🌸فرارسیدن فرخنده میلاد باسعادت سردار لشکر حسین بن علی (ع)، هم رکاب ولایت، علمدار کربلا و پور حیدر کرار، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و "روز جانباز" بر تمام جانبازان، پیروان آن حضرت و محبان اهلبیت عصمت و طهارت مبارک باد🌸
#روز_جانباز #ماه_شعبان #میرحامدحسین
🆔@mirhamedhosein
#نمایی_از_کتاب #منابع_پژوهشی ۱
🔰علامه میرحامد حسین در تکمله نجوم السماء
📚 نجوم السماء فی تراجم العلماء، کتابی است در شرح حال 500 تن از عالمان امامی قرون یازدهم، دوازدهم و سیزدهم هجری که توسط محمد بن صادق بن مهدی کشمیری (متولد ۱۲۶۰ و متوفی ۱۳۰۹ق) نگاشته شده است. کشمیری این کتاب را در سال 1286ق. به امر استادش #میرحامدحسین هندی نگاشت و برای نخستین بار در سال ۱۳۰۳ ق، در مطبعه جعفریه در #لکهنو به چاپ رسید.
⬅️ از آنجا که مؤلف #نجوم_السماء پیش از تکمیل نجم ثالث در گذشت، فرزند مؤلف، میرزا محمد مهدی لکهنوی کشمیری که از محدثان، ادیبان، شاعران، عارفان و همچنین از طبیبان قرن سیزده بوده تکملهای در دو جلد و در حدود ۸۰۰ صفحه بر کتاب پدرش به نام «تکملة نجوم السماء» نگاشته که در آن به شرح حال بیش از ۶۵۰ تن از علمای امامیه پرداخته است. در این تکمله، بخش سوم کامل و بخش چهارم به آن افزوده شده است.
📌 برای دستیابی به شرح حال علامه در این کتاب به سایت کنگره مراجعه نمایید.
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #میرحامدحسین #عبقات_الانوار
📌 ضرورت چاپ کتاب عبقات الانوار
رهبر معظم انقلاب:
🔻 ما شیعیان، هنوز چاپ شده کتاب عبقات با این عظمت را نداریم.
🆔@mirhamedhosein
✨فرا رسیدن سالروز میلاد زینالعابدین حضرت امام سجاد علیهالسلام را تبریک میگوییم.✨
#میلاد_امام_سجاد #ماه_شعبان #میرحامدحسین
🆔@mirhamedhosein
#کلام_علامه #میرحامدحسین
🔸 از ابتداء سن شعور...
⬅️ حقیر فقیر از ابتداء سن شعور بسبب معاینه غلبه اهل ضلال و تیار و شروع تصانیفشان در این دیار و مزید مباهات و افتخار اتباع و انصار آن اشرار فجّار و سکوت علمای کبار و اعراض اعلام عالی فخار از مقابله و مناضله و مبارزه و منافحه و منازله و مناطحه این جماعت نابکار، جمیع اشغال را ترک کردم و همه همت خود را بجمع اسباب و مواد قمع اساس اهل عناد مصورف و عنان عزیمت بتصنیف و تالیف کتب مبسوطه و اسفار مضبوطه در رد اینها معطوف ساختم ...
📝 لآلی بهیه2321 تصویر961
📌 علامه میرحامد حسین رحمهالله، کتابی دارند که مجموع نامههایی که برای افراد مختلف نوشته و ارسال کرده را در آن جمعآوری نموده است.
🆔@mirhamedhosein
#نمایی_از_کتاب #منابع_پژوهشی ۲
👈 کتاب "مصفی المقال فی مصنفی علم الرجال" نوشته آقابزرگ تهرانی در سالهای ۱۳۱۷ تا ۱۳۶۸ هجری قمری است. این کتاب به دنبال معرفی کتب شرح حال مؤلفان کتب رجال شیعه و آثار آنهاست.
✍ مؤلف در مقدمه تصریح میکند که مراد از مصنفان در رجال، تنها کسانی که در شرححال راویان و اصحاب ائمه کتابی نگاشتهاند، نیست؛ بلکه هر کتابی که سرگذشت عدهای از راویان و خدمتگزاران احکام را آورده ذکر میشود. از این رو شخصیتهایی را که از زمان غیبت تا زمان مؤلف (۱۳۸۹ق) در رجال و درایه نوشتهای دارند معرفی کردهاست. ترتیب نوشتاری کتاب به ترتیب حروف الفبا بوده و در نهایت ۶۶۰ نفر از علما را همراه با شرححال کوتاهی از زندگانیشان معرفی کرده است.
📌 برای کسب شرححال علامه #میرحامدحسین در این کتاب به سایت کنگره مراجعه کنید.
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #علامه_امینی #میرحامدحسین
علامه امینی (ره):
🔸 این سید پاک بزرگوار (میرحامدحسین) همچون پدر قدیس خویش، یکی از شمشیرهای آخته خدا بر سر دشمنان حق است.
📚 الغدیر، جلد1، صفحه 156
🆔@mirhamedhosein
#نمایی_از_کتاب #منابع_پژوهشی ۳
✍️ تألیف کتابِ "نامۀ دانشوران ناصری" در سال ۱۲۹۶ به خواست ناصرالدین شاه و به دستور علیقلی میرزااعتضاد السلطنه که اولین وزیر علوم بوده انجام شد.
▫️ انتخاب مؤلفین این کتاب با گزینشها و امتحاناتی همراه بود تا این که در نهایت چهار نفر به نامهای شمس العلما شیخ محمدمهدی عبد رب آبادی، میرزا ابوالفضل ساوجی، ملا عبدالوهاب قزوینی و میرزاحسن طالقانی برای تألیف انتخاب شدند. بار اصلی کتاب بر روی دوش عبد رب آبادی بوده و مطالبی را که دیگران جمعآوری میکردند، ترکیب و به متن در میآورده. البته با مرگ برخی از این افراد، بزرگان دیگری مانند غیاثالدین کاشانی به جمع مؤلفین اضافه میشدند.
🔰 این کتاب به تبیین شرححال دانشمندان ایرانی و اسلامی پرداخته است. در دستور کار تألیف این اثر، که به منزله شیوهنامه در دیباچه آن آمده، از مؤلفان خواسته شده که شرح احوال و اخبار استادان علوم و مشایخ فنون از علمای اسلام و سایر ادیان با نوادر تاریخ و لطایف، حکایات، اشعار برجسته و آثار مهم آنان بر اساس اصول معتبر و مدارک قابل اعتماد، جمعآوری و تألیف شود، «مذهب و ملیت در آن مدخلیتی ندارد لذا میبینید مسلمان، یهود، گبر، ترسا، عرب و عجم، ترک… در آن یکسان است». پس این اثر دانشنامهای در معرفی بزرگان است.
🌐 برای اطلاع از شرححال علامه #میرحامدحسین در این کتاب به سایت کنگره مراجعه شود.
🆔@mirhamedhosein
کنگره علامه میرحامدحسین (ره)
#اخبار_کنگره
🔘 جلسه بررسی عناوین آثار و مقالات کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه میرحامدحسین (رحمهالله) برگزار شد.
🔸 در ابتدای این جلسه که با حضور اساتید و امامتپژوهان #بنیاد_بینالمللی_امامت و شورای علمی برگزار شد، حجتالاسلام و المسلمین دکتر کاظمی به عنوان دبیر کنگره به هدف برپایی این جلسه پرداخت و بیان کرد: باتوجه به برگزاری کنگره در سال آینده، ضرورت داشت فهرستی از عناوین قابل نگارش در زمینه شخصیت علامه میرحامدحسین تهیه شود.
👈 وی در ادامه به توضیح محورهای این عناوین اشاره کرد و افزود: پس از مشورت در قالب نشستهای مشورتی مختلف با اساتید و متخصصین، عناوین به چهار محور شخصیت، آثار علمی، روششناسی و اندیشهشناسی علامه #میرحامدحسین تقسیم شد که هر کدام از این محورها، موضوعات متنوعی را در ذیل خود دارد که در اختیار محققان و نویسندگان قرار خواهد گرفت.
🔰 در ادامه این جلسه، ریاست کنگره حجتالاسلام و المسلمین دکتر سبحانی به بیان تلاشهای صورت گرفته در زمینه آمادهسازی فهرست عناوین پرداخت و افزود: بحمدلله به همت محققان و پژوهشگران بنیاد بینالمللی امامت، صدها فیش تحقیقاتی در مورد موضوعات آثار و مقالات تهیه شدهاست که آمادگی دراختیار گذاشتن این فیشها و خروجی مطالعات به پژوهشگران وجود دارد.
📌 دکتر سبحانی خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که این کنگره را میتواند از مابقی کنگرهها و همایشها متمایز کند، عدم وجود منابع دردسترس محققان برای نوشتن مقالات و آثار است؛ چرا که منابع اصلی در قالب نسخ خطی موجود است و این نسخ متأسفانه در دسترس عموم قرار ندارد ولکن این منابع در بانک اطلاعات بنیاد بینالمللی امامت وجود دارد که پژوهشگران این بنیاد و دبیرخانه، این منابع را مورد مطالعه قرار دادند و به صورت فیشهای مطالعاتی آمادهسازی شده که این امر یکی از دستاوردهای پژوهشی کنگره است که در آینده منتشر خواهد شد.
🌐 مشاهده خبر
🆔@mirhamedhosein
#زندگی_نامه #میرحامدحسین
💠 قدر زر زرگر شناسد …
🔸 درِّ کلام بزرگان درباره میرحامدحسین
📌 حجم ستایشهای فراوان عالمان بزرگ ایران و عراق از شخصیّت و نگاشتههای علّامه میرحامد حسین هندی، به ویژه درباره کتاب شریف «عبقات الأنوار في إمامة الأئمة الأطهار»، ردای سبز «خادمی امیرالمؤمنین و احیاگری فرهنگ #امامت در دوران معاصر» را زیبنده او ساخته است. علاوه بر کتاب «سواطع الأنوار في تقریظات عبقات الأنوار»، مدح نوشتههای بسیاری در تمجید علّامه و آثار ایشان در مجموعههای مکاتیب و تحریرات به چشم میخورد.
🔰 آیت الله سید حسن صدر
مرحوم آیت الله سیدحسن صدر(۱۲۷۲ – ۱۳۵۴ ق)، عالم مجاهد #شیعه در سده چهاردهم هجری و از شاگردان میرزای شیرازی است. او فقیهى آگاه، مورّخى خبیر، رجالى برجسته و محدّثى بصیر بود که در دفاع از مکتب تشیع، آثار ارزشمندی را به یادگار گذاشته است. وی در کتاب «تکملة أمل الآمل»، علّامه را به عنوان متکلمی بزرگ و دانشمندی فرزانه و مجاهدی برجسته توصیف میکند که عمر خویش را در راه یاری به دین اسلام و دفاع از معارف حضرات معصومین علیهم السلام صرف کرد و در این راستا، چنان پاسخهای مستدل و برآمده از تحقیقات دقیق به هجویات و بافتههای تحفه دهلوی داد که سستی شبهات او را بر همگان برملا کرده و قدرت و توان علمی دهلوی را مضحکه عام و خاص گردانیده است.
🌐 مشاهده متن کامل
🆔@mirhamedhosein
#معرفی_کتاب #میرحامدحسین #عبقات_الانوار
✳️ نسخهای تازهیاب از حدیث خیبر کتاب عبقات الانوار
⬅️ پیش از این، چند نسخه از فیش برداریهای (مسوّدات و مبیّضات) حدیث شریف خیبر، در بانک نسخ دبیرخانه کنگره بینالمللی علامه میرحامد حسین واقع در #بنیاد_بینالمللی_امامت در اختیار بود.
🔸با عنایات خداوند متعال در بهمن ماه ۱۴۰۰ تصویر نسخهای از این حدیث شریف دستیاب شد که در آن علاوه بر اینکه محتوا پاکنویس و اصلاح شده، بخشی از آن نیز تایپ و حروف چینی شده است.
📌 این نسخه کاملترین نسخه دستیافته از این حدیث است که در فرآیند احیاء قرار دارد.
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #میرحامدحسین
علامه سیدمحسن امین (ره):
📌 پس از مطالعه کتاب #عبقات_الانوار اگر بگوییم کسی همچون میرحامد حسین بعد از دوران شیخ مفید و سیدمرتضی در میان علمای شیعه امامیه نیامده، مبالغه نکردهایم.
🆔@mirhamedhosein
#اخبار_کنگره #میرحامدحسین
❓کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه میرحامد حسین رحمةالله چه اهدافی را دنبال میکند؟
پاسخ از زبان رئیس محترم کنگره، حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدتقی سبحانی
💠 بنیاد بینالمللی امامت در راستای رسالت خویش در معرفی و بزرگداشت شخصیتهای مرتبط با موضوع #امامت و احیا و گسترش آثار ایشان، اهدافی را در برگزاری این کنگره، دنبال میکند که در اینجا به مهمترین آنها اشاره میشود:
🔸 ۱. بازشناسی و معرفی علامه و آثار او
🔹 ۲. الگوسازی از شخصیت میرحامد حسین
🔸 ۳. آغازی برای یک جریان در مسیر امامت پژوهی
🌐 مشاهده متن کامل
🆔@mirhamedhosein
✨ میلاد با سعادت شبه نبی مکرم اسلام، اذان گوی دشت کربلا، حضرت علی اکبر علیهالسلام را به پیشگاه مطهر و منور #امام_زمان و منتظران حضرتش تبریک و تهنیت عرض مینماییم.✨
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
#روز_جوان
#ماه_شعبان
🆔@mirhamedhosein
هدایت شده از کنگره علامه میرحامدحسین (ره)
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فراخوان #مقاله #میرحامدحسین
🔰 فراخوان مقاله کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه میرحامدحسین لکهنوی رحمه الله
🗓 مهلت ارسال چکیده تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱
✔️ مقالات برگزیده، ضمن پرداخت حق التالیف، با حفظ حقوق معنوی نویسندگان، در نشریات دارای رتبه منتشر خواهد شد.
🌐 برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره و آپارات مراجعه بفرمایید.
🆔@mirhamedhosein
#زندگی_نامه #میرحامدحسین
💠 قدر زر زرگر شناسد ۲
🔸 درِّ کلام بزرگان درباره میرحامدحسین
🔰 شیخ آقابزرگ تهرانی
محمدمحسن منزوی تهرانی، معروف به آقابزرگ تهرانی(۱۲۹۳-۱۳۸۹ق) از دانشمندان فقیه و کتابشناس قرن چهاردهم هجری است و با تألیف دائرةالمعارف بزرگ الذریعه و کتاب طبقات اعلام الشیعه، گام بزرگی در شناسایی آثار و نسخ خطی اسلامی در حوزههای مختلف علوم برداشت.
در نگاه مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی رحمةالله علیه بهرهمندی از دریای بیساحل دانش علّامه میرحامد حسین، از طریق مهمترین و مشهورترین کتاب ایشان یعنی #عبقاتالأنوار، میسر میشود. او که خود نام آشنای عرصه تتبع و تحقیق در تراث است، سیطره پژوهشی علامه میرحامد حسین را در میان عالمان قرون اخیر بی نظیر برشمرده و عبقات الانوار او را ممتازترین کتابی می داند که در باب #امامت و دفاع از حق امیرالمؤمنین علیه السلام از صدر #اسلام تا کنون نگاشته شده است.
🌐 مشاهده متن کامل
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #میرحامدحسین
میرزا محمدعلی مدرس تبریزی رضواناللهعلیه:
📌 از مراجعه به کتاب «عبقاتالانوار» میرحامد حسین، مکشوف میگردد که از صدر اسلام تا عصر وی، احدی در فن کلام، خصوصاً در باب امامت، بدان منوال و نمط، تصنیفی نپرداخته است.
🆔@mirhamedhosein
🌸 میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود صاحب عصر و زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف بر تمام شیعیان جهان مبارک باد 🌸
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
🆔@mirhamedhosein
#میرحامدحسین
💠 رویای تشرف همراه با علامه مجلسی در ماه شعبان...
📜 گزارش کامل رویا 🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🆔 @mirhamedhosein
#میرحامدحسین
💠 رویای تشرف همراه با علامه مجلسی در ماه شعبان...
✍🏻 رأیت في المنام في لیلة من لیالي شعبان سنة [1267 ق.] قریباً من السحر أنّي اجتمعتُ بالعلّامة محمّد باقر المجلسي أو والده الملّا محمّد تقي، فخرجنا نرید قراءة الزیارة لبعض أصحاب الطهارة صلوات الله وسلامه علیهم ما دام للشمس استنارة، فأراد رحمه الله أن یقرأ الزیارة علی شطّ طریق مارّة لقرب من [المفازة] علیها بعض الناس، فقلت للمجلسي رحمه الله: ألا نخرج إلی الصحراء [فلعلّنا نلقَی] الإمام المنتظر علیه وعلی آبائه صلوات الله وسلامه؟!
فخرجنا إلی الصحراء حتّی وصلنا إلی مکان فیه أشجار مُلْتَفَّة وخضرة ناضرة، حتی رأینا مکاناً مثل الأمکنة المعمورة في المقابر، فدخلنا فیه فرأینا الإمام علیه السلام، وعلیه من البهاء والحسن والجمال ما یملأ العین والقلب [من الجلالة] والعظمة ما لا یمکن وصفه، متعمّماً بعمامة النور، متجلبباً بجلباب البهاء، وإنّی لضوئه [لم أستطع أن أنظر إلیه و]خفت من الحضور بین یدیه علیه السلام ووقفت خلف المجلسي علیه [الرحمة].
فشرع علیه السلام في قراءة زیارة الإمام الشهید بکربلاء علیه آلاف التحیّة والثناء والمجلسي یقرأ بقرائته، و صرت أنا أبکي أتضرّع خفیة بسماع الزیارة المشتملة علی ذکره علیه السلام، فلمّا ختم الزیارة جعل یلعن أعدائه وأعداء آبائه علیهم السلام، وهم الثلاثة.
ثمّ نظر علیه السلام إليّ کالمستفسر عنّ حالي؛ هل أنا من أهل الحقّ أم لا؟ کأنّه علیه السلام کره ذلك أن یسمعه مخالفه! فلا أذکر الآن هل ذکّرتُ [أنا الإمام] علیه السلام أنّي علی الحقّ أم المجلسي رحمه الله تعالی. 12.
کتبه حامد بن محمّد عُفي عنهما.
________________
👈 در شبی از شبهای ماه شعبان سال 1267 ق. نزدیک سحر در خواب دیدم که همراه علّامه محمّد باقر مجلسی یا پدرش ملّا محمّد تقی هستم، سپس برای قرائت زیارت یکی از اصحاب طهارت صلوات الله وسلامه علیهم ما دام للشمس استنارة بیرون شدیم، علّامه مجلسی رحمه الله خواست که بر کرانۀ رودی بر کنارۀ راهی که از نزدیک بیابانی میگذشت و مردمانی در آن حضور داشتند، زیارت بخواند. به مجلسی رحمه الله گفتم: آیا به صحرا نرویم، شاید امام منتظر علیه وعلی آبائه صلوات الله وسلامه را دیدار کردیم؟!
▫️پس به سوی صحرا رفتیم تا به جایی رسیدم که در آن درختانی انبوه و سبز و شاداب بود، تا آن که جایی را دیدیم مانند خانههای ساخته شده در قبرستانها، بدان داخل شدیم و ناگاه امام علیه السلام را دیدیم، و آن حضرت را چنان درخشندگی و نیکویی و زیبایی فراگرفته بود که چشم و دل را از شکوه و بزرگی پر میکرد و وصف آن ممکن نیست، در حالی که عِمامهای از نور بر سر داشت، و بالاپوشی از درخشندگی بر تن داشت، و من از نور آن حضرت نمیتوانستم به چهرۀ او بنگرم و از حضور نزد آن حضرت بیم داشتم و واپسِ مجلسی علیه الرحمة ایستادم.
پس آن حضرت علیه السلام قرائت زیارت امام شهید به کربلا علیه آلاف التحیّة والثناء را آغاز کرد و مجلسی نیز با قرائت آن حضرت قرائت میکرد، و من با شنیدن آن #زیارت که دربردارندۀ نام آن حضرت علیه السلام بود آرام میگریستم. آن گاه که آن حضرت زیارت را به پایان برد، در لعن دشمنان آن حضرت و دشمنان پدران او علیهم السلام آغاز کرد.
🌀 سپس آن حضرت علیه السلام به من نگریست، گویی که میخواست از حال من با خبر شود که آیا من نیز از اهل حقّ هستم یا نه؟! گویا آن حضرت علیه السلام کراهت داشت که دشمنش آن لعن را بشنود! اکنون به خاطر نمیآورم که آیا من به امام عرض کردم که من بر حقّ هستم یا مجلسی رحمه الله آن حضرت را به این امر خبر داد؟! 12.
🖋 این متن را حامد بن محمّد _هر دو بخشوده باشند_ نگاشته است.
📌 دو نکته:
1⃣ فرازهای درون قلّاب، خوانشِ گمانیِ واژههای ناخوانای متن است.
2⃣ عدد ۱۲ در انتهای متن، به ابجد صغیر به معنای «تمّ» است و رمزی است برای آگاهانیدن از پایان یافتن نوشته.
🆔 @mirhamedhosein
#آثار_علامه #میرحامدحسین
💠 آنچه مقسوم است، میرسد
🖋 دست خط علامه میرحامد حسین موجود در بانک نسخ دبیر خانه کنگره بینالمللی علامه میرحامد حسین
بسم الله الرحمن الرحیم
… دنیا گذران و نقش بر آب است و محض خیال و سراب. آنچه مقسوم است خود به خود میرسد، تضییع عمر عزیز در ازای آن نباید کرد و نام خاندان خود از دست نباید داد و مردانهوار پا در مضمار کارزار اشرار باید نهاد. اهل خلاف جابهجا مجمعها ساختهاند و در فکر ردّ و نقض اهل حقّ خود را انداختهاند. غافل از کار خود نیستند و از این طرف کسی به نظر نمیآید.
🌐 کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه میرحامد حسین لکهنوی
🆔@mirhamedhosein
#تمدید_شد #فراخوان_مقاله
👈 بنابر درخواست مکرر طلاب و اساتید گرامی، مهلت ارسال چکیده تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ تمدید شد.
🔸 مهلت ارسال اصل مقاله همچنان تا ۳۱ تیر ۱۴۰۲ خواهد بود.
✍ محورهای مقالات:
1️⃣ شخصیت و زندگینامه علامه میرحامدحسین
2️⃣ آثار علمی علامه میرحامدحسین
3️⃣ اندیشهشناسی علامه میرحامدحسین
4️⃣ روششناسی علامه میرحامدحسین
🌐اطلاعات بیشتر در سایت کنگره
🆔@mirhamedhosein
#نمایی_از_کتاب #منابع_پژوهشی ۴
✍🏻 "مرآة الکتب" اثری با زبان عربی در اوایل قرن چهاردهم به قلم علی بن موسی بن محمد شفیع، معروف به ثقةالاسلام تبریزی است.
🔸 این کتاب دربارۀ تراجم و علمای #امامیه بعد از عصر شیخ طوسی تا عصر مؤلف میباشد.
🔰 سبک نویسنده آن بوده كه در خلال معرفى كتابها، به عصر مؤلف، تاريخ وفات وى و گوشههايى از زندگى او، در ذيل كتاب مشهور يا اولين كتابى كه از او ذكر مىگردد، اشاره كند و اگر كتاب ديگرى از همان نویسنده معرفى شد، به همان توضيح اوليه، ارجاع داده شده است.
💠 آن طور که نقل شدهاست سبب تألیف کتاب، خلأ موجود در آثار گذشتگان و مرتب نبودن آنها بر اساس علم فهرست است. این کتاب توسط محمد علی حائری تحقیق شدهاست.
🌐 برای اطلاع از شرح حال علامه #میرحامدحسین در این کتاب به سایت کنگره مراجعه کنید.
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #میرحامدحسین
مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی رضواناللهعلیه:
📌 من در سدههای اخیر کسی را نمیشناسم که در این راه چونان میرحامدحسین جهاد کرده و کوشیده باشد و همه چیز خویش را در راه استواری حقایق مسلم دینی از دست دادهباشد. چشم روزگار در سرتاسر آبادیها و اعصار در پژوهش و تتبع، در فراوانی اطلاع، در دقت نظر و هوش، در حفظ و ضبط مطالب، کسی چون او را ندیدهاست.
🆔@mirhamedhosein
هدایت شده از بنیاد بین المللی امامت
❇️رساله سطح سه حجتالاسلام والمسلمین حسین فرامرزی با موضوع «القاب امام علی(ع) نزد اهل سنت و دلالت آن بر امامت و افضلیت ایشان با روش علامه میرحامد حسین(ره)» با راهنمایی حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی و مشاوره حجتالاسلام والمسلمین مرتضی علیزاده نجار، به داوری حجتالاسلاموالمسلمین عزالدین رضانژاد در بنیاد بینالمللی امامت دفاع شد.
💠در بخشی از متن این رساله میخوانیم:
📝رسول اکرم(ص) در دوران حیات خویش القاب و کنیههای بسیاری به امیرالمؤمنین علی علیهالسلام اختصاص داده است. یعسوب المؤمنین، قسیم النار و الجنه، اسدالله، امیرالمؤمنین و کنیه ابوتراب برخی از آن القابی هستند که پیامبر (ص) به ایشان نسبت داده است.
🖋... نتیجه نهایی این رساله معرفی پنج نص به ولایت امیرالمؤمنین(ع) است که چهار نص آن خفی و یک نص آن یعنی لقب (امیرالمؤمنین) جلی است. در بخش دلالی نیز عصمت و امامت حضرت امیرالمؤمنین مهمترین رهاورد این نگاشته است.
🌐 گزارش کامل در سایت پایگاه جامع اطلاعرسانی امامت
🆔@Maa_news
🆔@mirhamedhosein
#رساله
#جلسه_دفاع
#میرحامدحسین
✨اول امامزادهی دنیا خوش آمدی
ابنالکریم امابیها خوش آمدی
✨اول پدر به حضرت حیدر تو گفتهای
پیش از همه به فاطمه مادر تو گفتهای
#امام_حسن_مجتبی
#ابن_الکریم
#رمضان_الکریم
🆔@mirhamedhosein
هدایت شده از بنیاد بین المللی امامت
❇️رساله سطح سه حجتالاسلام اسماعیل سیجانی با موضوع «امامت و افضلیت حضرت امیرالمومنین علیهالسلام در حدیث شریف نور با روش مرحوم علامه میر حامد حسین "ره"» با راهنمایی اساتید ارجمند؛ حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی سبحانی و حجتالاسلام والمسلمین علیزاده نجار و داوری حجتالاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی در بنیاد بینالمللی امامت دفاع شد.
📑 این رساله در سه فصل نگاشته شده است. فصل اول مفاهیم و کلیات است.
در فصل دوم مباحث سندی حدیث بیان میشود که در گام اول تخریج پنج متن این حدیث از مهمترین منابع اهلسنت ذکر میشود. در گام دوم و سوم به اثبات تواتر و شهرت این حدیث از مبانی اهلسنت پرداخته میشود. و در دو گام آخر صحت حدیث و نقد شبهات بیان میشود.
🔖 فصل آخر در بردارنده اثبات دلالت حدیث بر امامت اميرالمؤمنين علیهالسلام است که در هفت گام محقّق شده است، که به ترتیب عبارت است از: معرفی مضمون و دلالت کلی حدیث، مفهومشناسی واژگان کلیدی، بررسی نکات ادبی و بلاغی، بررسی نکات اصولی، جمع تمامی قرائن، اثبات افضلیت و در آخر نقد شبهات و معارضات دلالی حدیث شریف نور.
🖋در نتیجه این پژوهش میتوان بیان کرد که از نظر سند و دلالت نسبت به حدیث نور اشکالی وارد نیست و میتواند در استدلال بر امامت امیرالمؤمنین علیهالسلام مورد استفاده قرار گیرد.
🖇ادامه مطلب در سایت پایگاه جامع اطلاعرسانی امامت
🔹@Maa_news
🔹@Emamat_net
🔹@mirhamedhosein
#پایان_نامه
#جلسه_دفاع
#میرحامدحسین
#معرفی_کتاب #منابع_پژوهشی ۵
👈 کتاب "گنجینۀ دانشمندان" در شرح حال دانشمندان شیعه، تاریخ برخی شهرها، کتابخانهها، مدارس علمیۀ #ایران و زندگانی حضرت معصومه سلام الله علیها، توسط "محمد شریف رازی" نگاشته شده است.
📌با توجه به همزمانی تألیف این کتاب با دورۀ پهلوی و ذکر نام امام خمینی(ره) حساسیت انتشار برای این کتاب وجود داشته که منجر به حذف نام ایشان از کتاب شده. از این رو بعد از انقلاب اسلامی، دو جلد به این کتاب اضافه شده که به شرح حال #امام_خمینی و برخی علمای دیگر مانند امام موسی صدر پرداخته است.
✍️ این کتاب در دو مقدمه و شش بخش و یک خاتمه تنظیم شده است. نکته مهم در این کتاب این است که در آن به هیچ منبعی اشاره نشده ولی در مقدمه، مؤلف اشارهای به برخی منابع دارد.
🌐 برای اطلاع از شرح حال علامه #میرحامدحسین در این کتاب، به سایت کنگره مراجعه کنید.
🆔@mirhamedhosein
#عکس_نوشت #میرحامدحسین
مرحوم میرزابزرگ شیرازی(ره):
💠 کتاب #عبقات_الانوار از حسنات دهر و غنایم این زمان است. بر هر مسلمان متدین لازم است تا در تکمیل عقاید و اصلاح مفاسد خود، به آن کتاب مبارک رجوع نماید.
📚 میرحامد حسین، محمدرضا حکیمی،ص۱۴۴
🆔@mirhamedhosein