◄ «سردار جوانی» معاون سیاسی سپاه با اشاره به اینکه امروز دشمنان نقشههای جدیدی، از جمله جنگ ترکیبی، جنگ هوشمند، جنگ شناختی و جنگ روایتها را علیه ما راه انداختهاند تا به شرارت و ناامنی دامن بزنند، تصریح کرد: اگر بخواهیم کشور را به سرعت پیش ببریم و مشکلات کشور را حل کنیم، باید صاحبان تفکرهای ناب و انقلابی و انسانهای متعهد، پاکدست و با سابقه خدمتگزاری و سادهزیستی را انتخاب کنیم.
┏━━━ 🍃🌼🍃🌼━━━┓
🆔 @mheyat
┗━━━ 🍃🌼🍃🌼━━
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌻🌲حكومت خويش را بدست مرفهین بی درد و ثروتمندان مست شهوت ندهید
[سوره الإسراء (17): آيه 16]
وَ إِذا أَرَدْنا أَنْ نُهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنا مُتْرَفِيها فَفَسَقُوا فِيها فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْناها تَدْمِيراً (16)
و هر گاه بخواهيم (مردم) منطقهاى را (به كيفر گناهشان) هلاك كنيم، به خوشگذرانان آنان فرمان مىدهيم، پس در آن مخالفت و عصيان مىكنند، كه مستحقّ عذاب و قهر الهى مىشوند، سپس آنجا را به سختى درهم مىكوبيم.
✅آيه فوق، هشدارى است به همه مردم با ايمان كه مراقب باشند، حكومت خويش را بدست مترفين و ثروتمندان مست شهوت ندهند و از آنها دنباله روى نكنند كه جامعه آنان را سرانجام به هلاكت و نابودى مىكشانند.
✅👇امام خامنه ای در دیدار مردم قم ۱۳۸۱/۱۰/۱۹
وقتی پول و لقمه حرام در بین مردم و نخبگان و زبدگان رایج شد، گناه رایج میشود؛ «امرنا مترفیها ففسقوا فیها». وارد شدن در میدان فساد مالی، مقدّمه ورود به میدان فساد اخلاقی و فساد جنسی و فساد شهوانی و انواع و اقسام فسادهاست . وقتی مدیران و مردمی فاسد شدند، به پایگاه دشمن خارجی تبدیل میشوند. دشمن خارجی از آدمهای فاسد، برای اهداف سیاسی خود در کشور، خوب استفاده میکند. مبارزه با فساد، یک جهاد همهجانبه است.
▼ گزارش روز
مقصر اصلی
در اینکه دولت دوازدهم در اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین بسیار بد عمل کرد، هیچ تردیدی وجود ندارد! درباره اینکه آیا در وضعیت کنونی اقتصادی دولت باید به چنین اقدامی دست میزد و قیمت بنزین را آن هم به این میزان تغییر میداد نظرات کارشناسی زیادی وجود دارد. بسیاری مخالف هستند و زمان اجرای آن را به هیچ وجه مناسب نمیبینند و بسیاری بر این عقیدهاند که به دلیل تورم بالای سال گذشته و آسیب دیدن دهکهای پایین جامعه، اجرای این طرح با هدف حمایت از آنها ضروری بود! اما آنچه در این میان به نظر میرسد در حال فرموشی است، گم شدن سهم مقصر اصلی است! همه بر این باور هستیم که توان داخلی کشور و ظرفیتهای اقتصادی ایران آنقدر فراوان و عظیم هستند که با تکیه بر توان داخلی از فشارهای خارجی عبور کنیم و این انتقاد جدی وجود دارد که دولت همچنان به بیرون از مرزها چشم دوخته است؛ اما این مسئله را نیز نمیتوان انکار کرد که فشار تحریمهای آمریکا به بیسابقهترین شکل خود در تاریخ انقلاب اسلامی رسیده است! تحریمهایی که به طور مستقیم معیشت مردم را هدف قرار گرفته و موانع بسیاری پیش روی کشور قرار داده است! انتقاد از عملکرد دولت در جایگاه خود محفوظ است؛ اما متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن هستیم که به واسطه فضای انتخاباتی و تسویه حسابهای جناحی نقش دشمنان انقلاب اسلامی فراموش میشود! در حالی که سران آمریکا این روزها به تقلا افتادهاند و با اظهارات سریالی خود درباره حوادث اخیر با فرصتطلبی به دنبال به جریان انداختن پروندههای حقوق بشری علیه کشورمان و افزایش فشار بر مردم ایران هستند. درست است که نمیتوان بیتدبیریهای دولت را نادیده گرفت؛ اما مسبب اصلی وضعیت سخت اقتصادی فشارهای سنگین آمریکا و همپیمانانش بر کشور است که نیاز است با اتحاد و عزم ملی از آن عبور کنیم. فراموش کردن دشمن اصلی و سرگرم شدن به سیاسیبازیهای داخلی آفتی است که نه تنها گرهی از مشکلات مردم باز نخواهد کرد، بلکه در راستای مؤثرسازی فشارها و سیاستهای ضد ایرانی دشمنان ملت ماست که باید به شدت از آن اجتناب شود
┏━━━ 🍃🌼🍃🌼━━━┓
🆔 @mheyat
┗━━━ 🍃🌼🍃🌼━━
اتحاد سه کشور ایران، چین و روسیه در برابر آمریکا
«دریادار حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با سپهبد «شائو یوئان مینگ»، معاون روابط بینالملل ارتش چین دیدار و درباره موضوعات مختلف رایزنی و گفتوگو کردند. فرمانده نیروی دریایی ارتش در این دیدار تأکید کرد: امروز اراده ارتش و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همکاری با چین جدی است و در سطح دولتها اهداف استراتژیک تعریف شده و در سطح نیروهای مسلح موضوعات در قالب همکاری تعریف شده است. سپهبد شائو یوئان مینگ با اشاره به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه، بیان کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک نیروی بینالمللی و استراتژیک است. وی رزمایش پیش رو را نشاندهنده اتحاد بین سه کشور دوست ایران، چین و روسیه در مقابله با استکبار جهانی دانست
┏━━━ 🍃🌼🍃🌼━━━┓
🆔 @mheyat
┗━━━ 🍃🌼🍃🌼━━
افزایش تعداد نامنویسی زنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی
«سیداسماعیل موسوی» سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان سومین روز نامنویسی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران آخرین آمار و اطلاعاتی از ثبتنامکنندگان را اعلام کرد. وی گفت: در مجموع، در طول این سه روز ۳ هزار و ۸۰ نفر از داوطلبان برای نامنویسی مراجعه کردهاند که نسبت به سه روز اول دوره قبل ۱۳ درصد افزایش داشته است. موسوی اظهار داشت: ۲۷۴۲ نفر از این افراد مردان هستند که معادل ۸۹ درصد داوطلبان است و ۳۳۸ نفر خانم هستند که ۱۱ درصد کل داوطلبان را به خود اختصاص دادهاند. وی ادامه داد: نکته قابل توجه افزایش تعداد نامنویسی زنان نسبت به دوره قبل به میزان ۵۱ درصد است
┏━━━ 🍃🌼🍃🌼━━━┓
🆔 @mheyat
┗━━━ 🍃🌼🍃🌼━━
مراسم جشن میلاد امام حسن عسکری(ع)
✅درمسجد جامع ماسال برگزار گردید.
✅با مدیحه سرایی: کربلایی مرتضی عبدی
✅زمان: چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸ بعد از نماز مغرب و عشاء
┏━━━ 🍃🌼🍃🌼━━━┓
🆔 @mheyat
┗━━━ 🍃🌼🍃🌼━━
🔰 کار در انقلاب دست مردم است
👈 بازخوانی روایت رهبر انقلاب از تاکید بنیانگذار انقلاب بر تدوین و تصویب قانون اساسی
🔻 در طول تاریخ ما، هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. در انقلاب اسلامی مردم آمدند؛ همهی مردم، همهی قشرهای مردم، از شهری و روستائی، از زن و مرد، از پیر و جوان، از تحصیلکرده و بیسواد، همه و همه در کنار هم حضور پیدا کردند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت. همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، مردم برگردند بروند خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیلهی رفراندوم مردم تعیین شد. شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این دویست سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود. بعد بلافاصله امام بزرگوار دنبال قانون اساسی بود. من فراموش نمیکنم؛ در ماههای اردیبهشت یا خرداد سال ۵۸ - یعنی سه ماه چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب - امام شورای انقلاب را که ماها بودیم، برای یک کار مهمی به قم خواستند. ما خدمت امام رفتیم. من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که نظیر آن را من در امام کم دیدم. حرفشان این بود که چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید. این در حالی بود که هنوز سه ماه از پیروزی انقلاب بیشتر نگذشته بود. همان جلسه تصمیمگیری شد که انتخابات مجلس خبرگان برگزار شود. مسئولین کشور - که دولت موقت بود - آمدند انتخابات را برگزار کردند. مردم در یک انتخاباتِ سراسری شرکت کردند، نمایندگان خود را - که خبرگان قانون اساسی بودند - معین کردند. خبرگان هم در ظرف چند ماه قانون اساسی را تدوین کردند. بعد امام باز دوباره فرمودند که این قانون اساسیای که تدوین شده است، باید به رأی مردم برسد. با اینکه نمایندگان مردم آن را تدوین کرده بودند، اما امام فرمود باز هم بایستی رأی مردم باشد. لذا آمدند رفراندوم قانون اساسی کردند، مردم هم با رأی بالائی قانون اساسی را تصویب کردند. بنابراین نقش مردم بعد از پیروزی انقلاب تمام نشد. در خصوصیات ادارهی کشور، این نقش ادامه پیدا کرد. هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی انتخاب شد. بعد از چند ماه، مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. از آن تاریخ تا امروز، در طول این سی و دو سال، مرتباً خبرگان رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شوراها، به وسیلهی مردم انتخاب شدند. مردم خودشان هستند که تصمیم میگیرند، شرکت میکنند، انتخاب میکنند؛ کار دست مردم است. حضور مردم، یک چنین حضور برجستهای است.
📅 دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸
💻 @Khamenei_ir