦ هزار درجه او را بالا ميبرد اما برآورده كردن حاجت يك مومن، بالاتر از ١٠ طواف است .
◽️آيا در زمان ما مومني بالاتر از حضرت وليعصر وجود دارد كه خواهش كردند براي تعجيل فرج من دعا كنيد؟؟!!
◀️بدانيم اگر بسياري از حوائج ما برآورده نميشود بدليل اينست كه اولويت اول زندگي كه درخواست تعجيل در فرج است را در نظر نمي گيريم.
🎙استاد بروجردی
#امام_زمان
#وعده_صادق
Eitaa.com/yazahramadad135
«توسل به حضرت علی اصغر (ع)»
🔻آیت الله سیدموسی زرآبادی ، بعد از وضو و قدری استغفار، دو رکعت نماز توسل به حضرت علی اصغر (ع) می خوانده و بعد از اتمام نماز، پانصد مرتبه «صلوات» با اخلاص و حضور قلب به روح حضرت علی اصغر (ع) هدیه مینموده است؛ و با این توسل، بسیاری از کارهایش روبراه میشده است!
Eitaa.com/yazahramadad135
💫🌟نبی مکرم اسلام (صَلی الله عَلیه وَ آلِه وَ سَلّم) فرمودند:
🌘 وقتی کسی از شما در خود، یا مالِ خود و یا برادرِ خود، چیز جالب توجهی دید برای آن به دعا از خدا برکت خواهد، زیرا چشم حق است.
🔥انسان میتواند با فخرفروشی خود را هم چشم زخم زند. پس چشم زخم یا از خود انسان است با چشم فخر، یا از انسان غیرمؤمن دیگر با چشم حسد، و یا انسان دیگر مؤمن با چشمِ حسرت است !!!
📖برگرفته از اصول کافی
@yazahramadad135
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟦بچه بزرگ کنین برا #امام_زمان عج
◽️سختیها رو همهمون میدونیم
ولی خدا و توکل چی میشه؟
پس جهاد چی میشه؟
.
#فرزند_آوری #تربیت_فرزند
Eitaa.com/yazahramadad135
✅فتوای مراجع درباره حکم انتساب به سلسله سادات از ناحیه مادر
حضرت آيت الله العظمي سبحاني
كساني كه مادرشان سيد است فرزند آنها نيز سيدمي باشد،ولكن احكام خمس اختصاص به ساداتي دارد كه از طريق پدر نسب آنها به هاشم جد پيامبر(ص) برسد واين يك نوع تخصيص در احكام الهي است والا در موضوع تخصيص نيست.والله العالم
حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي
از جهاتي حكم سيد دارند، و از جهاتي ندارند. خمس نمي توانند بگيرند و از لباس مخصوص سادات نمي توانند استفاده كنند، اما از جهاتي شرافت سيادت و انتساب به پيامبر اكرم(ص) و حضرت زهرا(س) دارند.
حضرت آیت الله سیستانی
بسمه تعالی
ایشان از اولاد پیامبر محسوب می شوند ولی از لباس و سهم مخصوص سادات استفاده نکنند.
حضرت آيت الله العظمي موسوي اردبيلي
انتساب ازجانب مادربه اهل بيت عصمت وطهارت عليهم السلام اگرچه موجب فخر وشرف است ولي احكام خاص سيد وهاشمي تنهابركسي مترتب مي شود كه ازجانب پدربه آن شجره طيبه منتهي شود
سیادت از ناحیه مادر
نظر آیت الله جوادی آملی
از لحاظ طبیعی و وراثتی، فرزند دختر هم همانند فرزند پسر از اولاد انسان محسوب می شود چه در ادیان و جوامع مختلف این مطلب را بپذیرند و چه نپذیرند؛ در هر صورت فرزند دختر هم از خون و رحم همان پدر و مادری است که مادرش فرزند آنهاست .
اسلام هم که دین فطرت است و تمام قواعد خود را بر پایه قوانین طبیعی جهان استوار نموده است، فرزند دختر را همچون فرزند پسر می داند و از تعصبات در این زمینه به دور است. در محرمیت و ممنوعیت نکاح هیچ تفاوتی بین فرزندان دختری و پسری وجود ندارد. اسلام با تعصباتی که عربها در این خصوص نشان می دادند، مخالفت نموده است «این شعر که در جاهلیت به عنوان یک شعر رسمی بود توسط اسلام نهی شد و فرمودند نگویید:
بنونا بنو ابناءنا و بناتنا بنوهن ابناء الرجال الاباعد؛ پسران ما، پسران پسران ما هستند، و پسر دختران ما، فرزندان مردان بیگانهاند.
مرحوم سید مرتضی فرمودند: این شعر باطل است و فرزندان ما فرزندان ما هستند خواه از طرف پسران باشند و خواه از طرف دختران، لذا ایشان میفرماید:
فرزند دختری حقیقتا فرزند است.»(زن در آیینه جلال و جمال، آیة الله جوادی آملی)
در روایت است که هارون از حضرت موسی بن جعفر – علیهماالسلام – پرسید: شما چگونه ادعا مىكنید فرزند پیامبرید در حالى كه فرزندان على(علیه السلام) هستید؛ زیرا هر كس به جد پدرى خود منسوب مىشود، نه جد مادرى!؟
امام فرمود: اى هارون! اگر پیامبر زنده شود و دختر تو را براى خود خواستگارى كند، آیا دخترت را به پیامبر تزویج مىكنى؟
هارون گفت: نه تنها تزویج مىكنم بلكه با این وصلت به تمام عرب و عجم افتخار مىكنم.
امام کاظم(علیه السلام) فرمود: ولى این قضیه در مورد من صادق نیست. نه پیامبر(صلی الله علیه و آله) دختر مرا خواستگارى مىكند و نه من دخترم را به او تزویج مىكنم؛ زیرا من از نسل اویم و این ازدواج حرام است؛ ولى تو از نسل پیامبر نیستى. (سیره پیشوایان، ص 432 و احتجاج- ترجمه جعفرى، ج2، ص 35)
حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام در احتجاج دیگری با استدلال به آیات قرآن فرمود: «وَ مِنْ ذُرِّیَّتِهِ داوُدَ وَ سُلَیْمانَ وَ أَیُّوبَ وَ یُوسُفَ وَ مُوسى وَ هارُونَ وَ كَذلِكَ نَجْزِی الْمُحْسِنِینَ وَ زَكَرِیَّا وَ یَحْیى وَ عِیسى ...» (انعام 83 تا 87 )؛ «... و از نژاد ابراهیم، داوود، سلیمان، ایوب، زكریا، یحیى، عیسى و الیاس را كه همگى از نیكان و شایستگانند، هدایت كردیم.»
آنگاه فرمود: در این آیه، عیسى از فرزندان پیامبران پیشین شمرده شده است در صورتى كه او پدر نداشت و تنها از طریق مادرش مریم نسبتش به پیامبران مىرسید. پس به حكم این آیه، فرزندان دخترى نیز، فرزند شمرده مىشوند. ما نیز به واسطه مادرمان حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرزند پیامبریم.(همان، و کتاب الاحتجاج،ج 2)
ادر هیچ جایی گفته نشده که این مسئله اختصاص به حضرت زهرا و مریم(علیهماالسلام) دارد بلکه این احتجاج به طور کلی و عام است. از بس جامعه عرب در آن زمان نسبت به این مسائل تعصب نشان می داد، آن حضرت مسئله ای به این وضوح را با روشنترین و در عین حال ساده ترین دلایل منطقی توضیح میدهد.
بنابراین محرمیت و فرزندی و تداوم نسل از سوی دختر و پسر یکسان است اما از لحاظ قوانین مدنی و اجتماعی ناچاریم فرزند را به یک طرف ملحق سازیم تا قوانین خانوادگی و حقوقی را بر طبق آن استوار گردانیم. اسلام در این زمینه فرزند را به پدر ملحق می سازد؛ که دلایل و فلسفه خاص خودش را دارد و در بحث مسائل خانوادگی باید حکمت آن را جستجو نمود.
بنابراین سیادت هم همانند مسائل طبیعی است که خود بخود از طریق نسل منتقل می شود چه مردم بخواهند و چه با تعصب برخورد کنند. اما این مسئله که خمس به ساداتی که از طریق مادر به سیادت می رسند تعلق می گیرد یا نه؛ به مسائل حقوقی برمی گردد و هیچ ارتباطی به کمال مردان یا نقص زنان و جانبداری از مردان ندارد.
گرچه مرحوم سید مرتضی(ره) فتوا داده است که اگر کسی از طرف مادر هم به بنیهاشم انتساب داشته باشد خمس به او تعلق میگیرد و بعضی از فقهای دیگر نظیر صاحب حدائق هم این فتوا را پذیرفتهاند ،
اما معروف بین امامیه آن است که فقط در صورتی از خمس میتواند استفاده کند که انتسابش از طرف پدر باشد.(کتاب زن در آیینه جلال و جمال، بحث سیادت از طرف مادر)
پس اگر منظور (از سیادت) افتخاری است كه انسان به سبب انتساب به خاندان پیامبر دارد، در این جهت فرقی بین این كه از طرف پدر به این خاندان مربوط باشد یا مادر، نیست