13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نکته ای ناب درخصوص برآورده شدن حاجات در مکه مکرمه
🔹در کلام استاد بناییکاشی
#حج
#عمره
#صفا_و_مروه
@meysamtammar_qz
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نقل خاطرهای از مراودات آیتالله خوشوقت با مقام معظم رهبری
🔹در کلام استاد بناییکاشی
#آیت_الله_خوشوقت
@meysamtammar_qz
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آثار نماز استغاثه حضرت زهرا سلامالله علیها
🔹در کلام استاد اخلاق حاجآقا بناییکاشی
#تعییر
@meysamtammar_qz
25.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸توصیه آیتالله خوشوقت برای ارتباط با امام عصر(عج)
🔸داستان تشرف آیت الله خوشوقت به محضر حضرت صاحبالزمان(عج)
🔸هدیه امام رضا سلاماللهعلیه در اولین زیارت آیتالله خوشوقت در مشهد مقدس
🔹در کلام استاد بناییکاشی
#آیت_الله_خوشوقت
@meysamtammar_qz
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بهترین عمل برای برطرف شدن مشکلات مالی چیست؟
🔸آیتالله سیدعلی قاضی و داستان اخراج ایشان توسط صاحبخانه
🔸ماجرای قطع شهریه آیتالله سیدعلی قاضی توسط آیتالله ابوالحسن اصفهانی چه بود؟
🔹در کلام استاد اخلاق حاجآقا بناییکاشی
@meysamtammar_qz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اهمیت و اثرگذاری دوست بر زندگی انسان
🔸مبنای انتخاب رفیق در کلام امیرالمومنین
🔹در کلام استاد اخلاق حاجآقا بناییکاشی
@meysamtammar_qz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بهترین عمل در ماه مبارک رمضان
🔹در کلام استاد بناییکاشی
#ماه_رمضان
@meysamtammar_qz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بهترین راهکار برای رهایی از درگیری و آشفتگیهای ذهنی
🔸یک نکته مهم برای فعالین فرهنگی و اجتماعی
🔸با ذهن مشغول چه میتوان کرد؟ راهکاری برای خانهتکانی ذهن
🔹در کلام استاد اخلاق حاجآقا بناییکاشی
@meysamtammar_qz
رحیم مخدومی نویسنده دفاع مقدس و انقلابی کشورمان یادداشتی را با عنوان «محسنیه خوشبخت» درباره مرحوم آیتالله خوشوقت نوشته و آن را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است.
* آن که دست ورامین را در دست خوشبختی گذاشت
آیتالله معصومی طبیب دوّاری است که واسطه وصل ورامین به حضرت آیتالله خوشوقت شده. خود، دست پرورده اوست که این چنین خوش میدرخشد. آدمی پا به سن گذاشته، اما دائم السفر و اهل تحمّل سختیهای ارشاد و هدایت و اتصال زمینیان به آسمان.
بی چشمداشت از این شهر به آن شهر، به آن روستا، خانه، محله و مدرسه می رود تا طبابت دل کند! چه تحفهای میتواند چشم مردی را پر کند که سیدمهدی نوجوانش را با افتخار فدایی دفاع از نظام ولایی کرد، جز پرورش نسلی ولایی؟.
یکبار آمده بود ورامین. نمیدانم در این نسل 15 خرداد چه دید که هدیه گرانبهایی به عطش زدگان معرفت این شهرستان ارزانی کرد. تشنگانی که از آبا و اجداد خود یاد گرفته بودند سرباز خوبی برای حریم ولایت باشند، چه هدیهای شایسته نهال جوانمردیشان بود، بهتر از خورشید!.
حاج آقا معصومی خورشید بزرگی در آسمان کوچک شهرستان ورامین نهاد، به نام «خوشبخت»، مردی درشت قامت، متواضع، خوش رو و شوخ طبع، کم حرف و پر حوصله، با محاسنی که کاملاً سفید نبود و کمتر از سن واقعی اش نشان میداد.
خوشوقت برای ما خوشبخت بود! تا چند سال بعد که او هر هفته جمعه ها به شهرستان ما میآمد و ما را غرق نور میکرد، او را خوشبخت میشناختیم. نمیدانستیم این سیره اوست و نامش خوشوقت است. تا اینکه کاندیداتوری مجلس خبرگان نام واقعیاش را آشکار کرد. نامی که خرسندمان نکرد چرا که خودش را خوشبخت یافته بودیم و دوست نداشتیم اسمش جز این باشد.
* محسنیه خوشبخت
مطلع حاج آقا معصومی در ورامین، منزل یک کشاورز بود. با عنایت او بود که همین منزل، مطلع آیتالله خوشوقت هم شد. منزل حاج احمد علیخانی؛ پدر شهید محسن علیخانی. حاج احمد با کفن پوشی در قیام خونین 15 خرداد 42، به خود و فرزندانش یاد داده بود حق حریم ولایت را با جانبازی ادا کنند.
محسن نوجوان بهترین بازیگر این نقش در کربلای دفاع مقدس بود. به یمن همین نام تأسی گرفته شده از محسن حضرت زهرا (س) بود که به پیشنهاد آیتالله خوشوقت، این منزل به نام محسنیه شهید علیخانی نام گرفت، تا کانونی شود برای روشنگریهای دینی و انقلابی شهرستان.
آن جمعه شریف و شفیق که خوشوقت، محسنیه را خوشبخت کرد، کسی چه میدانست از آن پس اتفاق دیگری در شهر حامیان نهضت حضرت امام رخ خواهد داد! کسی چه میدانست جمعه به جمعه او طلوع خواهد کرد؛ ولو برای یک جمع ده - پانزده نفره. ولو در کوچهای باریک، منزلی غریب، بدون هیچ دعوتی رسمی و دعوتنامهای معتبر به امضای بزرگان.
آه و افسوس! که این اتفاقها بسیار بسیار کم یاب است در هزارههای این کرهی خاکی! آیا ورامین یک بار دیگر چنین نعیمی به خود خواهد دید؟!.
ما باریکی کوچه را میدیدیم، گمنامی خانه را و قلت جمع را. او بیت شهید را میدید و پاکی سفره را و دلهای تشنه و کویرزده را و آینده نزدیک را که محسنیه به بزرگترین کانون روشنگری انقلابی شهرستان بدل میشد!.
* پیامبری به نام صلوات
از کودکی آموخته بودیم صلوات تجلیل پیامبر است و تبرک مجالس و زینت مسلمین. چه میدانستیم صلوات مستعد انسانسازی، جامعهسازی و فرهنگسازی! چه می دانستیم صلوات اردوگاه عظیمیست نیازمند مربیای از جبهه پیامبر و از جنس پیامبران عصر غیبت که با کهولت سن، تمام بار کهن اندوختههای علمی و سنگینی فضایل اخلاقی عجین شده با جسم و روح خود را جمعه به جمعه وارد مجلس کند، مثل امپراطوری مقتدر و مسلط در رأس مجلس بنشیند و صلواتها را معماری کند.
همه در سکوت صلوات بفرستند و او خود نیز. صلوات، صلوات، دهها، صدها، هزاران، دهها هزار...! یاد آن پیش دستیهای کوچک که با یک نخ تسبیح و چند دانه شکلات، سربازان اردوگاه صلوات خوشبخت را به ذکر صلوات برای اهدا به معصومین دعوت میکرد، به خیر!
ما صلوات میفرستادیم و او در ملکوت خود از قطرات صلوات ما رودی میساخت جاری به اقیانوس. که هر درد لاعلاجی را علاج میکرد؛ صلواتها پیامبری میشد برای جلای دلها، برای شکستن بنبست اندیشهها، برای زدودن رذیلتها.
آنگاه محسنیه مستعد شنیدن حرف حق میشد و حاج آقا آغاز میکرد: بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیرُ مُوفقٍ و مُعین...
هر چه که می گفت، از هر دری که وارد میشد، همه چیز و همه چیز و همه چیز حول محور دو جمله خلاصه میشد: انجام واجبات ... ترک محرّمات!
همین دو جملهای که محسنیه را شکوفا کرد. بینشها و روشهای سیاسی مذهبی را نظم و نسق داد. دهها جوان مستعد را طلبهای فاضل کرد و جوانان انقلابی را روشنترین و پاکترین در موضعگیریهای سیاسی و انقلابیترین پاکارترین در میادین دفاعی.