فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقت افطار از خدا چه بخواهیم؟!🎖
#رمضان🍃
🎙مرحوم حج آقا ناصری(رحمه الله)
💥🌴 @Meshkatalanvar 🌴💥
🔵 نماز اول وقت یا افطار؟
❇️🟢 امام محمدباقر علیهالسلام : 👇❕
❕ 📍🍀 💦 نماز را بر افطار مقدّم بدار، مگر آن که با گروهى باشى که اوّل، افطار مىکنند. پس با آنان مخالفت نکن و با ایشان افطار کن، وگرنه اوّل، نماز بخوان؛ چرا که بهتر از افطار است و نمازت با حالت روزه نوشته مىشود و این نزد من، محبوبتر است.🌹❕
📚 المقنعة: ص ۳۱۸ 🍃
#رمضان 🎖
#ماه_رمضان 🎗
#ماه_مبارک_رمضان📍❕
https://eitaa.com/meshkatalanvar 🎌 ❕
⃣ @Meshkatalanvar 🌴📍 💚 🔹 ☔ ⃣
Shab10Ramazan1400[01].mp3
13.13M
▪️دل پیمبر بیقراره (زمزمه مناجات و روضه حضرت خدیجه) 🕊💔
📌 در روز دهم #رمضان، به نیت #حضرت_خدیجه، یک ساعت مانده به افطار، هیئتی مجازی و مختصر فراهم کردیم تا در حالیکه تشنگی و گرسنگی بر ما غلبه کرده، یادی کنیم از آقایی که او را گرسنه و تشنه شهید و روی زمین کربلا رهایش کردند😔
📌 #هیئت_رمضان
وعدهٔ ما هرروز قبل از افطار
╭ ─━─• 𝐉𝐎𝐈𝐍💚⇣•─
« @Meshkatalanvar »
┄ ┉•••◂▸•••┉ ┄
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
✅ هیجده نکته درباره ام المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها
۱. اول زنى که به رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) ایمان آورد .
۲. بانویی که پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) درباره اش فرمود: «افضل زنان بهشت است» .
۳. زنى که خداوند از طریق جبرئیل و پیامبر(صلّىاللّهعلیهوآله) به او سلام مى رساند .
۴. همسرى که سالها بعد از وفاتش پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نام او را مى برد و ستایش و دعا مى کرد، و گاهى در فراق او اشک مى ریخت و به زنان خود مى فرمود:
خیال نکنید مقام شما بیش از اوست، زمانى که همۀ شما کافر بودید، او به من ایمان آورد. او مادر فرزندان من است . عایشه مى گوید: هرگاه مى خواستیم خود را نزد پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) عزیز جلوه دهیم ستایش از خدیجه (علیها السلام) مى کردیم .
۵. بانویى که تا زنده بود، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) با دیگرى ازدواج نکرد .
بانویى که عاشق کمال بود و به همین دلیل، همین که از صداقت و امانت حضرت محمد(صلّىاللّهعلیهوآله) باخبر شد، شخصى را با اموال خود براى تجارت به سراغ حضرت فرستاد، و طى یک قرارداد، اموال را همراه یک غلام براى تجارت به شام در اختیار حضرتش قرار داد .
۶. خدیجه، تنها یک همسر نبود، بلکه در حقیقت، یار و همراه و بازوى صادقى براى پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بشمار مى رفت .
۷. خداوند، بسیارى از ناگوارى هاى پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) را از طریق خدیجه آسان مى فرمود :
اموال این بانو در پیشبرد اهداف پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نقش مهمى داشت.
۸. او در راه حمایت از رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله)، آخرین فداکارى و ایثار را از خود نشان داد .
۹. پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بعد از وفات خدیجه، گاه و بیگاه گوسفندى ذبح و گوشت آن را میان دوستان خدیجه تقسیم مى کرد و بدین وسیله نام و یاد او را گرامى مى داشت .
۱۰. کمالات خدیجه از یک سو، وفاى رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) از سوى دیگر، کار را به جایى رساند که عایشه مى گوید: هرگز پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) از خانه بیرون نمى رفت، مگر ستایشى از خدیجه مى نمود.
۱۱. خدیجه، زیباترین زنان قریش بود.
۱۲. اموال خدیجه در سه سالى که مسلمانان مکّه در محاصره اقتصادى کفار قرار گرفتند، نقش مهمى داشت.
۱۳. خدیجه، بانویى با اراده، عاقل و شریف بود. شخصى را نزد حضرت محمد (صلّىاللّهعلیهوآله) فرستاد و پیام داد که من به خاطر شرافت و قرابت و امانت و صداقت و اخلاق، به تو علاقه پیدا کرده ام. پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) مسأله را با عموهاى خود مطرح کرد، مقدمات ازدواج حضرت آماده شد، و با اینکه فرزندان متعددى از پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) پیدا کرد، ولى پس از فوت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) تنها، فاطمۀ زهرا (علیها السلام) به یادگار ماند.
۱۴. خدیجه (علیها السلام) به قدرى محبوب رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود که در تاریخ مى خوانیم، پیرزنى خدمت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) رسید و مورد لطف قرار گرفت، همینکه خارج شد، عایشه پرسید: این پیرزن کیست؟ حضرت فرمود: کسى است که در زمان حیات خدیجه (علیهاالسلام) به منزل ما مى آمد و با او رفت و آمد داشت، اکنون ما باید همان پیمان دوستى آنان را حفظ نماییم؛ زیرا که خودش پیمانى از ایمان انسان است.
۱۵. خدیجه (علیهاالسلام) بیست و پنج سال در خدمت رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود و در سن شصت و پنج سالگى از دنیا رفت. رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) بیست شتر جوان، مهریۀ خدیجه (علیهاالسلام) کردند و خطبه عقد را ابوطالب، عموى حضرت خواندند .
۱۶. و بالاخره، دنیا جاى ماندن نیست، خدیجه (علیهاالسلام) نیز، همچون دیگران از دنیا رفت و پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) را در سوگ خود نشاند. هنگام دفن خدیجه (علیهاالسلام)، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) وارد قبر شد و به یاد او گریست و در محلۀ «حجون» به خاک سپرده شد.
۱۷. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که خداوند، رسول گرامى خود را مأمور مى کند تا بشارت بهشت به او دهد .
۱۸. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که امام حسین(علیهالسلام) بر سر قبر او آمد و گریست و مشغول نماز و مناجات شد، سپس دست به دعا برداشت.
📚منبع: قرائتی محسن، کتاب عمره، صص ۴۶ الی۵۱ 🍃🎖
#کانال_مشکوة_الانوار 🍃
https://eitaa.com/joinchat/meshkatalanvar 🎌 ❕
⃣ @Meshkatalanvar 🌴 📍 💚 🔹 ☔ ⃣
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❕📍زیارت از راه دور 👇
🎖محل دفن ام المومنین حضرت خدیجه کبری 🥀
علیها السلام"🌷
خون گریه می کنند ملائک گمان کنم
زهرا به خانه روضه مادر گرفته است
🔹سالروز وفات حضرت خدیجه(س) تسلیت باد
🎖الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹
🌹 #کانال_مشکوة_الانوار_الابراهیمی 🍃 ❕
https://eitaa.com/meshkatalanvar 🎌 ❕
⃣ @Meshkatalanvar 🌴 📍 💚 🔹 ☔ ⃣
📌هر روز يك آيه؛ 🌹
📍روز یازدهم ماه رمضان؛🎗
تقوا آثار فردی و اجتماعی بسیاری دارد. مهمترین این آثار، توانایی تشخیص حق از باطل است. افراد پرهیزکار از چنان نیرویی بهرهمند میگردند که توانایی تشخیص سره از ناسره را در وجود خویش مییابند. این امر بدان جهت است که آنان ریشههای انحراف را در وجود خود از بین برده و دیده بصیرتشان روشن گشته است. از اینرو، اسیر هوا و هوس نشده و دچار لغزشهای نفسانی نخواهند شد. گفتنی است در آیه فوق، پوشیده شدن گناهان و آمرزش آن نیز، از آثار تقوا شمرده شده است.
حدیث:🎗
👇
امام باقر علیهالسلام: «إنَّ الله عَزَّوَجَلَّ یَقی بِالتَّقوی عَنِ العَبدِ مَا عَزُبَ عَنهُ عَقلُهُ وَ یُجلی بِالتَّقوی عَنهُ عَماهُ وَجَهلَهُ؛ خداوند به وسیله تقوا بنده را از آنچه که عقلش به آن نمیرسد، حفظ و کوردلی و نادانی او را برطرف میسازد.» کافی: ج۸ ص۵۲ ح۱۶.
🌹❕
به نقل از کتاب هر روز با قرآن و عترت، انتشارات آیه نور
💦🎗سوال مسابقه: 👇 🍀
📍مهم ترین اثر تقوا چیست؟!💥
۱) شناخت خدا🎖
۲) توانایی تشخیص حق از باطل🍃❕
۳) هیچ کدام🎖
┄┄┅✿❀🌺❀✿┅┄┄
🍁 با مشکوة الانوار " الابراهیمی " ⚡ همراه ما باشید👇👇👇
🆔https://eitaa.com/meshkatalanvar 🎌 ❕
⃣ @Meshkatalanvar 🌴 📍💚 🔹 ☔ ⃣