استادمیرباقری، سخنرانی .mp3
16.29M
🔊 استاد میرباقری | سخنرانی در شب سوم ماه صفر، در بیت مرحوم آیت الله شاهآبادی
☑️ @mirbaqeri
استادمیرباقری روضه.mp3
3.61M
🔊 استاد میرباقری | روضه شب سوم ماه صفر، در بیت مرحوم آیت الله شاهآبادی
☑️ @mirbaqeri
استاد میرباقری، سخنرانی چهارم صفر .mp3
26.45M
🔊 استاد میرباقری | سخنرانی در شب چهارم ماه صفر (+ روضه)، در بیت مرحوم آیت الله شاهآبادی
☑️ @mirbaqeri
فراخوان رهبر معظم انقلاب .pdf
633.7K
↖️ فراخوان رهبر معظم انقلاب برای تکمیل و ارتقای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت + متن الگوی پایهٔ اسلامی ایرانی پیشرفت
🔻ثواب پیادهروی برای زیارت امام حسین(ع)
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«زيارت سيدالشهدا(ع) در روایات با حج مقایسه شده است. حج، خودش عمل فوقالعادهای است و ثوابهای بیشماری برایش ذكر شده و یک عمل معمولی نيست. فردی به حضرت(ع) عرض کرد من امسال نتوانستم به حج بروم، چه قدر پول بدهم؟ گویا از ثروتمندان مكه بوده. حضرت به او فرمودند اگر به اندازه كوه هم طلا بدهی جای حج را نمیگيرد.
از آن طرف هم روایت امام صادق(ع) است که فرمودند ثواب زيارت امام حسین(ع) به اندازه يك حج عمره است، تا هفتاد هزار حج. هر قدمی كه برمیداريد ثواب يك حج عمره دارد. معصوم(ع) وعده بیجا که به ما نمیدهند.
مرحوم مجلسی بزرگ یعنی پدرِ علامه مجلسی، شخصيت فوق العادهای بودند و آثار علمی ارزندهای هم از ایشان به جا مانده و غير از مقامات معنویشان از فقهای بزرگ و محدثين بزرگ شيعه بودهاند؛ ايشان نقل میكنند و ذيل اين روايت میگويند که فرات كه از حله میگذرد تا كربلا، شصتهزار قدم است؛ اگر كسی از اينجا غسل كند و با پای پياده برود، ثوابش شصتهزار حج عمره است. میگویند به شکلی زيارت كنيد كه ثواب شصتهزار حج بدهند و در هر قدمتان به اندازه يك حج عمره ثواب برای شما حاصل میشود... . گاهی ما به خاطر بخل و كوچكی خودمان نمیتوانيم با خدا معامله كنيم و [این ثوابها] باورمان نمیآيد.
امام صادق(ع) به سدیر فرمودند آیا هر هفته به زيارت جدم میروی؟ گفت راه من خيلی دور است، چگونه هر هفته به كربلا بروم؟ حضرت فرمودند به بالای بلندی برو و نگاهي به چپ و راستت کرده و رو كن به سيدالشهداء(ع) و بگو «السلام عليك يا ابا عبدالله السلام عليك و رحمه الله و بركاته»، اين، ثواب يك حج و يك عمره دارد.
آیا باورمان میآيد؟ اگر باورمان میآمد كه ترك نمیكرديم! سدیر میگفت گاهی من در ماه بيست بار امام حسين(ع) را بدین شکل زيارت میكنم.
هر بار میرود بالای پشت بام و سلام میدهد و میآيد. خيلی وعده بزرگی است.»
☑️ @mirbaqeri
🔻زیارت سیدالشهدا(ع)، هم طهارت نفس میآورد و هم احیاکنندهٔ دین است.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«یکی از آثار زیارت، اقامه دين است؛ دين احياء میشود نه اینکه فقط من طهارت نفس پيدا كنم. هر دوی این آثار در زيارت هست، آن هم هزاران برابر حج.
با شهادت، هم خود انسان به مقامات عالی میرسد («وَ لا تَحْسَبَنَ الَّذينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُون») و هم اينكه دين خدا احياء میشود. خاصيت زيارت سيدالشهداء، خاصيت شهادت است که هم اقامه دين میشود و هم انسان به طهارت نفس و به حيات طيبه میرسد.
همچنین انفاق مالی، هم طهارت نفس میآورد که ادله آن بیان شده، («خُذْ مِنْ أَمْوالِهِمْ صَدَقَةً تُطَهِّرُهُمْ وَ تُزَكِّيهِمْ بِها وَ صَلِّ عَلَيْهِمْ إِنَّ صَلاتَكَ سَكَنٌ لَهُمْ وَ اللَّهُ سَميعٌ عَليم». فرمود ای پيغمبر، وقتی اینان به تو پول میدهند، از اينها بگير. چرا که با این کار جانشان پاك میشود و تو پاكشان میكنی؛ تو ای پيغمبر ما که سرچشمه طهارت هستی پول را از ایشان بگير و جانشان را پاك كن و رشدشان بده و صلوات هم بر آنها بفرست زیرا با صلوات تو به سكون و آرامش میرسند.) و هم اینکه، انفاق در راه خدا، غیر از طهارت نفس و تزكيه و سكون، احياء جامعه مؤمنين نیز با همين انفاق است؛ زیرا اگر نباشد جامعه مؤمنين سرپا نمیماند.
زيارت امام اينگونه است و واقعيت هم همين است. در روايت هست كه زيارت امام رضا(ع)، از اين جهت افضل از زيارت سيدالشهداء(ع) است _ نه از هر جهت _ که در زيارت امام رضا(ع) شيعه دوازدهامامی حضور دارد و احياء تشيع میشود. هيچ عبادتی، اين كاری را كه زيارت امام رضا(ع) انجام داده، انجام نمیدهد. مردم به دُور امام رضا(ع) جمع شدند و حضرت به ايران هجرت كردند و تشيع را به اينجا آوردند و كمكم جغرافيا پيدا كرد و دولت شیعی پيدا شد.»
☑️ @mirbaqeri
💥 پیامرسان ایتا بهروز شد!
🔹نسخه اندروید ایتا با ورژن 2.0.5 منتشر شد.
🔸امکاناتی که در این نسخه به برنامه افزوده میشود عبارتند از:
👥 امکان #تفکیک_گفتگوها (تببندی)
⏪ امکان #فوروارد_بدون_نقل_قول
☁️ امکان #ارسال_به_فضای_ابری بصورت مستقیم
🔢 افزایش تعداد کاراکترهای کپشن (متنهای زیر مدیا یا فایل)
🎥 بهینهسازی ارسال فیلم
🔹این نسخه هماکنون از فروشگاههای اندرویدی معتبر و نیز وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر قابل دریافت میباشد:
https://www.eitaa.com/dl
‼️تذکر مهم:
تنها نسخههایی که از طریق فروشگاههای مایکت، ایران اپس، کافه بازار و کندو و یا وبسایت رسمی ایتا منتشر میشوند مورد تایید ایتا میباشد
«لطفا از نصب برنامه از سایر منابع خودداری فرمائید»
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://www.eitaa.com/eitaa
13521224_23989_128k.mp3
9.69M
🎙 بشنوید| صوت سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در ۲۴ اسفندماه ۱۳۵۲ دربارهی مراسم اربعین حسینی
🏴 @Khamenei_ir
🔻در زیارت اربعین، یک تجلی از سيدالشهداء(ع) دیده میشود و شما جلوهای از اخلاق امام حسين(ع) را در آن مهماندارها و زائران میبینید.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«زيارت اربعين يك تجلی از امام حسين(ع) است و آن تجلی است که ما را به آنجا میكشاند. برای همین، مردم يك سال به زیارت اربعین میروند و سال بعد هم دلشان میخواهد بروند.
آن طعام و غذا جای دیگر هم فراهم است، اما آن تجلی، كه از سيدالشهداء(ع) در آن فضا دیده میشود و شما بوی اخلاق امام حسين(ع) را از اين مهماندارها میشنويد، جاذبه دارد.
يك تجلی از امام در اربعين هست و بهخاطرِ آن جاذبه است كه، با همه سختیهايش، مردم باز هم میروند؛ جا گيرشان نمیآيد و خواب و خوراك درستی ندارند، اما در عين حال دوباره میروند. يعنی زيارت اربعين بيش از جاذبه زيارتهای ديگر جذب میكند؛ چون تجلی خاصی از امام حسين(ع) در آن فضا هست؛ آن #اخلاق_اربعينی كه شما از مهمانداران میبينيد به این دلیل است که مردم بزرگوار عراق واقعاً بعضیهايشان يك سال زحمت میكشند كه ده روز همه را پذيرايی كنند، سخاوتمندانه هم هزينه میکنند.
البته همانطور كه در میزبان بايد صفات الهی وجود داشته باشد و صاحب كرم و جود و اخلاق و محبت باشد و تواضع كند _ كه اينها در اربعين اين كار را انجام میدهند _ مهمان هم بايد ادب را رعايت كند. گاهی ما رعايت نمیكنيم. باید ياد بگيريم. مثلا اگر دیدید میزبان يك خانه كوچك دارد و زن و بچهاش را در آشپزخانه نگه میدارد، وقتی خستگیتان به در كرديد، نبايد بيشتر بمانيد و درضمن، شما هم برايِشان دعا كنيد و بهشکلی برخورد كنيد كه آنها بگويند عجب مهمانهايی! همان طور كه ما میگوييم عجب صاحبخانههایی! آداب مهمان بودن خودش چيزی غير از آداب صاحب خانه بودن است.»
☑️ @mirbaqeri
همایش اربعین ـ استاد ميرباقری ـ 12آبان95.mp3
8.87M
🔊 استاد میرباقری | سخنرانی پرنکته در «همایش ملی ظرفیتهای تمدنی اربعین»، ۹۵/۸/۱۲
🔹 سفر زیارتی «تمدن» میسازد.
🔹زیارت، محور امتسازی و تشکیل جامعه مُستَشهَدین است.
🔹جنس زیارت اربعین ضدِّ توسعهٔ غربی است.
🔹اربعین میتواند بستری برای ایجاد و احیای نوع دیگری از سبک زندگی باشد.
☑️ @mirbaqeri
🔻سیدالشهدا(ع)، با بلای عاشورا، حجابِ طواغیت را دریدند.
🔻 اربعین امتداد عاشورا است.
🔻زیارت اربعین یک زیارت ویژه است.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اربعین ادامه عاشوراست و اگر عاشورا نبود، اربعین هم نبود. حضرت با بلای عاشورا حجابِ طواغیت را دریدند. اصلاحی که امام حسین(ع) در امت ایجاد کردند این است که امت را به مدار ولایت و توحید برگرداندند و به معروف دعوت کردند. آن معروفی که سیدالشهداء(ع) مردم را به آن دعوت کردند، امیرالمؤمنین(ع) است: همانگونه که امام صادق(ع) میفرماید: «الْمَعْرُوفُ فِي أَهْلِ السَّمَاءِ الْمَعْرُوفُ فِي أَهْلِ الْأَرْضِ وَ ذَاكَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ علیهالسلام».
امام زمان(ع) سه غیبت دارد. نخست اینکه حضرت خود، کلمه و آیه غیبی است که فرمود: «يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ ». این غیبی که خدا به نبی اکرم صلی الله علیه و آله داده و کار هم با ایشان تمام می شود امام زمان(عج) است. در سوره یونس هم به این نکته اشاره شده است. دوم اینکه حقیقت ولایت، در غیبت و حجاب است. سوم اینکه جسم امام(عج) غایب است. عاشورا نقطه کانونی تجلی و درگیری حق با ظلمات برای رفع این حجابهاست. برای خود امام(ع) که حجابی نیست. حجاب برای ماست. به شفاعت حضرت، عاشورا این حجاب را از امت تاریخی برداشته است و یوم الظهور، یوم الرجعه و یوم القیامه از یوم الحسین(ع) است. با این نگاه، اربعین ادامه این عاشوراست. لذا زیارت اربعین یک زیارت ویژه است.»
☑️ @mirbaqeri