May 11
مصطفی مردانی:
✏️
دلایل قرآنی خشونت های بی حد اغتشاشگران
🔴🔴🔴چگونه دشمن توانست یک ایرانی را به این حد از قساوت برساند که بسیجی را بگیرد ، دست و پایش را ببندد، دهانش را باز کند ، بنزین درون دهانش بریزد و آتش بزند تا این بسیجی از درون بسوزد و حتی نتواند داد بزند و زجر بکشد تا بمیرد؟
🔺خدا در قرآن علتش را گفته و فرموده دو علت دارد که هرکس آن دو را مرتکب شود قادر خواهد بود بزرگترین جنایتهای تاریخ را انجام دهد:
👈سماعون للکذب : خیلی زیاد دروغ شنیدن و علاقه داشتن به دروغ شنیدن تا راست شنیدن
👈اکالون للسحت: خیلی زیاد حرام خوردن
🔺اشاره به دو جنایت تاریخی که طبق بیان معصوم جنایتکاران یکی از این دو علت را مرتکب شده بودند👇
🔺حادثه اول:
😭 وقتی در مدینه جمع شدند خانه حضرت زهرا(ع) را بسوزانند حضرت از پشت در صدا زد حسن و حسین ۵، ۶ ساله در خانه اند ، گفتند : « و ان» حتی اگر آن دو هم باشند .
👈آنگاه حضرت به علت اول اشاره کردند فرمودند علتش این است که شما از «سماعون للکذب» هستید ( دروغ را دوست دارید و دوست دارید زیاد دروغ بشنوید)
🔺 حادثه دوم:
😭 وقتی در کربلا جنایتکاران کوفه امام را محاصره کرده بودند حضرت هر چه با آنها صحبت کرد ، حضرت را هو می کردند آخرش گفتند : حسین خودت را خسته نکن تو را آنگونه می کشیم که کمترینش بریدن سر تو و بچه هایت و تکه تکه کردن بدنهای شما باشد.
👈آنگاه امام حسین (ع) به علت دوم اشاره کردند فرمودند علتش این است که زیاد مال حرام خوردید.
⛔️⛔️⛔️دشمن در این فتنه تلاش کرد هر دو علت را روی سرباز پیاده نظام خود جاری کند و کرد و توانست از یک ایرانی جنایتکاری بسازد که به راحتی مادر چادری را که دختر ۳ ساله اش را در بغل داشت، دخترش را بگیرد و جلوی چشم مادر با صورت زمین بکوبد و لگد کوبش کند آنگاه مادر را به قصد کشت بزند .
👈چگونه دشمن این دو عامل را روی برخی از ایرانیان پیاده کرد:👇
🔺نحوه ی پیاده کردن عامل اول ( سماعون للکذب): 👇
دشمن سه سال در پیام رسانهای خارجی اینستاگرام و واتساپ و تلگرام، این پیام رسانهای ول و رها ، توانست آنقدر دروغ در جان طرف بکند که داعش آمد شیراز کشتار کرد و خود داعش به عهده گرفت اما افردی خاص و برخی ایرانیان که «سماعون للکذب» شده بودند ، می گفتند کشتار کار نظام است و طرف باور می کرد یعنی معتاد به شنیدن دروغ شده اند و دروغ شنیدن را دوست داشت هرچند میدانست که دروغ است.
🔺نحوه ی پیاده کردن عامل دوم ( اکالون للسحت) :👇
علاوه بر اینکه دشمن، بعضی ها را وادار به حرام خوری و دزدی کرده بود خود دشمن برای هر جنایتی قیمتی تعریف کرده بود ، از اعترافات برخی داعشیان اغتشاشگر فتنهی اخیر بدست آمد که دشمن برای هر جنایتی یک قیمت گذاشته بود و هزینه ای پرداخت می کرد.البته نقش شبکه ی قمار و شرط بندی در اینستاگرام را هم در تزریق لقمه حرام به جامعه نباید از نظر دور نگاه داشت.
📌سواد رسانه ای را جدی تر بگیریم.
#سوادرسانه
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کار خودشونه
کلیپ عالیه حتما تماشا کنید 🙏🏻
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
از شهدا به شما
الو.........📞
صدامونو میشنوید!؟؟؟...
قرارمون این نبود....😔
قرارمون بی_حجابی نبود...
بی_غیرتی نبود....
قرار شد بعد از ماها
« راهمون » رو ادامه بدید...
اما دارید « راحت » ادامه میدید...
چفیه هامون خونی شد
تا چادرتون خاکی نشه...
عکس ماها رو میبینید...
ولی❌عکس ما عمل میکنید...
ما شهید نشدیم که مرغ و میوه ارزون بشه...
ما شهید شدیم که بی_حیایی ارزون نشه...
این رسمش نبود....
شرمنده شهداییم😭😭😭
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬کلیپی بسیار ویژه و تکان دهنده پیرامون مرگ
#سخنرانی
🆔#جهانِ_پس_ازمرگ
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این عکسا خیره شو خیره شو
به اون روزهای پر از خاطره....
یه باری از امروز رو دوشته....
🇮🇷
✅ نشست خبری«هفته بسیج ۱۴۰۱»
🍃🌹🍃
🎙سردار غلامرضا سلیمانی- رئیس محترم سازمان بسیج مستضعفین
⏰ زمان: سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۴- ساعت: ۱۰:۳۰ صبح
✅ لینک ورود به نشست 👇👇
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
۴٠ سال پیش مردم اصفهان فقط در روز ٢۵ آبان با حضورمیلیونی ٣٧٠ شهید رو تشییع کردن و بعد مراسم اتوبوس اتوبوس جوانان دسته گل به جبهه اعزام شدن.
ملتی که اینطوری #برای_ایران و آرمانش شهید داده با ۴ تا فراخوان و شلوغ بازی جا نمیزنه!
خلاصه روز بدی رو برای فراخوان انتخاب کردین:)
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
فراخوانهای تجمع برعندازها در روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ آبان
💢 پروژه کشته سازی از قطعی ترین اهداف فراخوان سه روز آینده است
به حجم عجیب سلاح های کشف شده در روز های اخیر توجه فرمایید