eitaa logo
میچکارنوین
379 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
5.4هزار ویدیو
10 فایل
خبرهای محلی/جاده چالوس/خبرهای کرج/موزیک محلی/فرهنگی/اجتماعی و......
مشاهده در ایتا
دانلود
37.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پخش مستند جشنواره اکسیژن در شبکه استانی مازندران
میچکارنوین
#حادثه تصادف شدید، نیم ساعت قبل جاده چالوس محدوده رستوران بنفشه(انارک) 💢 درخبر دیگرمدیرعامل جمعیت ه
کشف جسد جوان غرق شده در رودخانه محدوده سد کرج سجاد خدری بخشدار آسارا دقایقی قبل  اعلام کرد: جسد جوانی که دیروز در محدوده تونل شماره ۷ ، غرق شده بود توسط غواصان مدیریت بحران بخشداری آسارا کشف و تحویل خانواده شد. وی از عموم گردشگران گرامی درخواست کرد از شنا در سد کرج خودداری کنند.
ابوالحسن خشرو-صوت حامد4_5848263040599855524.mp3
زمان: حجم: 7.42M
🎙زنده یاد: 🎼 (صوتِ حامد) ✍️منظومه‌ها و ترانه‌های حماسی را در زبان تبری سوت سود یا صوت می‌گویند. حامد اسدپور از مبارزان جنبش دهقانی مازندران در دوران جنگ دوم جهانی بود. 🌾گندم را بنگرید، دسته به دسته حامد را بنگرید، پلنگ مسته چون که خواسّه دهقون بَوّه آزاد چشم بر زندگی خود بست . . .🌾
میچکارنوین
گزارشی از جزئیات قطعه دوم آزادراه تهران-شمال 🔹مسیر جنوب به شمال قطعه ۲ آزادراه تهران- شمال امروز با
🔴 نگاهی به آزادراه تهران شمال که به تازگی قطعه ۲ آن (فقط یک لاین ) افتتاح شد قطعه یک از تقاطع همت و آزادگان آغاز و با عبور از مناطق کن و حاشیه سولقان وارد منطقه کوهستانی توچال شده و با عبور از تونلی به نام تالون و دره لانیز وارد منطقه دو آب شهرستانک می‌شود. (۱۶ تونل دارد) ، حدود ۶۰ کیلومتر مسیر را کاهش می‌دهد. ( احداث آن ۱۳۷۵ آغاز و ۱۳۹۸ به بهره‌برداری رسید). قطعه دو در ادامه قطعه یک به موازات جاده چالوس کشیده شده در دره سرهنگ، تونلی وجود دارد که به پل زنگوله می‌رسد. حدود 22 کیلومتر است و 5 کیلومتر مسیر را کاهش می‌دهد. احداث این بخش از خرداد ۱۳۹۶ آغاز شده قطعه سه با طول 47 کیلومتر از پل زنگوله تا سه‌راهی دشت نظیر و مرزن‌آباد را دربرمی‌گیرد. عملیات احداث این بخش هنوز آغاز نشده است. قطعه چهار از سه‌راهی دشت نظیر مرزن‌آباد تا چالوس ، حدود ۲۰ کیلومتر است و با گذر از ارتفاعات البرز به موازات جاده کرج - چالوس به شهر چالوس و کمربندی چالوس-تنکابن وصل می‌شود. ساخت این بخش از سال ۱۳۷۵ آغاز شده و از ۱۳۹۱ مورد استفاده است.
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧰فروش مستقیم از کارخانه 🛒فروشگاه بلواوتلت 🛍BBLUE OUTLET 🎁فروش انواع شلوار جین، شلوارکتان، تیشرت، پولوشرت، شومیز زنانه و مردانه و....ده ها محصول شیک و بی نظیر با تخفیف پلکانی۶۳ درصدی 🌏آدرس: کیلومتر ۱۹ جاده مخصوص کرج_بعد از بلوار اصلی ورد آورد_کنار گذر لشگری_لاین کندرو_بن بست اول_جنب بنز ایران_فروشگاه بلو اوتت ☑️ ۷ روز هفته ۹ الی ۲۱ 👈جهت هماهنگی و مراجعه به فروشگاه با شماره: ۰۹۱۰۶۸۱۹۸۰۸ میلاد امیری تماس بگیرید.
32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
" محبت " 🌸تنها کلیدیست که بی هیچ بهانه ای هر قفلی را باز می کند. شیشه ها شکستنی ست زندگی گذشتنی ست🌸 این فقط....... محبـت است که همیشه ماندنیست. سلام و درود✋یکشنبه تون پرازبهترینا روزگارتون پر از خنده 🌸 عشق و محبت چاشنی زندگیتون وخوشبختی و خوشنامی سرنوشتتون 🎼(کنسرت) 🎙 🌸تقدیم به دوستان گلم🌸
⭕آماده باش کامل برای حریق‌های احتمالی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ساری: 🔹با توجه به افزایش محسوس دما در روز‌های اخیر و احتمال حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی تمامی نیرو‌های منابع طبیعی در آماده‌باش کامل هستند و تا پایان گرما و کاهش درجه حرارت، در آماده‌باش خواهند بود.
🌺🌹 میلاد باسعادت هفتمین فخر عالم امکان، باب الحوائج، حضرت موسی بن جعفر، امام کاظم (ع)مبارک باد 🌹🌼
به اطلاع میرساند آقای «امیر نظامی» فرزند مرحومه مغفوره «رضیه خاتون (حوا) امیری فر» مبلغ ۲ میلیون تومان به نیت امواتشان به شورای محترم روستا اهدا نمودند. روح مادر گرامیشان شاد و قرین رحمت الهی🥀🥀🥀🥀
⭕ افزایش ۲۰ درصدی تلفات جاده‌ای در مازندران مفخمی شهرستانی ،فرمانده انتظامی مازندران: 🔹میزان تلفات جاده‌ای در محور‌های برون شهری و جاده‌های درون شهری مازندران ۲۰ درصد افزایش داشته که برای کاهش آن ، یک برنامه کوتاه مدت یک ساله، یک برنامه میان مدت سه ساله و یک برنامه بلند مدت ۵ ساله طراحی و تدوین شده است 🔹بر اساس آمار‌ ۵۰ درصد تلفات در جاده‌های درون شهری متعلق به عابران پیاده است که برای کاهش آن دستگاه‌های متولی باید برخی اقدامات از جمله مکانیزه کردن پل‌های عابر، اصلاح هندسی معابر و خط کشی ها را در دستور کار قرار دهند.
❌ ثبت احوال: دارندگان برخی اسم و فامیل‌ها باید نام خود را تغییر دهند مانند عبدالعزی، سعید بهزاد، سرتیپ و سلطانعلی / هم نام بودن فرزند با پدر و یا مادر هم ممنوع است سازمان ثبت احوال کشور در سایت خود اعلام کرد که صاحبان این نام‌ها و نام‌های خانوادگی باید برای تغییر اسامی خود اقدام کنند. انتخاب نامهایی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی می‌گردد و همچنین عناوین و القاب و نامهای زننده و مستهجن یا نامتناسب با جنس ممنوع است. تشخیص نامهای ممنوع با شورایعالی ثبت احوال است و این شورا نمونه‌های آن را تعیین و به سازمان اعلام می‌کند.