نامه نماینده ویژه ترامپ به دولت ایران/ ظریف متن نامه را افشا کرد
لارا روزن در المانیتور نوشت: محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران تایید کرد که او نامه ای از سوی رابرت اُ برایان نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور گروگان ها دریافت کرده است.
در ادامه این مطلب آمده است: ظریف درحالی این خبر را تایید کرد که او پیشتر پیشنهاد تبادل زندانیان را مطرح کرده بود و گفته بود اجازه مذاکره دارد.او در پاسخ به سئوال المانیتور که آیا نامه ای از سوی اُ برایان دریافت کرده اید، گفت که وجود چنین نامه ای را تایید می کند اما گفت که متن آن یک طرفه بوده است.
ظریف در ادامه گفت: این نامه پیشنهادی در بر نداشت. می خواهید بدانید چه گفته بود؟ گفته بود لطفا آزاد کنید.
وزیر خارجه ایران تاکید کرد: جریان فکری در واشنگتن از ما انتظار دارد که دست به اقدامات یک جانبه بزنیم.وی خاطرنشان کرد: میز مذاکره سر جای خود است. ما آن را ترک نکردیم، آمریکا آن را ترک کرده است.
وزیر خارجه ایران در پاسخ به سئوالی در مورد کاندیداهای دموکراتی که گفته اند به برجام بر می گردند، گفت که تهران نمی تواند به آن اتکا کند.وی بیان داشت: ما نمی توانیم بر انچه دو سال دیگر اتفاق می افتد، اتکا کنیم. ما نمی دانیم سیاست دولت جدید چه خواهد بود، دموکراتیک باشد یا جمهوریخواه.
ظریف همچنین هشدار داد که او بر این باور است که جان بولتون می خواهد خواسته ترامپ برای دوری از مداخله ی هزینه ساز دیگری در خاورمیانه را زیر سئوال ببرد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
افشای جنایت «ارباب اره»
با گذشت چند روز از بزرگ ترین اعدام دسته جمعی شیعیان عربستان به دستور محمد بن سلمان که به خاطر جنایت هایش و بعد از ماجرای قتل جمال خاشقچی به «ارباب اره» مشهور شد، سی ان ان به افشای بخشی از این جنایت پرداخته است. این شبکه، براساس اسناد و مدارکی که به صورت انحصاری در اختیار دارد، گزارش داد: ۲۵ متهمی که حکم اعدام آن ها اجرا شد، حکمشان تنها پس از سه جلسه محاکمه در سال ۲۰۱۶ صادر شده بود و ۱۱ نفر از آن ها به اتهام واهی «جاسوسی برای ایران» به اعدام محکوم شدند. همچنین در این گزارش آمده است که «اقرارنامههای اعدام شدگان ساختگی بوده و زیر شکنجه های شدید ثبت شده است.» ریاض مدعی است که اعدام شدگان به جرم خود اعتراف کرده اند اما اسناد دادگاهی اعدامی ها در شهر «الشرقیه»، «القصیم»، «ریاض»، «عسیر»، «مدینه» و «مکه» نشان می دهد که قربانیان به احکام قضایی خود معترض بوده و بارها به دادگاه اعلام کرده اند که بخشی از اعتراف ها تحت فشار و شکنجه بوده است. برخی از این متهمان گفته اند به جز اثر انگشت اطلاعی از این اعترافنامهها نداشتهاند و این اعترافات را افرادی که به دستشان شکنجه شدند ،ثبت کردند. وزارت کشور عربستان روز سه شنبه (2 اردیبهشت) با صدور بیانیه ای اعلام کرد پس از تایید محکومیت 37 نفر به اتهام اقدامات تروریستی، حکم اعدام آن ها اجرا شده است. طبق گزارش سازمان عفو بینالملل، در سال 2018 در عربستان سعودی 149 نفر اعدام شدند. عربستان سعودی تنها کشور در جهان است که احکام مرگ را با گردن زدن اجرا میکند. دولت سعودی هر ساله شمار زیادی از مخالفان آلسعود را با هدف مقابله با آزادی بیان و به بهانه مبارزه با تروریسم به مجازات های سنگین و اعدام محکوم میکند. شیخ نمر باقر النمر روحانی عالی قدر شیعیان عربستان یکی از برجستهترین زندانیان سیاسی این کشور محسوب میشد که در سال ۱۳۹۳ به اتهام انتقاد از آلسعود و اقدام علیه امنیت ملی این کشور اعدام شد.همچنین جمال خاشقچی، روزنامه نگار منتقد سعودی که سال گذشته طی عملیاتی در سفارت عربستان در استانبول به قتل رسید و جنازه اش پس از تکه تکه شدن معدوم شد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
از کارشکنی تا انتقاد!
1ـ کارشکنی علیه هواپیماهای ایرانی؛ از اروپا تا خلیجفارس
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی گفت: متأسفانه بعد از خروج آمریکا از برجام با توجه به اینکه بسیاری از شرکتهای سوخترسان هواپیما چند ملیتی هستند و سهامدار آنها آمریکایی است یا با آمریکاییها مراوده دارند، اعلام کردند که به شرکتهای هواپیمایی ایرانی سوخترسانی نخواهند کرد، هرچند با وجود این مسئله، تاکنون هیچ یک از پروازهای هواپیماهای ایرانی به دلیل تأمین نشدن سوخت لغو نشده؛ اما همین مسئله در حال حاضر برای برخی هواپیماهای ایرانی سبب شده یک نشست و برخاست اضافه داشته باشند تا بتوانند در فرودگاههای دیگر سوخت خود را تأمین کنند. مقصود اسعدی سامانی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی و نظیر آلمان، فرانسه، انگلیس و ترکیه امکان سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در کشورهایی نظیر لبنان، کویت و امارات و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیجفارس نیز به هواپیماهای ایرانی سوخترسانی نمیشود.
2ـ چرخش نگاه روزنامه دولت درباره مذاکره!
روزنامه «ایران» ارگان رسانهای دولت در یادداشتی به قلم «حسن بهشتیپور»، از حامیان برجام نوشت: «برخی معتقدند باید با آمریکا مذاکره کرد. بنده نیز جزء موافقان مذاکره بوده و هستم؛ اما به شرط آنکه هدف، شرایط و چارچوب مذاکره معلوم باشد. در شرایطی که مقامات آمریکا عملاً شرایط ناممکنی را پیش پای ایران گذاشتهاند، نتیجهبخشی مذاکره امری دور از دسترس خواهد بود. از این رو باید ابتدا شرایط داخلی کشور به مرحلهای از ثبات و توان برسد که نشستن بر سر میز مذاکره با آمریکا به دریافت امتیاز برای دو طرف بینجامد.» ارگان رسانهای دولت تأکید دارد، «الآن بدترین شرایط ممکن برای مذاکره است.» این در حالی است که این روزنامه پیشتر در یادداشتی به قلم «حسین موسویان» عضو تیم مذاکرهکننده هستهای در توافق سعدآباد که اکنون در آمریکا اقامت دارد، تأکید کرده بود سایه جنگ بالای سر کشور است و به همین منظور نباید فرصت مذاکره با ترامپ را از دست بدهیم!
3ـ جازدن «درس عبرت» به عنوان «الگو»!
روزنامه «ابتکار» در مطلبی نوشت: «جمهوری اسلامی ایران تاکنون توانسته است بخش زیادی از استراتژیهای فرصتطلبانه و زیادهخواهانه آمریکاییها را مهار کند، چنانکه اتخاذ راهبرد انزوای کامل ایران در جریان خروج یکجانبه آمریکا از برجام به طور کامل شکست خورد. اگرچه این به معنای اجرای کامل برجام نیست؛ اما در نتیجه کنش عقلائی ایران، آمریکاییها نتوانستند دولتهای حاضر در معاهده برجام را با خود همراه کنند و این به منزله پیروزی ایران در این عرصه محسوب میشود.» گفتنی است، اصلاحطلبان در اقدامی تأملبرانگیز، به دنبال این هستند که نسخه «عبرتآموز» برجام را «الگو» جا بزنند. در حالی که قرار بود به واسطه امضای برجام، در مقابل محدودیت گسترده در صنعت هستهای، همه تحریمهای ضدایرانی به یکباره لغو شود و نه تعلیق. اما در نهایت با وجود بتنریزی در صنعت هستهای، تحریمها نه تنها لغو نشد، بلکه دامنه گستردهتری نیز پیدا کرد.
4ـ انتقاد از اختصاص یارانه به کتب خارجی!
علیاکبر تورانیان، از ناشران کشورمان ضمن گلایه از تخصیص یارانه به بخش خارجی نمایشگاه کتاب، اظهار داشت: در بحث یارانه کتب خارجی بحث ما این بود که یارانه همواره به تولید داخل باید تخصیص یابد و هیچ جای دنیا نمیتوانید نشانهای بیابید که یارانه به کالای خارجی تخصیص یابد. وی افزود: در حال حاضر، بخشی از ناشران خارجی همچون «مک گروهیل» (شرکت سهامی انتشاراتی که مرکزیت آن در نیویورک قرار دارد) یا نمایندگانی که کتابهای ناشران خارجی را در نمایشگاه ارائه میکنند و شبکههای توزیع کتب خارجی شامل یارانه میشوند! اما سؤال اینجاست که آیا درست است در حالی که آمریکا ما را تحریم میکند، ما در نمایشگاه کتاب تهران به ناشر آمریکایی یارانه بدهیم؟!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
روایتی آمریکایی!
اندیشکده «رند» از جمله مراکز تحقیقاتی آمریکا به شمار میآید که موضوعاتی را که ماهیت نظامی و امنیتی دارند، بررسی میکند. به همین دلیل در آمریکا برای کمک به ارتش این کشور در نحوه تعامل با چالشهایی که در حوزه امنیت ملی با آن مواجه است، از این اندیشکده کمک میگیرند. حال این مؤسسه درباره اقدام آمریکا در زمینه قرار دادن سپاه در فهرست گروههای تروریستی،گزارش مهمی را منتشر کرده و به پیامدهای احتمالی قرار دادن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی از سوی آمریکا اشاره کرده است؛ به عقیده رند، این اقدام آمریکا، اقدام متقابل ایران را به همراه خواهد داشت و از این پس جان نظامیان ارتش آمریکا در منطقه خاورمیانه بیش از پیش در معرض خطر قرار خواهد بود. رفتار گذشته سپاه در منطقه نشان میدهد، ایران توانایی ایجاد چنین خطرهایی را برای نظامیان آمریکایی دارد. بر اساس گزارش رند، سپاه میتواند در مناطقی علیه نظامیان آمریکا اقدام کند که یا خود حضور مستقیم داشته و یا اینکه نیروهای وابسته به این کشور نفوذ بالایی در آنجا دارند؛ سوریه و عراق از جمله مناطقی هستند که احتمال تصاعد تنش میان سپاه و نیروهای نظامی آمریکا در این کشورها بالاست. در حالی که شمار نظامیان آمریکایی در منطقه کاهش یافته، اما سپاه با قدرت حضور دارد. این گزارش میافزاید آمریکا در وضعیت کنونی دیگر از توان دیپلماتیک گذشته برای مقابله با سپاه برخوردار نیست و حتی اگر سپاه به ناوگان دریایی آمریکا در خلیجفارس نیز حمله کند یا نیروهای ارتش این کشور را دستگیر کند، واشنگتن در حال حاضر نمیتواند از کانالهای ارتباطی رسمی و غیررسمی برای تأمین اهداف خود استفاده کند. «رند» در نهایت با اشاره به تحولات جدید پیشنهاد میکند، با از میان برداشته شدن داعش، ایران و آمریکا در حال ورود به عصر جدیدی از رقابت در عراق و افغانستان هستند و در شرایطی که ترامپ از جنگ نظامی استقبال نمیکند، آمریکا باید راهی برای مصالحه با ایران در مسائل منطقه بیابد.
با توجه به نکات فوق، اقدام آمریکا درباره سپاه، یک نقطه عطف تلقی میشود و مشخصه اصلی این دوران شدت گرفتن دوران افول قدرت آمریکا در جهان و منطقه خواهد بود. به طور طبیعی پیامد چنین وضعیتی، تولید فرصتها و انتخابهای گوناگون پیش روی جریان مقاومت و مستقل در محیط منطقهای و فرامنطقهای خواهد بود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
طلب مزد برای انجام وظیفه!
یادداشت: «در شرایطی قرار داریم که آحاد ملت باید همدل و یک زبان در مقابل دشمنان ایستادگی کنند و همانطور که مشاهده کردید در مجلس شورای اسلامی هم همه نمایندگان فارغ از سلیقهها با لباس سبز سپاه حاضر شدند و اعلام کردند که پاسدار هستیم، امیدوارم این نوع نگاه به تمامی بخشها مانند قوه قضائیه تسری پیدا کند و موضوعاتی همچون حصر، زندانیان سیاسی و ایرانیان خارج از کشور را حلوفصل کنند.» جملاتی شبیه آنچه حسین مرعشی و عباس عبدی پیشتر گفته بودند، این بار از زبان الیاس حضرتی، نماینده اصلاحطلب مطرح شده است! جملاتی که در قبال انجام وظیفه ذاتی نیروهای سیاسی یک کشور و نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منزله یکی از نهادهای رسمی و قانونی نظام در مقابل زیادهخواهیها و دشمنیهای آمریکاییها، امتیاز طلب میکند و از آزادی کسانی حرف میزند که در مقابل نظام ایستادهاند! بسیار مضحک است که بخشی از حاکمیت و نیروی سیاسی برای ایستادن در مقابل زیادهخواهی دشمن، برداشتن حصر کسانی را درخواست کنند که عملاً میتوان آنان را زمینهساز و جاده صافکن این گستاخیها دانست! سران فتنه 88 که پس از نزدیک به یک دهه همچنان بر مواضع باطل خود اصرار دارند و هنوز از دروغ بزرگ تقلب صرف نظر نکردهاند، همان کسانی هستند که نه بر اساس نظر و تحلیل داخلی، بلکه به گفته سران کاخ سفید و تحلیل اندیشکدهها و رسانههای غربی مسبب تغییر زمین بازی به نفع غرب شدند! در حالی که قدرت روز افزون ایران با حضور 40 میلیونی در انتخابات ریاستجمهوری همراه شد و آمریکاییها راهی جز پذیرش قدرت تهران نداشتند و این موضوع در پیامهای علنی و سری دولت وقت آمریکا کاملاً مشهود بود، اما متأسفانه با اقدام نسنجیده و نابجای سران فتنه، امید آمریکا با حوادث پس از انتخابات برای تحت فشار قرار دادن ایران زنده شد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تا بیرونمان نکردند خودمان فضای مجازی امریکایی را ترک کنیم!
توئیتر تنها یک شبکه اجتماعی نیست. رئیسجمهور امریکا مهمترین تصمیمات سیاسیاش را در توئیتر اعلام عمومی میکند. ترامپ اگر از این شبکه اجتماعی به عنوان رسانهای رسمی جهت بیان مواضع سیاسیاش در سطح جهانی بهره میبرد، این شبکه بستری است که امریکا خودش برای مدیریت افکار سیاسی دنیا طراحی کرده است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: صنعت رسانهای غرب فضای مجازی را ایجاد کرده تا با برجستهسازی (agenda setting) موضوعاتی که در رأس برنامههای سیاسیاش قرار دارد ذهن مخاطبان را در سطح دنیا قاببندی (framing) کند؛ برجستهسازی و قاب بندی از پرکاربردترین تئوریهای رسانهای است که دنیای غرب بر مبنای آن فضای مجازی و رسانهایاش را متناسب با اهداف خود اداره میکند. در چنین شرایطی حضور ما در فضای مجازی و فعالیت در ساختاری که متعلق به دنیای غرب است، آن هم با توجیه مبارزه با سیاستهای دنیای غرب و صدور تفکرات خودمان بازی در زمین آنهاست و کمپانیهای رسانهای و مالکان فضای مجازی هر گاه بخواهند، میتوانند ما را از سرزمینشان بیرون کنند؛ اتفاقی که طی یکی دو سال اخیر بارها رخ داده است. نخستین هجمه به کسب و کارها و اپلیکیشنهای ایرانی بر بستر فضای مجازی غربی از سوی شرکت اپل رخ داد و تدابیر استارتآپهای ایرانی برای دورزدن فیلترینگ معکوس این کمپانی امریکایی نیز چندان موفقیتآمیز نبوده است. کاربران گوشیهای تلفن اپل همچنان از بهرهگیری از بسیاری اپلیکیشنهای وطنی روی این تلفن همراه محروم هستند! به دنبال این ماجرا با حذف صفحات بسیاری از چهرهها و سرداران سپاه در شبکه اجتماعی اینستاگرام اتفاق افتاد و حالا گوگلپلی دست به کار شده و ابتدا با حذف پوستههای تلگرام همچون طلاگرام و هاتگرام که خیلی وقت پیش بنا بود از سوی وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی حذف شوند، کارش را آغاز کرد. حالا هم بنا بر توئیت محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناری اطلاعات گزارش سازمان فناوری اطلاعات حاکی از آن است که حذف برنامههای ایرانی در سیستم عامل اندروید صرفاً محدود به پوستههای یک پیامرسان نبوده است بلکه برخی برنامههای کسبوکارهای ایرانی را نیز در برگرفته است. اقدامی که وزیر جوان دولت دوازدهم از آن به «تروریسم اقتصادی» تعبیر کرده است. اینکه اقدام کمپانیهای امریکایی و صاحبان فروشگاههای نرمافزاری گوگلپلی یا آپاستور یا بستهشدن صفحات اینستاگرام مقامات و چهرههای کشورمان چقدر با اصل «آزادی بیان» همخوانی دارد، موضوعی است که در این یادداشت نمیگنجد، اما سؤال اصلی اینجاست اگر بنا به ادعای وزیر ارتباطات شبکه ملی اطلاعات راهاندازی شده چرا به این راحتی کسبوکارهای ایرانی از سوی شرکتهای امریکایی حذف میشوند تا تروریسم اقتصادی به ثمر بنشیند؟ پس از فیلتر تلگرام و برجسته شدن اپلیکیشنهای ایرانی پیامرسان، انرژی و تسهیلاتی که برای ساخت پوستههای تلگرام تخصیص داده شد، اگر به پیامرسانهای ایرانی تخصیص داده میشد آیا امروز به جای آنکه ما تلگرام را از گزینههای شبکه اجتماعی منتخب کاربران ایرانی حذف کنیم آنها میتوانستند ما را از آپاستورهایشان حذف کنند؟
محکومکردن اینستاگرام در حذف صفحات سرداران ایرانی یا محکومکردن گوگلپلی و آپاستور در حذف کسبوکارهای ایرانی به طور یقین راهکار مواجهه با رخدادهای پیشرو نیست. شاید قابل تقدیرترین موضعگیری را در حوادث اخیر فرهاد غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری انجام داده باشد؛ غلامی در برابر حذف صفحات اینستاگرامی سرداران سپاه صفحه اینستاگرامش را لااقل به طور موقت ترک کرد. کاری که از سایر چهرهها نیز انتظار میرود و در این میان وزیر جوان دولت هم شاید بهتر باشد به جای «چهرهسازی» از خود در شبکههای اجتماعی به دنبال راهانداختن شبکه ملی اطلاعات باشد تا کسب و کارهای اینترنتی ایرانی ادامه حیاتشان به حالوهوای شرکتهای امریکایی وابسته نباشد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
وحدت و انسجام نیروهای انقلاب..doc
36.4K
خلاصه گفتگوی دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ویدئو کنفرانس سیاسی با مدیران و هادیان سیاسی نواحی بسیج
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
وحدت و انسجام نیروهای انقلاب..pdf
181.9K
خلاصه گفتگوی دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ویدئو کنفرانس سیاسی با مدیران و هادیان سیاسی نواحی بسیج
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تجدید نظر کنید!
«با وجود آنکه واشنگتن تعهدنامهای را با کره شمالی برای پرداخت پول در ازای آزادی شهروند آمریکایی امضا کرده بود، اما پولی برای آزادی او پرداخت نکرد. هیچ پولی برای آزادی «اتو وارمبیر» به کره شمالی پرداخت نشده است.» اینها جملاتی است که «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا در تازهترین مصاحبه خود گفته و در ادامه با افتخار اعلام کرده است ترامپ بدون آنکه یک سنت بپردازد، 20 زندانی از جمله همین جاسوس آمریکایی را به آمریکا بازگردانده است! جملاتی که مهمترین نکته در آن، نه پرداخت نکردن پول به رهبران کره شمالی است و نه خروج «اتو وارمبیر» از کره شمالی! بلکه نقطه کانونی و مهم آن که باید به سیاستمداران، به ویژه برخی جریانهای سیاسی و تصمیمگیران داخلی گوشزد کرد، تأکید جان بولتون بر وجود یک «تعهدنامه» است! بولتون خود به صراحت میگوید دولتمردان آمریکایی به سران کره شمالی قول داده بودند و تعهد کرده بودند بابت رها کردن فرد مورد نظر، کاخ سفید مبلغی را به حساب این کشور واریز کند؛ اما برخلاف قول و تعهد خود از این اقدام سر باز زدند و حالا این عهدشکنی و این خلف وعده را نوعی دستاورد برمیشمرند. آمریکاییها نه تنها هیچ ابایی از پیمانشکنی خود ندارند؛ بلکه به آن افتخار نیز میکنند! با این وصف حتی اگر ما بر همه دشمنیهای آمریکا در طول تاریخ علیه ملت ایران چشم ببندیم و حتی اگر ماجرای برجام و خروج ترامپ از آن را فراموش کنیم، همین سخنان بولتون و افتخار او به پیمانشکنی کافی است که حامیان مذاکره با ترامپ و دولت ایالات متحده آمریکا یک بار دیگر آنچه میگویند و مینویسند را مرور کرده و در مواضع خود بر اساس واقعیتها و منافع و مصالح ملی تجدید نظر کنند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
توفیق اجباری یا تفاهم ناگزیر !
دولت قبلی آمریکا همواره در عین فشار بر جمهوری اسلامی ایران، مفری برای غرب گرایان در داخل کشور باز می گذاشت تا آنها با تبلیغات و اغوا گریهای خود، پرچم سازش با آمریکا را همچنان برافراشته نگه دارند .
اما دولت فعلی آمریکا چنان بر جاده زورگویی و قلدری و حماقت یکه تازی می کند که اکثر هوا خواهان خود را در داخل ایران خلع سلاح کرده و همان هایی که در گذشته دم از مذاکره با آمریکا می زدند، اکنون یا سکوت اختیار نموده یا اعتراف می کنند که با این امریکا نمی شود مذاکره کرد. حتی کار به جایی رسیده ریس دولت هم می گوید ((با چاقوکش )) مذاکره نمی کنیم و وزیر خارجه خندانش از بی نتیجه بودن تعامل با آمریکا سخن می گوید.
عدو شود سبب خیر ! این تفاهم بر ایستادگی در برابر شیطان را باید ارج نهاد، حال توفیق اجباری است یا تفاهم ناگزیر، چندان مهم نیست ، مهم عریان تر شدن چهره شیطان وآشکارتر شدن هزینه های سازش است.🇮🇷
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
امنیت مجازی مهم است!
یکی از نظریات مرتبط با فضای مجازی «دوجهانی شدن» است؛ در گذشته فضای مجازی جزء فضاهای «حاشیهای علمی» و «تفریحی» توصیف میشد؛ اما هرچه از روزهای اول باز شدن مرزهای ایران به روی اینترنت فاصله میگیریم، درمییابیم که این فضا توانسته است جای فضای حقیقی زندگی را تنگ کند و در آینده زندگی واقعی در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و حتی بنیانهای سیاسی با اشکال پیچیدهای از شبکههای اجتماعی و فضای سایبر مواجه میشود و چارهای نیست که انسانها در آینده در اختیار رباتها و باتهای این شبکهها قرار بگیرند.
افزایش ضریب نفوذ شبکههای اجتماعی، مشکلات بیشماری را پدید آورده است. برای نمونه، خبرهای مربوط به بازداشت ۵۳ گرداننده پایگاههای اینترنتی داعش از طریق دستگاههای اطلاعاتی کشور، مسدود شدن پنج هزار وبگاه شرطبندی و بازداشت ٧٠٠ نفر و هزاران خبر دیگر که در زمینه فضای مجازی منتشر شده، نشان میدهد که چگونه کشورمان در معرض تهاجم هیولای سایبری قرار گرفته است. گسترده شدن این فضا تا جایی است که رهبر معظم انقلاب از ناامن شدن فضای مجازی سخن به میان آورده و آن را موجب ضرر و زیان به مردم بدانند و از نیروی انتظامی بخواهند در تأمین امنیت فضای مجازی فعالتر عمل کند.
اکنون قطرات خون ریخته شده یک طلبه بیگناه به دست یکی از اراذل و اوباش که در فضای مجازی به هتاکی و نمایش سلاحهای خود میپرداخت، زمینه برخورد با این ناامنکنندگان را فراهم آورده است؛ ولی مهمترین دلیل این اتفاقات نگاه غیر کارشناسی وزارت ارتباطات به فضای مجازی است. اگر این وزارتخانه به وظیفه خود در زمینه حفظ حکمرانی در اینترنت عمل میکرد و به تدابیر رهبر معظم انقلاب در زمینه حراست از امنیت، حیثیت و خطوط قرمز توجه میشد، شاید کمتر با این مشکلات مواجه میشدیم.
برخی از تأکیدات رهبری درباره فضای مجازی این است که: 1ـ در زمینههایی که به ضرر کشور، افکار عمومی و به ویژه جوانان نیست، سرعت اینترنت افزایش یابد. 2ـ شماری از کشورها با ایجاد شبکه ملی اطلاعات، ضمن رعایت خطوط قرمز خود و کنترل صحیح فضای مجازی از اینترنت برای تأمین منافعشان بهره گرفتهاند. 3ـ بهمنی از مسائل ضد ارزشی و مخالف منافع ملی، مطالب درست و نادرست، اطلاعات غلط یا صحیح و حتی شبه اطلاعات بر ذهن جامعه فرود میآید که باید این فضا مدیریت شود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج