دوگانگی و دستپاچگی اسقاطیل در بازتاب مراسم تبادل اسرایی که مقاومت فلسطین برگزار کرد
در یک روزنامه اسقاطیلی دو تفسیر کاملا متضاد از خنده اسرای فلسطینی اومده:
۱. تصویری که در حافظه جمعی باقی خواهد ماند این است که اسقاطیلیها را نمیتوان شکست داد. ما دوباره بر پا خواهیم ایستاد، ایستاده و حتی لبخند خواهیم زد. این پیام بسیار قویتر از هر سیستم نظامی پیچیده یا هر عملیات نظامی موفقی است. دیدن اسرا که به خانه برمیگردند، بدون اینکه روحشان شکسته باشد، گواهی بر قدرت واقعی ملت ماست.
حماس شاید در صحنه گفته باشد که "صهیونیسم پیرپز نخواهد شد" - اما لبخندهای دختران چیز دیگری نشان داد.
۲.بر اساس گزارش نیویورک تایمز، مقامات اسقاطیلی ادعا کردند که حماس اسرا را مجبور کرده تا لبخند بزنند و دست تکان دهند به عنوان بخشی از تلاشهای تبلیغاتی که هدف آن نشان دادن این است که سازمان تروریستی با اسرا به خوبی برخورد میکند.
بر اساس دادههای شرکت پَلِفون،یکی از اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت اسقاطیل، انرپز هیجان اسقاطیلیها به اوج خود رسیده است، زمانی که استفاده از اینترنت افزایش یافته و به همراه آن، استفاده از برخی اپلیکیشنها به رکوردهای جدیدی رسید. در مقابل، استفاده از یک اپلیکیشن به طور قابل توجهی کاهش یافت.
از صبح امروز، اسقاطیلیها به سایتهای خبری و تلویزیونها چسبیده بودند و منتظر بازگشت اسرا بودند. با این انتظار، استفاده از شبکههای اجتماعی به شدت افزایش یافت. طبق دادههای شرکت پلِفون، بین ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۵:۰۰، استفاده از اپلیکیشن پیامرسان تلگرام ۸۲٪ افزایش یافت. در حالی که واتساپ تنها ۴٪ رشد داشت. دادهها همچنین نشان میدهند که ترافیک اینترنتی در مقایسه با هفته گذشته، ۲٪ افزایش یافته است.
وقتی همه در مقابل تلویزیون هستند، ترافیک جادهها کاهش مییابد و استفاده از اپلیکیشن مسیریاب ویز نیز ۱۴٪ کاهش داشته است.
کاخ سفید به پنتاگون دستور داده تا محموله ای که شامل بمبهایی با وزن ۹۰۰ کیلوگرم است را آزاد کند. این بمبها پیشتر به دلیل نگرانیها درباره استفاده از آنها در مناطق پرجمعیت غزه توسط دولت بایدن متوقف شده بودند. اما حالا اعلام شده که این محموله به زودی به اسقاطیل خواهد رسید.
بمبهای MK-84 از سلاحهای سنگین با قدرت تخریب بسیار بالا هستند که میتوانند حفرههای بزرگی ایجاد کنند و ساختمانهای بتونی و فلزی را نابود کنند. این بمبها پیشتر در عملیاتهای نظامی دیگری هم استفاده شدهاند، از جمله حمله به تأسیسات هستهای عراق در سال ۱۹۸۱.
این تأخیر در ارسال محموله منجر به تنشهایی بین اسقاطیل و آمریکا شد، بهطوریکه حامیان نتانیابو معتقد بودند که این اقدام به منزله "تحریم تسلیحاتی" از سوی آمریکا است و این مسئله انتقادهایی را در جامعه یهودیان آمریکا به همراه داشت.