هدایت شده از تا 2030
⁉️لطفاً یک نفر توضیح بده چرا باز هم باید به اینها رای داد؟
🔺قبلاً که تو مجلس بودن که خیلی از جلسات رو غایب بودن؛ اما ثمرهء وجود شریفشون تو مجلس چی بوده که عشق به خدمت! و احساس وطیفه نمیگذاره مجلس رو ول کنند؟
〰️خداییش این همه وظیفهشناسی دیگه لازم نیست!
〰️ما رو شرمنده میکنند!
🔺یا غایب بودند، یا وقتی حاضر بودند هم باز غایب بود، چون مشارکت نداشتن!
🔻اینها مشتی بودند نمونهء خروار؛ من دیگه فرصت بررسی بیشتر نداشتم. تمامی افراد مذکور در عکسها، مجدداً نامزد حضور در دور بعدی مجلس شدهاند.
🔺پ.ن: البته پورابراهیمی (نمایندهء کرمان) شاهکار بی بدیل تمام دوران است!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از بیداری بزرگ
📌کشاورزی و #سند_توسعه_پایدار 2030
🔺سازمان تجارت جهانی معتقد است:
حذف یارانههایی که باعث ایجاد انحراف در بازارهای کشاورزی میشود، منجر به بازارهای رقابتی عادلانهتر میشود که به کشاورزان و مصرف کنندگان کمک میکند و در عین حال به امنیت غذایی کمک میکند.
🔴تلاش برای حذف یارانههای به ظاهر مضر برای محیط زیست (مثل سوخت، آب و کود) در جهت حرکت به سمت #کشاورزی_پایدار است.
➖حذف یارانههای کشاورزی به بهانهی مقابله با #تغییرات_اقلیمی (بخوانید: #دستکاری_اقلیمی) و رسیدن به هدف کربن صفر صورت میگیرد، هدفی که در راستای اجرای #سند۲۰۳۰ میباشد.
⭕️در حالیکه اصلاح و کاهش یارانههای بخش کشاورزی به کاهش تولیدات داخلی، رشد قیمتها و کاهش تقاضای نهایی محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی برای خانوارها میانجامد و از این رو، امنیت غذایی را به مخاطره میاندازد. همانطور که حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ این نتیجه را در مقابل ما قرار داد.
♦️سازمان تجارت جهانی، در حالی سیاست اصلاح و کاهش یارانه را توصیه میکند و کشورهای توسعه یافته نسخه آزادسازی اقتصاد و تجارت را برای سایر کشورها میپیچند که حمایت کشورهای پیشرفتهتر از بخش کشاورزی، سابقاً بیشتر بوده و کشورهای در حال توسعه، گرایش به عدم حمایت از بخش کشاورزی دارند.
⭕️نتیجهی چنین رویکردی تضعیف بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش تولید، کاهش امنیت غذایی و افزایش وابستگی به کشورهای توسعه یافته خواهد بود که منجر به تسلط هرچه بیشتر آنها بر این کشورها میشود.
✍️مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از تا 2030
🔰یکی از سؤالاتی که این روزها از خودم میپرسم و جوابی برایش ندارم این است:
❓چند نفر از نمایندگان مجلس بعدی، از مجرای #عنکبوت_شریف راهی مجلس شدهاند؟
❓اساساً چگونه یک دانشگاه میتونه وارد این عرصه بشه که آدم بفرسته مجلس؟
▪️آکادمی انتخاباتی دانشگاه شریف گفته که به توانمند شدن علاقهمندان رفتن به مجلس کمک میکنه (روش این توانمندسازی، بسیار مهم است!)
➖همچنین قراره شبکهء حل مسائل هم ایجاد کنه (مثلاً اقتصادمون رو حل کرده، این شده، دریاچه ارومیه رو حل کرده، این شده، بقیه جاها هم حیفه که از وجود دانشگاه شریف بینصیب بمونن)
▪️مهمتر از اون به نظر میرسه که افراد منتخب رو ضمن خدمت راهبری (=کنترل و هدایت در مسیر دلخواه) میکنه!
➖ضمناً اعلام کردهاند: "قاعدهی بازی انتخابات، مهارتهای خودش را میطلبد: کمپین سازی، سواد رسانهای، برندینگ سیاسی! و ایجاد ائتلاف حمایتی!"
▪️برای تک تک عناوین فوق میشه کلی حرف زد. در واقع به نظر میرسه که موارد مذکور حول این میچرخند که چه باید کرد تا هرطوری شده وارد مجلس شد -هدف فقط ورود به مجلسه، نه کسب رضای خدا- منتها به شیوههای ژیگول و خلاقانهء مد روز! وگرنه اونی که قرار باشه حق رو بگه و از مسیر درست بخواهد برسه، برندینگ سیاسی و ایجاد ائتلاف حمایتی برایش بی معنیه! اگر مردم، حق رو در گفتههایش درک کنند، دنبالش میآیند، ائتلافسازی چیه؟
☑️اکنون دانشگاه شریف، این لانهء توسعهء پایدار، در آرامش کامل، بی هیچ بازخواستی برای کل کشور تصمیمسازی میکند.
🌀پ.ن: راستی، این دام پروندهسازی چیه که دانشگاه شریف کمک میکنه نامزد نمایندگی، توش نیفته؟
🆔@CoronaDeception