eitaa logo
راه شهیدان ادامه دارد
3 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
7.8هزار ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نمادهای بهائیت و ضد انقلاب در لباس جدید پرسپولیس! باشگاه پرسپولیس روز شانزدهم مرداد از پیراهن فصل جدید خود رونمایی کرد. در این پیراهن از نمادهای متعددی استفاده شده است که برخی از آنان معنا و مفهوم خاصی دارند. طی یک دهه گذشته ساختمان‌ها و مجتمع‌های مختلفی در کشور با عنوان لوتوس یا نیلوفر آبی در سایه غفلت مدیران شهری ساخته شده است. نفوذ در ارکان جامعه یکی از شگرد‌های فرقه بهائیت است. هدف، رسوخ در حوزه‌های مختلف برای ایجاد یک شبکه بزرگتر است. شبکه‌ای که در روز موعود علیه سیستم وارد عمل شود. حوزه تجارت و اقتصاد یکی از نقاطی است که که بهائیت با قدرت در آن ورود کرده است. بهائیت از دهه ۸۰ ه.ش فعالیت خود را در این حوزه گسترش داده‌ و نمادهای خود را با نقاب تجاری عرضه می‌کنند. مضاف بر لوتوس، نمادهای دیگری نظیر درفش کاویانی نیز در لباس جدید پرسپولیس نقش بسته است. درفش کاویانی پای ثابت تجمعات اپوزیسیون و پرچم گروه‌ تروریستی «تندر» است. بمب‌گذاری در حسینیه شهدای شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که منجر به‌ شهادت‌ ۱۴ تن و مجروحیت ۳۰۰ تن شد، از جمله اقدامات تندر است. اکنون این سوال وجود دارد که ضرورت استفاده از نمادهای بهائیان و ضد انقلاب با هر توجیحی روی پیراهن جدید پرسپولیس چیست؟ به عاریت گرفتن نمادهای باستانی بهانه‌ غیرقابل قبولی برای استفاده از نماد بهائیان و گروه‌های تروریستی است.
⬅️ طبیعت دل انگیز ترکمن صحرا، گلستان زیبا 🔹 کشوری هست به زیبایی ایران باشد؟! 👤 سارا پویان
قشنگترین تندیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎥 تحلیلگر آمریکایی؛ ایران با هزاران سال قدمت چون در برابر ما تعظیم نکرده بر آن برچسب کشور متخاصم زدیم!! 🔶 تریتا پارسی، تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا: 🔺توجه به این نکته بسیار مهم است که این پول برای ایران است؛ این پول آمریکا نیست که برای آزادی آمریکایی‌ها هزینه شود! 🔺 آمریکا و انگلیس با نقش آفرینی سازمان‌های CIA و MI5 علیه دولت مصدق کودتا کردند و این اشتباه بزرگی بود که مرتکب شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان: سکوهای قانون‌گریز را سلب صلاحیت کنید 🔹در کشور ما نزدیک به ۴۰۰ سکوی مجازی در بخش‌ها و شاخه‌های متفاوت به فعالیت مشغولند. پلتفرم‌هایی نظیر اسنپ، تبسی، دیجی‌کالا، طاقچه، دیوار، فیلیمو، روبیکا، آپارات و... از جمله این سکوهای مجازی فعال با درآمدهای کلان و فوق نجومی هستند. 🔹این سکوهای مجازی - و نه همه آنها- در حالی به یک دولت موازی تبدیل شده و قوانین جاری نظام را زیر پا می‌گذارند، که از خود هیچ سرمایه‌ای به میدان نیاورده‌اند. اسنپ حتی یک خودرو نیز از خود به میان نیاورده و از خودروهای مردم جویای کار بهره می‌برد. دیجی‌کالا و ازکی دلال هستند و از امکانات نظام در این دلالی سود می‌برند. روبیکا، فیلیمو، نماوا و... نیز حال و روز مشابهی دارند. 🔹چرا از سکوهای قانون‌گریز سلب صلاحیت نمی‌شود و مدیریت آنها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذی‌ربط واگذار نمی‌شود؟! مگر امکانات و ظرفیت‌های مورد استفاده آنها متعلق به نظام نیست؟! بنابر‌این چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟!