13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥#بازنشر | رکوردهای بینظیر یک رئیسجمهور
🍃🌹🍃
🔸کلیپی بسیار مهم و راهبردی در رابطه با رکوردهای تاریخی #شهید_جمهور
#روشنگری | #هفته_دولت
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
📲 منطق، چرایی و ضرورت حکمرانی فضای مجازی؟
✅ مقام معظم رهبری در اولین جلسه با دولت چهاردهم از میان انبوه مسایل و چالشهای کشور یکی از نکاتی را که به آن اشاره جدی داشتند؛ ضرورت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی بود و فرمودند:« آنچه مهم است این است که در فضای مجازی، حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد؛ اینکه بنده گاهی گفتهام فضای مجازی رها و ول است، به خاطر این است. همهی دنیا این کار را میکنند؛ میبینید دیگر، این جوان بیچاره (مدیر تلگرام) را فرانسویها [بازداشت کردند]! یعنی اینقدر و تا این حد سختگیری انجام میگیرد که طرف را میگیرند زندان میکنند ؛ این برای خاطر آن است که حکمرانی آنها را نقض کرده. نقض حکمرانی قابل قبول نیست؛ یک کشور در اختیار شما است که در قبالش وظیفه دارید، در قبالش مأموریّت دارید؛ نمیشود حکمرانی شما را نقض کرد، نباید نقض کنند. مسئلهی [حکمرانی] این است. اگر ما توانستیم در فضای مجازی حکمرانی قانونمند داشته باشیم، فضای مجازی برای کشور یک فرصت میشود، وَالّا ممکن است تهدید بشود.»
❓ حال سئوال اینجاست که؛
1️⃣ آیا فضای مجازی که این روزها به اعتراف همگان به واقعیت موثر و غالب جامعه تبدیل شده و همه افراد جامعه از سنین مختلف تا اقشار و اصناف متنوع را در برگرفته است، نیازمند ساماندهیِ منطقی و قانونمند نیست!؟ فضایی که علاوه بر تبادل اطلاعات و آگاهی ( بعنوان مقدمه تصمیمگیریها و موضعگیریها) از یک سو به بستر تعلیم و تربیت و مولفهی بسیار موثر در فرایند جامعهپذیری تبدیل شده و از سوی دیگر محل کسب درآمد و تبادلات پولی و بانکی مردم نیز میباشد که باید برای امنیت کسب و کار، امن و پاسخگو باشد.
2️⃣ پرسش دوم اینکه؛ چرا با وجودِ قوانین متنوع و سختگیرانهی حاکم بر فضای مجازی در کشورهایی چون آمریکا ( قوانینی به نام¬های کوپا COOPA، سیپا CIPA و قانون نزاکت ارتباطات CDA )، انگلیس (منشور اسنوپر و بیناد ای. دبلیو.اف)، فرانسه (قوانین «هادویی» و «لوپسی») و... که این قوانین شدید و سختگیرانه را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند؛ هیاهویی از سوی افکار عمومی و رسانههای داخلی آنان ایجاد نمی شود! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند!!! و نکته قابل تامل آنکه؛ وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص حکمرانی فضای مجازی و حفاظت از حقوق کاربران و سرمایههای انسانی این کشور یعنی نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، قانونی وجود ندارد و این فضا به تعبیر مقام معظم رهبری رها و ول است!!
3️⃣ پرسش آخر اینکه؛ آیا راهاندازی فروشگاه مواد غذایی نیاز به کسب مجوز و پذیرش تعهدات لازم جهت ارایه محصولات سالم و مطلوب و رعایت قوانین مربوطه دارد اما راهاندازی کسب و کار اینترنتی و کانالها و شبکههای اجتماعی که بر جان، مال، قلب و ذهن مردم تاثیر دارد؛ نیاز به کسب موجوز و ارایه تخصص لازم و تعهدات مبتنی بر ارزشهای حاکم بر یک جامعه ندارد!؟
🔚نکته پایانی اینکه؛ در قانونمند کردن وقت را نباید از دست داد؛ هر چند باید ملاحظهی فضای کسب و کار مجازی، مولفهی شفافیت در اطلاع رسانی، حفظ حریم شخصی و... صورت گیرد، اما اصل طرح باید مهم و ضروری شمرده شود تا این فضای رها و بیبند و بار به سامانی مبتنی بر منافع آحاد مردم برسد. چرا که جدیترین منتقدان این طرح نیز بر اصل حکمرانی فضای مجازی تأکید دارند. اما در مسیر تصویب و اجرای درست آن میبایست با پیوست رسانهای؛ تبیین درست، اطلاعرسانی دقیق و همفکری لازم با بدنهی کارشناسی صورتگیرد تا به دور از هرگونه ابهام و فضاسازیِ رسانهای به هرج و مرج فضای مجازی در کشور خاتمه دادهشود. ان شاءالله
👉 @mighat142
گزارش پلیس از پروندهٔ فوت مرحوم میرموسوی
🔹اطلاعیهٔ فراجا: یک مرداد در روستایِ ناصرکیاده از توابع لاهیجان خبر درگیری توسط اهالی محلی گزارش میشود. بنابر اظهاراتِ امدادخواهان، منشأ درگیری مرحوم موسوی بوده و خودروی متوفی همانطور که در تصاویر بهصورت مستند مشخص است کاملا تخریب و در آتش میسوزد.
🔹این موضوع باعث رعب و وحشت اهالی محل شده و پلیس تمامی عاملان حادثه از جمله مرحوم میرموسوی را بازداشت میکند. متوفی در پاسگاه انتظامی شروع به فحاشی و استنکاف از دستورات عوامل انتظامی و درگیری با مأموران نموده که این روند تا حضور در بازداشتگاه ادامه مییابد.
🔹به دلیل هیجان ناشی از اصطکاک صورت گرفته میان مرحوم میرموسوی و عوامل انتظامی و عدمِ کنترلِ خشم و احساسات از طرف برخی کارکنان و بیاعتنایی به وضعیت متهم این اتفاق رخ میدهد. علت فوت باتوجه به اتفاقاتِ قبل از حضور پلیس و شرایط جسمی و روحی متوفی، توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
🔹پیش از این مرحوم چندین مورد سابقهٔ شرارت و درگیری داشته و در سال ۱۳۹۹ نیز در اجرای حکمِ جلب، با پلیس درگیر و به ۹ ماه حبس محکوم میشود.
🔹رفتارِ رخداده توسط برخی از عوامل انتظامی بر خلاف مشی حرفهای پلیس بوده و بههیچ وجه قابل قبول نیست. بدین جهت افرادِ فوق در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.
🔹روز گذشته نیز رئیس بازرسی کل فراجا در موقعیت حاضر و براساس جمع بندی گزارشات بازرسان، با دستور سردار رادان ، فرماندهِ پاسگاه عزل و سایر عوامل دخیل معلق از خدمت شدند. همچنین در صورت تأییدِ سهل انگاری و عدم توجه دیگر مدیران انتظامی؛ تنبیهات انضباطی متناسب اجرا خواهد شد.
#پلیس -مقتدر-مظلوم
#میقات۱۴۲
https://eitaa.com/mighat142
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | تولید؛ کلید طلایی حل مشکلات اقتصادی کشور
آن چیزی که کارشناسهای متعدّد و مورد اعتمادی در باب مسئلهی اقتصاد به ما میگویند این است که کلید مشکلات اقتصادی کشور در تولید است؛ طرفِ عرضه. اگر ما بتوانیم تولید را پیش ببریم، مسئلهی تورّم حل میشود، مسئلهی اشتغال حل میشود، مسئلهی ارزش پول ملّی حل میشود. مسئلهی تولید را باید جدّی گرفت. اگر چنانچه بخواهیم کشور در تولید ملّی پیشرفت بکند، کمک دولت را لازم دارد؛ بدون کمک دولت نمیشود. همین بهبود فضای کسبوکار و این حرفهایی که همیشه زده میشود، باید عملیّاتی بشود.
۱۴۰۳/۰۶/۰۶ | بیانات در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم
https://eitaa.com/mighat142
🌐 صبح با خبر | ۱۰ شهریور ۱۴۰۳
1⃣ کامالا هریس: سیاست بایدن در مورد تامین تسلیحاتی اسرائیل را تغییر نخواهم داد.
2⃣ منابع خبری اعلام کردند حزب الله با دهها موشک شهرکها و پایگاههای صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.
3⃣ در عملیات نیروهای عراقی که ۴ مخفیگاه داعش در صحرای الانبار را هدف گرفت، ۱۶ تروریست از جمله عناصر مهم داعشی به هلاکت رسیدند.
4⃣ در عملیات ضد صهیونیستی در شهر طابا در نزدیکی مرز مصر با فلسطین اشغالی ۶ صهیونیست زخمی شدند.
5⃣ دولت آلمان نخستین گروه از پناهجویان افغان را از این کشور اخراج و به افغانستان بازگرداند.
6⃣ رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت، بروکسل مشروعیت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا را به رسمیت نمیشناسد.
┄┅┅┅┅❀@mighat142❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آدمکشترین رئیسجمهور #آمریکا چه کسی است؟
🍃🌹🍃
🔹پاسخ: ریچارد نیکسون، با بیش از نیم میلیون قتل، بر اساس پژوهش دکتر اَل کارول، استاد و مورخ آمریکایی، در مقاله ذیل.
🔸حالا "بنیاد ریچارد نیکسون" به فرح دیبا و رضا پهلوی جایزه "معمار صلح" داده.😅🙄
#پهلوی_بدون_روتوش | #غرب_وحشی
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آخرین وضعیت ناوگان آمریکا در اطراف ایران
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ایران_قوی
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #تحلیل_و_تبیین | پیوند با ولی جامعه و همدلی با مؤمنان؛ راهکار تجلی اربعین در زندگی است
🍃🌹🍃
🔻رویداد معجزهآسای اربعین تجلی این آیهی الهی است: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ».
🔸برای قدرت اسلام و استقرار نظام اسلام، هر چه در توان دارید و هر چه امکان دارید، فراهم کنید. «اعداد قوت» داشته باشید. جالب است همین آیه را و همین بیان را امام صادق(علیهالسلام) در انتهای زیارت اربعین قرار دادهاند.
🔹معصومین از ما انتظار دارند که از طریق اشکها و عزاداریها به مقامی برسیم که بتوانیم امام زمانمان را یاری کنیم. آنان میخواهند ما همواره آماده باشیم تا در هر لحظهای که اذن الهی صادر شد، به یاری امام زمان بشتابیم
🔺اگر میخواهیم «نصرتی لکم معدة» را داشته باشیم، باید این دو رکن ولایت را تحقق ببخشیم. رکن اول پیوند با ولی اسلام است که به معنای وفاداری به عهد است. رکن دوم، پیوند با امت اسلام و ولایتمداران است که به معنای همدلی وفادارانه است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57412
✍حجتالاسلام اصلانی
#روشنگری | #اربعین
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
#صفحه_۳۲۲
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هر_صبح_یک_سلام✋
روزت را زیبا کن!
عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر می دهیم ...
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
چارچوبی برای مواجهه با دولت چهاردهم
🔹معمولاً با شروع کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است، اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است. به هر ترتیب، امروز انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم باید چگونه باشد؟
🔸عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ به ویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید؛ آشکار شده است که تا اینجای کار ارکان نظام بنا را بر خوشبینی و حمایت نهاده و بر همین سیاق نیز رفتار کردهاند. با این توضیح، آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت به شمار میآورد. در پایان پاسخ به این پرسش اساسی حائز اهمیت است و آن، اینکه بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم چه ابعادی را در برمیگیرد؟
🔰نبایدها:
🔹پرداختن به مسائل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛ ندادن زمان و فرصت و پیشداوری و قضاوت عجولانه؛ نگاه صرفاً سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبهگری و نقادی؛ ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود میبرند؛ ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که نمیگذارند دولت کار کند.
🔰بایدها:
🔸صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛ نقد عالمانه ومنصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛تلاش برای ادامه و گسترش موضوع وفاق ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
https://eitaa.com/mighat142