هدایت شده از ☆♡☆♡☆♡شخصی
مسئول ویژه استقبال از مسئولان در حسینیه جماران به استقبال ... رفت و درحالی که اقای عسکری می خواست به میان جمعیت برود او را به سمت همان دالان داربستی پوشیده شده از پارچه سیاه های محرم برد. سید حسن هم به آن مسئول انتظامات اشاره ای کرد که مهمان ویژه را به جایگاه ویژه هدایت کند. بالاخره آقای عسکری به آن دو راهی انتهای دالان رسید و مواجه شد با استقبال ویژه سید حسن خمینی که یک جا میان خودش و سیدمحمدخاتمی برای رییس صدا و سیما خالی کرده بود. برام جالب بود که ببینم رییس رسانه ای که یک فریم از خاتمی تصویر پخش نمی کند چه عکس العملی نشان میدهد. آقای عسکری خودش را متمایل کرد که به سمت چپ برود که برخی افراد سیاسی نشسته اند اما سید حسن بشدت اصرار کرد که اینجا تشریف بیاوردید ...
با خودم گفتم مثل همه رویه های تلویزیون که همه چی رو سیخکی انجام میده راهش رو می گیره و بدون توجه به این استقبال و ادبی که آقاسیدحسن داره نشون می ده می ره اون ور ...اما تصورم اشتباه بود با چه ادب و متانتی دستش رو به روی سینه گذاشت و نشست بین سید حسن و سید محمد خاتمی .
👇👇👇👇👇👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/778563/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
هدایت شده از 💖🌷مدافعان حریم عشق🌷💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹رحیم پور ازغدی: بعضی از کسانی که خط «تسلیم شویم» و «ما نمی توانیم» را دنبال می کنند، نفوذی بیگانه هستند؛ در آینده مشخص خواهد شد.
کانال حریم ع❤️ش❤️ق👇👇
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
هدایت شده از انتخابات ۱۴۰۰
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از دلداده انقلاب
⏪ #فتنه جدید : #اسلام علیه اسلام است.⏪
اگر بصیرت نداشته باشیم ، باخته ایم .
بادقت بخونید.👇👇
هیچ شک و تردیدی در نقش مهم مراجع و حوزه های علمیه در تعلیم و گسترش اسلام و انقلاب نیست.
بعداز سخنرانی جناب رحیم پور ازغدی ، که انصافا از دلسوزان انقلاب و اسلام می باشند، حجمه گسترده ای بر علیه ایشان شکل گرفت که استاد رحیم پور ازغدی شان حوزه و مراجع را زیر سوال برده اند!!
رهبر فرزانه انقلاب در سال۸۹ فرمودند:تصمیم جبهه ی دشمن این بود که همچنان که قم پایگاه عظمت اسلام و برافراشته شدن پرچم انقلاب بود، در همین قم آنتی تز انقلاب را به وجود بیاورند.
استاد رحیم پور ازغدی را بی شک و تردید میتوان از جمله اندیشمندان انقلابی حاضر به شمار آورد که با سخنرانی های خوددر خط مقدم مقابله با نفاق ، براندازان، ضد انقلاب و ناتوی فرهنگی هدف بیشترین تهمت ها و تخریب ها قرار دارند.
شان حوزه و مرجعیت مساله بسیار مهمی است اما شان کدام حوزه و کدام مرجع؟
آیا شان حوزه و مرجعیت مهم تر است یا اصل اسلام و انقلاب؟
عزیزان حوزه در وهله اول این موضوع را به یاد داشته باشند، اشخاصی که در حال نقد حوزه می باشند چه کسانی هستند،آیا غرب زدگان و وطن فروشان و لیبرال ها منتقدشان هستند یا فرزندان دلسوز انقلاب و نظام؟
آیا صرف واژه حوزه و مرجعیت باعث ایجاد خط قرمز عدم انتقاد و مبری بودن از خطا و اشتباه از ایشان است؟
آیا فقه جعفری قائل به معصوم بودن رابه جز ۱۴ معصوم برای افراد و مجموعه های دیگری را هم می دهد؟
در جایی که امام خامنه ای به عنوان ولی فقیه و رهبر انقلاب و جهان اسلام خود را بدون خطا نمیداند ، آیا حضرات حوزوی تمام عملکردشان را بدون عیب و اشتباه میدانند؟
یکی از دلایل پیروزی انقلاب اسلامی ، همراهی و هم گامی حوزه و روحانیون در تمام سطوح با مردم و اسلام و انقلاب بوده است و این نکته بسیار مهم و استراتژیکی می باشد که باید به آن توجه داشت.از لحاظ منطقی و قضاوت منصفانه نمیتوان اشتباه معدود افرادی را به حساب تمام یک مجموعه نوشت و منکرتلاش های و پیشرفتهای حوزه و علما شد اما زمانی که میبینیم چه بار مسئولیتی بر عهده حوزه می باشد انتظارات افزایش می یابد.
شان حوزه و مرجعیتی منظور و مراد است که در جهت اسلام محمدی و انقلاب اسلامی باشد،بودند در طول تاریخ روحانیون و مراجعی که از اسلام و انقلاب تنها ظاهر آنرا حمل میکردند! آیا ضربه ای که شخص منتظری و بیت ایشان با وجود مرجع بودن به اسلام و انقلاب وارد کردند ،را میتوان فراموش کرد!؟ در عملکرد منفی نامبرده هیچ جای سوالی نیست، آیاهیچگاه جایگاه مرجعیت و علمی نامبرده جای شک و محل انتقاد و یا خدای ناکرده توهین قرار گرفت؟
آیا میتوان برای فرقه شیرازی شان و جایگاه در نظر گرفت؟
مدتها قبل انتقادی به آیت الله مکارم وارد شد مبنی بر فعالیت اقتصادی ایشان، در پاسخ انتقادات اعلام کردند که این فعالیت اقتصادی درجهت کمک به مستمندان و فقرا صورت میگیرد، جناب حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان در جواب آیت الله مکارم مرقوم نمودند در کشور نهادهای بسیاری مثل کمیته امداد، سازمان بهزیستی و...وجود دارند که میتوان کمکهای لازم را ازاین طریق به مستمندان رساند، فعالیت اقتصادی شائبه های بسیاری را در اذهان ایجاد میکند!
در مورد مساله ربا و بانکداری، در کشوری که حوزه علمیه فعال و مراجع بزرگوار وجود دارند چرا به طور اساسی و ریشه ای این غده سرطانی در اقتصاد ریشه کن نمیشود و حوزه به طور جدی وارد این موضوع نمی گردد؟
اگر انتقادی به حوزه وارد میشود ، به جهت تضعیف و زیر سوال بردن آن نیست بلکه انتظارات و خواسته از حوزه و مراجع و علما، کمک و یاری به مردم در حل مشکلات و در خط مقدم قرار گرفتن در مواجه با دشمنی ها و منافقین و لیبرال هاست.
تضعیف حوزه و مرجعیت زمانی روی می دهد که قداست و عصمت برای ایشان در نظر گرفته شود و خطوط قرمز باعث فاصله گرفتن از مردم و انقلاب گردد وخدای ناکرده باعث فراهم شدن حاشیه ای امن برای عده ای گردد.
فراموش نکنیم که فتنه ای در راه است و در فتنه جدید از اسلام برای ضربه به اسلام استفاده خواهد شد!!
http://Sapp.ir/deldadegi
زَلَّةُ الْعالِمِ كَانْكِسارِ السَّفينَةِ تَغْرَقُ و تُغْرِقُ مَعَها غَيْرَها.
امام علي سلام الله علیه فرمود: لغزش عالم، مانند شكستن كشتى است. خود، غرق می شود و ديگران را هم با خود غرق می كند.
فان حزب الله هم الغالبون.
محمد اخوان صدیقی.
https://eitaa.com/deldadegi
دلدادگی 💙
هدایت شده از دلداده انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خود باختگی فرهنگ حماقت یا حقارت؟؟؟؟
جماعتی که نه به اصالت آریایی خود پایبند هستند و نه محترم میشمارند دین و مذهب رسمی کشور را دنباله رو فرهنگ بی اصالتی و پوچ غربی خواهند شد ....
فقر فرهنگ!!!!!
💢 کریسمس مبارک!!!
مگه ما #کوروش نداشتیم؟
مگه ما #آریایی اصیل نبودیم؟
مگه ما #زرتشت پیامبرمون نبود؟
مگه ما خودمون #اهورا_مزدا نداشتیم؟
مگه زبان پارسی #زبان اجداد ما نبود؟
مگه ما آیین سنتی مثل #نوروز نداشتیم؟
خب، جشن #کریسمس، ولنتاین، هالووین، له له زدن واسه سال نو میلادی، اشتیاق به میلادِ پیامبر مسیحیان، خرید درختهای گرانقیمت #کریسمس، اینا رو کجای دلمون بذاریم؟
روشنفکری و #ایران_پرستی فقط در فحش دادن به عربها، اسلام، پیامبر، #اربعین و #نذری امامحسین(ع) خلاصه میشه؟
خودتون حالتون از این همه تناقض بهمنمیخوره؟
http://Sapp.ir/deldadegi
https://eitaa.com/deldadegi
دلدادگی 💙
هدایت شده از 🌸 قرآن و نهج البلاغه 🌸🍃
🌺
📕نهج البلاغه/حکمت۲۲۳
🌸حیا و عیب پوشی(اخلاقی،اجتماعی
وَ قَالَ ( عليه السلام ) :
🍃 مَنْ كَسَاهُ الْحَيَاءُ ثَوْبَهُ لَمْ يَرَ النَّاسُ عَيْبَه
ُو درود خدا بر او فرمود:
✅آن كس كه لباس حيا بپوشد، كسي عيب او را نبيد.
شرح و تفسير حکمت 223 نهج البلاغه
حیا حالتى نفسانى است كه سبب مى شود انسان در برابر زشتى ها حالت انقباض پيدا كرده و از آنها چشم بپوشاند.
در واقع، حيا سپرى است در مقابل اعمال قبيح و منكرات و اگر اين سپر وجود نداشته باشد، انسان به آسانى آلوده هر كار زشتى مى شود و تير قبايح بر بدن او فرو مى نشيند. «حيا» گاهى سبب ترك گناه و زشتى ها نمى شود، بلكه سبب پوشاندن و مخفى ساختن آن مى گردد كه اين نيز در حدّ خود اثر مثبتى است. امام(عليه السلام) در گفتار حكيمانه بالا به هر دو اشاره مى كند; حيا را به لباس (زيبايى) تشبيه كرده كه بر تن انسان مؤمن است و اگر عيبى نيز داشته باشد به وسيله آن پوشيده مى شود و مردم آن را نمى بينند.
«حيا» بنا به روايتى كه از امام صادق(عليه السلام) نقل شده، از ويژگى هاى انسان و داراى آثار بسيار زيادى در زندگى بشر است. ایشان در آن حديث خطاب به مفضل چنين مى فرمايد:
«اى مفضل! نگاه كن به صفتى كه خداوند تنها به انسان ارزانى داشته و حيوانات از آن محرومند; صفتى كه مقامش والا و غنايش بزرگ است; يعنى حيا. اگر حيا نبود، انسان ها از مهمانشان درست پذيرايى نمى كردند، به وعدههايشان وفا نمى نمودند، نيازهاى ديگران را برآورده نمى ساختند و به دنبال كارهاى خوب نبودند و از كارهاى زشت در هيچ چيز پرهيز نداشتند. به طورى كه بسيارى از كارهاى واجب نيز در پرتو حيا انجام مى شود; اگر حيا نبود، جمعى از مردم حق پدر و مادر را نيز ادا نمى كردند و صله رحم به جا نمى آورند و اداى امانت نمى نمودند و از هيچ كار زشتى پرهيز نداشتند. آيا نمى بينى خداوند چگونه براى انسان جميع صفاتى را كه در آن صلاح و كمالِ كار اوست به او ارزانى داشته است؟».
از اين حديث شريف به خوبى استفاده مى شود كه اثر حيا تنها پرهيز از زشتى ها و قبايح (آن گونه كه بسيارى گمان مى برند) نيست، بلكه آثار مثبت زيادى در انجام واجبات و رعايت آداب و اخلاق انسانى دارد. به همين دليل در حديثى از پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله)مى خوانيم: « آن كس كه حيا ندارد ايمان ندارد».
از امام اميرمؤمنان در غررالحكم آمده است:« كسى كه حيا ندارد هيچ خيرى در او نيست». البته آنچه گفته شد درباره حياء پسنديده است. نوعى از حياء مذموم آن است انسان از فرا گرفتن علم و دانش و پذيرفتن حقايق و انجام كارهاى نيك شرم داشته باشد و گاه به سبب آن از ترك مجالس گناه و پيشنهادهاى زشت افراد فاسد شرم مى كند و آلوده گناه مى شود.
نكته ها: يك اشتباه بزرگ
بعضى از نويسندگان بى خبر و بى بند و بار مى گويند: حيا نوعى ضعف نفس است و اگر پرده حيا دريده شود سبب قوت نفس خواهد بود، در حالى كه قضيه كاملاً بر عكس است; فرد بى حيا كسى است كه تسليم خواسته هاى نفسانى است و نمى تواند از آن روى گردان شود; ولى افراد با حيا بر اثر قدرت روحانى در برابر عوامل گناه مقاومت مى كنند و سد نيرومندى ميان خود و آنها به نام حيا قرار مى دهند. آرى! حيا در برابر نيكى ها مانند فرا گرفتن علم، دليل بر ضعف نفس است; ولى در برابر زشتى ها نشانه روشنى از قدرت نفس است. چه امورى سبب پاره شدن پرده حيا مى شود؟ زمانى كه گناه آشكارا انجام شود ابهت گناه شكسته مى شود و پرده حيا كنار مى رود و افراد در انجام گناهان كبيره جسور مى شوند. به همين دليل در روايات اسلامى آمده است كه گناه آشكار از گناه پنهان بسيار سنگين تر است همان گونه كه در حديثى از امام على بن موسى الرضا(عليه السلام) مى خوانيم: « كسى كه گناه خود را آشكار و منتشر مى كند گرفتار خذلان مى شود و كسى كه گناه را بپوشاند عفو خدا شامل او مى گردد».
حتى براى مبارزه با افراد جسور و حرمت شكن و متجاهر به فسق، اجازه غيبت داده شده است. به همين دليل است كه هرگاه گناه آشكار شود و مردم از آن باخبر گردند، دستور داده شده است كه حد يا تعزير آشكارا انجام شود تا ابهت گناه به جاى خود برگردد و پرده حيا در سطح عموم پاره نشود. افشاگرى درباره گناهان اشخاص نيز آنها را جسور كرده و از حياى آنها مى كاهد و گاه به جايى مى رسد كه با زبان حال يا قال مى گويند: ما كه رسواى جهانيم غم دنيا سهل است و آب كه از سر گذشت چه يك قامت چه چند قامت. در حالى كه اگر در اين گونه موارد تغافل شود، كمك به حفظ حياى آن گناهكار خواهد شد. نيز به همين دليل در تعليمات اسلامى تكرار گناه صغيره به منزله گناه كبيره شمرده شده است، زيرا تكرار، سبب كم شدن زشتى گناه و پاره شدن پرده حيا مى شود.
🔹اهميت حيا در زنان
اين نكته نيز قابل توجه است كه در رواياتى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) آمده: «حيا ده جزء دارد. نه جزء در زنان و يك جزء در مردان است». و اين براى ⬇️
هدایت شده از 🌸 قرآن و نهج البلاغه 🌸🍃
↕️
آن است كه اگر حيا نباشد زنان آسيب پذير خواهند شد. در حديث ديگرى از همان حضرت آمده است كه شش چيز خوب است; ولى از شش طائفه خوب تر; از جمله مى فرمايد: « حيا چيز خوبى است و از زنان زيبنده تر است». حيا به زنان ابهت، شخصيت و ارزش مى دهد و به گفته يكى از فلاسفه معروف، دختران حوا در طول تاريخ دريافتند كه عزت و احترامشان در اين است كه به دنبال مردان نروند، خود را متبذل نكنند و از دسترس مرد خود را دور نگه دارند آنها اين درس ها را در طول تاريخ دريافتند و به دختران خود ياد دادند.
@Nahjolbalaghe1
هدایت شده از 📡 خبر فوری شـهید عـزیـز زاده📡🚩🚩
جعفر:
🖍یاد جبهه بخیرکه دانشگاه خود سازی بود و کنکورش صداقت و اخلاص و متون آنرا انتشارات شهادت درکربلا با مرکب خون به چاپ میرساند .
🖍یاد موقعیت هایی بخیر که کسی به فکر موقعیت نبود و قرارگاههایی که دل را بی قرار میکرد .
🖍 یاد سنگر بخیر که به غار ثور میماند و ایستگاه صلواتی که محل استراحت ملائک بود.
🖍 یاد جاده بخیر که ترجمه صراط المستقیم بود و به تفکر چپ و راست مهر باطل شد می زد .
🖍 یاد معبر بخیر که به پل صراط می ماند و به سنگر کمین که فاصله بین دنیا و آخرت بود .
🖍 یاد آبادان بخیر که به آبادی دل می پرداخت ، خرمشهر که خرم به خون شهیدان شد ، بستان که مزرعه عشق بود و سوسنگرد که با لاله و سوسن انس گرفت .
🖍 یاد هویزه بخیر که علم الهدی را تربیت کرد ، دهلران که مردمان ساده ای داشت ، موسیان که قوم موسی را به مسخره گرفت ، مهران که بوی مهربانی میداد .
کله قندی که مرگ در آن از عسل شیرین تر بود ، قلاویزان که نردبان عروج بود و مجنون که داستان لیلی را بهتر بازگو میکرد.
🖍 یاد هور العظیم بخیر که عظمت اسلام را به نمایش گذاشت ، کارون که بارها به رنگ خون در آمد و اروند که روند جنگ را تغییر داد .
🖍 یاد فاو بخیر که کلاس وفاداری بود ، دریاچه نمک که دل را به شور می انداخت و کانال ماهی که به زیبایی آکواریوم پایان داد.
🖍 یاد شلمچه بخیر که تکرار اُحُد و عاشورا بود و طلایه که ارزش طلا را شکست.
🖍 یاد کلاه آهنی بخیر که نگهبان سجده گاه ملائک بود ، چفیه که سجاده عبادت بود و پلاک که شماره پرواز را نشان میداد.
🖍 یاد لباسهایی بخیر که هیچ درجه ای نداشت ، لباسهایی که ساده و بی اتو بودند