🔴 روزهای سخت #عملیات_عاشورایی_خیبر
روزهایی که پیام امام رسیده بود که #جزیره_مجنون باید حفظ شود
همون روزهایی که فرمان رسیده بود ، همه برند جزیره و بجنگند تا مجنون سقوط نکنه.
توی این هیاهو وارد خط مقدم #تیپ_سیدالشهداء علیه السلام شدیم.
قبل از اینکه به #دهکده ، که اوج درگیری بود برسیم اونقدر آتش دشمن سنگین شد که مجبور شدیم به زمین بچسبیم. همه جا رو گرد و خاک گرفته بود. دهها تانک دورما بودند و با گلوله مستقیم رزمنده ها رو نشونه میرفتند.
توصیف اون غوغا برای من خیلی مشکله.
یه مقدار گرد و خاک که خوابید سینه رو یه کمی ازخاک بلند کردم و نگاهی به اطراف انداختم. یه تصویری توی ذهنم حک شد که تا عمر دارم یادم نمیره.
یه رزمنده به صورت افتاده بود که از کمر به پائین رو نداشت. معلوم بود که یکی از گلوله های مستقیم تانک نصیبش شده.
اما پشت لباس خاکیش که با خونش گلگون شده بود یه جمله ای نوشته بود که شرح همه ی سرنوشتش بود.
نوشته بود با خط خون…
🔷 کرببلا رفتن بس ماجرا دارد
یاد همه شون بخیر
(جعفر طهماسبی)
🔴دوران نقاهت اجتماعی‼️
🔹علیرغم انبوه تبلیغاتی که برای کاستن از میزان مشارکت صورت میگرفت، آمار رسمی حکایت از حضور معنادار مردم در پای صندوقهای رأی دارد؛ اگرچه همین میزان از مشارکت در دیگر کشورها آماری بالا و قابلقبول محسوب شده و سقف آرزوی برخی از نظامهای سیاسی دنیا میباشد ولی در جمهوری اسلامی که عمدتا مشارکت بالایی را تجربه کرده است، کف کار به شمار میآید؛ اما چه عامل یا عواملی منجر به فاصلهگیری وضعیت موجود از نقطه آرمانیِ جمهوری اسلامی شده است؟ برای پاسخ به این سوال قدری به عقبتر بازمیگردیم و روایت مختصری از دو انتخابات پیشین را بازگو میکنیم؛
🔹سرمایه اجتماعی دولت در دهه ۹۰ در سراشیبی وحشتناکی قرار داشت و اگرچه تنفس مصنوعی سلبریتیها و رسانههای خارجی در انتخابات ۹۶، مجال بروز آن را نداد ولی زنگ خطر آن به صورت علنی در انتخابات ۹۸ به صدا درآمد؛ دولت و مجلس وقت، بیتدبیری و ناکارآمدی را به حدی رسانده بودند که همان سلبریتیها نیز تبديل به مهره سوخته نزد افکارعمومی گشته و مطرود و منفور ملت واقع شدند؛ حس ناامیدی و سرخوردگی در میان بخشی از مردم بیداد میکرد؛ موارد نادری نظیر تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی نیز نه به دلیل سرمایه اجتماعی دولت که به دلیل واضحتر شدن مرز بین دولت و نظام اتفاق میافتاد؛ با این وجود از آنجایی که نزد توده مردم کارنامه و عملکرد همه دولتهای پس از انقلاب -حتی آنانی که مخالف قطعی سیاستهای کلی نظام بودهاند- به پای انقلاب نوشته شده است، در انتخابات۹۸ نیز شاهد کاهش مشارکت بودیم.
🔹دو سال گذشت تا به انتخابات ۱۴۰۰ رسیدیم؛ در این انتخابات نیز فضای کشور دستکمی از سال۹۸ نداشت ولی در عین حال رئیس جمهور منتخب توانسته بود یکتنه بار افزایش مشارکت را به دوش بکشد و حضور وی در عرصه انتخابات منجر به افزایش مشارکت نسبت به انتخابات ۹۸ شده بود؛ روشنترین پیامی که از درون صندوقهای رأی شنیده میشد، فریاد تغییر بود؛ دولت نیز آنچنان که از شواهد و قرائن پیدا بود، این پیام را به خوبی دریافت کرد و با تشکیل یک دولت جوان، کاردان و پرکار آستین همت را برای بهبود وضعیت کشور بالا زد؛ دولت به نیکی میدانست که در "برهه دشواری" مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفته و با یک بنای کلنگی در اغلب حوزهها از جمله در زمینه سرمایه اجتماعی مواجه است لذا از همان ابتدا ابرپروژه خود را بازگرداندن امید و اعتماد به جامعه تعریف کرد؛
🔹سفرهای استانی و ارتباط بیواسطه با مردم، تلاش گسترده برای مهار تورم و رشد تولید، کاهش بیسابقه اندازه بیکاری، ارتباطات گسترده بینالمللی، راهاندازی کریدور شمال-جنوب، آزادسازی پولهای بلوکه شده، مقابله هدفمند با تنشهای آبی در سراسر کشور، مبارزه واقعی -و نه شعاری- با فساد، تکمیل پروژههای نیمهتمام و... همگی در راستای ترمیم اعتماد و امیدی بود که در طول حدود یک دهه آسیب جدی دیده و به تاراج رفته بود؛ پر واضح بود که اگر روند دهه۹۰ متوقف نمیشد، چه بسا پیشبینی رسانههای خارجی مبنی بر مشارکت ۱۵تا۲۰ درصدی به وقوع میپیوست لکن تلاشهای بیمنت و شبانهروزی دولت، آرزوی بیگانگان و بدخواهان کشور را نقش بر آب کرد.
🔹با همه این اوصاف، باید اعتراف کرد مینهایی که در دهه۹۰ و در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... کاشته شده بود، به طور کلی خنثی نشده و ترکِشهای آن همچنان تلفات میگیرد؛ ولی آنچه که مایه امیدواری است، توقف روند نزولی سرمایه اجتماعی است به گونهای که دوران کنونی را میتوان دوران نقاهت سرمایه اجتماعی قلمداد کرد؛ با احتساب جمیع نکات ذکر شده، مشارکت ۴۰درصدی در این شرایط نه تنها مایه ننگ نیست بلکه حکایت از بازسازی تدریجی سرمایهای دارد که توسط افراد بیاعتقاد به مبانی انقلاب، لطمه دیده است؛ کاری که البته بسیار دشوار و زمانبر است.
✍مدیر عقال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نظر امیرحسین ثابتی درباره قانون حجاب:
🔸حجاب یا خوب است یا بد، حد وسط ندارد، اگر #حجاب بد است پس آزاد کنید.
🔹اگر جمهوری اسلامی به این درک رسیده که حجاب یک چیزی است که مردم خودشان انتخاب می کند پس بقیه چیزها را هم آزاد کند. مثل هلند که گل و مواد مخدر را آزاد کرده. حد وسط نداریم.
🔸 نظر من این است که این چیزها را فقط با کار فرهنگی نمی شود حل کرد. حاکمیت موظف است از خط قرمزهایش کوتاه نیاید.
🔴نکته مهم انتخابات اخیر مجلس: احیای گفتمان نه به " نئولیبرالیسم " در میان کاندیداها
⏪حجت الاسلام رسول رضایی، پژوهشگر حوزه علمیه اصفهان:
▪️شاید مهمترین شگفتی و بزرگترین موهبت الهی که در قبل و حین دوازدهمین دوره انتخابات مجلس اتفاق افتاد را بتوان در ارتقاء سطح مطالبهگری، پررنگتر شدن بصیرت اقتصادی، شناسایی خسارات اقتصاد نئولیبرال و افزایش سطح دشمنشناسی در جنگ تمام عیار اقتصادی جستجو کرد.
▪️خوشبختانه در پرتو انجام مناظرههای متعدد و سخنرانیهای روشنگرانه امثال دکتر سید یاسر جبرائیلی، در این دوره از انتخابات مجلس، مطالبه و گفتمان "نه به نئولیبرالیسم" سر دست گرفته شد.
▪️آحاد جامعه متوجه این نکته گشتند که سیاست غلط حذف ارز ترجیحی، جهانیسازی قیمتها، دلاریسازی مواد اولیه، عدم مداخله دولت در اقتصاد، رهاسازی قیمت ارز و ... موجب گشته که خامفروشان و ذینفعان افزایش قیمت دلار (نظیر پالایشگاهها، پتروشیمیها، فولادیها و ...) به سودهای نجومی بادآورده برسند، اما طبقات فرودست به درههای فقر و نکبت سقوط نمایند.
▪️برخی از کاندیداها به طور صریح و صحیح به ریشهیابی معضلات اقتصادی پرداختند و تا حدود زیادی موفق شدند به مخاطبین خود بفهمانند که آدرسهای غلط و اغواگرانه "جریان تحریف" با میانداری تکنوکراتهای غربزده، بچههای شیکاگو، دانشآموختگان مکتب نیاوران، متولیان روزنامه دنیای اقتصاد، هفتهنامه تجارت فردا، سایت اکو ایران و ... برای حال و روز صنعت، معدن، کشاورزی، خودرو، واردات و صادرات ایران نه تنها خیری نداشته، بلکه شرآفرین و خسارتزا بوده است.
راه شهیدان ادامه دارد
🔴نکته مهم انتخابات اخیر مجلس: احیای گفتمان نه به " نئولیبرالیسم " در میان کاندیداها ⏪حجت الاسلام رس
🔴 نکته: بخش قابل توجهی از نمایندگان منتخب مجلس جدید اعتقاد جدی به مبارزه با تئوری های خانمان سوز لیبرالی در عرصه اقتصادی و فرهنگی دارند. این مسئله مرهون گفتمان سازی و روشنگری های بچه های انقلابی با محوریت سید یاسر جبرائیلی در دو سال گذشته بوده است . تیم رسانه ای بیداری ملت مفتخر است که در این جهاد بزرگ هم دوش دیگر عزیزان حضور موثر و جدی داشته است.
ای عشق بی نشان به خدا خسته ام بیا
چون موسم خزان به خدا خسته ام بیا
آخر بیا بگو به چه اسمی بخوانمت
یا صاحب الزمان به خدا خسته ام بیا
افتاده ام به گوشه ی عزلت به اشک چشم
بی تاب و ناتوان به خدا خسته ام بیا
هر کس به طعنه ای بزند نیش خویش را
از نیش این و آن به خدا خسته ام بیا
از وصف اینکه سختی دوران کشیده ام
الکن بود زبان به خدا خسته ام بیا
آقا خلاصه که به لبم جان رسیده است
ای شاه #جمکران به خدا خسته ام بیا
هر روز و شب دو مرتبه خون گریه میکنی
آقای روضه خوان به خدا خسته ام بیا
#مـهـدی_جــان
به عالمی نفروشم دمی ز حالم را
که #انتظار_فرج قیمتی ترین چیز است
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_
يااباعبدالله_الحسين🚩
صبحتون بخير، روزتون معطر بنام #اباعبدالله 💔
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
#سهشنبه_های_جمکرانی
بهشگفتم:
چندوقتیه به خاطراعتقاداتم
مسخرممےڪنن...
بهمگفت:
براےاونایـےڪه
اعتقاداتتونرومسخرهمیڪنن،
دعاڪنینخدابه عشق❤️
حسیندچارشونڪنه :)
شهید_احمد_مشلب
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن
يک شهر پر از آدم
و این حجم پر از درد
لعنت شود آن شب
که تو را برد و نیاورد
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
40.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اگه با شنیدن اسم خانم رقیه (س) یاد محرم می افتی و روضه و مصیبت می افتی این نماهنگ مخصوص توئه🫵
✍کم کاری های ما در حوزه تولیدات رسانه ای و فرهنگی از اهل بیت اونقدری بوده که بچهامون حضرت رقیه رو اگر بشناسن فقط به روضه و مصیبت میشناسن و این خوب نیست چون ممکنه باهاشون انس نگیرن
یکسری بچهای سوریه و ایران در حرم حضرت رقیه (س) برای دردانه اباعبدالله یه جشن تولد با کیک و بادکنک آرایی ضریح گرفتند
پیشنهاد میکنم این کارو حتما ببینید👌
#میلاد_حضرت_رقیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشک شوق مادر فلسطینی از سیر شدن فرزندش بعد از چندین روز گرسنگی 😔💔