روضه علمدار کربلا .mp3
2.61M
🔊 استاد میرباقری | روضه پایانیِ مراسمِ شبِ ۲۳ ماه رمضان سال ۹۷
ﺩﺍﻣﻦﮐﺸﺎﻥ ﺭﻓتی ﺩﻟﻢ ﺯﻳﺮ ﻭ ﺭﻭ ﺷﺪ
ﭼﺸﻢِ ﺣﺮﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﺣﺮﻡ روبهرو ﺷﺪ
ﺑﻴﺎ ﺑﺮﮔﺮﺩ ﺧﻴﻤﻪ ﺍِی ﮐﺲ ﻭ ﮐﺎﺭﻡ
ﻣنو ﺗﻨﻬﺎ ﻧﮕﺬﺍﺭ ﺍِی ﻋﻠﻤﺪﺍﺭﻡ!
☑️ @mirbaqeri
🔻 اگر از ماه رمضان و شبهای قدر بهره نبردیم، در روزهای پایانیِ این ماه، چگونه جبران کنیم؟
✔️ استاد سید محمّدمهدی ميرباقری:
«بعضی یک سال مراقبه کردند تا بتوانند از برکات ماه رمضان برخوردار بشوند، به شب قدرش برسند که الحمدلله رسیدند و بهرههایش را نیز بردند؛ ولی آنهایی که کوتاهی کردند، در این لحظات آخر ماه چگونه میشود این تاخیرها و تسویفها را جبران و تدارک کنند؟
به نظر میآید که تنها سرمایهای که ما برای بهرهمندی داریم، تکیه به فضل خداست. اگر تکیه ما بر عمل خودمان باشد و بخواهیم با عمل خودمان این راه را برویم قطعا زمینگیر میشویم. حتی آنها که اهل عمل کثیر هستند در میانه راه ماندهاند و احساس عجز میکنند. سرمایه اصلی ما سرمایه فضل خداست که با آن میتوان قدمهای بزرگ برداشت و راههای نرفتنی را طی کرد. اگر کسی به مرحلهٔ مشاهدهٔ فضل رسید، درهای امید به روی او باز میشود؛ امیدوار میشود و با امیدواری، این راه را طی میکند. سرمایه سالک به مقامات چیزی جز امیدواری به خداوند و فضل او و رجاء به فضل او نیست؛ «وَ اجْعَلْنِی مِنْ أَحْسَنِ عَبِیدِکَ نَصِیباً عِنْدَکَ وَ أَقْرَبِهِمْ مَنْزِلَهً مِنْکَ وَ أَخَصِّهِمْ زُلْفَهً لَدَیْکَ فَإِنَّهُ لاَ یُنَالُ ذَلِکَ إِلاَّ بِفَضْلِکَ».
کسانی که به مقام مشاهده فضل میرسند، دیگر سروکار و تکیهشان به عمل نیست؛ نه اینکه قطع میشود، بلکه سروکارشان با خدا و فضل خداست. یعنی دیگر یکیدوتا نمیکنند و حساب ثواب اعمالشان را نمیکنند؛ نه اینکه تلاش نمیکنند، بعید است که انسان، بدون تلاش، به مشاهده فضل برسد».
☑️ @mirbaqeri
🔹استاد میرباقری | تفسیر آیات منتخب جزءهای ۲۰، ۲۱، ۲۲ و ۲۳ قرآن کریم🔻
🔺استاد سید محمّدمهدی میرباقری🔻
«انقلاب اسلامی از طریق موجهای جهانی، داخل را هم مدیریت میکند و به پیش میبرد.
نظام جمهوری اسلامی، در حال حاضر، هم داخل را و هم موجهای منطقهای را مدیریت میکند، و نسبت بین این دو تاست که توازن را برقرار میکند. ببینید که قصه فلسطین چقدر بر تضعیف مواضع روشنفکری غربگرا در ایران اثر میگذارد...» (منبع: کتاب انقلاب اسلامی و تداول قدرت)
☑️ @mirbaqeri
🔻گوشتهايی که از لذت غيرحلال روييده، مزاحم شبزندهداری است.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«ماه رمضان، ماه رجوع الی الله است. همه ما میفهميم که تائب و دلکنده بهسوی خدا شدهايم.
البته درجات تائبين متفاوت است؛ برخی توبهشان بهگونهای است که به تعبير اميرالمؤمنين(ع) همه گوشتهايی که از لذتهای ناروا پيدا کردهاند را آب میکنند و پوستشان به استخوان میچسبد و دوباره گوشت حلال میرويد؛
چون میدانيد که گوشتهايی که از لذت غيرحلال روييده، مزاحم شبزندهداری است.» ۹۳/۵/۶
☑️ @mirbaqeri