یادداشت/ حمايت از نظارت
انتخابات در ايستگاه بررسي نهايي صلاحيتها قرار دارد و شوراي نگهبان وظايف قانوني خود را دنبال ميکند تا آنچه مأموريت اين نهاد نظارتي است، تحقق يابد و کار انتخابات با سلامت و اطمينان لازم دنبال شود. در اين ميان طبيعي است مسئله تأييد و رد صلاحيتها با واکنشهايي روبهرو باشد و برخي به آن معترض باشند و اين اعتراضات رسانهاي شوند و افکار عمومي را نيز با سؤالاتي مواجه کند. انتظار آن است که شوراي نگهبان در جايگاه پاسخگويي قرار بگیرد و در جهت شفافسازي عمل کند. سخنگوي شوراي نگهبان در اين باره گفته است: «نظراتي که شوراي نگهبان داده بسيار دقيق و مبتني بر مستندات متقني است که در پرونده وجود دارد.» اما از ديگر سو اظهار داشته است: «ما به عنوان شوراي نگهبان از جهت قانوني ممنوعيت داريم که جزئيات پروندهها را به افکار عمومي اعلام کنيم.» به نظر ميرسد اين سالها چنين ممنوعيت قانونيای، به معضلي پيش روي اقناع افکار عمومي نسبت به عملکرد شوراي نگهبان تبديل شده و چهره عملکرد قانوني و قابل دفاع شوراي نگهبان تحت تأثير هجمههاي رسانهاي تا حدي مخدوش شده است؛ از اینرو ضروري است اين نهاد براي اصلاح قوانين در اين زمينه تلاش کند؛ چراکه قابل قبول نيست، شوراي نگهباني که اعتبار آن اعتبار نظام اسلامي است، از سوی افرادي که پرونده قابل دفاعي ندارند زير سؤال برود و در مقابل اين نهاد براي حفظ آبروي افراد مجبور به سکوت شود؛ اما آن افراد با خيالي آسوده به تخريب شوراي نگهبان مشغول شوند. اين در حالي است که آبروي نظام اسلامي بسيار بالاتر از افراد است. همين وضعيت موجب شد تا فرصت مناسبي براي رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب خارجنشين براي حمله به نظام اسلام فراهم آيد و تنها کشوري که مبتني بر مردمسالاري ديني اداره ميشود، متهم به ديکتاتوري، انحصارگرايي و حذف منتقدان شود. فارغ از انتظاراتي که براي تغيير قانون و مبسوطاليد کردن شوراي نگهبان براي دفاع از عملکرد خود وجود دارد، از عموم جامعه نيز انتظار ميرود در این زمینه هوشمند باشند و اسیر جوسازیهای رسانهای دشمن نشوند. شورای نگهبان رقیب ملت نیست، بلکه حافظ منافع آن است و در تلاش است تا در مسیر کارآمدسازی نظام در خدمت مردم باشد و روند شایستهسالاری را ارتقا بخشد و از ورود افراد ناشایست که صلاحیت تصدی قدرت را ندارند، جلوگیری کند؛ بنابراین اگر به فکر روزگاری بهتریم و تلاش داریم تا با مشارکت در انتخابات، مجلسی بهتر از مجلس پرانتقاد کنونی داشته باشیم، باید حامی و کنار شورای نگهبان باشیم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 از تحلیل قابل تأمل تا ادعای ساختگی
1ـ تحلیل قابل تأمل یک اصلاحطلب از ترور سردار سلیمانی!
«احمد نقیبزاده» از فعالان سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان امروز درباره چشمانداز روابط تهرانـ واشنگتن گفت: «رفتار غیر قانونی و برخلاف عرف بینالمللی مبنی بر ترور سردار سلیمانی توسط آمریکاییها افکار عمومی را جریحهدار کرده و تبعاتی در پی خواهد داشت، اما معتقدم دیپلماسی با نظر به شرایط و واقعیتها جریان مییابد. میدانیم که سردار سلیمانی در منطقه مانعی بر سر راه منافع آمریکا و سربازان این کشور در منطقه خاورمیانه بود و ضدیت آمریکاییها با چنین چهرهای جای تعجب ندارد، اما در نهایت میتوان انتظار داشت با پدید آمدن زمینههایی و با گذشت زمان کاهش تنش اتفاق بیفتد. بحران میان دو کشور در روابط بینالملل، هرچند عمیق اما نمیتواند دائمی باشد. جایی که منافع ملی و کلان یک کشور ایجاب کند، امکان تغییر در برخی سیاستها وجود دارد. به عقیده من نباید برای همیشه راههای کاهش تنش را مسدود فرض کرد.» تلاش برای تقلیل ترور سردار سلیمانی به یک حادثه و بیاهمیت جلوه دادن آن در سیاست خارجی و روابط ایران و آمریکا بسیار تعجببرانگیز است.
2ـ ادعای ساختگی ترامپ درباره تهدید سردار سلیمانی
نشریه «دیلی بیست» نوشت: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا زمانی که اوایل ماه جاری میلادی از تهدید قریبالوقوع سردار سپهبد قاسم سلیمانی علیه چهار سفارت آمریکا خبر داد، همه را در شوک فرو برد. این ادعای ترامپ برای برخی مقامات آمریکایی این سؤال را پیش آورد آیا ترامپ این اطلاعات را به درستی منتقل کرده است یا خیر. یک مقام کاخ سفید در اینباره گفت: قطعاً این سؤال مطرح بود آیا او همان لحظه این ادعا را از خودش ساخته یا خیر.» به گفته دیلی بیست مقامات امنیتی تنها به ترامپ گفته بودند امکان حمله ایران به داراییهای آمریکا در منطقه وجود دارد. مقامات امنیتی، سفارتهای آمریکا را یکی از نقاط احتمالی حملات ایران میدانستند، اما در واقع هیچگونه تهدید قریبالوقوعی این سفارتها را در خطر قرار نمیداد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
آمریکا سردار «قاآنی» را گستاخانه به ترور تهدید کرد
برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی است فرمانده ایرانی که جانشین سردار شهید قاسم سلیمانی شده است، چنانچه راه وی را در پیش بگیرد؛ به سرنوشت مشابهی دچار خواهد شد.
وی در ادامه ادعاهای خود افزود: اگر «اسماعیل قاآنی» کشتن آمریکائیها را در پیش بگیرد، سرنوشت مشابهی پیش رو خواهد داشت.
هوک در ادامه تهدید به ترور علیه سردار قاآنی، مدعی شد: ترامپ مدتها پیش به وضوح گفته است هرگونه حمله به آمریکاییها یا منافع آنها با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد.
وی با گستاخی افزود: این تهدید جدیدی نیست!
گفتنی است چندی پیش، ارتش تروریستی آمریکا با تعدی به خاک عراق، سردار قاسم سلیمانی را به شهادت رساند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
زخمهای عینالاسد یکبهیک سر باز میکند
پس از پاسخ موشکی ایران به ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی، امریکا اعلام کرده که به کسی آسیب نرسیده است، اما در روزهای پس از آن، ناچار به افشای خسارات مالی و جانی در این پایگاه شد. اکنون با گذشت دو هفته، وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) گفته که علاوه بر ۱۱ نفر زخمی که پیشتر اعلام شده بود، افراد بیشتری به خارج از کشور اعزام شدهاند. روزنامه واشنگتنپست در این مورد با اشاره به اطلاعاتی که پنتاگون افشا کرده است، نوشت که شمار بیشتری از نظامیان امریکایی برای درمانهای پزشکی و معاینات به خارج از عراق منتقل شدهاند. به نوشته این روزنامه امریکایی، مقامات این کشور این احتمال را که این رقم در روزهای آینده افزایش یابد، رد نکردهاند.
در همین رابطه ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده امریکا موسوم به سنتکام بیانیهای صادر کرد و با اعلام اینکه ایمنی و سلامت نیروها مهمترین دغدغه این نهاد است، اعلام کرد: «ما از مراقبتهای کادر پزشکیمان قدردانی میکنیم. در حالی که ارزیابیها و درمانها ادامه دارد، مشخص شده که شمار بیشتری از نیروهای نظامی دچار جراحتهای احتمالی هستند.» در ادامه این بیانیه آمده است که این افراد برای معاینات بیشتر به آلمان منتقل شدهاند، اما به وضعیت ۱۱ نفری که برای درمان به کویت و آلمان انتقال داده شده بودند، اشارهای نشده است. مقامات امریکا هم سه شنبه شب گفتهاند اطلاعات بیشتری درباره وضعیت این نظامیان در اختیار ندارند.
ترامپ: جراحت نظامیان امریکایی در حد سردرد بود
همچنین، دونالد ترامپ رئیسجمهور امریکا که در ساعات نخست بعد از اقدام موشکی ایران تأکید کرده بود که جای نگرانی نیست و به کسی آسیب نرسیده است، دیروز در مجمع جهانی داووس، نتوانست از پاسخ دادن درباره وضعیت نظامیان کشورش در عینالاسد طفره برود و درباره شدت جراحات ۱۱ سرباز امریکایی گفت که جراحات آنها در حد سردرد است و جدی نیست. وی خبرنگاران را برای اطلاعات بیشتر به وزارت دفاع ارجاع داد و گفت که «جراحات بد» آن چیزی است که قاسم سلیمانی سالها به وسیله بمبهای کنارجادهای به سربازان امریکایی وارد کرده بود.
با وجودی که امریکاییها از همان ساعات نخست سعی در پنهانکاری داشتند، اما شواهد موجود حاکی از این بود که واقعیت با آنچه مقامات امریکایی سعی در نمایش آن دارند، فرق دارد.
روزنامه کویتی القبس هم در شماره روز ۲۹ دیماه نوشت که ۱۶ نظامی امریکا که در حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد مجروح شدهاند، چند روز پیش برای درمان به یکی از بیمارستانهای نظامی منطقه «عریفجان» در جنوب کویت منتقل شدهاند. مقامات امریکایی به این خبر واکنشی نشان ندادند، اما آن را تکذیب هم نکردند.
موضعگیریهای مقامات امریکایی باعث شده رسانههای این کشور از جمله شبکه خبری سیانان، پرسشهای جدی را در مورد شفافیت آنچه در عینالاسد رخ داده است، مطرح کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴برنامه 7 بندی مقتدی صدر برای خروج آمریکا از عراق
🔹 رهبر جریان صدر عراق، هفت بند را برای تحقق خروج کامل آمریکا از کشورش تعیین کرد.
🔹1ـ بستن تمامی پایگاههای نظامی آمریکا در عراق.
🔹2ـ بستن مقر شرکتهای امنیتی آمریکا و پایان دادن به فعالیت آنها در عراق.
🔹3ـ بستن حریم هوایی عراق بر روی پرواز هواپیماهای جنگی و اطلاعاتی اشغالگران (آمریکاییها).
🔹4ـ لغو تمامی توافقنامههای امنیتی با اشغالگر، چراکه تعادل بینالمللی در آنها رعایت نشده و در سایه حضور اشغالگری آمریکا تصویب شدهاند.
🔹5ـ ترامپ نباید در تصمیمات و اظهاراتش با عراق نگاه بالا به پایین داشته باشد و حس برتری بر عراق نشان دهد، در غیر این صورت معامله به مثل خواهیم کرد.
🔹6ـ در صورت مخالفت آمریکا با خروج از عراق؛ کشورهای همسایه نباید در نحوه برخورد ما با اشغالگر مداخله کنند.
🔹7ـ اگر تمامی بندهای فوق اجرا شود با آمریکا به عنوان یک دولت غیر اشغالگر برخورد میکنیم، اما در صورت اجرا نشدن و مخالفت با اجرای آنها در مدت زمان محدود، آمریکا یک کشور متخاصم باعراق به شمار میرود.
مرکز «سوفان»: عملیاتهای نیروی قدس سپاه بدون خلل ادامه مییابد
🔹مرکز امنیتی «سوفان» مستقر در نیویورک نوشت با وجود ترور شهید سلیمانی، به نظر میرسد عملیاتهای نیروی قدس سپاه در آینده «بدون خلل» ادامه مییابد و اکنون کسی به فرماندهی آن رسیده که نزد سپهبد سلیمانی «مورد اعتمادترین و مؤثرترین» فرمانده بوده است.
🔹این مرکز هرچند کاریزمای شخصی سپهبد سلیمانی را منحصر به فرد خوانده، اما نوشته سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده جدید نیروی قدس نیز در بسیاری از موفقیتهای این نیرو نقشی «کلیدی» داشته است.
🔹مرکز سوفان نوشته در حال حاضر مهمترین مأموریت پیش روی سردار قاآنی و نیروی قدس بیرون راندن نیروهای آمریکایی از منطقه است و اولین مرحله هم خارج کردن نیروهای آمریکایی از عراق است.
🔹سوفان با اشاره به اعلام آمادگی مردم برای پاسخ به ترور سپهبد سلیمانی، نوشت: در چنین فضایی توسعه نیروی قدس سپاه، این نیرو را در موقعیتی قرار میدهد تا مجموعه بزرگتری از اهداف بالقوه جهانی را مورد ارزیابی قرار دهد.
87.doc
34.8K
نسخه word
یادداشت/ پیش نیازهای ایران قوی.
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
87.pdf
177.6K
نسخه pdf
یادداشت/ پیش نیازهای ایران قوی.
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
88.doc
48.6K
نسخه word
سخنواره/ بنبست راهبردهای غرب و تحلیلی بر انتخابات پیشرو
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
88.pdf
133K
نسخه pdf
سخنواره/ بنبست راهبردهای غرب و تحلیلی بر انتخابات پیشرو
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
واکنش ترامپ به اظهارات ظریف: نه، مرسی!
دونالد ترامپ در توییتی نوشت: «وزیر امور خارجه ایران میگوید ایران خواستار مذاکره با ایالات متحده است، اما میخواهد که تحریمها برداشته شود. نه، مرسی!»
محمدجواد ظریف در مصاحبهای تصریح کرده است که ایران حتی پس از ترور سردار سلیمانی، مذاکره با آمریکا را غیر محتمل نمیداند؛ به شرط آنکه آمریکا تغییر رویه دهد و تحریمها را بردارد.
ظریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا مذاکره با آمریکا را پس از ترور سردار سلیمانی غیرمحتمل میدانید؟»، گفت: خیر. من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم؛ به شرط آنکه آنها رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیات را به رسمیت بشناسند. از نظر ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید مینشیند. چیزی که اهمیت دارد، نحوه رفتار آنهاست. دولت ترامپ میتواند گذشتهاش را جبران کند، تحریمها را بردارد و پای میز مذاکره بازگردد. ما کماکان پای میز مذاکره هستیم و آنها میز را ترک کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: آمریکا آسیب بزرگی به مردم ایران زده است. روزی که آنها برای جبران کاری بکنند، خواهد آمد. ما صبر زیادی داریم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پویایی انتخابات و مجلس تراز انقلاب
متر از یک ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و هنوز تنور انتخابات داغ نشده است. دو عامل میتوان برای آن اقامه کرد؛ یک، از فرصت زمانی شورای محترم نگهبان برای رسیدگی ثانویه به شکایات و اعتراض کسانی که رد صلاحیت شدهاند یا به هر دلیل صلاحیت آنها احراز نشده، چند روزی باقی مانده است. دو، ائتلافهای انتخاباتی شکل نگرفته است. عامل اول همواره در همه انتخاباتها بوده است و در روند قانونی خود انجام میشود و البته بر اساس تجربه انتخاباتهای گذشته میتوان امیدوار بود شورای محترم نگهبان با بررسی دقیق و مجدد وضعیت برخی از رد یا احراز صلاحیت نشدهها، آنها را تأیید کند که مسلماً در رونق انتخابات و افزایش مشارکت مردمی تأثیر خواهد داشت؛ اما عامل دوم که برای فعالتر شدن صحنه انتخابات مهمتر از اولی به نظر میرسد، اجماع و ائتلافهای لیستی برای انتخابات است. در این باره به دلیل پارهای عوامل و علل با کمکاری یا بیتصمیمی احزاب و گروههای سیاسی مواجه هستیم؛ البته این امر در وهله اول به رویکردها و عملکردهای جریانی و گروهی بر میگردد. اختلافات، سهمطلبیها، بازی پدرخواندگی برخی احزاب برای پارهای از گروهها و جناحهای سیاسی کوچکتر یا فقدان برنامه و رویکرد جدی برای فهرست گزینی را میتوان به عنوان بخشی از عوامل و علل این موضوع دانست. دیروز جلسه شورای عالی جبهه اصلاحطلبان نتوانست به جمعبندی برای لیست انتخاباتی برسد و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود. در اردوگاه رقیب نیز «حجتالاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هماندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکلهای ارزشی و انقلابی بیان کرد، ما به دنبال این هستیم وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود. به نظر میرسد در این باره باید زودتر به تصمیم رسید و اگر در هر دو اردوگاه افراد، احزاب یا تشکلهایی نمیخواهند در فهرستها قرار بگیرند یا شروط سختگیرانهای برای حضور در فهرستها و شکلدهی وحدت حداکثری دارند، نباید خیلی منتظر آنها ماند، بلکه با لیستی که به اصطلاح به صورت حداقلی بسته شده، اما از ویژگیهای ارزشمندی، چون کارآمدی و برنامهمحوری برخوردار است، وارد فرایند انتخابات شد. این دوره از انتخابات از حیث ورود به چله دوم انقلاب، اجرای مانیفست گام دوم انقلاب و خنثیسازی توطئههای فزاینده دشمنان انقلاب برای کشور اهمیت زیادی دارد و همه اینها در گرو مجلس تراز انقلاب است که پویایی صحنه انتخابات به تکوین آن کمک میکند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
مذاکره با آمریکا ذلت است
وزیر خارجه آمریکا گفته است: «نارضایتی مردم ایران ثمره سیاست فشار حداکثری و تحریمهای آمریکا علیه ایران است.» وی در ادامه چنین میگوید: «بازدارندگی اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک که ما به وجود آوردهایم، به این نتیجه منتهی خواهد شد.» مقامات آمریکایی بعد از ارزیابی غلطی که از وضعیت داخلی کشورمان و منطقه داشتهاند، دست به ترور حاج قاسم سلیمانی زدند که بررسی اخبار، گزارشها و اظهار نظرهای آمریکاییها و صهیونیستیها نشان میدهد رژیم صهیونیستی از دیوانگی ترامپ نهایت استفاده را کرده و او را به کشتن حاج قاسم متقاعد کرده است. بیدلیل نیست که نتانیاهو میگوید: «نباید حضور تاریخی ترامپ در کاخ سفید را از دست بدهیم.» درباره چرایی خوشحالی رژیم صهیونیستی از حضور ترامپ دلایل متعددی وجود دارد که مهمترین آن دشمنی علنی و پنهان آمریکا با جمهوری اسلامی ایران است. در این میان یکی از وزیران ایران در مصاحبهای اعلام میکند، مذاکره با آمریکا محتمل است به شرطی که تحریمها برداشته شود. حال باید چند سؤال پرسید؛ اولاً، آمریکا چه اقدامی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد تا برخی دشمنی آمریکا را باور کنند؟ از ترور آشکار عالیترین فرمانده نظامی کشورمان تا تروریست نامیدن کل مردم ایران از سوی رئیسجمهور آمریکا نمونه کوچکی از دیدگاه آمریکا نسبت به ایران است. ثانیاً، آیا تنها مسیر پیشرفت و توسعه اقتصادی کشورمان با نگاه بیرونی محقق خواهد شد؟ مگر کشورهایی که امروز در حوزه اقتصادی به توسعه رسیدهاند، غیر از قوی کردن ساختار داخلی خودشان، مسیر دیگری را پیمودند؟ بنابراین با توجه به نفوذ صهیونیستها در بین مقامات آمریکایی که موجب خروج این کشور از برجام شد، نه تنها مذاکرهای نباید صورت گیرد، بلکه باید تفکر حاج قاسم مبنی بر قویسازی امنیتی ایران در بیرون از مرزها، داخل کشورمان نیز اجرا شود. فراموش نکنیم به گفته پمپئو آمریکا با مذاکره به دنبال جان ایران است، نه محدودسازی ایران.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
ترامپ گفت سناتورها را سر میبرم!
سخنان آدام شیف، رئیس دموکرات کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان امریکا، تنشها بر سر استیضاح رئیسجمهور امریکا را تشدید کرده است. شیف در سخنانی، به یک گزارش سیبیاس استناد کرده که در آن آمده که ترامپ جمهوریخواهان را تهدید کرده اگر به استیضاح او رأی مثبت بدهند، سرشان را خواهد برید. آدام شیف میگوید: «سیبیاس نیوز دیشب گزارش کرد که شخصی از جانب ترامپ به سناتورهای جمهوریخواه هشدار داده که اگر علیه رئیسجمهور رأی دهند، سرشان جدا خواهد شد.» البته شیف گفته که نمیداند خبری که او از سیبیاس نقل کرده، صحیح است یا نه، ولی در ادامه با طرح سؤالاتی، تلویحاً میگوید که چنین اظهاراتی از ترامپ بعید نیست. شیف میگوید: «رأی علیه رئیسجمهور مساوی است با جدا شدن سر! باید بگویم وقتی خبر را خواندم، اگرچه هنوز هم نمیدانم که واقعیت دارد یا نه، واقعاً تمام ذهنم را درگیر کرد.» این سناتور دموکرات ادامه میدهد: «امیدوارم [این نقل قول از ترامپ]صحیح نباشد، ولی وقتی ما در مورد رئیسجمهوری صحبت میکنیم که میخواهد خودش را به یک پادشاه تبدیل کند، هر کسی که این خبر را به سناتورها داده، با این کار از واژههای یک پادشاه استفاده کرده است؛ بریدن سر.»
ترامپ دیشب به سخنان آدام شیف واکنش نشان داد، تا جدی شدن بحثها در مورد تأثیر آن بر روند استیضاحش روشن شود. ترامپ در توئیتی، آدام شیف را یک «سیاستمدار فاسد» خوانده و گفته که او «مردی مریض» است. رئیسجمهور امریکا نوشته است: «او هنوز هزینه آسیبهایی را که به کشورمان زده، نپرداخته است.» جالب اینکه همین توئیت ترامپ هم دستمایه آدام شیف شده تا آن را تهدید علیه خودش تلقی کند. او دیروز در برنامه «میت د پرس» گفت که توئیت ترامپ که گفته شیف هزینه نقش خود در استیضاح را خواهد پرداخت، یک تهدید است. برخی منابع از جمله، روزنامه نیویورک پست نوشتهاند که تهدید ترامپ علیه جمهوریخواهان میتواند به یک نقطه عطف در روند استیضاح ترامپ تبدیل شود، ولی جمهوریخواهان بلافاصله با تکذیب چنین تهدیدی علیه خودشان، تلاش کردند بحثها در مورد تهدید شدنشان را غیرواقعی بخوانند. سناتور لیزا موکوفسکی (جمهوریخواه) در این باره گفته است: «به من گفته نشده که سرم از تنم جدا خواهد شد.» این در حالی است که آدام شیف گفته که تکذیب سخنان منتسب به ترامپ از طرف جمهوریخواهان نشان میدهد که آنها باز هم «میخواهند واقعیت را نادیده بگیرند.» او گفته که جمهوریخواهان پیش از اینها چیزهای دیگری مثل مداخله خارجی را هم نادیده گرفتهاند. آدام شیف که رئیس گروه استیضاحکننده ترامپ محسوب میشود، در سخنانی جداگانه همچنین گفته، تیم حقوقی رئیسجمهور این کشور در تلاش است اظهارات دموکراتها در دادگاه استیضاح ترامپ مبنی بر سوءاستفاده وی از قدرت در جریان «اوکراینگیت» و مانعتراشی در تحقیقات بعدی کنگره را به انحراف بکشاند. روزنامه نیویورکتایمز در گزارشی درباره روزهای اول بررسی پرونده استیضاح ترامپ در سنا مینویسد: «دموکراتها نتوانستهاند در جلسه استیضاح ترامپ، جمهوریخواهان سنا را متقاعد کنند، اما اقدامات آنها ممکن است بر رأیدهندگان امریکایی تأثیر بگذارد.» همزمان با تشدیداین بحث ها، ترامپ در یک پیام توئیتری، خواستار اخراج خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز شده است. او «پل کروگمن» خبرنگار این روزنامه را یک «سبک مغز» خوانده و گفته که نیویورک تایمز بایستی چنین افرادی را اخراج کند.
او در یکی از توئیتهای خود، «پل کروگمن» ستوننویس نیویورکتایمز را به دلیل انتقاد از جمهوریخواهان به خاطر اقدام نکردن علیه ترامپ در پی انتشار گزارش مربوط به مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ امریکا، محکوم کرده است.
کلینتون: امریکا نمیتواند ۴ سال دیگر با ترامپ ادامه دهد
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین امریکا درباره رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری این کشور گفت: ما باید از رقیب خود بیشتر تلاش کنیم چرا که آنها به شدت سازمان یافته هستند. وی افزود: امریکا نمیتواند چهار سال دیگر با دونالد ترامپ ادامه دهد. وزیر امور خارجه پیشین امریکا گفت: ما باید از رقیب خود بیشتر تلاش کنیم چرا که آنها به شدت سازمان یافته هستند، از حمایتهای مالی خوبی برخوردار هستند و از کمکهای خارجی نیز بهره میبرند. امریکا نمیتواند چهار سال دیگر با دونالد ترامپ ادامه دهد و من همه توان خودم را به کار میگیرم تا دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آینده امریکا پیروز شوند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
عباس عبدی بی صلاحیتهای مجلس کنونی را بیشتر از ۹۰ نفر دانست!
عباس عبدی، روزنامهنگار اصلاحطلب در یادداشتی به تحلیل سخن آیتالله محمد یزدی پرداخته، اما در خلال آن گفته که تعداد نمایندههای کنونی که برای دور آینده مجلس صلاحیت ندارند، بیشتر از ۹۰ نفری است که شورای نگهبان صلاحیت آنها را رسماً رد کرده است. او با اشاره سخن آیتالله یزدی که گفته «دشمن با پول، زن و مقام به دنبال نفوذ در جمهوری اسلامی است.» مینویسد: «میپذیریم که این سه نقطه ضعف آقایان است و دشمنان نیز با انگشت گذاشتن بر این نقاط ضعف قصد نفوذ دارند. حال چه باید کرد؟ چگونه میتوان جلوی این اقدام را گرفت؟ یک راه برقرار کردن فیلترهای گزینش برای حضور در مناصب حکومتی و افزایش نظارت رسمی است. کاری که اکنون از سوی شورای نگهبان به شدیدترین وجه و از طرف قوه قضائیه تا حدی در حال اجراست. این نظارت در ساختارهای دولتی نیز به نحو دیگری اجرا میشود. این شیوه پیشاپیش شکست خورده است. چه دلیلی بهتر از اینکه ۹۰ نفر از ۲۹۰ نفر نمایندهای که با شدیدترین ضوابط گزینش شده بودند در عرض چند سال رد صلاحیت شدهاند؟» و بعد مینویسد: «تازه اینها را متوجه شدهاند، که به احتمال فراوان رقم واقعی باید خیلی بیش از این باشد.»
او راه حل این مشکل را شفافیت میداند: «مشکل اینجاست که دستیابی به این سه عنصر جذاب در ایران غیرشفاف است و تا هنگامی که غیرشفاف باشد، رسیدن به آنها خواه ناخواه با فساد همراه است. اگر دستیابی به آنها شفاف و مبتنی بر قواعد باشد طبعاً فساد در کسب این عوامل راه نمییابد یا بسیار کمتر خواهد شد.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
برخی دلایل ردّ صلاحیتها از زبان سخنگوی شورای نگهبان
«عباسعلی کدخدایی» درباره ردّ صلاحیت برخی نمایندگان فعلی و پاسخ به این پرسش که «چرا این افراد به دادگاه معرفی نمیشوند؟» اظهار داشت: برخی نمایندگان در طول دوره نمایندگی خطاهایی داشتهاند که صلاحیت نمایندگی را برای دوره بعد از دست دادهاند. شاید این خطاها مساوی با ارتکاب جرم یا منجر به محکومیت قضایی افراد نشود، ولی برای اثبات عدم شایستگی نمایندگی از جانب مردم در خانه ملت کفایت میکند. وی افزود: فردی که رؤسای آموزش و پرورش و ارشاد و مدیر چند مدرسه در یک شهر را با اعمال نفوذ از میان لیدرهای انتخاباتی خویش منصوب کرده، شاید در هیچ دادگاهی محکوم نگردد؛ اما چنین فردی شایسته نمایندگی است؟ برخی دیگر از افراد نیز دچار مسائل اقتصادی و مالاندوزی حرام شدهاند که اینها نیز ردّ صلاحیت شدهاند. فردی که ۲۷۰ میلیارد تومان در یک پروژه ساختمانی در یک شهر سرمایهگذاری کرده و امتیاز تأسیس یک کارخانه آب معدنی را از طریق اعمال نفوذ برای برادر کوچکش که زیر سی سال دارد گرفته، چنین فردی باید تأیید شود؟ فردی که در پوشش مؤسسه عامالمنفعه با ارز دولتی گوشت وارد کرده و با قیمت آزاد در بازار عرضه کرده و مخارج انتخاباتی خود را از این طریق به دست آورده، باید تأیید شود؟ آیا فردی که برای قاچاق سیگار رشوههای کلان پرداخت کرده و جزئیات این اقدام در پرونده سوابق او موجود است، باید (از سوی شورای نگهبان) تأیید شود؟
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
تهدید تشکیلات خودگردان به خروج از «معاهده اسلو»
«صائب عریقات» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین گفت: اقدامات ما در واکنش به رونمایی از معامله قرن عبارت خواهد بود از اجرای مصوبههای شورای مرکزی سازمان آزادیبخش که مهمترین آنها اعلام پایان مرحله انتقالی است. وی تصریح کرد: اعلام معامله قرن وضعیت جدیدی را به وجود خواهد آورد و اشغالگری موقت را به اشغالگری دائمی تبدیل خواهد کرد. رسانههای صهیونیستی اعلام کردند، دونالد ترامپ طی روزهای گذشته بارها قصد گفتوگوی تلفنی با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را داشته؛ اما عباس به تماسهای او پاسخ نداده است. فلسطینیان از تصمیم ترامپ برای رونمایی از معامله قرن در روز سهشنبه آینده به شدت شاکی هستند و ممکن است چنین اقدامی به تیرهتر شدن هرچه بیشتر روابط این تشکیلات با دولت آمریکا بینجامد. شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، بنت جلسهای فوری را با فرماندهان ارتش در کرانه باختری برگزار کرده و به آنها دستور داده است خود را برای درگیریهای احتمالی پس از رونمایی از معامله قرن در روز سهشنبه آماده کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ وارونهانگاری از جنس ترامپ!
سردار سلیمانی یکی از نمادهای انقلاب اسلامی در خارج از ایران است، اثرگذاری ابعاد شخصیتی سردار دلها آنقدر زیاد است که پس از ترور او بیش از 50 کشور جهان علیه آمریکا راهپیمایی برگزار کردند؛ در اصطلاح آکادمیک و دانشگاهی به چنین حرکتهای خودجوش و مردمی که برای سردار سلیمانی صورت میگیرد، دیپلماسی عمومی میگویند و با دیپلماسی سنتی یا دولتی تفاوتهایی دارد.
دیپلماسی سنتی شامل تعاملاتی است که بین حکومتها و دولتها جریان مییابد یا به تعبیری «دیپلماسی کشور به کشور» است؛ در حالی که دیپلماسی عمومی ارتباطات معطوف به منافع ملی یک کشور از طریق ارتباط با مردم خارج از مرزهای جغرافیایی است. دیپلماسی عمومی در خارج از کشور منجر به قدرت نرم میشود. این قدرت فرایندی متوالی، دائمی، ریشهای و سرایتکننده و غیرقابل سرکوب دارد.
در هفتههای اخیر، قدرت معنوی جمهوری اسلامی به خوبی خود را نشان داد؛ هنگامی که پس از شهادت سردار سلیمانی در 40 نقطه از آمریکا تظاهرات ضد آمریکایی برگزار شد که این نشان میدهد قدرت نرم جمهوری اسلامی دیوارهای ترامپ بر اطراف آمریکا را هم شکسته است و به چند قدمی دولتمردان آمریکا رسیده است.
در چنین وضعیتی، افکار عمومی کشور خودمان نیز در نظرسنجیهای انجام شده دارای یک خروش ضد آمریکایی شده است و همراهی بیشتری از آنان برای مقابله با آمریکا دیده میشود. در همین حال، مسئولان باید از این شرایط در «دیپلماسی کشور به کشور» استفاده کنند و مقامات جهان را به اردوگاه ضد تروریسم بکشانند و آمریکا را به دلیل اعمال تروریسم دولتی محکوم کنند.
موضعگیریها و توئیتپراکنیهای رئیس جمهور آمریکا در واکنش به مصاحبه وزیر امور خارجه کشورمان که در آن شرط مذاکره را بازگشت آمریکا بر سر میز 1+5 دانسته بود و القای این مطلب نادرست که ایران تقاضای مذاکره کرده است، نشان میدهد مسئولان کشور باید مراقبت بیشتری داشته باشند؛ چرا که ترامپ به دلیل شکست در میان افکار عمومی آمریکا و جهان، به گونهای پیام میدهد که گویا ایران خواستار مذاکره با آمریکاست و با این وارونهانگاری به دنبال احیای حیثیت از دست رفته خویش است.
مسئولان دستگاه دیپلماسی کشورمان این جمله رهبر معظم انقلاب را فراموش نکنند: «آن جنتلمنهای پشت میز مذاکره همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند؛ آنها همان افراد هستند تفاوتی نمیکنند، فقط لباس خود را تغییر میدهند.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
📌اطلاعیه🛎🛎
به اطلاع هادیان محترم و بسیجیان علاقمند می رساند ششمین6⃣ مرحله سیر مطالعات📘📗📕 هادیان سیاسی بسیج به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می گردد.
منبع مسابقه انتخاب آگاهانه، مجلس کارآمد است که در کانال بارگذاری شده است.
متن سوالات در روز ۲۲بهمن در کانال «سیر مطالعات سیاسی بسیج» بارگذاری خواهد شد.
مطابق اطلاع رسانی های قبلی، افرادی که در چهار مرحله سیر مطالعات هادیان سیاسی شرکت نمایند، مشمول دریافت «گواهی دوره سیر مطالعات سیاسی بسیج» خواهند شد
آدرس کانال سیر مطالعات هادیان سیاسی بسیج👇👇👇
sapp.ir/seyre_motale_basij
برای هادیان:
👈 اهداف طرح مذاکره با قاتلین حاج قاسم ؟!
دولتیها مدعیاند سخنان آقای ظریف تحریف شده است، اما آنچه که خود از سخنان ظریف در آن مصاحبه روایت میکنند، چیزی از قبح آن سخنان غیر عزت مندانه نمیکاهد. در این میان چند نکته قابل تامل وجود دارد:
۱. آیا ظریف آن سخنان را سهوا گفته یا عمدا ؟
۲. آیا پیشبینی انعکاس منفی و واکنش های گسترده را می کرده است یا خیر ؟
۳. آیا حتی تجمع مقابل وزارت خارجه را پیش بینی می کرده یا خیر؟
۴ . آیا این سخنان فردی بوده یا یک جریان سیاسی پشت این سخنان قرار دارد ؟
پاسخ سوال اول با توجه به سابقه ظریف بیان سهوی را منتفی میکند. پاسخ سوال دوم و سوم مثبت است و پاسخ سوال چهارم با توجه به دفاع تمام قد جریان سیاسی مزبور، اقدام فردی ظریف را منتفی میکند. پس چرا این سخنان غیر قابل قبول را گفته است ؟ جواب این پرسش را باید با توجه به در پیش بودن انتخابات جستجو کرد.
جریانی که مخاطب و حیثیتی در افکار عمومی ندارد و هیچ یک از وعده های خود را عملی نکرده، بهترین وضعیت را التهاب آفرینی و تشدید دو قطبی سازی در جامعه تشخیص داده است، که میتوان گفت طراحی هوشمندانه ای کردند، اگر اعتراض نکنیم خیانت به خون حاج قاسم ها و بر باد دادن منافع ملی است و اگر هم تجمع کنیم و اعتراض، بر فضای دو قطبی خواهند دمید و این گونه برای خود مخاطبی فراهم کرده و از پاسخگویی به ملت بابت وعدههای عملی نشده فرار میکند.
پس چه باید کرد ؟
باید حد میانه را نگاه داشت و ضمن هوشیاری کامل نسبت به هرگونه زمزمه سازشکارانه و حراج منافع و عزت ملی، اعتراض کرد و هشدار داد، اما در دام التهاب آفرینی این جریان سیاسی خاص نیفتاد و پازل دو قطبی سازی آنها را کامل نکرد و از افرادی که کمتر شهرت جناحی دارند نیز خواست که نسبت به این سخنان اعتراض نمایند. باید تبعات منفی دیپلماسی التماسی را برای جامعه تبیین نمود و به آنها اجازه نداد که در فضای مجازی و حقیقی مظلوم نمایی کنند و ...
هدایت شده از
89.doc
51.2K
نسخه word
یادداشت/ آقای روحانی شما را به خدا یک چیزی برای این نظام باقی بگذارید
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از
89.pdf
176.4K
نسخه pdf
یادداشت/ آقای روحانی شما را به خدا یک چیزی برای این نظام باقی بگذارید
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش روز/ بازی با کلمات، اعتبارزدایی از نظام!
این برای چندمین بار است، آقای روحانی که بارها در انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاستجمهوری در مکانیسم انتخاباتی جمهوری اسلامی تأیید صلاحیت و پیروز انتخابات شده در سخنانی عجیب اعلام کرده است انتخابات شکل واقعی در کشور ندارد و جمهوریت نظام در خطر است! عجیبتر از آن اینکه میگوید: برخی از واژه رفراندوم خوششان نمیآید و مانع آن میشوند. فارغ از آنکه بخواهیم اظهارات آقای روحانی را تحلیل کنیم یا از نیات احتمالی در پس آن سخن به میان آوریم، به دو نکته میتوان اشاره کرد؛ ابتدا تبعات اظهاراتی از این دست، سپس نسبت دولت آقای روحانی با رجوع به خواست عمومی،
اول؛ پر واضح است اولین و بدیهیترین تأثیر بیان این اظهارات بیاعتبار کردن فرایند مردمسالاری دینی و اعمال نظر مردم است؛ در حالی که انتخابات پرتعداد در ایران اسلامی، که از نظر کیفیت حضور و کمیت رجوع به آرا مردم در جهان کمنظیر است، همواره بر اساس نظر امام خمینی(ره) که «میزان رأی ملت است» و تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب که «رأی مردم حقالناس است» برگزار شده است و اعتبارزدایی از آن تبعات مختلفی از افزایش تهدیدات خارجی تا ایجاد شکاف اجتماعی و کاهش اعتماد عمومی را در پی خواهد داشت که در این میان هیچکس سود نخواهد کرد و شاید بیش و پیش از همه خود دولت در پیشبرد امور با مشکلات روبهرو خواهد شد.
دوم؛ فارغ از آنکه مردم در هفتههای اخیر نتایج رفراندوم مورد علاقه آقای روحانی، یعنی انتخابات میان دوگانه، مقاومتـ مذاکره را به وضوح نشان دادند، اما جالب است بدانید مسئول اول و اصلی برگزاری رفراندوم خود دولت است، اما گویا ترجیح آقای روحانی این است به جای برگزاری واقعی رفراندوم به استفاده سیاسی و جناحی از کلمه رفراندوم بپردازد؛ البته دولت آقای روحانی با عملکردش در مسئله درخواست از مردم برای انصراف از دریافت یارانه و مخالفت مردم با بالای 95 درصدی خواست دولت نشان داد، اگر رفراندوم هم برگزار شود، عملیاتی شدن آن در این دولت با اما و اگرهای فراوانی روبهرو خواهد بود!
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij