هدایت شده از T124.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری معاون سابق شرکت دارویی فایزر
#واکسن
#عوارض
🌐کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://telegram.me/t124ir
هدایت شده از عصر ظهور | ASRZOHUR
🔴 انتشار «مبانی خروج آمریکا از توافق برجام» در کابینه ترامپ توسط کاخ سفید
✍️ مصطفی امیری
▪️به باور نگارنده، به جای اعزام آقای عراقچی و تختروانچی و گفتگو با همتای سیاسی، باید این معادله چندمجهولی با ایدئولوگهای طرف غربی و حامی اسرائیل در میز مذاکره، حل و فصل شود که البته اصلأ اتفاق نخواهد افتاد.
✅ برجام، پیوست ایدئولوژیک دارد
▪️رگههای غلبه متفکران دینپژوه و مستشرقان غربی را میتوان در نمونه بارز آن یعنی خروج آمریکا از معاهده بینالمللی برجام، جستجو کرد که تحتتأثیر تفسیر آخرالزمانی از کتاب مقدس بر خروج ترامپ رئیسجمهور آمریکا از برجام تاکید کردند.
▪️در گزارش "کورتز" به قلم "هدر تیمونز"، تاثیر مطالعات کنگره آمریکا در تشویق ترامپ به خروج از توافق برجام، تصریح شده است. این گزارش در ابتدا تاثیر مبانی دینگرایانه در آمریکا را شرح داده و چنین مینویسد: اعتقاد به عروج، هزارهگرایی یا رستاخیزشناسی دارای تنوع چندگانه هستند اما هسته اصلی دیدگاه آنها این است که تاریخ در راستای صلح پیش نمیرود و جهان ناگزیر از وقوع "جنگ آخرالزمانی" است که منجر به بازگشت مسیح خواهد شد و مسیحیان حقیقی عروج میکنند و بقیه ساکنان زمین مجازات و کشته میشوند. معتقدان به عروج هرچند در مورد ترتیب رویدادها اتفاقنظر ندارند، اما همۀ آنها معتقدند که فقط مسیحیان، نجاتیافته واقعی خواهند بود.
✅ کلید ظهور مسیح
▪️سپس به تاثیر دیدگاه فوق در دیپلماسی خارجی آمریکا اشاره میکند و در ادامه مینویسد: سیاست خارجی ترامپ بسیار شبیه برنامه عروج مسیحیان برای آغاز آخرالزمان است. مسیحیان اونجلیست معتقدند که ترامپ برنامه خدا را اجرا میکند. ترامپ در محافل اونجلیستها با کورش کبیر مقایسه شده است؛ پادشاهی ایرانی که سبب شد یهودیان به بیتالمقدس بازگردند.
▪️تا قبل از ترامپ، انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس انجام نشده بود. اما صدایی که ترامپ شنید صدای صهیونیست های مذهبی بود که به عروج مسیح (Rapture) معتقدند و مالکیت بیتالمقدس برای یهودیان را کلید ظهور دوباره مسیح میدانند.
✅ تاریخ در راستای صلح، پیش نمیرود
▪️این نویسنده، سپس تاثیر مطالعات کنگره و باورهای آخرالزمانی را در خروج آمریکا از برجام را چنین توصیف میکند: در کاخ سفید یک گروه مطالعاتی هفتگی برای خواندن کتاب مقدس گردهم میآیند و گفته میشود درباره آخرالزمان و فلسفه مذهب اونجلیسم بحث میکنند
▪️و در روزی که ترامپ از برجام (توافق و معاهده بینالمللی آمریکا و غرب با ایران) خارج شد، کاخ کنگره آخرین مطالعاتش را منتشر کرد و با عنوان «کتاب مقدس در زمان جنگ، توجیهکننده است» صلحطلبی را رد کرد(1).
▪️دلیل اینکه صهیونیسم مسیحی دونالد ترامپ را دوست دارند این نیست که او را مقدس میدانند، بلکه به این دلیل است که او را وسیله و ابزار خداوند میدانند(2)
▪️اونجلیستهای عروجباور تهدیدی برای صلح جهانی هستند و هرکاری بتوانند برای بازگشت مسیح میکنند و معتقدند تاریخ در راستای صلح پیش نمیرود(3) و (4).
✅ پینوشت:
(1). https://capmin.org/the-bible-on-when-war-is-justifiable-part-1/
(2). https://t.me/Monji_EmamMahdi/31724
(3). https://qz.com/1270516/jerusalem-embassy-trumps-foreign-policy-looks-like-rapture-christians-plan-to-trigger-apocalypse/
(4). http://dinonline.com/doc/report/fa/7737/
✅ عنوان مرتبط:
🔹مکاشفات یوحنا و جنگ سوریه
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @ASRZOHUR110
هدایت شده از ذره بین🔍
☀️انرژی خورشیدی؟ پاک بودن یا نبودن؛ مسئله این است!
1️⃣ساخت نیروگاههای خورشیدی عمدتاً بیش از ساخت دیگر نیروگاهها سرمایه میخواهد. تولید انرژی خورشیدی، چه از طریق PV، چه CSP (در انتهای مطلب توضیح این دو آمده) آلودگیهای زیست محیطی بسیار دارد، بسیار بیش از سوختن نفت و گاز!
2️⃣علاوه بر این، راندمان پایین تولید انرژی خورشیدی چه از طریق PV چه CSP، غیر قابل انکار است.
3️⃣تولید آلایندههای خطرناک، آلودگی منابع آب، انتشار آلایندههای هوا در حین فرآیند تولید و نیز تأثیر تأسیسات خورشیدی بر کاربری زمین، عوامل مهمی هستند که کمتر مورد توجه قرار میگیرند و در تبلیغات انرژی خورشیدی، حرفی از آنها زده نمیشود (توضیح: در برخی نقاط دنیا جنگل و زمینهای کشاورزی را از بین میبرند تا بستر تولید انرژی خورشیدی ایجاد کنند)
4️⃣استقرار سیستمهای خورشیدی، منجر به افزایش فرسایش خاک و روانآب میشود. استفاده یا ریختن مواد شیمیایی در تأسیسات خورشیدی (مثلاً مواد ضد غبار، سیالات دی الکتریک، علف کشها) میتواند سبب آلودگی آبهای سطحی یا زیرزمینی شود.
5️⃣اثرات زیست محیطی مرتبط با استفاده از انرژی خورشیدی شامل استفاده از مواد خطرناک در فرآیند تولید هم هست. در PV از مواد شیمیایی مختلف و خطرناکی استفاده میشود که میتوانند GHG(گازهای گلخانهای) را در مراحل مختلف منتشر کنند؛ لذا ادعای انتشار صفر در مورد این سیستمها چندان درست نیست؛ و البته همچنان کمبود دانش در رابطه با تأثیر فناوری PV در کاهش انتشار گازهای گلخانهای و بهترین روشها در طراحی و استقرار برای کاهش ردپای کربن PV وجود دارد.
6️⃣اساساً سیستمهای PV بهدلیل اثرات زیست محیطی منفی ناشی از استفاده از زمین، کیفیت هوا، استفاده از آب، گنجاندن مواد خطرناک و آلودگی صوتی/بصری را نمیتوان در ردهء فناوری انتشار صفر در نظر گرفت. در پژوهشهای علمی، اثرات زیست محیطی منفی تولید برق PV در مراحل مختلف، از ساخت تا نصب و راه اندازی، از کار انداختن و دفع/ بازیافت تجهیزات، گزارش شده است.
7️⃣برای ساخت سلولهای خورشیدی PV، انواع مختلفی از مواد خطرناک در حین استخراج سلولهای خورشیدی یا اچ کردن نیمههادیها و تمیز کردن سطوح، استفاده میشود (مثل سیلیکون، کادمیوم، تلوریم، سلنیوم و گالیم). عمدتاً استحصال و استخراج این مواد، هزینهء بالایی دارد. ضمناً کشورهای استفاده کننده از این نوع انرژی خورشیدی در صورتی که فاقد این مواد معدنی باشند، برای وارداتشان به خارج وابسته میشوند. همین جا حساب کنید که هرگونه تحریم یا بدجنسی خارجی یا... و عدم نرسیدن این مواد، سبب اخلال/توقف تولید انرژی خورشیدی خواهد شد.
8️⃣پنلهای PV حاوی مواد خطرناکند و گرچه آب بندی میشوند، اما اگر در زمان از کار انداختن آسیب ببینند یا به طور نامناسب دفع شوند، سبب آلودگی محیط میشوند.
9️⃣سیستمهای CPS، از موادی مانند روغنها، نمکهای مذاب، سیالات هیدرولیک، خنککنندهها و روانکنندهها استفاده میکنند که ممکن است خطرناک باشند و در همه حال، خطر نشتی دارند.
⏏️اینها، تنها گوشهای از مضرات انرژی خورشیدی بودند و مجال گفتن بیشتر نیست.
➖توضیح: در CSP، از آینه استفاده میشود. در این سیستمها، انرژی خورشیدی وارد شده، منجر به حرکت موتور حرارتی شده و نیروی الکتریکی تولید میکند. از سوی دیگر، در پنلهای خورشیدی PV، به جای انرژی خورشید، مستقیماً از نور خورشید استفاده شده و نور به برق تبدیل میشود.
*منابع: 1، 2، 3 و 4
🆔@CoronaDeception
#انرژی_خورشیدی
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
🌀استفاده از انرژی خورشیدی و جایگزین کردن آن بهجای سوختهای فسیلی مثل یک شوخی است!
✔️خود همان مراکز علمی و تحقیقاتی و صنعتگرانی که دخیل هستند در ساخت سلولهای خورشیدی، بهتر از همه میدانند؛ اما باز هم به این حماقت دامن میزنند و انرژی خورشیدی را به دروغ، انرژی پاک و کافی برای بشر معرفی میکنند؛
✔️خودشان بهتر میدانند که اگر بخواهیم همین الان کل انرژی فسیلی را با انرژی خورشیدی جایگزین کنیم، با این تکنولوژی موجود، باید کل سطح کره زمین را با سلولهای خورشیدی بپوشانیم!!!
✔️بعد این به کنار، اصلا ساخت خود سلولهای خورشیدی، به موادی احتیاج دارد که اولا در مقیاس بالا اصلا امکان ساختشان نیست، در ثانی خود آن مواد که در پیلهای خورشیدی استفاده میشوند، به شدت آلایندهء محیط زیست هستند... حالا پلاستیک و سایر مواد جذب نشدنی توسط طبیعت که در این پانلها استفاده میشود به کنار؛
✔️ثالثا؛ اینهمه پانل که خودبهخود ساخته نمیشوند، کارگاه و کارخانه لازم است، سوخت آنها را کی باید تامین کند؟ این پانلها باید از کارگاهی که ساخته میشوند، حمل شوند به مکان نصب؛ در خود پروسهء حمل و نقل و نصب هم باز انرژی لازم هست، و در نگهداری دائم و در بازیافتشان و در تولید مجدد... حساب کنیم یک پانل خورشیدی، در طول کل زمان بهرهوری، کمتر از انرژیای که صرف تولید و حمل و نصب و نگهداری و بازیافتش میشود، به ما انرژی تحویل میدهد؛ آلایندگی اش هم که هست!
📌و یک مورد دیگر: اینکه در احادیث، در موارد زیادی استفادهی مستقیم از انرژی خورشید منع شده، مثلا نهی شده از مصرف آبی که توسط خورشید گرم شده چه برای پخت و پز، چه آشامیدن، و چه حتی شستشو و حمام کردن؛ علتش به نظر من ممکن است علاوه بر مشکلات جسمانی، آثار سوء ماورائی باشد که استفاده مستقیم از گرمای خورشید دارد (چون جنس جن هم از آتش است)؛ یعنی برای از بین رفتن آثار سوء ماورائی انرژی خورشیدی، لازم است اول توسط مدیوم گیاهی تبدیل شود به انرژی بایولوژیک (مثل همین سوختهای فسیلی) تا بعد به مصرف انسانی برسد.
✍🏻الف. چینیفروشان
🆔@awake_vs_reset
#انرژی_خورشیدی
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از ذره بین🔍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏻این آیندهء مطلوب گلوبالیستها برای ماست!
🔻به اسم انرژی پاک و کربن صفر، جنگل و زمینهای کشاورزی را به بستر نیروگاه خورشیدی تبدیل کنند و از سوی دیگر، در آزمایشگاه، انواع غذای آزمایشگاهی را برایمان پرینت (تولید) کنند. همچنین زیبایی طبیعت را از بین ببرند تا در مِتاورس، تصویری [يُخَيَّلُ إِلَيْهِ... طه/66] از طبیعت زیبا نشانمان دهند!
🎞ویدیوی فوق، مربوط به انگلستان است. این کشور قصد دارد در راستای اجرای سیاست کربن صفر تا سال 2035، یک میلیارد پنل خورشیدی نصب کند تا به رقم تولید 64 گیگاوات برق خورشیدی برسد.
🔺تلگراف دیروز نوشت هدف از کربن زدایی از منابع برق بریتانیا، کاهش وابستگی به گاز و در نهایت کاهش قیمتهاست.
🔻هدف انگلیس از گسترش انرژی خورشیدی، کاهش وابستگی به گاز است، اما ایران، دومین کشور دارندۀ بیشترین منابع خدادادی گاز طبیعی دنیا، در پی گسترش انرژی خورشیدی است تا هم هزینۀ بیشتری به اقتصاد تحمیل شود، هم آلایندههای زیست محیطی افزایش یابند (قبلاً در خصوص آلاینده بودن انرژی خورشیدی نوشتهام) و هم صدالبته، رضایت اربابان بینالمللی برای اجرای سند 2030 (هدف هفتم سند 2030، به مقولۀ گسترش انرژی خورشید مربوط است) برآورده شود!
🔺البته ظاهراً در حال حاضر اغلب زمینهای هدف ایجاد نیروگاه خورشیدی در ایران، بیابانها هستند، ولی این چیزی از آلایندگی انرژی کمبازده خورشیدی نمیکاهد؛ اما اینکه آینده چه خواهد شد و با از دست رفتن مزارع و جنگلها به بهانهها و دلایل گوناگون، شاید شاهد ایجاد مزارع خورشیدی در زمینهای کشاورزی و جنگلهای سابق هم باشیم.
#انرژی_خورشیدی
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
این که همه با همید، آنقدر واضح است که نیاز به استدلال ندارد!
🆔@MizPodcast
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
🟥 آمپول زنهای «دراگ دیلر» آنقدر وقیح شدهاند که حتی نباید چیزی بپرسید، چون نه امکانش هست نه وقتش؟؟؟!
‼️نمیدانند چه بیماری است،
اما میدانند که دوره اوج آن ۴ هفته دیگر است.
❌این پزشکی نیست، پفیوزیسم است!
🆔@MizPodcast
هدایت شده از ذره بین🔍
گوگل و آمازون برای تأمین انرژی خود، نیروگاه هستهای راه اندازی میکنند!
در عوض عدهای خائن، تکنولوژی هستهای ایران را با امضاء کری عوض کردند و عدهای نخود مغز به رهبری گرتا تانبرگ مناطق کمتر برخوردار (ممد #درویش) میخواهند آیندهء انرژی کشور را به باد و خورشید بسپارند!
🆔@MizPodcast
#درویش
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از حکمران
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جراحیهای اقتصادی شما چه زمانی تمام میشود؟
مجیدرضا حریری
#تکههای_حکمران
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
هدایت شده از حکمران
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا:
بخش قابل توجه مشکلات اقتصادی کشور به خاطر عملکرد اقتصاددانان و مدیران نئولیبرال است؛ مدام این مسائل را گردن روحانیون و آخوندها نیندازید
سال ۷۲ قیمت ارز به یکباره سه برابر شد، همان موقع رئیس بانک مرکزی وقت به من گفت ما دلار را گران کردیم که صادرات، تولید و درآمدهای ارزی بیشتر شود؛ به نظر شما صادرات و تولید افزايش یافت؟!
خانه اقتصاد
#نئولیبرالیسم
#در_رسانه
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline