⚠️گردشگران از حضور در حاشیه رودخانه های البرز پرهیز کنند⛔
عباسعلی کیخایی،مسوول روابط عمومی شرکت آب منطقه ای البرز:
🔹طبق پیش بینی هواشناسی البرز طی امروز و فردا شنبه شاهد بارش باران در استان البرز به ویژه مناطق کوهستانی هستیم .
🔹براین اساس احتمال طغیان رودخانه های کرج ، شاهرود طالقان ،برغان ، کردان و رودخانه های فصلی استان البرز دور از انتظار نیست.
🔹تابلوهای هشدازی در حاشیه رودخانه کرج و جاده گردشگری کرج - چالوس نصب شده ضمن آنکه تیم های حفاظت آب شرکت آب منطقه ای استان دراطراف رودخانه کرج حضور دارند.
🔹توجه به تابلوهای هشداری از هرگونه حادثه ناگوار در این محدوده های آبی جلوگیری خواهد کرد.
🔹وقوع این گونه حوادث نشان می دهد که حریم رودخانه ها و حاشیه جاده های کوهستانی مکان های مناسبی برای ارتراق در زمان بارندگی نیست .
🔹سیل تابستان سال گذشته در روستاهای بالا دست طالقان بیش از هفتاد دستگاه خودرو گردشگران را با خود برد و خسارات فراوانی به بار آورد.
🔹مسوولیت حفاظت از رودخانه های البرز برعهده شرکت آب منطقه ای استان است.
⛔منع تردد در جاده چالوس تا اطلاع ثانوی
🔹سازمان راهداری: تردد وسایل نقلیه در محور کرج – چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.
32.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹ســــــلام و درود✋
☕️صبح زیبـاتون بخیر
🌹شروع هفته تون پُر برکت
☕️روزتون معطر به نور الهی
🌹سر آغاز روزتـون
☕️سرشـار ازعشق و محبت
🌹و خبرهای خوش و عالی
🌹دلتون شـاد
☕️و زندگیتون آرام
🌹اول هفته تون پراز موفقیت
🎼#دخترجون🎙#مهدی_مقدم
💢 مصوبهای برای «معلم» شدن دانشآموزان برتر مدارس
وزیر آموزشوپرورش:
🔹دانشآموزانی که خلق و خوی معلمی دارند تحت عنوان استعدادهای برتر ملی جذب آموزش و پرورش شده و معلم میشوند.
🔹اجرای یک روز بی کیف و کتاب برای دبستانیها در هفته پیگیری میشود.
🔹آییننامه مسیر رشد معلمی پس از رتبهبندی معلمان نهایی شده است.
🔹دولت بالاترین بودجه خود را به آموزش و پرورش میدهد.
31.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شگردهای رسانه ای مجرمان برای اقناع کردن کاربران
🔸 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
میچکارنوین
🤡جشنی کهنتر از هالووین"،سیزدهم تیرماه طبری" که سالها در تقویم خورشیدی برابر با دوازدهم آبان ماه است، از دیرباز در طبرستان کهن در چنین شبی مراسمی برگزار میشد که همچون سایر مراسم سنتی و اساطیری بار معنایی خاصی دارد.
👹مهم ترین بخش جشن تیرماه سیزده شو در مازندران آماده کردن ۱۳ نوع خوراکی و خوردن آن در طول شب به همراه جشن است. در این شب انواع شیرینیها، تنقلات و میوهها همانند بشتزیک (تهیه شده از شیرۀ خرمالوی وحشی، مغز گردو، کنجد و شکر)، پیسه گنده (تهیه شده از مغز پودر شدۀ گردو، برنج، آرد برنج، شکر یا عسل) و همچنین میوهها و تنقلاتی مانند انار، پرتقال، خربزه، هندوانه، ازگیل (کنس)، گندم برشته، کشمش، گردو، تخمه، شاهدانه، سنجد، حلوا و نخودچی تهیه و خورده میشود.
👻جشن تیرماه سیزده شو قدمت بیش از سه هزار ساله دارد و هر ساله این جشن در مازندران برگزار میشود و هدف از برگزاری این جشن را ایجاد فضای شاد، اشاعه فرهنگ بومی و محلی، توجه به آیینهای مازندران و انتقال فرهنگ اصیل استان به نسل جوان برمی شمرند.
👽در برخی مناطق دیگر، این آیین به نام «لال شو» نیز معروف است، مردی به عنوان «لال» انتخاب میشود. در گذشته این شخص لباس کهنه و مندرسی میپوشید و یقههای کت را بالا آورده و کلاهش را بر سر میگذاشت و با کاههایی که به صورت طناب درست میکردند، دور کمر، پاها و سرش را میبستند. ضمناً تارهای کاهی را که به سر بسته میشد، به طوری آویزان بود که صورتش را تقریباً میپوشاند. چنانچه لال سید بود، شال سبزی به کمر خود میبست.
🤡مراسم «تیرماه سیزده شو» به همین شکل با رفتن گروه لال به خانههای دیگر و اضافه شدن بچههای هر خانه به دنبال این گروه و هم آواز شدن آنها با گروه لال تا آخرین خانۀ آن روستا ادامه داشت.
🔹در غروب لال شو (تیرماه سیزه شو) افرادی که درختی از درختان آنها محصول نداده بود و یا محصول آن خوب نبود، با یک «تبر» و به همراه فرد دیگری به زیر آن درخت میرفتند و صاحب درخت با پشت تبر ضربهای بر درخت میزد و به ظاهر قصد قطع کردن درخت را نشان میداد.
🔸در بعضی نقاط خانوادهها در این شب در خانههایشان جمع میشوند و فال حافظ میگیرند.