مدرسه مضمار ؛ تشکیلات اسلامی
📸گزارش | دومین دوره تربیت مدرس تشکیلات اسلامی (سطح ۱) برگزار شد. شرکت توسعه مدیریت دانش نهاد (تمدن)
در روز اول دوره و پس از پذیرش، از مخاطبین آزمونهای استعدادسنجی عمومی گرفته شد که کارنامه آن به همراه توضیحات در پایان دوره تقدیم مخاطبین گردید.
در ادامه روز اول "دکتر علیخانزاده" ارکان چهارگانه تشکیلات (هدف، رهبر، آدم و نظم) را معرفی نموده و در ساعت پایانی به بررسی و آموزش مهارتهای تدریس پرداختند.
روز دوم و سوم دوره با مباحث تخصصی "دکتر عرب اسدی" در حوزه رکن نظم ادامه یافت و نهایتاً دوره با برگزاری آزمون سطح سنجی جهت مشخص کردن حائزین شرایط تدریس و ارائه گواهیهای پایان دوره به مخاطبین پایان پذیرفت.
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
مدرسه مضمار ؛ تشکیلات اسلامی
🔸شهید بهشتی: به همین جهت لازم است به چند نکته در این رابطه اشاره شود: ۱- انسان موجودی است که در ابتد
🔸شهید بهشتی: شاید طبیعی بودن این مسئله برای انسانها به این جهت باشد که فطرت بشر چیزی جدا از جهان آفرینش نیست و از آنجا که در طبیعت و جهان خلقت چیزی جز نظم مشاهده نمیشود.
۱: "ماتری فی خلق الرحمن من تفاوت"
بنگر که در آفرینش جهان توسط خدای مهربان هیچ ناهماهنگی و بینظمی و سستی نمیبینی. (آیه ۳سوره ملک)
۲: "انا کل شی خلقناه بقدر"
ما همه چیز را از روی حساب و میزانی دقیق آفریدیم.
۳: (آیه۲۳سوره انبیاء)
۴: (آیه۱۲سوره فصلت)
۵: (آیه ۲۹سوره نباء)
۶: (آیه۳سوره طلاق)
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
مدرسه مضمار ؛ تشکیلات اسلامی
🔸شهید بهشتی: شاید طبیعی بودن این مسئله برای انسانها به این جهت باشد که فطرت بشر چیزی جدا از جهان آف
🔸شهید بهشتی: نیاز انسان به نظم و سازماندهی آنقدر عمیق است که حتی در کارهای شخصی هم این نیاز به چشم میخورد تا آنجا که بخش عمدهای از سخنان ائمه اطهار (علیهم السلام) به همین مسئله اختصاص یافته و در احادیث رسیده از آن بزرگان به این نکته توجه خاصی شده است.
به یک نمونه از سخنان امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) درنهج البلاغه اکتفا میکنیم: "للمومن ثلاث ساعات فساعه یناجی فیها..."
هر مسلمان با ایمانی باید وقت خود را به سه بخش تقسیم کند و براساس آن بطور منظم عمل نماید: یک بخش مخصوص عبادت، بخش دیگر مخصوص اداره زندگی و بخش دیگر مخصوص استراحت... (کلمه قصار۳۸۲ نهج البلاغه)
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
🔸حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری: گاهي مومنین يك ارتباطی پيدا ميكنند كه براي ايمانشان مفيد است. يك برنامههايي و يك نظمي را شروع ميكنند و يك خط معنوي را دنبال میکنند که براي زندگي دنيايی و آخرتی آنها مفید است.
از آن طرف شياطين گروهي دارند که فقط آدم دزد هستند. ولي نه آدم به اين معني بلکه آدم به معني اينكه در وجود انسان حيات مثل يك آدم است. قلب مثل يك آدم است که چشم و گوش دارد. تشبيهات روائي زیادی هم در این زمینه داریم [رک: الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج۲؛ ص۲۶۷ و التوحيد (للصدوق) ؛ ص۳۶۶] كه حيات دل يا باطن انسان مثل يك آدم است که چشم و گوش دارد. شياطين آن آدم را ميدزدند؛ يعني حيات را ميدزدند.
بيخ گوش شما ميآيد و ميگويد كه: نه! مثل اينكه فایده ندارد. برو شما! اين كار را رها كن یا میگوید: اِي بابا! شما از اين مسائل چه خيري ديدي؟! بيا برو.
كجا برو؟! شيطان راهي هم نميتواند ارائه كند ولي دوست دارد كه مؤمنين #انسجام_فكري نداشته باشند و هر چه آنها را به حيات ابدي و خدا نزديك ميكند را از بين ببرد. اين گروه در شياطين آدم دزد هستند. میخواهند انسجام هاي فكري را از ايشان بگيرند و #راههاي_رشد را برايشان ميبندند.
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
مدرسه مضمار ؛ تشکیلات اسلامی
🔸شهید بهشتی: نیاز انسان به نظم و سازماندهی آنقدر عمیق است که حتی در کارهای شخصی هم این نیاز به چشم م
🔸شهید بهشتی:
۲- از محدوده کارهای شخصی و واحدهای کوچکی از قبیل خانواده که بگذریم و به محیطها و واحدهای بزرگتر و بازتر بیاییم با ضرورت گروهی کردن کارها و برخورداری از نظم و سازماندهی و اجتناب از کارهای فردی بنحو چشمگیرتری برخورد میکنیم، تا آنجا که اصولاً در کارهای بزرگ بدون تقسیم کار و اداره امور براساس برنامه تنظیم شده و مشخصی به هیچ وجه امکانپذیر نیست. چگونگی اداره کارگاهها، کارخانهها، ادارات، بانکها و هرکار دیگر اجتماعی به روشنی نشان میدهند که انجام این امور به هیچ وجه منهای سازماندهی امکان پذیر نیست. برای اداره یک گارگاه اگر ده برابر افراد مورد نیاز آن کارگاه در آنجا جمع شوند امکان ندارد بتوانند بدون سازماندهی و اینکه مشخص شود هرکسی چه کاری را باید انجام دهد حتی از عهده یک صدم کاری که آن افراد کم کارگاه با سازماندهی و نظم حاکم برآنجا انجام میدهند برآیند.
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5