eitaa logo
🇮🇷میم مثل مُعلّم
1.9هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.6هزار ویدیو
34 فایل
سلام ،مادرم و یک معلم 🌱 در کلاسم کنار آموزش،مطالبی را به فرزندانم می آموزم که #دین را #زندگی و البته #هوشیارانه زیست کنند🌺 لطفاً مطالب با لینک کانال ارسال شود🪴 پیام ها_انتقادات و پیشنهادات شما رو پذیرام👇 @Seyyede_moosavi
مشاهده در ایتا
دانلود
1.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 ۵ روز عزای عمومی برای ایران از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین گردید 🏴
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهی که ادامه دارد... نه می‌ترسیم نه مأیوس می شویم
⭕️فرعون همه پسران بنی اسرائیل را کشت تا حکومتش باقی باشد اما خدا پسری را در خانه او بزرگ کرد و هم او را غرقش کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سید حسن نصرالله:«دیماه ۹۸» اگر انتقام حاج قاسم و ابومهدی سخت گیرانه نباشد باید منتظر اتفاقات خطرناک تر بود❗️
⭕️ هم اکنون حمله پهپادی از عراق یمن و لبنان به اسرائیل ملعون....
سلام و تسلیت مجدد🍂 امروز تو مدرسه به رسم و وظیفه انسانی خودم شروع کلاس رو ده دقیقه تا یک ربع به موضوع مهم شهادت پرداختم خودم با پرسش از بچه‌ها ذهنشون رو درگیر کردم... چون بنا داشتم اول صبح منطق تدریس کنم بهشون گفتم بچه‌ها کسی هست صبحانه نخورده باشه!؟ همشون تقریباً تأیید کردند! گفتم شما لقمه تون رو بخورید و من در حد چند دقیقه چند سؤال مطرح میکنم فکر کنید🧠 ♨️ لبنان به ما چه ربطی داره؟ ♨️چرا ما باید جواب اسرائیل رو بدیم ؟ ♨️نقش حزب الله تو منطقه به ایران ارتباط داره؟ و.... با پاسخ های جمع و جور به این موضوعات و صبحانه خوردن بچه‌ها و استفاده بهینه از زمان وارد تدریس منطق شدیم.
آدم‌های قهقهه‌زن از کشته‌شدن فلسطینی‌ها و لبنانی‌‌ها به دست این حیوان قصاب صهیونیست، مثل اعدامی‌های انتهای صف هستن که بابت اعدام‌شدن افراد ابتدای صف، کف می‌زنن. کوته فکرانی که لحظه آخر می‌فهمند این تیغ، برای گلوی اون‌ها هم تیز شده.
⭕️⭕️ همیشه سعی کنید قبل از شروع کردن به مباحث اعتقادی گارد بچه‌ها ی کلاستون رو بشکنید،انعطاف ایجاد کنید و بعد بحث جدید رو مطرح کنید 👌 به این روش من دقت کنید👇