📝خطری نبود، خطری نیست
🔻نماز تمام شد و آقا نرفت. روال در نمازهای جمعه که رهبر میآمد، اغلب اینگونه بود که پس از اقامه نماز جمعه، ایشان میرفتند و سپس مردم به امامت روحانی دیگری نماز عصر را میخواندند. این بار اما آیتالله خامنهای نرفت و نماز عصر را هم خواند. انگار میخواست بگوید عجلهای برای رفتن نیست. این مفهوم وقتی بیشتر به ذهن متبادر شد که بعد از نماز عصر هم نرفت و نماز مستحبی خواند و تسبیحات و تعقیبات و... . بین دو نماز هم صندلی آوردند بنشیند، ننشست. در نهایت هم بعد نماز ایستادند و دقایقی با مسئولان صحبت و احوالپرسی کردند. قبل از نماز هم زودتر آمدند که به مراسم بزرگداشت سید مقاومت هم برسند.
🔻از روزهای قبل که زمزمه نماز جمعه آمدن رهبری غیررسمی پخش شد، خیلیها مخالفت کردند. نماز جمعه رهبر در اوج تهدیدات رژیم صهیونیستی؟! گویی همین مخالفتهای امنیتی در برخی جلسات تصمیمگیری هم بیان شده، اما در نهایت تصمیم رهبر به آمدن بوده است و آمد؛ آمد و عجلهای هم برای رفتن نداشت.
شاید اولین تفسیر از برگزاری این نماز جمعه، شجاعت رهبری مقابل تهدیدات باشد. بیراه هم نیست، اما حرف تازهای هم نیست. سید علی خامنهای همیشه همین بوده است. از مبارزات زمان طاغوت تا ترورهای گروهک رجوی در دهه شصت یا بمبگذاری در نمازجمعه که حتی خطبهها را قطع نکرد و... .
🔻سید حسن نصرالله در بیروت ترور شد؛ از معرکه جنگ نگریخته بود. او شاگرد همین سید علی خامنهای بود که در اوج تهدیدات صهیونیستی علیه ایران و علیه شخص او، روال عادی جلساتش را در بیت رهبری و بعد هم در فضای عمومی مصلی پی میگیرد. همانی که وقتی در نمازجمعه بمب گذاشتند، خطبههایش را قطع نکرد تا به پناهگاه برود!
🔻اما نکته مهمتر در مورد این نماز آن است که رهبری اصلا احساس خطری نکردهاند که حال بخواهند مقابل آن رفتاری نشان دهند. برگزاری مراسمی با حضور چند میلیون نفر آدم یعنی ایشان اصل وجود چنین خطری را رد میکنند. آیتالله خامنهای در بذل جان خویش برای این ملت إبایی ندارند، اما این بذل جان برای دین و جان مردم است؛ برای این است که گزندی به مردم نرسد. حال چگونه در صورت وجود احساس خطر، مردم را همراه خود کنند؟
🔻حضور رهبر انقلاب در نماز جمعه، دو روز پس از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی و البته برگزاری دیدار با نخبگان در بیت رهبری در فردای آن حمله، خود به تنهایی یک مانور قدرت و شجاعت است و نشانی بر تفاوت رهبران ما و آنها که اینسو روال عادی برنامهها و بلکه عمومیتر پی گرفته میشود و آنسو در پناهگاهها پنهان میشوند.
مانور بزرگتر اما همراه کردن مردم با خود است که نشان میدهد از اساس وجود خطر ناشی از تهدید را قبول ندارند، وگرنه مردم را به میدان خطر نمیبردند.
🔻بسیاری از مردم اما تهدید در ذهنشان جدی بود، با این همه همراه رهبر شدند، چه آنکه ترس در وجودشان راه ندارد. وقتی دیدند رهبرشان در میانه میدان است، آنها هم مثل همیشه به میدان آمدند و یکی از پرشکوهترین و پر تعدادترین نماز جمعههای ایران را رقم زدند.
🔻اصل ماجرا هم همین هماهنگی و همراهی رهبر و مردم با یکدیگر است؛ باقی همه حرفهایی است که این همراهی، محلی از اعراب برای آنها باقی نمیگذارد.
۱۴ مهر ۴۰۳
روزنامه جوان
کبری آسوپار
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📨 :هنرمند یمنی، سید حسن نصرالله را مستقیماً از قلب... بدون استفاده از چشمانش می کشد
🗣:ابوحسن العجری
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👂#شنیده_ها/دلمون نیومد این کلیپ رو منتشر نکنیم و شما نبینید
🎥 برنامه بی سابقه مجری مصری خارج نشین:
🔶مُشتی ژنرال قهوهخانهای هستید! حمله ایران نمایشی بود؟! خیلی خب مرد باشید، شما هم شروع کنید و از این حملات نمایشی انجام دهید، شما هم نمایشی کاری کنید تا نتانیاهو به پناهگاه زیرزمینی برود اما مشکل اینجاست که تا شما هستید اسرائیل گنبد آهنین نمیخواهد!
پاییز فصل مردان و زنان چهل ساله است
فصل آرزوهای باران خورده، رویاهای بر زمین افتاده
فصل حقیقت عریان زندگی، بدون برگهای سبز، شکوفه های زود گذر، بدون دلخوشیهای بچه گانه...
فصل حقیقت ناب زندگی، تنه ی برجا مانده از سرماهای استخوان سوز، دوستت دارم های حک شده با نیش تیز چاقو روی پوست نازک درخت،
ریشه های در خاک فرو رفته
پاییز فصل سرخوشی انسانهای سرد و گرم چشیده است
فصل آدمهای از اسب افتاده، دوباره ایستاده
آدمهای زنده، آدمهای ریشه در خاک دوانده،
پاییز فصل ماست
من، تو،
فصل عاشقی با یک فنجان چای تلخ، فصل شنیدن آهنگ شاد زندگی، بوی خوش دلدادگی زیر چنارهای لخت چهل ساله...🍂
سالگرد دو هجرت امام به نجف و پاریس
🔰 گامهای بلند انقلاب با هجرت امام
🔸امام پس از ۱۱ ماه تبعید تحت نظر مامورین امنیتی ترکیه در بورسا، به عراق فرستاده شدند. در این پرواز فرزند ارشد امام، حاج سید مصطفی خمینی نیز که در روزهای تبعید ترکیه حضور داشت، همراهشان بود.
🔸امام به اتفاق حاج سیدمصطفی در خانهای اجارهای واقع در شارع الرسول،کوچه شربهایها نزدیک به کتابخانه امیرالمؤمنین علی علیهالسلام ساکن شدند. خانهای نزدیک به حرم و در بخش قدیمی نجف که بیشتر خانهها کوچک و در دو سه طبقه ساخته شده بودند.
🔸در آن روزها کسی نمیدانست این خانه تا سیزده سال بعد، محل زندگی امام و اهل بیت ایشان خواهد بود. خانهای که در آن، نهضت نوپای اسلامی ملت ایران را رهبری کرده و آن را از نهالی کوچک و شکننده به درختی تنومند و ستبر تبدیل کردند.
🔻امام پس از دیدار مراجع و علمای نجف همچون آیات عظام حکیم، شاهرودی،خویی و... از ۲۵ مهرماه، نماز جماعت را در مدرسه آیتالله بروجردی برپا داشته و سرانجام پس از گذشت یک ماه در ۲۳ آبان ۱۳۴۴، کلاسهای درس خود را با تدریس خارج فقه در مسجد شیخ انصاری معروف به مسجد ترکها آغاز نموده و اینچنین نهضت خود را در تبعید پی گرفتند.
🔸چنان شد که ۱۳ سال بعد بازهم امام ناگزیر از هجرتی دیگر شدند، فشارهای رژیم بعث که در آن زمان با شاه به توافقاتی رسیده بود، امام را آنچنان محدود نمود که ایشان را بر سر دو راهی سکوت در برابر جنایات شاه و یا ترک عراق مخیر گذاردند و البته حضرت امام که هرگز در طول عمر با برکت خود حتی یک لحظه هم در مقابل ظلم سکوت نکرده بودند، راه دوم یعنی هجرتی دیگر و ترک عراق را انتخاب کردند.
🔸اگرچه شاه و آمریکا بر این خیال بودند که امام اگر به یک کشور غیر اسلامی برود، دیگر نمیتواند آن نقش رهبری و حضور در سرزمینهای اسلامی را ایفا نماید و در غوغا و سر و صدای غرب و رسانههایش گم خواهد شد اما بازهم بنا به اراده الهی، حوادث برعکس آنچه آنها تصور کرده بودند، رخ داد و صدا و پیامها و آرمانهای امام حتی بیش از همه آن ۱۴ سال تبعید، به گوش جهانیان رسید و نهضت را سالها و سالها به جلو برد، آنچنان که حتی در مخیله آمریکا و شاه هم نمیگنجید.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
مۍفرمایند ڪہ:
شاعراݩ مثلِ فصلِ پــ🍁ــایـیـزند
دفترِ شـــعرشاݩ پریشــٰانی ســت . . . !"
#حسین_کیوانی