✅خداوند با خیر و شر انسان ها را آزمایش میکند
💠در مراسم تجلیل از اساتید و نخبگان ایثارگر بسیجی حوزه های علمیه استان اصفهان امام جمعه اصفهان فرمودند: براساس روایات، خداوند با خیر و شر، انسان ها را آزمایش می کند و انسان موظف است در زمان خیر، شکر لسانی، عملی و قلبی خداوند را بجا بیاورد و در زمان شر و مشقت باید صابر باشیم.
حضرت آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، شامگاه سه شنبه، در مراسم تجلیل از اساتید و نخبگان ایثارگر بسیجی حوزه علمیه اصفهان که در مرکز مدیریت حوزه استان برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم چنین جمع هایی با حضور ایثارگران بسیجی و روحانی بیشتر برگزار شود.
وی با اشاره مختصر به خاطرات خود از مبارزه با رژیم ستمشاهی و دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: حقیقت امر آن است که کار روحانیت، همان کار انبیاء باید باشد. آیات قرآن کریم به ما نشان می دهد که مسیر فعالیت ما چگونه باید باشد.
نماینده ولی فقیه در اصفهان ابراز کرد: براساس روایات، خداوند با خیر و شر انسان ها را آزمایش می کند و انسان موظف است در زمان خیر، شکر لسانی، عملی و قلبی خداوند را بجا بیاورد و در زمان شر و مشقت، باید صابر باشیم.
مدیر حوزه علمیه اصفهان افزود: صابر به این معنی نیست که انسان فقط در یکجا و یک لحظه صبر کند، بلکه به معنی حالت و خصلتی متداوم برای همه لحظات تصمیم گیری است.
وی توضیح داد: خیلی بی حیایی است که فردی با نعمت خداوند، نافرمانی منعم( نعمت دهنده) را انجام دهد؛ شکرگزاری خداوند بسیار مسئله مهم است، چرا که شیطان قسم یاد کرده انسانها را از مسیر شکر خداوند باز می دارد.
#خبر
💢 پژوهشهای علوم اسلامی باید با محوریت فقه جواهری باشد
🔰 حجتالاسلام والمسلمین خطاط در دیدار اعضای دبیرخانه مفتاح مطرح کرد؛
📚 دقت کنید که اتقان کار همیشه مهمتر از خود کار است. باید فقه جواهری به میدان بیاید تا اتقان و استحکام کار شما زیاد میشود. اهل فن به خروجی کار شما نگاه میکنند.
📚 در میان علوم اسلامی فقه ممتاز است. هیچکدام از علوم اسلامی به اندازه فقه رشد نکرده است. کسانی که میخواهند در دیگر رشتهها پژوهش انجام دهند باید از دستاوردهای فقه استفاده کنند.
📚 فقه تنومند و قوی است و علمای ما فقه را به خوبی توسعه دادهاند. اگر اینگونه نبود امام خمینی(ره) بر فقه جواهری تاکید نداشت.
📚 البته با همه این موارد فقه ما دارای دو نقطه ضعف است. اول اینکه جبر تاریخ باعث شد فقه ما به سمت فقه فردی برود. مورد دوم این است که فقه ما در حال منحصر شدن به واجبات و محرمات است. مستحبات و مکروهات که سبک زندگی اسلامی را به وجود میآورد کمرنگ شده است.
📚 سبک زندگی اسلامی به وسیله مستحبات و مکروهات مشخص میشود که متاسفانه از فقه ما در حال جدا شدن است و هرچه جلوتر میرویم این جدا شدن برجستهتر میشود. از آنجایی که سبک زندگی مربوط به افعال جوارحی ماست مربوط به فقه است نه اخلاق.
📕 متن کامل: http://meftaah.com/?p=22501
#مصاحبه