✍🏼 پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی بهمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر عظیمالشأن انقلاب (قدّس الله نفسه الزکیه) و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم تا ساعتی دیگر منتشر خواهد شد.
📲 @rahbar_enghelab_ir
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی بهمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر عظیمالشأن انقلاب .pdf
حجم:
185.8K
📝 پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی بهمناسبت چهلمین روز شهادت حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای قائد عظیمالشأن انقلاب (قدّس الله نفسه الزکیه) و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم
🔗 farsi.khamenei.ir/news-content?id=62808
📲 @rahbar_enghelab_ir
الحمدالله به وجودتان
حجت بر ما تمام است.
متحدتر و یکپارچهتر از قبل ایستادهایم.
برای سلامتی رهبر معظم انقلاب صلواتی عنایت بفرمایید.
✊🏻🇮🇷
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
✊🏼 مسلّماً فریادهای شما در میادین، در نتیجه مذاکرات مؤثر است
🔻همچنانکه عدد شگفتآور و رو به افزایش میلیونیِ پویش جانفدا برای ایران، هم از عناصر تأثیرگذار در این عرصه است.
✍🏼 بخشی از پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای | ۲۰/فروردین/۱۴۰۵
📲 @rahbar_enghelab_ir
هدایت شده از علی شاهی // رسانه چی
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ریل// دعای برای سرداران دیپلماسی
🇮🇷اللَّهُمَّ اجْعَلْهُم فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ
هر تفکری که دارید، برای رزمندگان قهرمان جبهه مذاکرات دعا کنید تا جانشان از شر دشمن خبیث و حیلهگر در امان بماند و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، با دعای خاص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) در میدان دیپلماسی بر دشمن غلبه پیدا کنند.
#تولید_محتوا #جنگ
🔻علی شاهی// انتشار با شما
https://eitaa.com/Shonood_art
وقتی درسال ۲۰۰۵ جیدیونس، عضو ارتش آمریکا در خلال جنگ در عراق، دوربینبهدست تنها نقش عکاس جنگ را بهعهده داشت و جنگ را فقط روایت میکرد، حاجباقر قالیباف سابقه هشتسال حضور در خط مقدم و فرماندهی یک لشکر ۲۰ هزارنفره رزمی در بیست و پنجسالگی را در کارنامه داشت؛ فرماندهی نیروی هوایی ایران را پشتسرگذاشته بود، یگانهای موشکی را توسعه داده بود و فرمانده کل نیروی انتظامی کشور بود و امنیت داخلی را در دست داشت. بعدها وقتی در سال ۲۰۲۳ ونس تازه وارد دنیای سیاست شد، حاجباقر، دوازدهسال شهرداری پایتخت و نقش جدی در نبردهای منطقهای از بیروت تا دمشق را داشت و رئیس مجلس بود. حالا ونس با تیم تشریفاتش با پروازی به اسلامآباد آمده ؛ و حاجباقر، نفر اول لیست ترور آمریکا، از اتاق جنگ لباسهای تاکتیکال خاکیاش را تکانده، کتوشلوارش را پوشیده و بعد از چند تلاش ناموفق برای ترور او درماه اخیر، در سوی دیگر میز نشسته. پسرک جوانی با سهسال سابقه سیاسی نشسته مقابل مرد مویسپیدکرده ایران در میادین نظامی و سیاسی. پیش از این چه منتقد قالیباف بودیم و چه حامی او، حالا او همان سیدمجیدنقطهزن میدان است در صحنه دیگر نبرد. سیدمجید حالا یقه ترامپ را دست حاجباقر داده. فرستاده آیتالله خامنهای در مقابل فرستاده ترامپ. قالیباف دیپلمات نیست؛ رزمنده است. تضعیف تیم او در اسلامآباد، تضعیف جبهه نبرد ایران است و تاثیر مستقیم بر میدان دارد. همه به دشمن بدبینایم و از او خشم به دل داریم. پس بیتوجه به تفرقهافکنیها، عاقلانه پشت تیم ایران را بگیریم برای سیلی آخر این نبرد!
«مهدی مولایی»
خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم❌
غنی سازی 0 درصد❌
مدیریت تنگه هرمز❌
عدم تعهد درباره لبنان❌
وعده صادق ۴✅
😁🇮🇷