فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔🚫علت روانشناختی بیمیلی نسبت به شرکت در انتخابات ۱۴۰۰
🔹 با کسی که رای نمی دهد، چگونه مواجه شویم؟
🆔@meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از ادعای قانونمداری تا حمله به شورای نگهبان؛
🔰 حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد نوروزی، عضو هیات علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به نهادهای مشابه شورای نگهبان در سایر کشورها، به ابعاد مختلف شورای نگهبان در ایران اسلامی میپردازد. 🆔@meshkatnoor
💢عمل به مرّ قانون، عین جمهوریت است و تخلف از آن عبور از جمهوریت.
💢 در کدامین نظامِ دمکرات جهان ، حضور کم مردم در برخی از انتخابات، آنها را از جمهوریت ساقط کرده است که ما دومی آن باشیم!!
💢جمهوری اسلامی، نمادی از مردمسالاری دینی است که مشروعیت آن الهی و مقبولیت آن مردمی است و گویا هنوز برخی تفاوت میان مشروعیت و مقبولیت را که از اوّلیات علوم سیاسی در اندیشه اسلامی است، در نیافته اند.
💢اما نسبت به عنصر اسلامیت نظام ، باید خاطر نشان کرد که یکی از مهمترین عناصر اسلامیتِ نظام جمهوری اسلامی، وجود شورای نگهبان برای رصد قانون و شرع است و تضعیف جایگاه آن ،عبور از اسلامیت نظام است.
💢و نکته پایانی این که گویا آقای نصیری جدیدا به علم غیب هم مجهز شده اند که چند هفته قبل از انتخابات، پیش بینی قطعیِ حضور اقلیت دارند و آن را مبنای نظریه پردازی در باب اندیشه سیاسی هم قرار می دهند؟!!
✍️ محمد جعفری
🆔@meshkatnoor
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
جهت ورود به نشست علمی لطفا از لینک زیر، گزینه گروه فلسفه سیاسی وارد جلسه شوید.
✅http://hekmateislami.com/?page_id=10685
پخش با ترافیک رایگان از:
heyatonline.ir/heyat/3129
@hekmateislami
هدایت شده از سید مهدی یار- حسینی
پذیرش مرکز تخصصی دین پژوهی علوی (کلام جدید)
زمان ثبت نام تا ۲۱ خرداد با مراجعه به سایت نجاح
«کسانی که مردم را از رفتن پای صندوق رأی منع و القاء بیفایده بودن انتخابات را میکنند، دروغ میگویند که دلسوز مردم هستند، بنابراین به حرف آنها اعتنا نکنید». امام خامنهای «مدظله»
🔴جنگ شناختی و انتخابات 1400، واقعیت یا توهم؟
🖋رسول علیزمانی
📊قسمت اول
🔻با فرا رسیدن ایام انتخابات ریاست جمهوری در ایران، دشمنان قسم خورده و منافقان داخلی و خارجی همچون گذشته با استفاده از شیوهها و ابزار گوناگون تلاش میکنند مشارکت ملی را به حداقل ممکن برسانند و یا در صورت عدم موفقیت در این امر، تبلیغات گسترده و توأم با دروغ و سیاه نمایی دهشتناک، برعلیه کاندیدای اصلح، تلاش میکنند این مطلب را به مخاطب القا کنند که در صورت انتخاب فرد مورد نظر، آیندهای بسیار تاریک، همراه با انواع محدودیتهای فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در پیش روی شماست. سوگمندانه باید گفت برخی از افراد جامعه به جهت عدم آشنایی از شگردها، اهداف و دستهای پشت پرده دشمن، در این تبلیغات ناجوانمردانه، تحت تأثیر القائات شیاطین و خناسان پلید قرار گرفته و با طرح ایشان همراهی میکنند.
🔻جنگ شناختی یکی از کارآمدترین و مؤثرترین عوامل در حیطه تأثیر گذاری بر فکر، ذهن و در پی آن رفتار افراد جامعه است. در یک تعریف ساده میتوان جنگ شناختی را اینگونه تعریف کرد:
« تأثیر گذاری بر فکر و ذهن افراد یک جامعه با ترفندهای متنوع و با ابزار گوناگون رسانهای در راستای رسیدن به هدف مورد نظر».
هر چند در تقسیم بندی انواع جنگها، جنگ شناختی در ردیف جدیدترین شیوههای جنگ محسوب میشود اما واقعیت آن است که به لحاظ روش و هدف این روش جنگی، در طول تاریخ، خصوصاً از صدر اسلام و در منابع دینی و تاریخی قابل پیگیری است که اشاره خواهیم کرد.
🔻در جنگ شناختی، هدف، تأثیر گذاری بر شناخت افراد جامعه، در راستای منافع مورد نظر و مقابله با اسلام ناب و حاکمیت اسلام، از طریق خود افراد جامعه اسلامی است. این شیوه جنگی به لحاظ تأثیرگذاری و هزینه، بهمراتب تأثیرگذارترین و کم هزینهترین شیوه در مقایسه با سایر شیوههای جنگی است، به همین جهت امروزه مورد توجه حکومتهای مداخلهگر و سلطه جویی چون آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم غاصب صهیونیستی و سایر متحدان آنان قرار گرفته است.
#انتخابات
#جنگ_شناختی
#علیزمانی_دانشپژوه_سطح_۴_کلام_اسلامی
ادامه دارد...
🆔@meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 مصاحبه کمتر دیده شده امام!
خبرنگار: شما که شخصیت دینی هستید، چرا وارد سیاست شدید؟! چرا از قالب مذهب خودتون رو خارج کردید؟!
🔹 امام خمینی قدس سره: اسلام یک مذهب سیاسی است که سیاست و عبادتش مخلوط به هم است و من الان هم دارم عمل به مذهب میکنم!
تا حالا در یک بعدش عمل میکردم الان هم در یک بعد دیگرش وارد شدم!
🔹 احکاماسلام آن مقداری که در سیاسات است بیشتر از عبادات است.
🆔@meshkatnoor
@studiesofshia_Theology_and_Philosophy_in_Islamic_Tradi.pdf
575.3K
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ الهیات و فلسفه در سنت اسلامی: کتابشناسی منتخب
✳️ Theology & Philosophy in Islamic Traditions: A Select Bibliography
🔹پاتریک دانل
🔹Patrick S. O'Donnell
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
🆔@meshkatnoor
🌀 ظلم بزرگ به حوزه و روحانیت
📝 بیاعتبار جلوهدادن تحصیلات حوزوی توسط یکی از نامزدها
✳️ بخش نخست
🖋 علی مهدوی
🔸 در مناظرات امروز دو بیتقوایی و ظلم آشکار توسط یکی از نامزدها اتفاق افتاد.
به آقای رییسی نسبت داده شد که تحصیلات آکادمیک وی فقط شش کلاس ابتدایی بوده است و آقای رییسی صرفا تحصیلات حوزوی دارد.
1️⃣ ظلم اول دروغی است که درباره آقای رییسی گفته شد در حالی که وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، مدرک دکتری دانشگاهی نیز دارد.
این افترا با انتشار گسترده سوابق تحصیلی آقای رییسی در رسانهها و فضای مجازی رسوا و عیان شد.
2️⃣ اما ظلم دیگری که به حال خود باقی ماند و از کنارش عبور شد؛ ظلم به حوزه و روحانیت است.
❓یعنی اگر آقای رییسی مدرک تحصیلات دانشگاهی نداشت، لیاقت و صلاحیت نشستن بر مسند حکمرانی جمهوری اسلامی را نداشت؟!!
🔻 این برداشت و تلقی، حاصل چندین دهه تلاش گفتمانی سکولارهای روشنفکرنما است. افرادی که سواد و علمیت روحانیت را در بیان احکام طهارات و نجاسات و نهایت، پیشنمازی و اقامهی نماز میت نشان دادند و روحانیت را فاقد صلاحیت ورود به عرصههای سیاستی و حاکمیتی معرفی کردند.
✅ اما امام امت، بنیانگذاری جمهوری اسلامی، مهر باطلی بر این انگاره پوچ زد و نشان داد بالاترین عرصه مدیریتی و حاکمیتی در اختیار علمای متقی باید قرار بگیرد که سر سفره فقه آل محمد نشستهاند؛ نه افرادی که صرفا جیرهخوار علوم الحادی وارداتی و ترجمهشده غربی هستند.
📌 ادامه دارد...
#علوم_حوزوی
#اصالت_علوم_حوزوی 🆔@meshkatnoor
به سوی دولت جوان انقلابی...
🔸💠🔸💠🔸
♨️ دسترسی جامع به محتوای موجود در فضای مجازی
👌🏻یکجا و به صورت دسته بندی شده
🔰 با عضویت در🔰
◾️▫️کانال جامع حامیان اصلح ▫️◾️
موضوعات محوری:
1️⃣ #مشارکت_حداکثری
2️⃣ #انتخاب_اصلح
🔸💠🔸💠🔸
https://eitaa.com/joinchat/939327610C896e9413fd
🔴جنگ شناختی و انتخابات 1400 توهم یا واقعیت
🖊#رسول_علیزمانی
📊#قسمت_دوم
🔹مهمترین ترفندهای جنگ شناختی
آشنایی با شیوهها و ترفندهای مهم و تأثیر گذار جنگ شناختی، اولین قدم در مواجهه مناسب با این جنگ مرموز در ایام سرنوشت ساز انتخابات 1400 است، چرا که وجود نورانی امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در باره کسب شناخت و معرفت در امور، خطاب به کمیل زیاد میفرمایند: «يَا كُمَيْلُ مَا مِنْ حَرَكَةٍ إِلَّا وَ أَنْتَ مُحْتَاجٌ فِيهَا إِلَى مَعْرِفَة؛ ای کمیل هیچ حرکت و اقدامی نیست مگر این که در آن نیازمند معرفت و شناخت هستی».
🔻1- ترفند برچسب زنی
ترفند برچسب زنی یکی از قدیمیترین ترفندهاست که امروزه نیز در دستور کار #مخالفان اسلام و #انقلاب اسلامی و برخی غرض ورزان داخلی قرار دارد. در طول تاریخ انبیا الهی، #دشمنان خدا با انواع #برچسب زنیها نسبت به فرستادهگان الهی، سعی داشتند از نفوذ #پیامبران در بین ملتها که منافع ایشان را تهدید میکرد جلوگیری کنند، به همین جهت برچسبهایی چون؛ ساحر، مجنون را به #فرستادههای الهی میزدند. قرآن کریم با اشاره به این ترفند دشمنان درباره پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و اله) میفرماید فرستادگان قبل از ایشان نیز مورد آماج حملاتی از این دست بودهاند: «كَذَالِكَ مَا أَتىَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِم مِّن رَّسُولٍ إِلَّا قَالُواْ سَاحِرٌ أَوْ مجَنُون؛ همچنين هيچ پيامبرى بر كسانى كه پيش از اينان بودند نيامد مگر اينكه گفتند: جادوگر يا ديوانه است!».(ذاریات، 52).
امروزه ترفند برچسب زنی نسبت به افراد شایسته، کار آمد و معتقد به اسلام و انقلاب یکی از ماموریتهای ویژه دشمنان و جریان ناکار آمد داخلی است. در این ترفند بدون ارائه دلیل، یا وارونه جلوه دان حقیقت، سیلی از صفات منفی را درباره افراد مذکور مطرح کرده و با استفاده از جلوههای سمعی، بصری و ابزار گوناگون رسانه و نیز فنون تأثیر گذاری؛ مثل تأکید و تکرار سعی میکنند مطالب خود را به ملکه ذهن مردم تبدیل نمایند که در این صورت در حیطه رفتار ایشان هم تأثیر گذار خواهند بود چرا که نیک میدانند انسان، بر اساس افکار خود رفتار میکند.
🔻2- ترفند شایعه سازی
یکی دیگر از ترفندهای جنگ شناختی که دشمنان از گذشته دور و حتی در کنار جنگ سخت از آن بهره میگرفتند، ترفند شایعه سازی است. هدف از این ترفند ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه از طریق تأثیرگذاری در حیطه شناختی است. در طول تاریخ اسلام نیز مصادیق متعددی از بکار گیری این ترفند توسط دشمنان و منافقان در جامعه سلامی به چشم میخورد؛ شایعه شهادت پیامبر اکرم ( صلی الله علیه واله ) در جنگ احد از جمله مصادیق بارز این ترفند است که باهدف ایجاد ناامیدی و شکاف در بین رزمندگان اسلام صورت گرفت که در آیه 144 سوره آل عمران مورد اشاره قرار گرفته است.
در ایام انتخابات پیش رو دشمنان و منافقان داخلی و خارجی هم صدا و هماهنگ شایعاتی چون انتخابات مهندسی شده، عدم شرکت مردم در انتخابات، رئیس جمهور بعدی هم یکی مثل قبلی ، تقلب در انتخابات، و همچنین شایعاتی درباره کاندیداهای اصلح و کارآمد را مطرح میکنند تا از این طریق به اهداف شوم خود دست یازند.
ادامه دارد ...
#انتخابات
#جنگ_شناختی
#ترفند
#علیزمانی_دانش_پژوه_سطح_چهار_کلام_اسلامی
🆔@meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 احمدحسین شریفی
🔸ببینید نگاه کاندیدای مدعی اقتصاددانی را!
🔸به اعتقاد بنده از این چهارده ثانیه میتوان علتالعلل مشکلات اقتصادی ایران اسلامی را در همه سالیان حکمرانی غربزدگان بر مراکز اقتصادی کشور فهمید.
این آقای محترم، همچون سایر اسلاف غربزده خود در مدیریتهای اقتصادی کشور، هیچ باوری به اقتصاد اسلامی ندارد و میخواهد همچون گذشته، مشکلات اقتصادی ایران اسلامی را با نسخههای غربی و شرقی حل کند!
مردم ایران ثمره اجرای سیاستهای اقتصادی نئوکینزی را در هشت سال حاکمیت تفکرات لیبرالی، با همه وجود خود لمس کردهاند. «دیگر بس است».
@Ahmadhoseinsharifi 🆔@meshkatnoor
✋
این یادداشت، سیاسی نیست
🔺این یادداشت سیاسی نیست و من هم سیاسی نیستم، هر چند بی اخلاقیهای سیاسی، قلم را در این وجیزه به حرکت در آورده است.
🔹در مناظره اخیر انتخابات ریاست جمهوری 1400 یکی از نامزدها به تحصیلات حوزوی نامزد دیگر جسارت کرد و این تحصیلات را برای اداره کشور ناکافی دانست. فارغ از اینکه روحانیون باید وارد عرصههای اجرایی بشوند یا نشوند، این نوشته به دنبال دفاع از حوزه و کیان روحانیت و علم حوزوی و دینی و وسعت و عمق آن است.
🔹کتابهای درسی حوزه و روش آموزشی آن نزدیک هزار سال است که روحانیون و علمای زیادی را مجهز به مبانی دینی کرده تا حدی که ملاحظه می کنیم ده ها تن از آن ها جریان سازان سیاسی- اجتماعی جامعه بوده اند.
🔹ملا احمد اردبیلی، میرزای شیرازی، عبدالکریم حائری یزدی، سید جمال الدین اسدآبادی، شیخ فضل الله نوری، میرزای نائینی، آخوند خراسانی، سید محمد طباطبایی، عبدالله مازندرانی، سید محمد کاظم یزدی، سید عبدالله بهبانی، سید ابوالقاسم کاشانی، شهید بهشتی، شهید مطهری و در رأس آن ها حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری فقط تعدادی از روحانیونی هستند که در تاریخ اجتماعی- سیاسی ایران نقش آفرینی کرده اند.
🔹و جالب آنکه عمده آن ها شاید شش کلاس هم سواد کلاسیک نداشته باشند! اما کتاب هایی را خوانده اند که در مدرسه و دانشگاه یافت نمی شود و برای خواندن هر کتاب، زحمات زیادی را متحمل شده اند و به قول معروف، غیر از عاشورا، هر روز آن ها را آموخته و مباحثه کرده اند.
🔹 کتاب سیوطی و مطول در ادبیات عرب را دانشجویان دکتری و ارشد رشته زبان عربی در کشورهای عربی می خوانند، اما طلاب در همان سنین کم و در آغاز ورود به حوزه با آن دست و پنجه نرم می کنند.
🔹لمعه که فقه نیمه استدلالی است را در همه ابواب فقهی اعم از عبادات، جهاد، تجارت و ... می آموزند. عبور اولیه از این ابواب فقهی همان آشنایی اولیه و مبانی با تمام مناسبات جامعه نیز هست.
🔹در ادامه، کتاب مکاسب محرمه که اساس اقتصاد اسلامی است چند سال مورد مطالعه و مباحثه طلبه قرار می گیرد. همه این ها در کنار اصول فقه قدرتی علمی در طلبه بوجود می آورد که گویی فن مواجهه با هر مسأله جامعه خویش را بدست می آورد و ابزار لازم برای تحلیل و حل را در اختیار خواهد داشت.
🔹تمام این ها را بگذارید کنار بدایه و نهایه و اسفار فلسفی که ذهن طلبه را آماده پیچیده ترین مسائل می کند.
🔹کتابهای غیر درسی حوزه اما شاید مهمتر هم باشند. کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله محمدحسین نائینی را خواندهاید؟ کتابی که یک روحانی که شش کلاس سواد آکادمیک نداشته است، نگاشته و نظریه سیاسی شیعی را چنان تدوین کرده که هنوز روش تدوین آن ناب و تازه است.
🔹 کتاب اقتصادنا نوشته بینظیر شهید صدر در اقتصاد را کسانی که دکترای اقتصاد از دانشگاه دارند نیز شاید به چشم ندیده باشند، اما آن را یک حوزوی نوشته و بسیاری از روحانیون خوانده اند
🔹کسی که اندکی زیست اجتماعی و مطالعه عمومی در تاریخ ایران داشته باشد بدون توجه به ماهیت نظام آموزشی حوزه براحتی خواهد فهمید که روحانیون همیشه در رأس امور جامعه بوده اند و این، نه به دلیل ریاست طلبی و حب مقام بلکه به خاطر این بوده که آن ها زودتر از دیگران مسأله را کشف و برای آن کنشگری عینی مبتنی بر راه حل دینی اختیار می کردند.
🔹دیگر پس از گذشت 42 سال از انقلاب اسلامی صحبت از بی فایده بودن تحصیلات حوزوی برای امور جاریه کشور یا از سر کم سوادی است یا از سر غرض ورزی.
🔹قطعا اگر قرار باشد صرف تحصیلات ملاک قرار گیرد، تحصیلات حوزوی با آن عقبه و عمقی که بیان شد برای اداره کشور مفید تر است. اگر تحصیلات حوزوی ناکافی است به طریق اولی تحصیلات اقتصادی هم در کشوری اسلامی که مسائل آن ذو ابعاد است و با مبانی دینی گره خورده است، ناکافی خواهد بود.
🔺 در پایان ذکر چند نکته لازم است؛
🔸اول؛ این یادداشت در تأیید یک نامزد انتخاباتی نیست بلکه در دفاع از کیان حوزه و تحصیلات حوزوی نگاشته شده است.
🔸دوم؛ ورود روحانیون به عرصه های اجرایی مانند پست ریاست جمهوری مسأله ای پیچیده است که باید متخصصان امر بحث کنند. اما امکان آن را دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری که موفقیت آمیز نیز بود، اثبات می کند.
🔸سوم؛ عملکرد ضعیف برخی روحانیون نباید به اسم حوزه و روحانیت نوشته شود. حوزه و روحانیت همیشه با صلابت و متکی به علم دینی در صحنه حاضر است.
🔸چهارم؛ شورای نگهبان در گزارههای توهینآمیز این چنینی که نه فقط فرد بلکه یک نهاد را جریحهدار میکند، می تواند ورود کرده و برخورد کند.
.
✍️ احمد اولیایی
🆔@meshkatnoor
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
پاسخ به هشت پرسش مخالفان فلسفه.pdf
164.6K
✅ پاسخ به هشت اشكال رايج به فلسفه
👤 توسط جناب آقای دکتر محمد فنائي اشكوري، عضو هیئت علمی گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
📚 رزومه علمی آقای دکتر محمد فنائی
🌐 https://asatid.iki.ac.ir/?prof=1648
🔰 کانال دکتر محمد فنائی اشکوری
🌐 @dreshkevari
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
🎙 #کرسی_علمی_ترویجی146
✳️ گروه علمی «اديان» مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری دبیرخانه کرسیها برگزار میکند
✅ موضوع: واقعگرايي ديني و نقش آن در اسلامي سازي علوم از منظر علامه مصباح يزدي(ره)
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سيد اكبر حسيني قلعهبهمن
👤 ناقد: جناب آقاي دكتر امير خواص
👤 مدیر کرسی: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر رضا قزي
🗓 سهشنبه 18 خرداد 1400 ⏰ 11
🌐 درگاه مجازی شرکت در کرسی علمی👇👇👇
🔸 میهمانان محترم:
iki.ac.ir/su/?u=1
🔸 ورود اعضای پرتال:
iki.ac.ir
#کرسی_علمی_ترویجی
🆔@meshkatnoor
شبهه انتخابات2.pdf
1.8M
💢 فایل کتاب #شبهات_انتخاباتی
✅ پاسخ به مهمترین شبهات انتخاباتی
🔻 چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟
🔻 من رای نمیدهم تا نظام از بین برود!
🔻 ۴۰سال رای دادیم چه شد؟
🔻 در کشوری که #آزادی نیست رای دادن چه معنا دارد؟
🔻 ریشه مشکلات کشور چیست؟
🔻 آیا ممکن است روزی رئیس جمهوری #مشکلات_اقتصادی را پایان دهد؟
📝 برگرفته از پاسخهای #حجت_الاسلام_راجی به شبهات انتخاباتی
🗳#انتخابات_قوی
🆔@meshkatnoor
انتخابات.pptx
6.52M
امام خمینی (رحمه الله):
در این ایام، که اعلان میکنند مسئله انتخاب رئیس جمهور [را]، آن اشخاصی که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دور افتاده و کمک کنند و اگر مسامحه کنند، فردا مسئولاند پیش خدا. مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح... اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند، میکنند این کار را؛ تبلیغ میکنند آنجاها. شماها مبلغ اسلام هستید.
📚 محتوای مخصوص انتخابات ریاست جمهوری 1400 ویژه مبلغین و فعالین فرهنگی
✅ عنوان: پاورپوینت مشارکت اگاهانه در انتخابات 1400
🆔@meshkatnoor
کمپین جمع آوری امضا برای حمایت و تبیین زحمات علمی حوزویان
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَالَّذِینَ یُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَیْرِ مَا اکْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا؛ و کسانىکه مردان و زنان مؤمن را بىآنکه مرتکب عمل زشتى شده باشند آزار مىرسانند قطعاً تهمت و گناهى آشکار به گردن گرفتهاند». احزاب ۵۸
متاسفانه در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری توسط یکی از نامزدها، تهمت و افترا و بی ارزش کردن زحمات دیگران دیده شد، بی ارزش کردن دروس حوزوی، بی ارزش کردن مدارک حوزوی، بیارزش کردن زحمات علمای دین و علمای گذشته، لذا ما طلاب و مؤمنین از شورای نظارت بر صدا و سیما و ریاست محترم آن سازمان تقاضامندیم که فرصتی را در شبکه یک سیما (شبکهای که این اتهام زده شد) در زمان پربیننده، برای رفع اتهام از زحمات علمی علمای دین و طلاب، اختصاص دهند.
انتهای پیام /ن (نشر دهید)
روی لینک زیر بزنید و حمایت کنید
https://farsnews.ir/my/c/71725
⭕️ سیاست الاهی
🔰 سوال خبرنگار از امام (ره):
✍️ سوال خبرنگار : شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکردهاید.
تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گیر و دار یک زندگی اجتماعی درگیر نبودهاید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✍️ پاسخ مرحوم امام : ما معادله جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم. ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم. از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم ، حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید.
ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند ، نه بر پایه نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند.
آری با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
https://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh-imam-khomeini/vol/11/page/160
صحيفه امام ج١١ ص١٦٠
🆔@meshkatnoor