فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعـای روز بیست و هفتم
مـاه مبـارک رمضـان
⚜⚜⚜⚜⚜
@tabirkhabe
⚜⚜⚜⚜⚜
🍃🌸❣🌸🍃
💠 چرا می گویند «شرابخوار تا چهل روز نماز ندارد»؟ 💠
🌷 1. نوشیدن شراب در قرآن كريم حرام دانسته شده است.1 و آثار مخربی دارد از جمله امام صادق (ع) فرمودند: «شخصى كه شراب بنوشد تا 40 شبانهروز نمازهايش قبول واقع نمىشود مگر از اين گناه كبيره توبه كند».2 و منظور كساني كه مي گويند «شرابخوار نماز ندارد» نيز همين است که نمازش قبول نمی شود، نه اینکه نماز بر او واجب نبوده و يا از گردن او ساقط مي شود و اين حرف بهانه اي براي ترك نماز گردد.
🌷 2. كسي که شراب خورده، بايد بعد از حالت مستي نمازش را بجا آورد، تا حداقل گرفتار عذاب ترك نماز نشود. (چنین نمازی صحیح است یعنی مانع عذاب می گردد ولی قبول نمی شود یعنی اجر و ثوابی در برابر آن نمی برد)
📚 1 - مائدة : 90 و 91 و بقره : 219
2 - مستدرك الوسائل، ج 17، ص 57
هدایت شده از مهندس علیخانی
🚨فووووووری/مهم🚨
⚫️هم اکنون مطلع شدیم که اقای پژمان بازغی طنز پرداز کشورمون😳😔
⭕️خبر بسیار متاثر کننده ای هست😔
🔻جزئیات و شرح کامل خبر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3559718924Ca1a4cd6bd1
به دلایل امنیتی سریع پاک میشه☝️☝️
اول میریم سراغ مفهوم غیبت کردن
غیبت عبارت است از بدگویى و پرده درى نسبت به حیثیت و آبروى افراد، یعنی در غیاب شخصى کارهاى بد و ناپسند شخصی و یا عیوب و نقائص جسمى و اخلاقى او را به گونه اى براى دیگران بازگو کنند که اگر به گوششان برسد، ناراحت شوند. غیبت بیان معایب و بدی هایی موجود در افراد می باشد ؛ اما اگر به کسی کارى را که وى انجام نداده و مرتکب نشده است را نسبت دهیم چه آن کار و عمل مربوط به زندگى شخصى او باشد و چه مربوط به شخص و مسؤولیتش این عمل تهمت می باشد .و تهمت نیز همچون غیبت از گناهان کبیره بوده و حرام می باشد .
غیبت از گناهان بزرگ است که در قرآن از آن به خوردن گوشت برادرمرده تعبیر شده است و در روایات هم تعبیرات شدید اللحنى نسبت به غیبت کننده آمده است.که به دو مورد آن اشاره می کنیم.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند: «کسی که مرد مسلمی را غیبت کند ، روزه او باطل شود ودر روز قیامت در حالی که از دهن او بوی تعفن بیرون می آید حاضر می شود و بوی تعفن دهان چنین فردی از مردار بیشتر است، اهل موقف از بوی دهان غیبت کننده در اذیت وآزار باشند»
انس ابن مالک گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: در شب معراج قومی را دیدم که صورتشان را با چنگال خویش خراش می دادند. از جبرئیل پرسیدم اینان کیان اند؟ گفت اینها کسانی هستند که غیبت مردم را می کردند»
حالا معایب غیبت در همین دنیا...
همسایه ها از بحث حمایت کنید تا هر کسی مطلبی رو نمیدونه یاد بگیره
۱- ایجاد کینه و دشمنى
۲- ایجاد حس بدبینى و از بین بردن اعتماد
۳- از بین بردن روح تعاون و همدردى اجتماعى
۴- شیوع فحشا و آثار ناگوار تربیتى
۵- عدم امنیت عرضى و آبرویى اشخاص.
۶- مهمتر اینکه غیبت یک عمل ضد توحیدی است و با روح اسلام که دعوت به توحید وهمگرایی است، در تضاد است.
پیامدهای اُخروی غیبت عبارتند از: نابود کننده ی دین، مانع پذیرش اعمال نیک، انتقال نیکی ها غیبت کننده به اعمال غیبت شونده، تأخیر پاداش و تقدیم مجازات، عذاب قبر(مجازات عالم برزخ)، تجسم زشت در قیامت و خروج از ولایت الهی.
اگر آگاه و بیدار باشیم، اندیشه ی کوچک در هر کدام از این آثار سبب می شود، که نه تنها ازغیبت، بلکه از گناه برای همیشه خداحافظی کنیم.
به دو مورد از موارد فوق اشاره می کنیم.
۱ ـ عذاب قبر: یک آزمایش کوچک انجام دهید؛ یک کبریت را آتش زده به دست خود نزدیک کنید. چه اتقاقی می افتد؟ چه مقدار طاقت می آورید؟ حال اگر دست خود را ۱ دقیقه بر روی یک شمع قرار دهید چه می شود؟ اگر طاقت آوردید، غیبت را ادامه دهید!! از ابن عباس روایت شده:«عذاب قبر به سه بخش تقسیم می شود: یک سوم آن مربوط به غیبت است...»
۲ ـ خروج از ولایت الهی: غیبت سبب می شود که از نور الهی انسان خارج و گرفتار ظلمت و سرپرستی شیطان شود. در نظر خود تجسم کنید، وقتی پروردگار عالم سرپرستی انسان را به عهده نگیرد، بلکه شیطان عهده دار کار انسان شود چه بر سر چنین فردی می آید!!بر همین اساس است، که یکی از پی آمدهای غیبت بی دین شدن فرد است.
ادامه دارد...
سید علی میرفخرایی/ سعیدیسم
اول میریم سراغ مفهوم غیبت کردن غیبت عبارت است از بدگویى و پرده درى نسبت به حیثیت و آبروى افراد، یعنی
برخی از مصادیق استثنائات و موارد غیبت های مجاز عبارتند از:
1.دادخواهی از ظالم 2. نهی از منکر 3. پرسش و استفتا 4. دانشمند نمایان 5. متجاهر به فسق.
البته طبق دیدگاه فقهای شیعه درباره متجاهر به فسق باید گفت: غیبتشان جایز است در همان گناهی که به آن تجاهر می کنند، نه گناه های مستور و پوشیده.
در پاسخ به بخش سوم سؤالتان باید گفت: در بسیاری موارد از اعلام عیب فرد (غیبت) قصد مذمت و تنقیص نیست، بلکه این عمل برای کسب یک اجماع کلی برای هدایت فرد به مسیر خیر و صلاح است؛ با این تفصیل، بیان عیب استادی که ضعیف درس می دهد اگر به منظور رسیدن به اجماع کلی برای انتخاب استاد اصلح و مجرب باشد، به شرط رعایت احترام و عدم تنقیص و تخریب و مذمت بلااشکال است.
#رسولیسم_مذهبی
سید علی میرفخرایی/ سعیدیسم
برخی از مصادیق استثنائات و موارد غیبت های مجاز عبارتند از: 1.دادخواهی از ظالم 2. نهی از منکر 3.
از پیامبر اکرم (ص) آمده است: "من القی جلباب الحیاء عن وجهه فلاغیبة له"؛ کسی که پرده حیا و شرم را از روی خود کنار زند غیبتش حرام نیست. [11] از مفهوم این روایت می توان بهره برد که اگر فردی به زشتی ها افتخار می کند و هیچ حیایی قایل نمی شود، و با این عمل خویش نوعی فساد و بی بندوباری را در جامعه ترویج می کند، حرمت و شخصیت خود را از بین برده و این رفتار اوست که موجب تجویز بدگویی (غیبت) شده است.
در روایتی نیز از امام باقر علیه السلام آمده است: "سه گروه دارای حرمت و احترام نیستند (غیبت شان مباح) است: 1. هوسباز بدعتگذار 2. پیشوا و حاکم ستمگر 3. فاسقی که گناهش را علنی کند. [12]
در هر صورت برخی از موارد غیبت های مجاز عبارت اند از:
1.دادخواهی از ظالم 2. نهی از منکر 3. پرسش و استفتا 4. غیبت دانشمند نمایان 5. غیبت متجاهر به فسق.
البته طبق دیدگاه فقهای شیعه درباره متجاهر به فسق باید گفت: غیبتشان جایز است در همان گناهی که به آن تجاهر می کنند، نه گناه های مستور و پوشیده. [13] و گر نه همه مردم از آن جهت که معصوم نیستند گناهانی انجام می دهند و اگر قرار باشد غیبت کسی که گناهی مرتکب شد جایز باشد، در جامعه آبرویی برای کسی باقی نمی ماند.
ادامه دارد....
#رسولیسم_مذهبی
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📃 نامهای که زندگی #رهبری را تغییر داد!
🌺به مناسبت سالروز تولد #رهبر_انقلاب_اسلامی ایران، آیتالله سید علی خامنهای
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism
✅ جمله ای از رهبر انقلاب که وضع اسف ناک برخی سخنرانی ها را نشان می دهد
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism
🚨 بازیِ شهادت
⭕️ بازیِ شهادت، بازیِ امروزِ کودکانِ فلسطینی است!
🔰 دشمن بداند حتی کودکانِ ما آمادهی شهادتند✌🇵🇸
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اهل سحر باشید..
🎙حجت الاسلام والمسلمین عالی
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism
مشترک گرامی بسته ۳۰ روزه شما رو به اتماماست پساز پایان رسیدن حجم باقی مانده،عبادت های شما با نرخ عادی محاسبه خواهدشد.دیگر قرائت یکآیهقرآن،برابر ختم قرآن نخواهد بود.دیگر خوابتان، عبادت شمرده نخواهدشد.تهیه این بسته تاسال دیگر امکان پذیر نیست،ازفرصت باقیمانده استفاده کنید و هرگز ناامید نباشید
"داش اِبرام"
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism
#داستان_های_اخلاقی
غیبت در حال روزه
✍️ روایت شده دو زن در عهد پیامبر (صلی الله علیه و آله) روزهدار بودند، در آخر روز حالشان از شدت گرسنگی و تشنگی وخیم شد و نزدیک بود که تلف شوند، پس فرستادند کسی را پیش رسول خدا (صلی الله علیه و آله) که تا از آن حضرت اذن افطار بگیرند، پیامبر (صلی الله علیه و آله) ظرفی را فرستاد برای آن زنان، فرمود: به ایشان بگو که در داخل این ظرف قی کنید آنچه که خوردید، پس یکی از آن دو قی کرد نیمی از آن ظرف را از لختههای خون و گوشت خالص پر کرد و آن دیگری نیز با قی و استفراغ خویش بقیه ظرف را پر کرد، مردم از این ماجرا به شگفت در آمدند و تعجب کردند.
🔹 پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: این دو زن از آنچه که بر آنها حلال بود امساک نمودند و بر آنچه که بر آنان حرام بود روزه خویش را باطل کردند، به این صورت که نشستند در کنار هم دیگر، از مردم غیبت کردند و این است آنچه که پشت سر مردم گفتند که در این ظرف است، از گوشتهای آنان.
📚 روزه از ديدگاه قرآن و عترت، صفحه 7
#رسولیسم_مذهبی
@rasoolism