مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #شعبی #رضایت_حضرت_زهرا_علیها_السلام 1⃣روایتی که شبهه کنندگان از «شعبی» نقل می نمایند ضعی
اسکن کتب:
📚«فتاوی عثمان الخمیس»
📚«صحیح البخاری»
📚«السنن الکبری للبیهقی»
📚«سیر أعلام النبلاء»
🆔@meshkatehedayat
🔰سردار سلیمانی:
«آه! مرگ خونین من! عزیز من! زیبای من! کجایی؟ مشتاق دیدارت هستم... وقتی بوسه انفجار تو، تمام وجود مرا در خود محو میکند، دود میکند و میسوزاند. چقدر این لحظه را دوست دارم. آه... چقدر این منظره زیباست. چقدر این لحظه را دوست دارم. در راه عشق جان دادن خیلی زیباست...»
🏴فرا رسیدن سالروز شهادت سردار سرافراز اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می داریم.🏴
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #ولادت #فاطمیه
✍شبهه: (برگرفته شده از فضای مجازی)
🔺ایام فاطمیه است، لازم است بخاطر این بانوی بزرگوار ِ مورد احترام ِ شیعیان از یک *مهندسی معکوس* یا به نوعی *برهان خلف* ، استفاده کنیم برای اینکه بفهمیم مطالبی که دربارهٔ ایشان گفته میشود ، تا چه اندازه ، درست یا نادرست است.
بنابر کتب متعدد، ازجمله کتاب *محمد پیامبری که از نو باید شناخت*، نوشتهٔ کورت فریشلر آلمانی و همچنین بر طبق عقل و منطق ، *حضرت فاطمه* ، یکسال پس از ازدواج حضرت محمد و بانو خدیجه ، بدنیا میآید.
بنابراین ، حضرت محمد که در ۲۵ سالگی با خدیجهٔ ۴۰ ساله ، ازدواج می کند ، یکسال بعد یعنی در ۲۶ سالگی ، صاحب دختری میشود که او را *فاطمه* مینامد.
همین عدد را بخاطر بسپاریم ، زیرا که لازمش داریم .
یعنی اختلاف سن محمد و فاطمه، ۲۶ سال ( *بیست و شش* سال) میباشد.
با این اوصاف، سن خدیجه (مادر فاطمه و همسر محمد)، در هنگام بدنیا آمدن فاطمه ، میشود ۴۱ سالگی ، که منطقی است.
یادتان میاید که : محمد در ۵۷ سالگی ، صاحب نوه ای بنام *حسین* ، شد؟
۲۶ سال ازش کم کنید. میشود سن حضرت فاطمه، در زمان بدنیا آوردن *حسین* ( سیدالشهدا) . نتیجه اینکه : حضرت فاطمه *در ۳۱ سالگی* ، حسین را بدنیا آورده است.!!!
از همه جالبتر اینکه ، چنانچه گفته میشود ، حضرت فاطمه ، یکسال پس از فوت حضرت محمد ، به رحمت الله میپیوندد و فوت میکند . البته این فاصلهٔ زمانی ِ فوت حضرت فاطمه ، پس از پیامبر را ، از چند ماه تا یکسال ، در احادیث مختلف ، ذکر کرده اند.
حالا همان یکسال را در نظر بگیریم.
حضرت محمد ، در ۶۳ سالگی فوت میکند.
۲۶ سال از آن کم کنید ، میشود ۳۷ ساله.
یعنی حضرت فاطمه ، در زمان فوت ِ پدر ( حضرت محمد) ، *۳۷ ساله بوده است*.
و یکسال بعد از آن، فوت میکند. یعنی در *۳۸ سالگی*...
مشکات هدایت
#شبهه #ولادت #فاطمیه ✍شبهه: (برگرفته شده از فضای مجازی) 🔺ایام فاطمیه است، لازم است بخاطر این بانوی
#پاسخ_شبهه #ولادت #فاطمیه
🔴پاسخ:
✳️در پاسخ به این شبهه نکات متعددی را می توان متذکر شد. بعلت اختصار به چند نکته اکتفا می کنیم:
1⃣بر اساس روایات معتبر پیامبر اکرم در مورد حضرت زهرا علیها السلام فرمودند:
«فاطمه پاره تن من است هر کس او را غضبناک نماید من را غضبناک کرده است.»
📚(صحیح البخاری،ص۷۶۲)
🔺و یا در روایتی دیگر پیامبر اکرم فرمودند:
«ای فاطمه خدا به سبب غضب تو غضبناک و با رضایت تو راضی می شود.»
📚(مجمع الزوائد،ج۹،ص۲۳۹)
👈بنابراین حضرت زهرا علیها السلام در هر سنی که باشند و یا در هر سنی (حتی در سن ۷۰ سالگی) از دنیا بروند، پاره تن رسول خدا و غضب و رضایتشان برابر با غضب و رضایت خداوند می باشد.
👈مثلاً در جریان شهادت امام حسین علیه السلام با اینکه امام در سن ۵۷ سالگی بشهادت رسیدند، ولی قاتلین و همدستان آنان مورد لعن اهل آسمان و زمین قرار گرفتند و شدیدترین عذاب های الهی را برای خود آماده ساختند.
بنابراین سن افراد صورت مسأله را تغییر نخواهد داد، بلکه آنچه مهم است حقانیت و جایگاه اشخاص می باشد. و با مطرح نمودن چنین شبهات سطحی مظلومیت آن بانو شهیده فراموش نخواهد شد.
2️⃣ در متن شبهه نویسنده کتاب «محمد پیامبری که باید از نوشناخت» را فریشلر آلمانی معرفی کرده است. درحالیکه او چنین اثری ندارد. بلکه کتاب «محمد پیامبری که باید از نو شناخت» برای نویسنده ای بنام «کونستانتین ویرژیل گئورگیو» از کشور رومانی می باشد. و نکته جالب اینجاست مباحثی که درباره سن حضرت زهرا علیها السلام در متن شبهه مطرح شده در این کتاب نیامده است. و شبهه کننده برای اعتبار دادن به نوشتار خود به دروغ چنین مطلبی را به این کتاب نسبت داده است.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #ولادت #فاطمیه 🔴پاسخ: ✳️در پاسخ به این شبهه نکات متعددی را می توان متذکر شد. بعلت اختصا
3️⃣ نویسنده در این متن شبهه گفته است که حضرت زهرا علیها السلام یکسال بعد از ازدواج پیامبر اکرم با حضرت خدیجه علیها السلام دنیا آمدند. درحالیکه در هیچ یک از منابع شیعه و اهل تسنن ذکر نشده است که حضرت زهرا علیها السلام در چنین تاریخی به دنیا آمده باشند. بلکه همگی اتفاق دارند که حضرت زهرا چندین سال بعد از ازدواج پیامبر به دنیا آمدند.
🔺توضیح: اکثر علمای شیعه زمان ولادت حضرت زهرا علیها السلام را در سال پنجم بعثت یعنی در سن ۴۵ سالگی پیامبر اکرم برشمردند و تعداد اندکی هم سال دوم بعثت یعنی در سن ۴۲ سالگی پیامبر اکرم ذکر نمودند. در نتیجه سن حضرت زهرا علیها السلام در هنگام شهادت بنابر نظر صحیح و اکثر علمای شیعه در سال یازدهم در سن ۱۸ سالگی بوده است.
👈و از طرفی علمای اهل تسنن زمان ولادت حضرت زهرا علیها السلام را از پنج سال قبل از بعثت یعنی ۳۵ سالگی پیامبر اکرم تا پنج سال بعد از بعثت یعنی ۴۵ سالگی پیامبر اکرم مطرح نمودند.
❌تذکر: در رابطه با سن حضرت خدیجه هنگام ازدواج با پیامبر اکرم اختلاف می باشد. و اقوالی همچون ۲۵، ۲۸، ۴۰ سال را برای حضرت خدیجه علیها السلام ذکر نمودند. برای مطالعه بیشتر به کتاب «الصحیح من سیرة النبی الأعظم ج۲،ص۲۰۰» در 👈اینجا👉 مراجعه نمایید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
3️⃣ نویسنده در این متن شبهه گفته است که حضرت زهرا علیها السلام یکسال بعد از ازدواج پیامبر اکرم با حض
🔺اسکن مستندات:
📚کتاب «صحیح البخاري»
📚کتاب «مجمع الزوائد»
📚کتاب«أعیان الشیعه»
📚کتاب «الکافي»
📚کتاب «سبل الهدی»
🆔@meshkatehedayat
🏴۱۳جمادی الثانی سالروز وفات حضرت امالبنین علیها السلام را تسلیت عرض می نماییم.🏴
«پروانه ایم و بر اهل بیت سوخته ایم
این چشمه اشک به مشک خود دوخته ایم
گر خادم سادات علی هستیم ما
از ام البنین این روش آموخته ایم»
🆔@meshkatehedayat
🌸عرض سلام خدمت کاربران گرامی
🔺عملکرد کانال مشکات هدایت را تا به اینجا چطور ارزیابی می کنید؟
🔰با انتقادات و پیشنهادات خودتان ما را در دفاع از مکتب اهل بیت علیهم السلام یاری بفرمایید.
👈آیدی ادمین کانال:@meshkat_205
#نقدها_وچالش_ها #عثمان #حضرت_علی
❌توهین عثمان به حضرت علی علیه السلام
✳️یکی از اختلافات بسیار مهمی که حضرت علی علیه السلام با عثمان داشتند، مسئله حج تمتع بوده است. (برای توضیح حج تمتع اینجا مراجعه نمایید) حضرت علی علیه السلام امر به انجام عمره در ایام ماه های حج می نمود ولی عثمان به مخالفت پرداخت. تا حدی که به حضرت علی علیه السلام توهین و ناسزا گفت. (حضرت علی علیه السلام بر اساس سنت پیامبر اکرم به حج تمتع امر می نمود)
✂️جالب اینجاست برخی از علمای اهل تسنن اصل این جریان و اختلاف بین حضرت علی و عثمان را در کتابهایشان آورده اند، ولی توهین عثمان به امیرالمومنین را حذف کردند.
👤 مسلم در صحیحش،ص۵۶۱ اینچنین می آورد:
«عثمان از تمتع نهی می کرد ولی [حضرت] علی بدان فرمان می داد. فَقَالَ عُثْمَانُ لِعَلِيٍّ 👈كَلِمَةً👉 یعنی عثمان به علی 👈چیزی👉 گفت.»
🔺و یا در کتاب مسند احمد بن حنبل،ج۲،ص۱۵۱ آمده است:
«فَقَالَ عُثْمَانُ لِعَلِيٍّ: 👈إِنَّكَ كَذَا وَكَذَا👉 یعنی عثمان به [حضرت] علی گفت: 👈همانا تو چنان و چنین هستی👉».
🔰با توجه به مطالب گفته شده سوال می شود که عثمان چه چیزی به حضرت علی علیه السلام گفته است که موجب شد عالمان اهل تسنن آن را تحریف نمایند و از آوردنش خودداری کنند. با مراجعه به روایتی معتبر در کتاب «المطالب العالیه،ج۱۰،ص۴۴» (از منابع اهل تسنن) کاملا واضح می شود که عثمان چه چیزی گفته است.
🆔@meshkatehedayat