❌ شبهه ۸۱۲
ببینید انقلاب چه کرده که مردم از دین و هرچه آخوند و روحانی است، برگشتهاند
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 برخلاف القائات دشمن و احیاناً تصورات برخی افراد، محبوبیت دین و روحانیت نه تنها کاهش پیدا نکرده است بلکه افزایش هم پیدا کرده و حتی عمیقتر و قویتر شده است.
توهین یا بی احترامی عدهای معدود به روحانیون، چیز تازه ای نیست گ؛ اگر این موارد ملاک قضاوت باشد از پیامبر و امامان آخوندتر نداریم و به همه آنها توهین های زیادی (نه توسط کفار، بلکه از مسلمانان جاهل) شده است؛ قرآن کریم و تاریخ برخی موارد آن را ذکر کرده است. حتماً داستان گوهای آن را تحت عنوان اخلاق خوب و برخورد اسلامی امامان با دشمنان، زیاد شنیدهاید. حتی حضرت علی علیه السلام متهم به کفر و بی نمازی می شد. پس توهین به روحانیت پدیدهی تازهای نیست این در حالیست که امامان معصوم بودند، ولی روحانیت بالاخره معصوم نیست و ممکن است برخی از آن ها برخی اشتباهات رفتارهای نامناسب داشته باشند که مزید علت شود.
در تاریخ معاصر نیز نه فقط روحانیون ساده بلکه مجتهدین بنام و تراز اول مورد هتک حرمت قرار میگرفته اند تا جایی که شیخ فضل الله نوری را به دار آویختند!
اما در زمان ما کافی است ببینید، پای منبر روحانیون چه خبر است؟ اگر قبل از انقلاب تنها مرحوم کافی و مرحوم فلسفی میتوانستند، جمعیت قابل توجهی از مردم را جذب کنند، امروزه پای منبر روحانیون درجه چندم (از نظر شهرت) بیش از آن جمعیت حاضر میشوند و اغلب از جوانان!!
همین اردیبهشت سال پیش، (سال ۹۸) یک طلبه گمنام همدانی، چگونه توسط جمعیت زیاد و کمنظیر مردم تشییع شد؟(مقایسه کنید با به دار آویختن مجتهد بزرگ تهران شیخ فضلالله نوری)
بله همواره دو گروه در مقابل روحانیت ایستادهاند و انواع بی حرمتی ها را نسبت به آنها مرتکب می شوند:
اول: افرادی که روحانیت و در حقیقت دین راه مزاحم منافع نامشروع خود میبینند؛ مانند ابوجهلها، معاویهها و... در گذشته و آمریکا، سلطنتطلبها و.... در زمان ما
دوم: فریب خوردگانی که تحت تاثیر تبلیغات گروه اول قرار گرفتهاند؛ توهین کنندگان به پیامبران و امامان و نیز برخی از افراد جامعه ما.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش..👈پاسخبهشبهاتفــجازی
@meyarosku
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(5)
💠اهمیت و ضرورت مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻#انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایهی نظام ما همین انتخابات است. مردمسالاری دینی با حرف نمیشود؛ مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.
🔹این مردمسالاری، عامل پایداری ملت ایران است. اینکه شما توانستهاید در طول این {42} سال از نهیب ابرقدرتها نترسید، اینکه ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربهی اساسی به شما بزنند، اینکه جوانان کشور در ورود به میدانهای گوناگون این #شجاعت و #اخلاص را نشان میدهند، ناشی از مردمسالاری دینی است؛ این را باید خیلی قدر بدانیم. انتخابات سرمایهگذاری عظیم ملت ایران است؛ مثل اینکه شما سرمایهی سنگین و عظیمی را در بانک میگذارید، بانک با آن کار میکند و شما از سودش استفاده میکنید؛ انتخابات یک چنین چیزی است.
🔸ملت ایران سرمایهگذاری عظیمی را میکند، سپردهگذاری بزرگی را انجام میدهد و سود آن را میبرد. آراء یکایک شما مردم سهمی است از همان سرمایهگذاری و سپردهگذاری. هر رأیی که شما در صندوق میاندازید، مثل این است که یک بخشی از پول آن سپرده را دارید تأمین میکنید. یک رأی هم اهمیت دارد.
🔹هرچه انتخابات پرشورتر باشد، #عظمت_ملت_ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ برای ملت ایران حرمت بیشتری خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال میشوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان میدهد؛ بنده همواره در درجهی اول در انتخابات سعیم بر این است که به مردم عرض کنم حضور شما در این انتخابات مهم است. این، تصدیق و تأیید و مستحکم کردن نظام جمهوری اسلامی است. مسئله فقط یک مسئلهی سیاسی و فردی و اخلاقی محض نیست؛ یک مسئلهی همهجانبه است.
🔺انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد؛ بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوهی اجرائیهی کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد.
🌺 «رهبر معظم انقلاب اسلامی 1388/1/1»
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 @meyarosku
🔴🍁
🍁
45.docx
15.9K
💢#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: گشایشی از سوی آمریکا و غرب وجود نخواهد داشت
✍️سعید نادری اصل
🔸🌹🔹
🔻عدم ثبات سیاست خارجی در آمریکا و کشورهای اروپایی
🔹سابقه تاریخی و تلاش های قبلی برای رفع تحریم ها
🔸برای گشایش نیازمند همت و شجاعت هستیم
🔺خواسته های آمریکا و غرب حدیقفی ندارد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@meyarosku
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 ضد انقلاب شایعه کرده بودند، فرمانده لشکر از ترس یک تونل زیر خانه اش ساخته که بتواند فرار کند. خاک های جلوی خانه را دیده بودند.
گفته بود زیر زمین را طوری بسازیم که بشود داخلش روضه خوانی برگزار کرد. خودش هم هر وقت می آمد آنجا، دست بنّا را میبوسید که دارد حسینیه میسازد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
@meyarosku
🍁
🌠🍁
🌠🍁
🍁
💢#عکس_نوشت
♻️موضوع: اقدامات در دست اجرا #مجلس_یازدهم
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مجلس_انقلابی
@meyarosku
🍁
🌠🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 چرا برخی تلاش میکنند این صحبتهای آقا دیده نشود؟!
علاج مشکلات کشور #دولت_جوان_حزب_اللهی است و #کلید_کار، تشکیل این دولت به وسیله یک جوان است
✍"جواد نیکی ملکی"
🔘 ✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💠🍁
🍁
✅یادداشت روز
🔴از #رقیبهراسی تا تخریب سپاه
✍️ عزیز غضنفری
🔸🌹🔹
🔻این روزها با استناد به بیانات حضرت امام(ره) درباره ورود #سپاه و ارتش به سیاست و #انتخابات، تحلیلهای گوناگونی مطرح میشود و در این میان یک جریان مشخص با اهداف معین خط تخریب سپاه را در پیش گرفته است:
💠نکات تحلیلی:
🔸1- سپاه تأکیدات حضرت امام(ره) و پس از ایشان #رهبر_معظم_انقلاب درباره عدم ورود به دستهبندیهای سیاسی را به دیده یک دستور شرعی و قانونی مینگرد و خود را بدان ملتزم میداند. در سپاه کمیسیونی تحت عنوان «فرمان حضرت امام» وجود دارد که با قاطعیت به مسئله ورود اعضای سپاه به فعالیتهای حزبی و انتخاباتی رسیدگی میکند. ضمن اینکه دکترین رفتار سیاسی سپاه که سند بسیار مهم در سپاه به حساب میآید، هرگونه ورود به احزاب و حمایت مصداقی از هر کاندیدا و گروه سیاسی در انتخابات را نهی کرده است.
🔹2- موضوع ورود نظامیان به انتخابات بر اساس رعایت قانون، نه منع قانونی دارد و نه مخالف با بیانات حضرت امام(ره) است؛ هرچند بر اساس دکترین رفتار سیاسی سپاه، سپاه از هیچ فردی با هرگونه سابقه، نظامی و غیرنظامی، حمایت نخواهد کرد.
🔸 3- در آغاز تشکیل سپاه برخی از فرماندهان سپاه مانند محسن رضایی و محمدباقر ذوالقدر عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز بودند که با تذکر امام مبنی بر اینکه یا در حزب باشید، یا در سپاه بمانید، با انصراف از فعالیتهای سیاسی در سپاه ماندند و برخی دیگر نیز چون محسن آرمین از سپاه انصراف دادند. تأکید امام(ره) مربوط به دورانی است که به خاطر شکلگیری تازه سپاه و عدم تجربه لازم، تعداد اندکی از اعضاء سپاه هر دو مسیر نظامیگری و کار حزبی را توأمان دنبال میکردند؛ که البته بهسرعت این رویکرد اصلاح شد و تاکنون نیز این اهتمام بهتصریح امام(ره) دنبال میشود؛ اما نهی حضرت امام هیچ منافاتی با ارتقاء آگاهیهای سیاسی در سپاه ندارد. چه اینکه ایشان در همان مقطع ضمن نهی از ورود به کارهایی به سبک سیاستبازان، فرمودند که قواى مسلح، باید داراى دید سیاسى باشند و هرگز کورکورانه عمل نکنند.
🔺نکته پایانی: کسانی که امروز به بیانات امام راحل استناد میکنند و بر اساس آن خط تخریب سپاه را در پیش گرفتهاند، باید به این سؤال پاسخ دهند که هماکنون آیا در سپاه اختلاط مشاغل نظامی و حزبی وجود دارد؟ آیا سپاه به غیر از اینکه به تبیین و بصیرتافزایی معتقد است، به تبلیغ یک حزب و کاندیدا روی آورده است؟ یقیناً اینگونه نیست و نخواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
@meyarosku
💠🍁
🍁
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(6)
💠 اهداف مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻در اندیشهی سیاسی شیعه در فضای فکری انقلاب اسلامی، برای اولین بار نوعی گذار از نظم سلطانی و نظام پادشاهی در عرصهی نظامسازی صورت گرفته است.
🔹برای اولین بار #امامخمینی (ره) بحث حکومت دینی و ولایتفقیه را در چارچوب نظم جدیدی مطرح کرده است که دیگر نظم سلطانی نیست بلکه نظم مردمی است؛ یعنی قرار است مناسبات سیاسیاجتماعی در این حکومت بر اساس خواست و رأی مردم شکل بگیرد. به همین دلیل است که بین ولایتفقیه و جمهوریت یا نظمی که جمهور یا اکثر مردم در آن نقش دارند، نوعی سازگاری و همنشینی صورت میگیرد.
🔸از این رو، میتوان گفت اولین و مهمترین دستاوردی که به وجود آمد این است که برای اولین بار امکان ارائهی الگویی از نظام سیاسی مردمی بر مبنای تفکر شیعه صورت گرفت. برای بازخوانی این دستاورد به نظر میرسد که از دو زاویه میتوان به آن اشاره کرد.
1️⃣یک زاویه این است که گفته شود اسلام هم با #دموکراسی مخالف نیست یا سعی در اثبات سازگاری اسلام با دموکراسی داشته باشیم؛ اما به نظر میرسد امام (ره) با تعابیری که داشتهاند از زاویهی دومی وارد بحث شدهاند. در بعضی از فرمایشات ایشان چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی میبینیم که ایشان وقتی بحث دموکراسی را مطرح میکنند، تعبیرشان این است که اسلام ذاتاً یک دین دموکرات یا مردمسالار است و ذاتاً با دموکراسی موافق است و دموکراسی اسلام، دموکراسی واقعی است. در واقع این نوع نگاه میخواهد بگوید که دموکراسی یک امر تلفیقی و ترکیبی نیست که ما آن را از غرب بگیریم و با بعضی از مؤلفههای اسلامی آشتی داده و سازگار کنیم و ترکیبی را به نام مردمسالاری دینی و دموکراسی اسلامی درست کنیم. بلکه دموکراسی یک حقیقت واحد و امری بسیط است و اسلام، دموکراسی خاصی را به رسمیت شناخته است و ما میتوانیم از متون دینی، مدل و گونهی خاصی از مردمسالاری را استخراج کنیم.
2️⃣اگر از زاویهی دوم وارد بحث شویم، هدف اساسی در طرح مردمسالاری دینی این است که مدل و الگویی دموکراتیک و مردمسالار از اسلام و متون اسلامی استخراج شود و ظرفیت متون و آموزههای دینی برای استخراج یک الگوی بومی و اسلامی مردمسالار نشان داده شود. برای این مسئله هدفی هم در عرصهی سیاست خارجی قابل تصور است و آن اینکه ما مردمسالاری دینی را در سطحی مورد بررسی قرار داده و مطرح کنیم که قابل رقابت با الگوهای دیگر دموکراسی و بهطور خاص الگوی لیبرال دموکراسی در دنیا باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
@meyarosku
🔴🍁
🍁
🌠🍁
🍁
💢#عکس_نوشت
♻️موضوع: #وصیتنامه_شهیدسلیمانی
👌 در مسائل سیاسی ولایت فقیه را بر سایر امور ترجیح دهید.
🔸🖤🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مکتب_سلیمانی
@meyarosku
🍁
🌠🍁
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺روضه که تمام شد، غیبش زد. خیلی گشتیم تا متوجه شدیم رفته سراغ شستن سرویس های بهداشتی. نگذاشت کسی کمکش کند. میگفت: افتخارم این است خادم روضه ی حضرت زهرا(س) باشم.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
🆔@meyarosku
🍁
🌠🍁
✳️ به کوری چشم حسود!
الف) خبرگزاری آمريكايی آسوشيتدپرس نوشت: اگرچه ايران با تحريمهای مخرب آمريكا روبرو است اما طبق اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، ايران در واكسيانسيون كودكان موفقيت صددرصد دارد و افراد از كشورهاي اطراف برای درمان و دریافت خدمات پزشكی به ايران میآيند و بيمارستانها، پزشكان و پرستاران ايران جزو بهترينها در غرب آسیا شناخته میشوند.
ب) سفير اتريش در تهران: دو فرزندم در تهران عمل جراحی داشتند و بايد بگويم كه پيشرفتهای پزشكی در ايران خارقالعاده است؛ كيفيت خدمات پزشكی در تهران با "وين" برابری میكند. بکارگیری خيلی از فنآوریهايی كه اينجا وجود دارد، در كشور ما امكانپذير نيست.
▪️به کوری چشم همه آنهایی که به تحقیر "جمهوری اسلامی ایران" معتاد شدهاند و به سلامتی همه مدافعان سلامت که در همه عرصهها #اول شدند!
دکتر #کوشکی
@meyarosku
♦️#سپاه همزمان با #تحریم ها برای کشور آبرو داری کرد/ #نفتکش_اقیانوس_پیما پیام ناکامی را به دشمنان فرستاد
🔰حکیمی در آخر اظهار داشت: به صراحت عرض می کنم اگر سپاه نبود فکر نمیکنم #دولت روحانی بتواند کشور را آبرو مندانه اداره کند و این به وضوح دیده می شود.
https://basirat.ir/fa/news/327144/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷@basirat_fa
🇮🇷http://www.basirat.ir
کمک مومنانه
جمع آوری کمک های همشهری های محترم
جهت تهیه مواد غذایی و بهداشتی. (برای خانواده های کم بضاعت و بی بضاعت)
همشهری های محترم میتوانند کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به حوزه مقاومت بسیج بدر ایلخچی تحویل یا به شماره کارت درج شده در تصویر واریز نمایید.
تلفن تماس جهت هماهنگی 09146401699
با تشکر حوزه مقاومت بسیج بدر ایلخچی
🔴 به هراس افتادهاند‼️
🔻 #زمانـــه| نیروی دریایی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد، زیردریایی «یو اس اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو اس اس پورت رویال» و «یو اس اس فیلیپین sea» روز دوشنبه یکم دیماه از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیجفارس شدند. همچنین رسانههای رژیمصهیونیستی نیز اعلام کردند که زیردریایی این رژیم از کانال سوئز عبور کرده و از طریق دریای سرخ قصد عزیمت به خلیجفارس را دارد.
در این خصوص بخوانید:
1⃣ اهل فن میداند که جغرافیای خلیجفارس بگونهای است که حضور زیردریایی در آن از اساس فاقد ارزش راهبردی میباشد. چراکه متوسط عمق خلیجفارس ۵۰ متر بوده و این محدودیت برای مانور یک زیردریایی در وضعیت غوص بسیار سخت و پرریسک بوده و در عین حال به راحتی قابل شناسایی و رهگیری میباشد.
2⃣ روزانه به طور متوسط ۸۰ فروند شناور از تنگه هرمز عبور میکند که بخشی از آنان نظامی هستند. این موضوع به هیچ عنوان پدیده جدیدی نیست، مضاف بر اینکه ناوگان پنجم تروریستهای آمریکایی در بحرین مستقر است و همواره حضور شناورهای نظامی آنان مسئلهای روتین (اما مخل امنیت منطقهای) بوده که کمتر تردد آنان رسانهای میگردد. اکنون استفاده از ابزار و ظرفیت رسانه صرفاً برای معتبرسازی تهدید علیه ایران صورت گرفته که این امر ناشی از هراس آنان است.
3⃣ برآورد آمریکاییها این است که جمهوری اسلامی نسبت به ترور شهید سپهبد سلیمانی و شهید فخریزاده در ایام منتهی به سالروز ترور شهید سلیمانی دست به انتقام خواهد زد. لذا این اقدام آنان بیشتر جنبه تدافعی برای ایجاد بازدارندگی داشته تا اینکه تهاجمی باشد. اکنون آنها در مقابل اقدام احتمالی میخواهند با ابزار رسانه و تبلیغات صرفاً عملیات روانی برای افزایش هزینه و انتقال آن به درون در جهت تغییر محاسبات ایران انجام دهند.
4⃣ خبر رسانههای رژیم صهیونیستی مبنی بر حرکت یک زیردریایی آنان به سمت خلیجفارس هم اگر صحیح باشد، آغاز یک سناریو جدیدی است که بهانه آن، حضور نظامی در منطقه برای پشتیبانی از رویکرد بازدارندگی آمریکائیها در مقابل ایران بوده، اما در حقیقت با نیت سنجش اراده جمهوری اسلامی ایران برای واکنش به حضور نظامی آنان در خلیجفارس و اجرای برنامههای بعدی میباشد.
5⃣ در کنار موارد فوق پشتیبانی و دلگرمی برای شرکای منطقهای آنان و ارتجاع عرب بخش دیگری از اهداف آنان است.
🖌 #احمد_بنافی
@meyarosku
🔹عاموس یادلین کیست؟
این روزها نام شخصیت «عاموس» در سریال «خانه امن» زیاد شنیده میشود، وی کیست و چه نقشی در روابط منافقین با رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی داشته است؟
🔹عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی و هم اکنون رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی است. وی جلسات متعددی را با نمایندگان عربستان امضا میکند که بر اساس آن به یک اتحاد با عربستان میرسد و برنامههایی را برای ایجاد ناامنی در ایران طراحی میکند. بر اساس آن به یک اتحاد با عربستان میرسد و برنامههایی را برای ایجاد ناامنی در ایران طراحی میکند. 🔹بر اساس این تفاهمنامه و پروتکلی که امضا شده، هزینههای عملیاتها را دولت عربستان تامین میکند و طراحی و اتاق فکر برنامهها در موساد انجام میشود. 🔹بر این اساس همسو کردن تمام گروههایی که علیه ایران فعالیت میکنند خارج از نگاه و ایدولوژیشان هدف اول است و این گروهها بادی علیه ایران اسلحه در دست بگیرند.
معیار اسکو
کمک مومنانه جمع آوری کمک های همشهری های محترم جهت تهیه مواد غذایی و بهداشتی. (
عزیزان نشر حداکثری برای جذب کمکهای مردمی در تمامی کانالها وگروههای مرجع وپرمخاطب عمومی وپایگاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مروری بر فتنه ۸۸
یادمان نمیرود وحشی هایی که ادعای گفتگوی تمدن هایشان گوش فلک را پر کرده بود اما کف خیابان های تهران، بانک و ماشین و سطل زباله آتش میزدند، بسیجی هارا لخت میکردند و در آتش میسوزاندند!
@meyarosku
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی(7)
💠نگاه #امام_خمینی(ره) به مردم سالاری
🔸🌺🔹
🔻امام خمینی(ره) در نخستین مصاحبه خود در پاسخ به این پرسش که چه نوع حکومتی را جایگزین سلطنت حاکم در ایران خواهد کرد، سخن از جمهوری اسلامی می زدند. #جمهوری_اسلامی به این معنا است که؛ ضمن احترام کامل و لازم به آرا و جایگاه مردم در ساختار و ساختن نظام حکومت، محتوای حکومت، دینی و بر اساس قوانین و قواعد شرعی و دینی خواهد بود.
🔸جمهوری اسلامی که تا آن زمان مفهوم نسبتا گنگ و مبهم داشت، از آن زمان به بعد به صورت جدی در فلسفه سیاست و حقوق عرض اندام کرد و با تشکیل حکومتی با ساختار و فرم مردمی اما با درونمایه و محتوای دینی، مبحث تازه و داغ روز گردید و مورد توجه جهانیان – اعم از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی- قرار گرفت.
🔹در #بینش_سیاسی امام خمینی(ره) به عنوان مجدد مكتب مردم سالاري ديني، شکل ژریم ها مهم نیست و آنچه مهم است محتوای آن می باشد و از همین جهت جمهوري اسلامي را مطرح ساختند و اظهار داشتند: «قبل از هر چيز ما به محتواي اجتماعي رژيم سياسي آينده خود دل بستهايم.»
🔸«ايشان خواستار جمهوري اسلامي بودند. جمهوري، فرم و شكل حكومت را تشكيل ميدهد و اسلامي يعني محتواي آن فرم كه قوانين الهي است.» به باور امام خمینی، جمهوری بهترین شکل نظام است که می توان با این فرم محتوایی آن – دین اسلام- را تطبیق ساخت و اذعان داشت که جمهوری اسلامی نظیری در جهان سیاست ندارد. البته « بديهي است نشانه جمهوريت در آموزه جمهوري اسلامي معناي خاصي در مفصلبندي گفتماني امام خميني دارد كه از گفتمان مدرنيسم متفاوت است. غرب مدرن بر اساس آموزههايي چون اومانيسم، سكولاريسم، عقلانيت خود بنياد و قرائت كلان پيشرفت، تفسيري از جمهوريت ارائه كرده است كه در آن تمامي مشروعيت نظام سياسي از قرارداد اجتماعي و خواستههاي بشري نشأت گرفته و دين و آموزههاي الهي در آن كاملا از عرصه سياسي كنار گذاشته شدهاند.
🔺غرب با سيطره فكري و تمدني خويش و تحميل ديدگاههاي خويش بر ديگران بويژه بر ملل جهان اسلام چنين وانمود كرده است كه معنا و مفهومي متفاوت براي جمهوريت وجود ندارد و تنها معناي صحيح آن، همان قرائت غربي آن است که با پیدایش نظریه جمهوری اسلامی بطلان آن ثابت شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔@meyarosku
🔴🍁
🍁
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 فرش کوچکی انداخت گوشه ی حیاط خانه ی پدری اش، توی آفتاب. پیر مرد را از حمام آورد، روی فرش نشاند و سرش را خشک کرد. دست و پیشانی اش را میبوسید و میگفت: همهی دلخوشی من توی این دنیا، پدرمه.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
🆔 @meyarosku
🍁
🌠🍁
45.docx
15.5K
🌀#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: بایدها و نبایدهای تفسیر امام (ره)
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
@meyarosku
🌠🍁
🍁
✅ جذب حداکثری، یا جذب حداقلی !؟
🔻یکی از اصول حکمرانی ولایی جذب حداکثری آحاد جامعه است که این امر در روش امامین انقلاب اسلامی در اداره جامعه ثابت شده است.
🔸اما برخی شعارها در سپهر سیاسی کشور مطرح می شود که نتیجه آن در بین ۸۰ میلیون ایرانی، جذب حداقلی بوده و خواهد بود. چترهای بسته یا محدود و شعارهایی همچون "خلوص گرایی" نتیجه ای جز جذب حداقلی نخواهد داشت، اما "وحدت گرایی" موفقیت بالا و جذب حداکثری را به دنبال خواهد داشت.
🔺 این امر چنان بدیهی است که تصور آن، موجب تصدیق آن خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@meyarosku
🍁
🌠🍁
🔰منبع امنیتی #عراقی فاش کرد؛
تحرکات مشکوک و بی سابقه #نظامیان #آمریکایی در پایگاه نظامی «حریر»
پایگاه بصیرت
🔺یک منبع امنیتی عراقی از تحرکات مشکوک و بی سابقه نظامیان آمریکایی در پایگاهی نظامی در اربیل در اقلیم کردستان عراق خبر داد.
تحرکات مشکوک و بی سابقه نظامیان آمریکایی در پایگاه نظامی «حریر»
https://basirat.ir/fa/news/327186/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
چرا رهبری را سانسور کردهاید؟
در روزهای گذشته مستندی از دیدارهای مقام معظم رهبری با اهالی شعر، سینما، تئاتر، کتاب، طنز، کاریکاتور، نخبگان علمی و ... با عنوان «غیررسمی» در صداوسیما پخش شد.
گزارههای خبری:
1- استفاده محدود از رسانه؛ این دیدارها برای کسانی که با مشی و مرام رهبر انقلاب آشنا نبودند، بسیار شگفت و مایه تعجب بود که ایشان فرصتی برای گپ و گفت، بدون الزامات رسمی داشته باشند و اینگونه با آغوش باز انتقادات را بپذیرند. رسانهها از قبل میتوانستند این قبیل مراودات زیبای علمی و سیاسی را به تصویر بکشند که شاید برای اینکه شائبه تبلیغاتی برای رهبری پیش نیاید، اقدام به این فعالیت رسانهای نداشتهاند.
2- فراموش کردن قدرت نرم رهبری؛ این دیدارها یک لایه دیگر از توانایی ارتباطی مقام معظم رهبری با فرهیختگان جامعه را نشان داد و اینکه ایشان چهرهای مردمی، فرهنگی و بسیار انتقادپذیر و اهل معنا است. رسانههای غربی در سالهای گذشته با شگردهای رسانهای به دنبال برجسته کردن قدرت سخت نظام و رهبری بودهاند تا بتوانند ابعاد قدرت نرم شخصیتی ایشان را پنهان کنند.
3- شخصیت فراجناحی؛ رهبری چتر محبت و ملاطفت را بر روی همه جریانهای سیاسی، اهالی فرهنگ و ادب با طیفهای مختلف فکری در خانه پدری گشودهاند و در این دیدارها دغدغهها و انتقادات آنها را با روی گشاده پذیرفتهاند؛ همین نشاندهنده آن است که ایشان در حصارهای تنگ جناحی خود را محدود نکردهاند؛ ولی متأسفانه رسانههای داخلی تا کنون نتوانستهاند این ابعاد برجسته شخصیتی معظم له را بهخوبی نشان دهند.
نکته پایانی: با نمایش این مستندهای کوتاه، اهالی رسانه به این نتیجه رسیدهاند که فقط یک شخصیت در این نظام سانسور شده است و آن هم رهبر معظم انقلاب بوده است؛ زیرا به استثنای سخنان و دیدارهای رسمی وی، ابعاد علمی، مذهبی و حتی سبک زندگی و مدیریتی ایشان را نشان ندادهاند و حتی اگر نشان دادهاند، تصویر، بهدرستی منتقل نشده و مخاطب معنای پیام را بهدرستی درک نکرده است. ولایتفقیه و مقام معظم رهبری نعمت بزرگ انقلاب برای ملتهای مسلمان است و به قول شهید سلیمانی، ایشان بهاندازه یک حکومت به ایران و اسلام خدمت کردهاند و باید با ابزارهای رسانهای که امروزه دامنه و اثربخشی آنها افزایش یافته است، جنبههای شخصیتی، علمی، فرهنگی و سیاسی ایشان را به جامعه نشان داد. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
@meyarosku
اتوبانی که افتتاح نشده حاشیه ساز شد.
از دیگر معایب اتوبان جدید تبریز-سهند نبود :
دور برگردان !
تابلو های راهنمایی !
و چراغ روشنایی !
و به تازگی مطرح شده است که عوارض نیز برای تردد از این اتوبان اخذ خواهد شد !
@meyarosku