بارِ درختِ سکوت، میوهی آرامش است.
- اروین د.یالوم -
درمان شوپنهاور، نشر قطره، ص۲۹۹
@moobtala
حضرت محمّد(ص)
نوزاد را در آغوش گرفت
سر تا پای نوزاد را غرقِ بوسه کرد
اشک های پیامبر جاری شد
فاطمه(س) پرسید:
بابا جان، چرا گریه میکنی؟!
حضرت فرمود:
از خدا اجازه گرفتم
که به او کنیه بدهم،
فاطمه(س) پرسید:
کنیه ی دخترمان چیست؟!
پیامبر همانطور که اشک میریخت
فرمود: "ام المصائب"
#ام_المصائب
🔴بیایید از خود بپرسیم زینب که بود که امام او را برای کربلا و رسالت بزرگ برگزید و با وجود مخالفتها ایشان را همراه کاروان کربلا برد
آنچه که از زینب سلامالله علیها بیشتر نقل میشود ویژگیهایی است که در عاشورا به منصه ظهور رسید مانند صبر، درایت، ولایتمداری، عواطف عمیق زنانه، معنویت و نماز شب، مجاهدت، تبلیغ و مبارزه سیاسی این بانو بود که همگان را نیز متحیرکرد، اما اینکه زینب که بود که امام معصوم از او طلب دعا میکرد نیازمند بررسی سجایای بیشتر از این بانوی ممتاز جهان تشیع است. معروف است رسالت اول بانو در این عالم تجلی دادن صفات امیرالمومنین بود، با اینکه ایشان چون مادرشان معصوم نبودند اما هیچ کس مانند ایشان اوصاف علی را به جهانیان نشان نداد. در حدیثی نقل شده است که هر ویژگی خوب در خود دارید آن را از پدر خود دارید. و حضرت زینب چنان ویژگیهای ممتازی در زمان حیات خود در حد کمال نشان دادند که خیلیها که انسان متحیر میشدند.
مگر یک زن غیر معصوم چقدر میتواند در حیات مادی خود تعالی یابد که بتواند چنان حماسه بزرگی در کربلا رقم بزند، که امام او را نایب خود برای اتمام رسالت مبارزه با ستم و احیای امر به معروف انتخاب کنند.
🔻زینب زنی که عصمت علی را تکثیر کرد و انتشار داد
و بدان جایی برسند که بزرگان اعتراف کنند زینب حقیقت علی و فاطمه بود.
وقتی القاب بیشمار ایشان را بررسی میکنیم، میبینیم ایشان موثقه بودند یعنی مورد اعتماد همواره امام زمان خود بودهاند. عارفهای بی نظیر در زمان خود بودهاند. عالمه بودند، و زمانی که جنسیت معنوی زن به سختی پذیرفته میشد، همان متحجران زینب را عقیله عرب میشناختند. بصیرت زینب چنان زبانزد بود که آثارش در کربلا نیز نمود یافت. فاضلهای بود که تمام فضايل اخلاقی را کسب کرده بود. در خداشناسی، معاد وحی، سرآمد تمام زنان عالم بودند و الحق که شبیهترین زن به مادرشان حضرت فاطمه سیده زنان عالم بودند. این زن کسی بود که امام معصوم تلاوت قرآن را به احترام ایشان قطع میکرد و ورودش را تکریم میکرد. عابدهای که نماز شبش در تاریخ ماندگار شد. در مبارزات حضرت زهرا سلام الله علیها بودند، و خطبه فدکیه مادر را حفظ کرده و خواندهاند. در کنار امام علی بودهاند، یار و یاور امام حسن بودهاند و در آخر هم ابر روایتگر کربلا شدند. ایشان القاب دیگری چون محدثه، مخبره، عصمتالله، زاهده، راضیه، صابره، امینه و...دارند که هر کدام عالمی از وجود این عالمه را به تصویر میکشد.
⏪آری این زن بینظیر با آن قدرت عظیم الهی که در کربلا نشان داد، تمام روزهای زندگی خود را طوری بر مدار ولایتپذیری چیده بودند که توانستند در کربلای معلی هم توفیق معلم ثانی بشریت را کسب کنند. و چه توفیق بزرگی است که ما زنان شیعه ثروتهای عظیمی از الگوهای زنانه چون زینب داریم که در عین بینظیری دست یافتنی هم هستند و میشود با تلاش ومجاهدت به انها شبیه بود و دنیا و آخرت را بر مدار حیات طیبه ساخت.
منابع:
۱_کافه تاریخ
۲_پایگاه اطلاع رسانی حوزه
۴_مستدرک الوسائل: ج 15، ص 171.
فَانَّ فَضائِلَها وَ فَواضِلَها وَ خِصالَها و جَلالَها و عِلمها و عَمَلها و عِصمَتَها و عِفَّتَها و نُورَها و ضِیاءَتالِیَةُ امِّها (سحاب رحمت: ص 803 و ناسخ التواریخ: ج 1، ص 73).
✍عالیه سادات
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 در یک روز اتفاق افتاد...
1⃣ ایران سه ماهواره خود را در مدار ۱۱۰۰ کیلومتری قرار داد
2⃣ عربستان بعد ۷۲ سال ممنوعیت الکل رو برداشت
3⃣ مغز اصلاحطلب: عربستان الگوی توسعه
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تلاوت قــــــــــرآن کریم
سوره حشــــــــــر
قاری
استاد منــشاوے
#اللهم عجـل لولیـڪ_الفـرجــــ
♦️سلام امام زمانم
🔹بيا ای بهتــــرين درمان قلبــم
مـــــداوا كن غـم پنهـان قلبـم
🔹قســـــم بر خالق دلـهای عاشق
تو هستی آخرين سلطان قلبـم
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهدا را یاد کنیم با ذکر یک صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهدا فکری به حال بال شکسته ام کنید..
🌸🌿🌺🌿🌼
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ