فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 قابل توجه خود تحقیرهای داخلی... | هر باک بنزین در هلند چیزی حدود هفت میلیون تومان ما هزینه داره
🍃🌹🍃
🔻همیشه یکی از روشهای مرسوم برخی خارجنشینان و غربزدهها برای دادن حس منفی به ایرانیان این بوده که فقط درآمدها رو بگن، در حالی که از هزینهها و مالیاتها و قبوض حرفی نمیزنند.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چرا بهائیان به دنبال حذف #عاشورا از تشیعاند؟
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 ساده از کنار این تهدیدها رد نشویم!
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 بازهم تجاوز در کشوری چشمودلسیر
🍃🌹🍃
❌ یک زن پای برج ایفل توسط پنج مرد مورد تجاوز قرار گرفت. بقیه ماجرا هم مهم نیست
🔹پ ن: مگه اینا چشم و دل سیر نبودند مگه نمیگفتند هر چی آزادی بیشتر تجاوز کمتر پس چی شد؟🙄
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پایان یک ماموریت!
🍃🌹🍃
🔹نازنین دانشور؛ مدیرعامل استارت آپ تخفیفان از ایران رفت...
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🖼 عکس جدید حسین فریدون برادر حسن روحانی با موهای بلند وریش بلند!
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 هم شما محافظ نماز هستید و هم نماز محافظ شما!
🍃🌹🍃
🎙 حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
45.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 میثاق برادری بین ایران و عراق در روزی که مهران میزبان وزرای دو کشور بود ...
🍃🌹🍃
✅ استقبال از وزرای کشور ایران و #عراق در پایانهی مرزی #شهیدسلیمانی #مهران
🗓️ | دوشنبه ۹ مردادماه ۱۴۰۲
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
24.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهرهبرداری از طرح «#بسیج آبرسانی» به روستاهای کم برخوردار کشور
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 در جلسات محفلی اصلاحطلبان چه میگذرد؟
🍃🌹🍃
🔻بررسیها نشان میدهد در محافل جریان اصلاحات بحثهای اختلافی عمیقی در خصوص راهبرد مورد تأکید طیف اصلاحطلبان ساختاری مطرح و انتقاداتی درون تشکیلاتیای در خصوص موفقیت این راهبرد و پیامدهای آن مطرحشده است.
🔹در این میان برخی از اصلاحطلبان نهادی و میانهرو بابیان اینکه تأکید بر اصلاحات ساختاری و تصریح بر تغییر قانون راهبردی است که صرفاً با تلاش گفتمانی محقق نمیشود تأکیددارند اینکه تاجزاده و برخی دوستان وی تا پیشازاین مخالف اعتراض خیابانی بودند و حال تأکید بر نمایندگی جنبش اعتراضی «زن، زندگی، آزادی» دارند نشانگر آن است که این بخش از اصلاحطلبان همچنان به خیابان میاندیشند.
🔸اصلاحطلبان نهادی در ادامه با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی مسائل ملموس و مرتبط بازندگی و رنج روزمره مردم در اولویت قرار دارند تصریح میکنند مطالباتی چون انتخابات آزاد یا اصلاح قانون اساسی تا وقتی به نان شب مردم و مسائل مبتلابه آنها، آنهم در شرایط سخت اقتصادی و معیشتی که دارند ترجمه نشود و یا ربطش به احساس تحقیر مردم در مقابل بسیاری از موارد تحمیلی مانند سبک زندگی و پوشش اجتماعی آشکار نشود، بسیج اجتماعی فراگیری به دنبال نخواهد داشت.
🔹اصلاحطلبان نهادی همچنین تأکیددارند اصلاحطلبان باید واقعبین بوده و توجه داشته باشند که در شرایط کنونی نه بسیج اجتماعی برای اصلاحطلبان مقدور است و نه بسیج سیاسی.
🔸نهادیها همچنین تأکیددارند که راهبرد اصلاحات ساختاری در توصیف مطلوب خود برای عامه جامعه همچنان ناکام است و با نیازهای عامه جامعه ازجمله عدالت اجتماعی و نیازهای روزمره کنشگران عامه ارتباطی برقرار نکرده است. از همین روست که این پروژه میتواند با نخبگان جامعه تعامل داشته باشد ولی در تعامل با عامه مردم موفق عمل نمیکند زیرا نمیتواند زندگی روزمره و گفتمانهای مردمان عادی جامعه را پوشش دهد.
🔹این بخش از اصلاحطلبان تصریح میکنند باید در شرایط جامعه اعتراضی باید بدون لکنت و صریح مطالباتی چون پایان یکدستی تبعیضگونه تمام مقامهای انتصابی، تغییر رفتار نیروهای نظامی و انتظامی و خروج آنها از رقابتها و مجادلات سیاسی و همه مسائل دیگری که به آنها ربطی ندارد و ... را طرح و بیان کرد.
🔺اصلاحطلبان ساختاری همچنین تأکیددارند فضای سیاسی– اجتماعی کشور پس از جنبش مهسا وارد عرصه جدیدی شده و امر سیاسی اما از دریچه سبک زندگی و اعتراض به شیوه حکمرانی برجستگی یافته است.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
📌رُفاعه نباشیم
🔺 رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت علی(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهدا نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما در کربلا حاضر نبود.
پس از واقعه عاشورا در صف توابین به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد.
وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف دست یابد. اما نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، او را ترک کرد. رفاعه مختار را خائن به قیام میدانست.
او به صف شمری پیوست که بزرگترین جنایت تاریخ را به نام خود رقم زد .
توجیهش برای همرکابی با شمر این بود که شمشیر برای مختاری تیز کرده بود که از او خوشش نمی آمد
حتی به صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود.
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و امید داشت از قاتلان پسر فاطمه(س) انتقام گیرد !!!
🔺وقتی چرخش های گفتمانی برخی سیاسیون را می بینم، هنگامی که مواضع عجیب برخی دوستان را می شنوم، ناخودآگاه یاد ماجرای رُفاعه می افتم.صحبت ها، اقدامات و کنش هایی که برای آن دلیلی جز لجاجت سیاسی نمیدانم.
دوستانی که تا دیروز کنارت بودند اما سر یه اتفاق،به کل گذشته شان پُشت می کنند و از سر لج تو حاضرند پژواک صدای کسانی باشند که روزی دوست داشتند صدای آنان را خفه کنند.
🔺هاشمی رفسنجانی با احمدی نژاد لجاجت داشت ، اما لگدش را به نظام و رهبری زد،
منتظری از امام کینه به دل گرفته بود، اما صدای منافقین و باند مهدی هاشمی شد،
احمدی نژاد نسبت به شورای نگهبان دل چرکین بود اما هم نوا با دشمنان این نظام دستور به تحریم انتخابات داد ؛
موسوی،کروبی،آیت .... امجد ، آیت ... آذری قمی،شیخ علی تهرانی, و ده ها اسم و فامیل دیگر وقتی سرگذشتشان را می بینی و علت یابی می کنی مسیر انحراف آنان را، اگر به چند علت برسی، قطعا یکی از آنان لجاجت سیاسی است.
🔺 لجاجت سیاسی انسان را کور می کند. انسان را سیاه و سفیدی و صفر و صدی بار می آورد.
می شناسم دوستانی را که از لج با رئیسی به رای دادن به همتی رسیدند !
می شناسم دوستانی را که از سر لج با جلیلی و برخی اطرافیانش مدافع برجام شده اند .(حتما ولایتی و قالیباف و مناظرات سال ۹۲ یادتان نرفته )
می شناسم رفقایی را که امروز نسخه انفعال می پیچند و می گویند دیگر حرف زدن و نوشتن فایده ای ندارد ، می پرسم چرا؟
می بینی ماجرا بر می گردد به تحلیلش از حمایت رهبری از برجام و تیم هسته ای، بر می گردد به حمایت و تعریف و تمجید های رهبری نسبت به آملی لاریجانی، بر می گردد به رد صلاحیت احمدی نژاد، بر می گردد به مخالفت رهبری با استیضاح روحانی و... گزاره هایی که خود برای خود ساخته و نتیجه گرفته است و امروز هم نوا با خناسان نسخه ناامیدی و انفعال می پیچد.
در اغتشاشات اخیر ، همه دیدیم طیف هایی از قلیل رزمندگان پشیمان و خسته از مجاهده ای که به جهاد با جگرخواران کوموله و جنایتکاران دموکرات افتخار می کردند ولی به خاطر برخی لجاجت های کودکانه با اطرافیان با کوموله و دموکرات همنوا شدند !!!!!!
🔺بسیاری از انتقاد ها و کنش های امروز را حاصل لجاجت سیاسی می دانم.
لجاجت دور باطل است. محورش حب و بغض است.
در حالت لجاجت سیاسی نسبت تو با اشخاص تعیین کننده کنشگری و مواضعت می باشد و نه تکلیف و ارزش های دینی و انقلابی.
چون از کسی بد دیده ای، خاطره تلخ داری و به هر دلیلی از او خوشت نمی آید، کینه ورزی می کنی، حتی حاضری با دشمنان دیروزت، دست مودت بدهی، تا او زمین بخورد. حتی حاضری با کسانی که دیروز به خونت تشنه بوده اند نزدیک شوی تا او خوار شود.
🔺البته در تاریخ کم نداشته ایم بزرگانی را که در دام لجاجت سیاسی نیفتاده اند. چه بزرگانی که حضرت امام به آنان نهیب زد و از مسیر برنگشتند.
مگر ماجرای اختلاف نظر امام با آیت الله خامنه ای در موضوع انتخاب نخست وزیر و نوع نگاه آیت الله خامنه ای به اختیارات حکومت اسلامی در خطبه های نماز جمعه تهران را فراموش کرده ایم؟ امتحانی که آیت الله خامنه ای از آن سربلند بیرون آمد.
چه بسیار افرادی که توسط شورای نگهبان در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند اما رفوزه نشدند در این امتحان.
چه بسیار دوستانی که صرفا بخاطر مطالبه گری و عدالتخواهی شان کارشان به دادگاه کشید، اما پُشت به جمهوری اسلامی و آرمان هایش نکردند.
چه بسیار رفقایی که در مسائل متعدد با رهبر انقلاب دچار اختلاف در تحلیل شدند اما حرف ایشان را مُطاع دانستند و اطاعت را واجب.
بله! امتحان سختی است. می توانیم چنان رُفاعه و منتظری و احمدی نژاد باشیم که در تاریخ به تذبذب در اندیشه و رفتار از ما یاد کنند و یا می توانیم چنان ابوذر و مصباح و خامنه ای باشیم که همگان بر ایستادگی و پایداری اصولی و مبنایی مان شهادت دهند.🌿
@meyarosku