♦️در محضر قرآن کریم
🌱☀️🌱☀️🌱☀️🌱☀️🌱☀️🌱☀️
إِنَّ الَّذِينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ «13»
همانا كسانى كه گفتند: پروردگار ما تنها خداست، سپس (بر ايمان و گفته خود) پايدارى كردند، هيچ بيمى بر آنان نيست و اندوهگين نخواهند شد.
🔺نكته ها
🔸مراد از گفتن «رَبُّنَا اللَّهُ»، تنها لفظ نيست، بلكه انتخاب راه حق و پايدارى بر آن است. در واقع مهم تر از اظهار ايمان واقرار به توحيد، استقامت و پايدارى بر آن است. «ثُمَّ اسْتَقامُوا»
🔹«خَوْفٌ» ترس و هراس نسبت به آينده است و «حزن» مربوط به گذشته است.
🔸سخن حق، بايد اظهار شود، «قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ» استمرار و پايدارى بر آن باشد، «ثُمَّ اسْتَقامُوا» و همراه با عمل باشد. «بِما كانُوا يَعْمَلُونَ»
🔹انسان به طور طبيعى، خواهان آرامش و رفاه و زندگانى جاويد است و خداوند، راه رسيدن به تمام اين خواسته ها را در گرو ايمان و عمل صالح پايدار مى داند.
🔸پايدارى بر حق مشكل است، ولى با پاداش بزرگى مثل بهشتِ پر نعمت و دور از حزن واندوه، آسان مى شود. لذا بايد كارهاى سخت را با پاداش هاى بزرگ جبران كرد.
🔴 پيام های آیه شریفه
✅ به موقعيّت فعلى خود مغرور نشويم و صِرفِ اظهار ايمان را كافى ندانيم، بلكه استقامت بر آن و سرانجام و آينده را در نظر بگيريم. «قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا» (چنانكه حضرت يوسف پس از نجات از سختى ها و رسيدن به عزيزى مصر، فرمود: «تَوَفَّنِي مُسْلِماً وَ أَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ» «1» خدايا! مرا مسلمان بميران و با نيكان محشور گردان)
✅ ايمان به خدا، خوف از ديگران را از بين مى برد. رَبُّنَا اللَّهُ ... فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ
✅ تنها كسانى از گذشته خود پشيمان نمى شوند كه همواره در راه خدا حركت مى كنند. رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا ... لا هُمْ يَحْزَنُونَ
#احقاف_آیه_۱۳
#تفسیر_نور
@gonbadekabood
https://eitaa.com/joinchat/2115633213C8ae13116fb
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌟 #محبت
💫يكی از مواردی كه در روند محبت، دارای اهميت است، بحث حب پيامبر(ص) و اهل بيت اوست كه وظيفه پدر و مادر است كه با استفاده از روشهايی دوستی پيامبر(ص) و اهلبيت عصمت و طهارت(ع) را از همان سنين كودكی در نهاد فرزند خود ايجاد كند.
پس نتيجه میگيريم كه محبت آموختنی است و مهمترين راه برای آموختن آن به كودكان و نوجوانان، بيان خوبیهای معصوم به عنوان محبوب است.
#محبت_امام
#تربیت_مهدوی
@gonbadekabood
AUD-20210225-WA0022.mp3
10.47M
✅جمع خوانی بسیار دلنشین و جذاب:
🔵« دعای هفتم صحیفه»🔵
سلام حضرت صاحب
صبحت بخیر امامم
صبحی دگر بدون ظهورت شروع شد ....
@gonbadekabood
♦️در محضر قرآن کریم
🌸☀️🌸☀️🌸☀️🌸☀️🌸☀️🌸☀️
✨لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِي كَبَدٍ
✨ همانا ما انسان را در رنج و زحمت آفريديم.
🔶«كَبَدٍ» به معناى سختى و «لبد» به معناى پشم متراكم است. البتّه بعضى كبد را به معناى راست قامت و معتدل گرفتهاند. *۱
🔷اينكه انسان در دل رنج و سختى آفريده شده، يعنى كاميابىهاى دنيوى آميخته با رنج و زحمت است. «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِي كَبَدٍ»
🔶 حضرت على عليه السلام مىفرمايد: دنيا خانهاى است كه با سختىها عجين شده است. «دار بالبلاء محفوفة» *۲
📚*۱لسان العرب
📜*۲نهج البلاغه خطبه ۲۲۶
🔴 پیام آیه شریفه
زندگى بشر در متن مشقتها و سختىها قرار دارد. «فِي كَبَدٍ»
#البلد_آیه_۴
#تفسیر_نور
@gonbadekabood
https://eitaa.com/joinchat/2115633213C8ae13116fb
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
4_6050720037927388172.apk
20.86M
📲 نرم افزار اندروید: ⬆️
نرم افزار قرآنی آوای نور
جستجوی موضوعی قرآن
جستجوی عبارات دقیق قرآن
قابل استفاده در عنوان گذاری آیات
جستجوی عبارات مشابه قرآن و....
@gonbadekabood
📝 اولین کسی که بت پرستی را وارد مکه کرد "عمرو بن لحی" بود.
او در سفری به سوریه و شام، مردمی را مشاهده کرد که در مقابل بت های چوبی و غیرچوبی عبادت می کنند.
پرسید اینها چیست؟
گفتند: اینها خدایان ما هستند.
گفت کارشان چیست؟
گفتند: هر وقت خشکسالی شود، از او طلب باران کنیم، برای ما باران میفرستد. مشکلات ما را حل میکند.
دید عجب چیز خوبی است🤭
درخواست کرد بتی به او دادند به مکه برد. هبل را بر بالای بام کعبه نصب کرد و چون شیخ قبیله بود، مردم را دعوت کرد که هبل را عبادت کنند.
🤗بله، این مدلی بود که شرک وارد مکه شد و بت پرست شدند ...
@gonbadekabood
#خاطرات_اسارت
🌟نبرد مجنون قسمت ۴۲🌟
"از مجنون تا رومادیه"
💫 رحلت امام خمینی «ره»، قسمت۲
نفربرهای زرهی پس از داخل باش اسراء در قبل از غروب آفتاب به پارکینک اردوگاه در پشت سیم خاردار هدایت میشدند و دوباره صبح روز بعد با همان وضع روبروی بند ۱ و ۲ استقرار پیدا میکردند. دومین روزی بود که کمپ۱۳رومادیه چنین وضعیتی پیدا کرده بود و اردوگاه در تحریم و بایکوت خبری قرار گرفته بود تا اینکه غروب روز ۱۳۶۸/۳/۱۵ در حالیکه همهٔ اسراء در آسایشگاه ها پشت دربهای بسته بودند، بلندگوی اردوگاه روشن شد، چون نزدیک به اذان مغرب بود همه آماده برای نماز بودند و طبق معمول هیچ کسی به بلندگو توجه ای نداشت.
همهٔ آسایشگاهها با توجه به افزایش دما و نیاز به تهویهٔ هوای درون آسایشگاهها پنجره ها را باز می گذاشتند، ولی هنگام اذان و نماز بخصوص ظهر و مغرب که بلندگوی اردوگاه روشن بود و بویژه غروبها که اخبار رادیو منافق از بلندگو پخش می شد همهٔ آسایشگاه ها پنجره ها را می بستند تا هم اخبار کذب و مغرضانه رادیو منافق شنیده نشود و هم آهنگ های مبتذلی که از بلند پخش می شد مزاحم عبادت مان نباشد.
غروب آنروز به محض روشن شدن بلندگوی اردوگاه بی درنگ ارشد محبوب و منتخب آسایشگاه آقای حاج حسین اسکندری که خود از پرسنل رسمی سپاه خوزستان بود و یکی از بزرگان و چهره های شاخص و فعال در عرصهٔ هدایت و ارشاد اسراء بود جلوی یکی از پنجره ها قرار گرفت و سراپا گوش به اخباری که از بلندگو پخش می شد گردید.
انتظار داشتیم که خبر خوشی از بهبودی احوال حضرت امام "ره" را به هم آسایشگائی ها بدهد ولی در کمال تعجب متوجه شدیم حاج حسین دارد پیشانیش را به میله های حفاظ پنجره می کوبد، این حرکت حاجی با روحیه و مقاومتی که از ایشان در مقابل دشمن و سختیها دیده بودیم سخت آشفته مان کرد!!!
همه جویای موضوع شدیم. طولی نکشید که صدای شیون و ناله های همهٔ اسرای بند ۲ به آسمان بلند شد.
واقعا" خبر رحلت امام خمینی بسیار سنگین، دردناک و خارج از انتظار و تصورمان بود، همه شوکه شده بودیم و انگار یهوئی دنیا به آخر رسیده بود. قیامتی در اردوگاه بپا شده بود، همه حس یتیمی و بی پدری پیدا کرده بودیم، کشتی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بی ناخدا و سرپرست می دیدیم و بسیار نگران اوضاع در ایران بودیم.
میدانستیم در ایران چه قیامتی بپا شده، همیشه امید و آرزوی زیارت امام را داشتیم و پس از آتش بس دلخوش بودیم که به محض آزادی حتما" ابتدا به پابوسی حضرت امام و مقتدایمان میرویم و از نزدیک چهرهٔ نورانیش را زیارت می کنیم و غم غربت و اسارت را با زیارت ایشان از دل میزدائیم ولی حالا آرزویمان را در افق از دست داده بودیم.
آنچنان متأثر و متألم شده بودیم که توان ایستادن و اقامه نماز مغرب و عشاء را نداشتیم، حس میکردیم بند کمرمان بریده است، همه حوله هایمان را روی سرانداخته و درحال گریه و زاری بودیم، نماز را با چشمانی متورم و اشک آلود بجا آوردیم.
آنشب که بعد از مدتها شام مرغ آب پز داده بودند، گرچه همیشه گرسنه بودیم و سهم هرنفر به اندازهٔ یک پای مرغ هم نمیشد ولی هیچکس لب به غذا نزد و حتی تقسیم هم نشد.
صدای شیون اسراء تا بیرون از اردوگاه رفته بود.
حدودای ساعت ۹ شب بود که سرگرد عراقی فرمانده اردوگاه با لباس عربی و همراهی تعداد زیادی از سربازانش پشت پنجره آسایشگاه حاضر شد، در حالیکه همه غم زده و گریان بودند به یکی از اسرای مترجم گفت: چرا اینهمه گریه میکنید؟ مرگ حق است، همه باید بمیرند، هیچکس در این دنیا نمی ماند، پبامبر حتی «ص» هم از دنیا رفت.
سرگرد عراقی که تحت تأثیر فضای مصیبت زده اردوگاه قرار گرفته بود میخواست به نوعی اسراء را به آرامش دعوت کند. پس از این حرفها سرگرد عراقی سکوت کرده و دقایقی به جوّ مصیبت دیده آسایشگاه خیره شده بود و سپس به سراغ سایر آسایشگاه ها رفت، آنشب هیچکس سرجای خودش نخوابید، هر کسی هر جا نشسته بود از بس گریه کرده بود همانجا بحالت نشسته یا نیمه دراز کش از هوش رفته بود، بی شک شب شانزدهم خرداد ماه ۱۳۶۸ تلخ ترین و دردناک ترین شب اسارت اسرای کمپ۱۳ رقم خورد...
🍃خاطرات آزاده سرافراز غلامشاه جمیله ای، به قلم خودشان
#کجایند_مردان_بی_ادعا
🔵 ادامه دارد ...
@gonbadekabood
♦️در محضر قرآن کریم
🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀
✨أَ وَ لَمْ يَرَوْا أَنَّ اللَّهَ الَّذِي خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لَمْ يَعْيَ بِخَلْقِهِنَّ بِقادِرٍ عَلى أَنْ يُحْيِيَ الْمَوْتى بَلى إِنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✨آيا نمىنگرند خدايى كه آسمانها و زمين را آفريده و در آفرينش آنها درنمانده، مىتواند مردگان را زنده كند، آرى، او بر هر كارى بسيار تواناست.
🍃«لَمْ يَعْيَ» از «عى» به معناى ناتوانى است.
🔴 پیام های آیه شریفه
✅ براى امكان معاد، به قدرت نمايى خداوند در هستى بنگريم. أَ وَ لَمْ يَرَوْا ... إِنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✅ قدرت خداوند، مطلق و نامحدود است. «وَ لَمْ يَعْيَ بِخَلْقِهِنَّ»
✅ آيا منكران معاد، زنده كردن مردگان را از آفرينش آسمانها و زمين سختتر مىبينند كه آن را نمىپذيرند؟ خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ ... بِقادِرٍ عَلى أَنْ يُحْيِيَ الْمَوْتى
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#احقاف_آیه_۳۳
#تفسیر_نور
@gonbadekabood
https://eitaa.com/joinchat/
2115633213C8ae13116fb
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
☀️امام علی «علیه السلام»:
🔸مبغوضترين مردم نزد خدا بنده اى است كه خداوند او را به خود واگذاشته باشد، چنين كسى از راه راست بيرون رفته، و بدون راهنما حركت مى كند، اگر به زراعت دنيايى بخوانندش در عمل مى كوشد، و اگر به كشت و كار آخرت دعوتش كنند تنبلى مى كند، گويى آنچه در عملش مى كوشد بر او واجب، و آنچه نسبت به آن سستى مى كند از او ساقط است
📚نهج البلاغه، خطبه 102
#سخن_نیکان
@gonbadekabood
https://eitaa.com/joinchat/2115633213C8ae13116fb
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃