أخٌفيالله
اعترافات زیبای خبرنگار اسقاطیلی من همیشه فکر میکردم که مشکل از دولت هاست. اما در قطر فهمیدم که نفر
خبرنگار اسقاطیلی مطالبی که دیروز نوشت رو در شماره امروز روزنامه اسقاطیلی با این عنوان چاپ کرد:
جام جهانی نفرت
سایت اسقاطیلی درمورد بازی سه شنبه:
جهان برای جنگ آماده می شود: بازی ایالات متحده و ایران
جنگ" بین ایران و ایالات متحده شدید، هیجان انگیز و کاملاً متفاوت از دیدار اولیه بسیار تبلیغاتی در جام جهانی 1998 خواهد بود. ارزش سیاسی بسیار بیشتر از خود فوتبال بود و در عرصه همه چیز مشخص بود. ایران بسیار مصمم تر و همچنین بهتر بود - و پیروزی ۲بر۱ در وطن به عنوان یک دستاورد علیه"شیطان بزرگ" تعریف شد.
این بار خود نتیجه ورزشی بسیار مهمتر است، زیرا راهیابی به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی در خطر است. از سوی دیگر، موضوع سیاسی داغ تر، حساس تر و بسیار بسیار پیچیده تر است. این بار رژیم (فحش داده بود اینجا هرچی گفت باباشه) ایران برای تغییر ترجیح می دهد که تیم ملی اصلاً در جام جهانی بازی نکند
خبرنگار اسقاطیلی
همین امروز صبح در مسیر مرکز رسانهای خبرنگاران سوار مترو شدم و بلافاصله مملو از هواداران عربستان سعودی شد که برخی از آنها خود را در پرچم های فلسطین پیچیده بودند. من چیکار کردم هیچی نیست. اگه میخواستم با کسی صحبت کنم، خودم را معرفی کنم،و سوالی بپرسم (با وجود اینکه نشان روزنامه نگار با نام روزنامه و ISR روی آن در گردنم باقی مانده بود) ، ممکن بود خیلی بد تمام شود، در این شکی ندارم. . اما چرا این کار را بکنم؟ من برای پوشش یک تورنمنت تماشایی و جنجالی فوتبال به اینجا فرستاده شدم، نه یک ماموریت انتحاری.
صادقانه بگویم، خوشحالم که دوران حضورم در قطر به پایان می رسد. من در اینجا تجربه خاصی را پشت سر می گذارم که تا آخر عمر به یاد خواهم داشت، اما واقعا جایی بودهام که به معنای واقعی کلمه هر لحظه می تواند برای من به یک خطر جانی تبدیل شود.
سه جوان فلسطینی نقابدار و چماق به دست وارد مزرعه غصبی یه اسقاطیلی در گوش اتزیون شدند، رفتن بالای تختش و او را از خواب بیدار کردند، کتکش زدند، پولهاش رو به غنیمت گرفتن و تهدید کردند که اگر روز بعد آنجا بماند کشته می شود.
#ناامنی
جام جهانی قطر آینه ای برای اسقاطیلی هاست: آنها ما را دوست ندارند و ما را نمی خواهند
جام جهانی قطر آینه ای برای اسقاطیلی هاست: آنها ما را دوست ندارند و ما را نمی خواهند
جام جهانی قطر اسقاطیل را در مقابل حقیقت و واقعیت بسیار دردناکی قرار داد، برای اولین بار علاقه مندان از کشورهای عربی یا خلیج فارس، طرد، نادیده گرفتن، نفرت و عدم پذیرش اسقاطیلی ها را در یک کشور مسلمان عرب به طور مستقیم دیدند و تجربه کردند.
همه کسانی که ادعا می کنند ساکنان کشورهای خلیج فارس هیچ خصومتی با اسقاطیل ندارند دچار توهم شده اند و واقعیت دیگری می بینند. خبرنگاران شبکه های اسقاطیلی با اشتیاق به قطر سفر کردند، دوربین نصب کردند و منتظر بودند تا عرب های ساکن خلیج فارس و دیگر کشورهای عربی بیایند و از اسقاطیل و مردم برگزیده ان🤮 تمجید کنند، اما به زودی متوجه شدند که در حال تحقیر و تمسخر هستند. این اعراب به آنها گفتند چیزی به نام اسقاطیل وجود ندارد، فقط فلسطین وجود دارد.
واقعاً باید یک سیلی کوبنده به صورت هر کسی زد که فکر می کند صلح در راه است و عادی سازی با کشورهای عربی فقط موضوع زمان است. رفتار یک شهروند عرب معمولی با اسقاطیل حکایت از خصومت بیش از ۷۰ سال دارد، نشان دهنده این است که ریشه مشکل هنوز زنده است. کسانی که نمی خواهند آن را ببینند باید چشمان خود را ببندند، اما واقعیت تلخ و سخت و به نظر من دردناک این است که اگر مسئله فلسطین به نحوی حل نشود که مورد قبول همه طرف ها باشد. ما در کشورهای عربی خوشایند نیستیم و نخواهیم بود، حتی در کشورهایی که با آنها توافقنامه صلح و عادی سازی داریم.
جام جهانی قطر همچنان فوتبال خوبی را برای ما به ارمغان خواهد آورد و همچنین نگاهی اجمالی بدون واسطه به دنیای جالب مسلمانان، عرب ها و سایر مردم منطقه خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی محلی خانم ایرانی به دلقک اسقاطیلی
دلقک اسقاطیلی رفته ویط تماشاگرای ایرانی و با شور و هیجان ایران ایران میکنه
خانم ایرانی ابراز احساسات میکنه
دلقک بهش میگه شما هم از معترضا هستید؟
خانم ایرانی میگه چی؟
دلقک اسقاطیلی میگه من اسقاطیلیم
واکنش خانم ایرانی جالبه