#حــرفــهــای خــودمــونــی
هرچی از نامحرم دورتر باشی به خدا نزدیک تری و هرچی نزدیک تر بشی از خدا دورتر میشی...
نامحرم نابود کننده ی حس و حال معنویِ...همونطور که اتیش هیزم رو نابود میکنه🔥
اگه حریمت با نامحرم از بین بره حرمتت پیش خدا از بین میره
کلا بین خدا و نامحرم نسبته خاصی هست
هرچی به نامحرم نزدیک تر و صمیمی تر بشی از خدا دورتر و با خدا غریبه تر میشی
و نکته ی ترسناک اینه
کسی که از نامحرم لذت ببره دیگه نمیتونه از خدا لذت ببره
کسایی که با نامحرم صمیمی ان نمیدونن دارن چه لذته باحال و ارامش نابی رو از دست میدن🚶
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشــق وآرامش
خواهرانوبرادران❗️
سعۍکنیدسربهزیرباشید
اگربانامحرمزیادوبیدلیلصحبت
کنیدحیاوعفتازدستمیرود..✋🏿🌾
#شَھیـدمُحَمَـدهـٰادیذولفَقـٰاری
عــشــقـ وآرامــشــ
عالم ذر چیست؟ 👇👇👇 https://eitaa.com/mhfstjjg
«عالم ذر» یا «عالم میثاق»؛
عبارت از زمان، مرحله، صحنه، موطن و یا جهانى قبل این جهان است. که خداوند متعال تمام انسانهایى را که از صلب حضرت آدم(ع) میباشند. به صورت ذرّات ریزى خارج نموده ، و بعد از تعلّق ارواح به آن ذرات، از آنان میثاق و عهد بر ربوبیت خویش و نبوت انبیاى الهى و ولایت ائمه معصومین(ع) را أخذ فرموده است.
در اینکه این أخذ میثاق درجه عالمى و یا چه مرحلهاى رخ داده و کیفیت آن چگونه بوده است. در ابتدا پاسخ روشنى از آیات قرآن کریم به دست نمیآوریم. روایات تشییع و تسنن هم با وجود کثرت، نتیجه قطعى و نهایى را به سادگى ارائه ننموده و بدین خاطر، آرا و نظرات متفاوتى از سوى مفسرین و متکلمین و دانشمندان اسلامى پیرامون عالم ذر بیان گردیده است.
که در مجموع، آیات و روایاتى که پیرامون این عالم و میثاق، و خلقت و طینت انسانها در دسترس میباشند. میدان وسیعى راحت بررسى و پژوهش فراهم آورده است،
ولى آنچه از مجموعه آیات و روایات و نظرات، نصیب ما میگردد. چنین است که ذات اقدس اله توفیق معاینه و شهود ربوبیت خویش را به تمام انسانها عطا نموده و هر یک از آنان نوعى معرفت شهودى و حضورى به پروردگار خویش را داشتهاند. هر چند ممکن است بر اثر اشتغالات، نسبت به این معرفت و شهود دچار غفلت و فراموشى بگردند.
ادله اثبات عالم ذر (یا عوالم ذر) مجموعهاى گرانبها از آیات و روایات میباشند. که با تدبر و جمعبندى آنها درهاى بسیارى به روى مشتاقان معارف الهى باز خواهد کرد.
علامه مجلسى(ره )، در جلد سوم بحارالانوار، اخبار زیادى راجع به طینت و عالم ذر و اخذ میثاق نقل نموده و خلاصه مضمون آن اخبار این است که: خداى تعالى از صلب حضرت آدم ابوالبشر ذرّیه او را تا روز قیامت به صورت ذرّ بیرون آورد؛ یعنى از خُردى و کوچکى مثل مورچه بودند، بعد ارواح آنها راتعلّق به این اجساد داد و در آن حال، کمال عقل و شعور و اراده و اختیار داشتن
پس اخذ میثاق به وحدانیت خود و رسالت انبیاء(علیهم السّلام ) و ائمه هدى(علیهم السّلام) نمود. و فرمود: (الست بربکم) عده اى که اصحاب یمین بودند از روى اطاعت و رغبت گفتند((بلى )) و اقرار و تصدیق حق نمودند و مابقى که اصحاب شمال بودند. از روى کراهت و بى میلى((بلى)) گفتند، سپس امتحان فرمود آنها را به این که آتش ظاهر شد و امر شد داخل آتش شوید، اصحاب یمین داخل شدند و آتش بر آنها سرد گردید و مابقى اعراض نمودند و این امر امتحانى، تا سه مرتبه انجام گرفت .
سه مسلک علما
سه مسلک علما : در تحقیق معانى و بیان مراد از اخبار طینت و عالم ذر و اخذ میثاق، علما را سه مسلک است:
اول: مسلک اخباریّین است و گویند این اخبار از متشابهات است و ادراک حقیقت آنها از عقل و فهم ما دور و ایمان اجمالى به آنها کافى است و علم به آنها را باید به اهل بیت (علیهم السّلام) رجوع داد.
دوم: مسلک شیخ مفید و سیدمرتضى و طبرسى صاحب مجمع البیان و مفسرین و اتباع ایشان علیهم الرحمه است. و ایشان اخبار طینت و آیات و اخبار اخذ میثاق را حمل بر کنایه و مجاز و استعاره نموده اند. به تفصیلى که در بحار و شرح کافى ذکر شده است. و نسبت به خصوص عالم ذر، شیخ مفید علیه الرحمه مى فرماید:
خبر صحیح آن این است که خداوند تعالى خارج فرمود: از پشت آدم ذرّیه او را مثل ذر و پر کرد افق را و آنها را سه قسم فرمود؛ بعضى نور بدون ظلمت و آنها برگزیدگان و پاکان از گناه از اولاد آدم بودند. و بعضى ظلمت بدون نور و آنها کفارند که هیچ طاعتى ندارند.
و بعضى نور و ظلمت و آنها اهل طاعت و معصیت اند از مؤمنین و غرض از اخراج ذریه آدم به صورت مزبور، براى این بود که خداوند خواست به آدم، کثرت نسل او را بشناساند و قدرت و سلطنت و عجایب خلقت خود را و آنچه را که بعد واقع مى شود به او بفهماند. و اما اخبارى که در آنهاست فرموده حق تعالى:(الست بربکم ) تا آخر و جواب آنها پس اخبار آحاد است و اعتبارى به آنها نیست بلکه مى فرماید از مجعولات است.
سپس شیخ مفید آیه شریفه:
(وَ اِذْاَخَذَ رَبُّکَ مِنْ بَنى آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّیَّتَهُمْ وَ اَشْهَدَهُمْ عَلى اَنْفُسِهِمْ اَلَسْتُ بِرَبِّکُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا اَنْ تَقُولُوا یَوْمَ القِیمَهِ اِنّا کُنّا عَنْ هذا غافِلینَ.(۱)
یعنى: ((به خاطر بیاور زمانى را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذریه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خویشتن ساخت و فرمود: آیا من پروردگار شما نیستم؟ گفتند: آرى، گواهى مى دهیم چنین کرد براى این که در روز رستاخیز نگویید ما از این یعنى توحید غافل بودیم و از پیمان فطرى توحید، بى خبر بودیم.))
شیخ مفید فرموده این پیمان الهى از ذریه آدم به اینکه اقرار کنند به ربوبیت حضرت آفریدگارو توحیدش، همه آنها پذیرفتند، پیمان لفظى و نطقى نبوده و نیز تنها در زمان آدم ابوالبشر نبوده بلکه پیمانى است تکوینى که همراه آفرینش هر فردى از بشر بوده و هست؛ یعنى حس خداجویى و
عــشــقـ وآرامــشــ
«عالم ذر» یا «عالم میثاق»؛ عبارت از زمان، مرحله، صحنه، موطن و یا جهانى قبل این جهان است. که خداون
ادامه...
و حتى طبق تحقیقات روانشناسان اخیر، حس مذهبى یکى از احساسات اصیل روان ناخودآگاه انسانى است و همین حس است که بشر را در طول تاریخ به سوى خداشناسى هدایت نموده و هر انسان عاقلى به وجدان خود که رجوع کند مى فهمد او را آفریننده و پرورش دهنده اى است و نیز مى فهمد که رب او و رب تمام اجزاى جهان آفرینش، یکى است .
بچه سه – چهار ساله اگر به طورى که نفهمد چیزى جلویش بگذارید، پیش از آنکه دست به آن بزند به آورنده اش متوجه مى شود و به فطرت خود مى فهمد که هر پدیده اى، پدیدآورنده دارد. و براى پرسش و پاسخ فطرى، تکوینى، استعدادى و حالى در قرآن مجید و غیر آن مواردى است که نقل آنها براى محل مناسب ترى واگذار مى شود
مى گویند در عالم ذرّ، ارواح قبول سعادت و شقاوت نمودند چنانچه اضطرارى بوده، ظلم است و هر گاه اختیارى بوده اگر عقلسوم: مسلک کثیرى از علماى متقدمین و متاخرین است که تمام اخبار وارده در باب طینت و عالم ذر و اخذ میثاق صحیح است و ظاهر آنها هم مراد است و منافات با هیچ اصلى و قاعده اى از اصول دین و قواعد عقلى ندارد.
لازمه این اخبار، تایید مذهب جبر است ؛ زیرا در عالم ذر، آنچه را شخص قبول کرده، اضطرارا بوده،اگر کسى چنین بگوید در جواب گوییم:
اولا: هر کس در آن عالم هرچه قبول نموده از روى اختیار و شعور بوده چنانکه قبلا ذکر شد، بلکه بعضى فرموده اند شعور و عقل براى هر کس در آن عالم بیشتر بوده تا این عالم .
ثانیا: مفاد عده اى از اخبار وارده در مقام، این است که هر کس در عالم ذر هرچه قبول کرده مجبور و مضطر نیست که در این عالم مثل همان را قبول و عمل نماید، بلکه ممکن است در این عالم تغییر نماید؛
چنانچه در ذیل حدیثى که از حضرت امیرالمؤمنین(علیه السّلام) مروى است مى فرماید:
(و شرط فى ذلک البداء فیهم)؛
یعنى: (شرط فرمود پروردگار عالم بداء را در اصحاب شمال.)
یعنى کسانى که در آن عالم به سوء اختیار خود سرکشى و طغیان ورزیدند و جزء اصحاب شمال شدند، اگر در این عالم توبه و انابه نمایند و در تبعیت انبیا سعى نمایند، خداوند تغییر مى دهد و آنها را از اصحاب یمین قرار خواهد داد و چون قابل تغییر است در دعاهاى ماه مبارک رمضان و غیر آن وارد است:
(و ان کنت من الاشقیاء فامحنى من الاشقیاء واکتبنى من السعداء فانک قلت و قولک حق:
(یَمْحُواللّهُ ما یَشاءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ اُمُّ الْکِتابِ)(۲).
و اما استعجاب از اینکه اگر عاقل بودند چگونه اقدام به زیان خود نمودند، گوییم این استعجاب بى مورد است، مشاهده مى شود که بسیارى از عقلا در بسیارى از موارد با کمال شعور و اختیار، اقدام به زیان خود نموده اند و بعد پشیمان شده اند و نیز شیطان ملعون با کمال شعور و اختیار، ترک نمود امر حق را و از سجده تمرد کرد.
https://eitaa.com/mhfstjjg
منبع :
۱- اعراف/ ۱۷۲٫
۲- رعد/۳۹٫
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌همه چیز درمورد عالم ذر
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشــق وآرامش
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
⁉️ آخرین باری که برای امام زمان (عجل الله) گریه کردی کی بوده؟
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشــق وآرامش
🔴 ممنوعات عمومی:
♻️ مواردی که همهی افراد از #مصرف آن باید #پرهیز کنند عبارتند از:
⬅️ #گوشت_گاو و مشتقات آن
⬅️ #مرغ و #تخم_مرغ_صنعتی
⬅️ #چای_سیاه و سبز ، #نسکافه ، #قهوه ، #کاکائو
⬅️ #پنیر برای صبحانه
⬅️ #نوشابه ، #دلستر
⬅️ #آرد_صنعتی (نان رایج)
⬅️ #ادویهجات تند (فلفل، زنجبیل)
⬅️ #قند و #شکر_سفید و شیرینیهای تر و خشک تهیه شده از آنها
⬅️ انواع محصولات شرکتی و کارخانه ای
⬅️ کلیه #روغنهای_نباتی هیدروژنه و غیرهیدروژن مایع #سرخ_کردنی
⬅️ #گوجه_فرنگی و #رب و #سس_گوجه
⬅️ #سیب_زمینی ، #ذرت ، #قارچ ، #فلفل_دلمهای
⬅️ میوههای کال و نارس و یا میوه های تابستانی در پاییز و زمستان
⬅️ #آب_سرد و #یخ
⬅️ نوشیدنی و مایعات از #نیم_ساعت_قبل_از_غذا، در #بین_غذا تا #دو_ساعت_بعد_از_غذا
⬅️ #بستنی زیاد
⬅️ #ماکارونی ، #فست_فود و #ساندویچ
🔆 پیامبر اکرم (ص):
آن چیزی را که زیان و ضررش را دانستی نخور، با خوردن #خوراکی_های_زیان_آور #هوسی زودگذر را بر #سلامتی و راحت بدنت ترجیح نده.
📚 بحار الانوار، ج۵۹، ص۲۶۹
⚠️ نکته: خوردن بسیاری از موارد بالا به طور کامل منع شده است و برخی دیگر را نباید به تنهایی مصرف کرد مثل پنیر که سفارش شده است با گردو استفاده نمود.
https://eitaa.com/mhfstjjg
💎 پرهیزهای تغذیه ای در طب 💎
🔷🔷🔷 (ممنوع الاجتماع)
(غذاهایی که با هم خوردنشان ممنوع است):
⛔️ مصرف شير با هر میوه ای غیر از خرما
⛔️ مصرف تخم مرغ با ماهی (موجب #قولنج ، #دندان_درد و #بواسير )
⛔️ مصرف غذاهای سرد و گرم با هم یا غذای سرد بلافاصله بعد از غذای گرم
⛔️ مصرف غذاهای گوناگون با هم(متلوّن)
⛔️ مصرف همزمان غذاهایی که دارای #طبيعت_سرد یا دارای #طبيعت_گرم هستند (مثلاً زرشک پلو با مرغ سه غذای سرد با هم)
⛔️ مصرف سويق با شکر ( موجب #ضعف جنسی_مردان ) و مفید برای رفع عطش
🔷🔷🔷 (مطلوب الاجتماع)
(غذاهایی که با هم خوردنشان مطلوب است):
🎾 خوردن تخم مرغ با پياز
🎾 ماهی با خرما و عسل
🎾 ماست با زنيان
🎾 کله گوسفند با سويق
🎾 پنير با گردو
🎾 #سبزی با غذا
🎾 خوردن نان قبل و بعد شيرينی
🎾 خرما با آب ولرم
🎾 نان با تخم مرغ
🎾 گوشت با تخم مرغ
🎾 کدو با عدس
🎾 سويق با عسل
🎾 #سرکه با #روغن_زيتون
🎾 #شير_با#گوشت_گوسفند
🎾 خيار با خرما
🎾 خيار با نمک
🎾 خربزه با شکر
🎾 خربزه با نان
🎾 خربزه و خرما
🎾 گوشت با ثريد
🎾 نان با روغن
🎾 خربزه با پنير
🎾 خرما با روغنِ گاو
🎾 گوشت گاو با خرما
🎾 #برگ_چغندر با #گوشت_گوساله ( #گوشت_گاو بصورت درمانی توصیه شده است نه غذایی)
🔷🔷🔷 پرهیزهای غذایی(ممنوع الاکل):
بر اساس احاديث معصومين عليهم السلام
⛔️ گوشت گاو (پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: گوشت گاو مرض است)
⛔️ #گوشت_مرغ (اميرالمومنين عليه السلام فرمودند: خوک پرندگان است)
⛔️ ناشتا ماست خوردن (موجب سردی بدن)
⛔️ ناشتا هندوانه خوردن
⛔️ خربزه در حال ناشتا( #جذام ، #قولنج و #فلج می آورد)
⛔️ خوردن زياد #تخم_مرغ
⛔️ زياد #تخم_مرغ_آب_پز خوردن (موجب #آسم)
⛔️ خوردن #سبزی_شاهی کلا بخصوص شبانه (موجب #خون_دماغ )
⛔️ خوردن #سبزی_گشنيز
⛔️ خوردن #گوشت_خام ( #کرم_شکم توليد میکند)
⛔️ خوردن بعد از سيری (موجب #لکه_درصورت و #حماقت میشود)
⛔️ بين وعده غذا خوردن
⛔️ در حالت جنابت غذا خوردن (مگر اينکه مزمزه و استنشاق کند)
⛔️ #پرخوری
⛔️ خوردن بدون بسم الله
⛔️ بيش از دو وعده غذا خوردن
⛔️ خوب #نجويدن_غذا
⛔️ خوردن پنير در صبح
⛔️ خوردن نيم خورده موش
⛔️ خوردن #گوشت_شکار و #بز
⛔️ زياده روی در خوردن #آلو
⛔️ خوردن #مرکبات در شب ( #چشم را #لوچ می کند)
⛔️ خوردن خرماهای سرد مانند #کبکاب و #رطب (موجب #فلج )
⛔️ خوردن #غذای_گرم (داغ)
⛔️ خوردن گوشتی که سه روز مانده باشد
⛔️ خوردن #سيب_کال (نرسیده)
⛔️ ترک وعده ی #شام
⛔️ ترک خوردن گوشت تا ۴۰ روز
🔷🔷🔷 (ممنوع الشرب)(پرهیزهای نوشیدن):
⛔️ زياد #آب نوشيدن
⛔️ يکباره سر کشيدن آب (موجب امراض متعددی از جمله بيماریهای #کبدی خواهد شد)
⛔️ شب ايستاده آب خوردن
⛔️ آب خوردن در ظرف مسی
⛔️ پختن و خوردن با آبی که در آفتاب گرم شده
⛔️ نوشيدن #آب_يخ (نوشیدن #آب_خنک مطلوب است)
⛔️ خوردن آب سرد هنگامي که #معده_خالی باشد(مثلاً ناشنا) آشاميدن آب بعد از #ميوه سَم است و بعد از #انار سمی تر است.
⛔️ آشاميدن آب سرد بعد از شيرينی ها(که مضر به دندان ها و باعث افتادن زودرس آنها می شود)
⛔️ آشاميدن آب در حين غذا خوردن و بعد از #غذاهای_چرب و گوشتی (در غير اين سه مورد آب بعد از غذا مشکلی ندارد)
🔷🔷🔷 براساس روايات معصومين عليهم السلام، نوشیدن آب در:
⛔️ ارديبهشت ماه ناشتا نوشیدن ممنوع
⛔️ آذر ماه شب ها نوشیدن ممنوع
✅ آذر ماه، روز آبگرم نوشیدن مطلوب
✅ آبان ماه آب کم نوشیدن مطلوب
✅ مرداد ماه آب نوشیدن مطلوب
✅ بهمن ماه آبگرم نوشیدن مطلوب
https://eitaa.com/mhfstjjg
✅برخی خوراکی های گرم و تر
🔴لبنیات
ماست چکیده ی (گاو زرد ایرانی یا گوسفندی يا بز محلی ایرانی//گاو سیاه و سفید یا هلشتاین نباشد//بز یا گوسفند فرانسوی نباشد) حتما ماست با اندکی مصلح مصرف شود.. مصلح ماست: زنیان، نمک دریا يا کوه، نعنا خشک ➖
شیر گوسفند( محلی ایرانی)
کره ی (گاو ایرانی یا گوسفند محلی)
🔴صیفی جات
خیار چنبر( بدون سم شیمیایی)
طالبی
گرمک و خربزه
🔴میوه ها
آناناس (که تامین کننده و رشد دهنده شیمیایی نخورده باشه، آناناس را در کشورهای خارجی هنوز نرسیده جدا میکنند و موادی میزنند که رشد کند و رنگ بگیرد و برسد )
انجیر تازه و خشک شده(که سم نخورده باشه در دهانش، برخی انجیرستان ها کل درخت را سم پاشی میکنند)
انگور
خرما
سیب های شیرین
قیسی
موز( فقط منظور موز ایرانی چابهار است که سم نخورده باشد و بلند و درشت نباشد، اندازه واقعی موز نیم وجب است و با طعمی بسیار شیرین.. بیشتر موزهای داخل بازار طعم شیرین کمی دارد و کمی حالت گس دارد و اینها گرم و تر نیست و سودا زاست، چرا که با مواد شیمیایی رنگ گرفته و رسیده میشود و برخی هم تراریخته است و برخی هم پلانتین است نه موز)
گلابی(تراریخته نباشد،برخی گلابی های بازار تراریخته است و شیرین نیست، گلابی باید کاملا شیرین باشد)
بالنگ
مویز(بهترین مویز ،مویز ِ سرخ ِ هسته دار است، اما مردم به اشتباه تصور میکنند مویز سیاه بدون هسته خیلی خوب و عالی است)
گیلاس
انواع توت ها و کشمش ها(کشمشی که تیزاب شیمیایی نخورده باشد)
🔴ریشه ها
زردک
شلغم
انواع ترب ها
🔴سبزی ها
شبدر
ترب و تربچه
🔴حبوبات
انواع لوبیا به جز (لوبیا قرمز)
گندم (تراریخته نباشد)
https://eitaa.com/mhfstjjg
👌سیاه دانه، تاثیر بسزایی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.
افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی، مدام عطسه می کنند می توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را، هر چند ساعت، به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به درمان سرما خوردگی کمک میکند.
سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان، در درمان زگیل موثر است.
افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.
https://eitaa.com/mhfstjjg