5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
🏴 دردناک ترین جمله در خطبه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
دردناکتر از درد پهلو 😭
دردناکتر از سیلی 😭
#فاطمیه
https://eitaa.com/isfahanmasajed
هدایت شده از برداشت های نادرست از احکام
تداخل نمازها
عدهای از مردم، فکر میکنند نمیتوان یک نماز مستحبی را به دو نیت خواند! در حالی که در برخی از نمازهای مستحبی، میتوان نیت دو نماز کرد؛ مثلا میتوان در نافله مغرب نیت نماز غفیله هم نمود.
✅ نظر مراجع(بصورت پاسخ به استفتاء):
🔸آیت الله خامنه ای:
تداخل نماز غفیله در نافله مغرب (نیت هر دو در یک نماز)، صحیح است.
🔹آیت الله مکارم:
نافله مغرب ارجح است و می تواند نماز غفیله را به هر دو نیت به قصد رجاء بخواند و امید است ثواب هر دو داده شود.
🔸آیت الله بهجت:
اظهر جواز تداخل است در نماز غفيله و نافلهى مغرب (۱) و نيز هر مورد که تداخل وارد شده باشد، هم چنين است مثل نماز جعفر ـ عليهالسّلام ـ و نوافل ليل و نهار.
و در غير آن، تداخل، موافق اصل نيست و به قصد رجا مانعى ندارد؛ در حالى که قصد اصلى را بر يکى قرار مىدهد.
۱. جامع المسائل، ص ٢۴٩
📚منابع: سایت مراجع
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
❌ واتیکان گفته همجنسبازها از این پس میتونن به صورت شرعی و قانونی سرپرستی بچهها رو به عهده بگیرن!
جالبه که مد شده توی غرب دوتا مرد، پسربچه میگیرن، دوتا زن هم دختربچه!
✍️ به نظم شیطانی #تمدن_نکبت خوش آمدید، شیطان در حال تشکیل یک قوم سدومِ جهانی در عصر هوی و هوسپرستی است!
#فحشای_همجنس_بازی
#جنگ_علیه_خانواده
#جاهلیت_مدرن
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
رضایی: در صورت ادامه جنگ توسط اسرائیل هیچ مانعی برای انتقام سخت باقی نمی ماند - تسنیم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/09/06/2996401/%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
🔸دسترسی سریع به پادکست های با موضوع «مقاومت و فلسطین»
🎙مشروعیت مقاومت مردم فلسطین در فقه شیعه و حقوق بین الملل (صوت کامل)
🎙 پاسخ به شبهه؛ آیا میتوان گفت سرزمین فلسطین، سرزمین موعود یهودیان است؟
🎙 آیا یهود با صهیونیسم تفاوت دارد؟
🎙 پاسخ به شبهه؛ آیا سرزمین و حاکمیت یک کشور قابل خرید و فروش است؟
🎙بشنوید؛ مقاومت فلسطین در گذر تاریخ (تاریخچه کامل شکلگیری مقاومت)
🎙چرا فلسطینیها غیر نظامیها رو کشتند؟!
🎙فلسطین به ما چه ربطی داره؟!
🎙فلسطین؛ مبانی قرآنی مقاومت و دوره های تاریخی فلسطین (صوت کامل)
🎙پاسخ به شبهه؛ خود فلسطینیها سرزمینشون رو فروختند حالا چرا اعتراض میکنند؟!
🎙 سرزمین فلسطین چه جایگاهی در قرآن و اسلام دارد؟
🎙آیا خداوند در قرآن به فلسطینیان فرمان مبارزه داده است؟!
🎙انگلیسیها چطور مسلمانان را فریب دادند و فلسطین را تشکیل دادند؟
🎙 بشنوید؛ یهود چه تفاوتی با صهیونیسم دارد؟
🎙 آیا ایران موشک و پول به فلسطین میفرستد؟!
🎙 شبهه؛ اگر همه چیز به اراده خداست پس جنایات در غزه هم کار خداست؟
🎙استکبارستیزی؛ از لانه جاسوسی تا فلسطین اشغالی! (صوت کامل)
#مقاومت
#فلسطین
🔻به کانال رادیو اینترنتی پاسخ بپیوندید👇
🆔 @radio_pasokh
میگفت :
هر بامداد که بیدار میشوم میدانم که چه کسی لقمه حلال خورده و یا حرام؟
پرسیدند چگونه ؟
گفت : آنکه حرام خورده باشد
مرتب صحبتهای بیهوده و لغو کرده و فحش و غیبت میگوید
و آنکس که حلال خورده زبان به شُکر و ذکر دارد.
عطار نیشابوری ، تذکره الاولیا
@tonnel_zaman
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️سایه روشن بخش مالیاتی بودجه سال۱۴۰۳
🔹یکی از مبادی اصلاح ساختار بودجه که همیشه مورد تاکید و دستور انقلاب بوده، کاهش وابستگی دخل و خرج دولت به نفت و رفتن به سمت درآمدهای پایدار است. از این نگاه بودجه سال۱۴۰۳ را باید تحسین کرد. اما موضوع مالیات در بودجه را از دو منظر می توان بررسی نمود:
🔸یک نگاه این است که نسبت کلی مالیات به GDP را بررسی کنیم. در این صورت وجود افزایش درآمدهای مالیاتی و برخی پایههای جدید مالیاتی در دو سال اخیر این تصور را برای برخی ایجاد کرده که دولت فشار مالیاتی را بر مودیان افزایش داده است. این در حالی است که شاخص نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی (T/GDP) در پایینترین حد خود در سالهای اخیر قرار دارد و پایههای مالیاتی نظیر مالیات بر خانهها و خودروهای گرانقیمت و مالیات بر خانههای خالی، ظرفیت درآمدی چندانی ایجاد نکردهاند یا اصولا برای درآمدزایی طراحی نشدهاند. ریشه تصور اشتباه افزایش فشار مالیاتی در نادیده گرفتن اقدامات موثر دولت در مبارزه با فرار مالیاتی و مالیات گیری متناسب با استحقاق است. از این نگاه چون افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق بستن منافذ فرار مالیاتی می باشد، ارزشمند خواهد بود.
🔹نگاه دوم پرداختن به اجزای مالیات ستانی در بودجه است که مطلقا نباید بار روانی و هزینه ای را بر دوش بنگاه تولیدی و مصرف کننده در دهک های پایین قرار دهد. که این مورد در برخی موارد به صورت کامل رعایت نشده است. به گونه ای که بنظر می رسد عدم وجود تناسب بین افزایش حقوقها با نرخ تورم، در کنار عدم تغییر سقف معافیت مالیاتی و همچنین افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده، در کنار افزایش ۷۵ درصدی مالیات فروش کالا و خدمات برای کشوری که در فضای تورم دو رقمی مزمن و رشد اقتصادی ۴درصدی با اتکای به نفت است معضلاتی ایجاد می کند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️چرا «بنزین برای همه»!؟
🔹محاسبات نشان میدهند با توجه به روش فعلی توزیع بنزین (که یارانه به مصرف است)، دهک دهم درآمدی (ثروتمندترینها) حدود 17.5 برابر دهک اول (دهک درآمدی فقیر) از یارانه بنزین سهم دارد. بنابراین توزیع یارانه بنزین کاملاً خلاف عدالت است. در کشور ما 13 میلیون خانواده هیچ خودرویی ندارند و عملاً سهمشان از یارانه بنزین نزدیک به صفر است. این خانوادهها عمدتاً از طبقات پایین درآمدی هم هستند. در شرایط فعلی فقط 1.3 درصد یارانه بنزین به دهک پایین درآمدی میرسد و 22.7 درصد آن را دهک ثروتمند از آنِ خود میکنند؛ یعنی دولت به ده درصد ثروتمند جامعه 17.5 برابر ده درصد فقیر جامعه یارانه بنزین میدهد. طرح بنزین برای همه -که به صورت آزمایشی و نسبتاً موفق در کیش اجرا شد- میتوانست این ناعدالتی را از بین ببرد. با این حال به دلایل نامعلومی کنار گذاشته شد. با توجه به شرایط تورمی اقتصاد ایران و تثبیت قیمت بنزین از سال 1398 تا کنون، اگر هیچ تغییری در روند توزیع بنزین رخ ندهد، عملاً دولت در همان دامی گرفتار خواهد شد که دولت پیش بدان مبتلا بود. بنابراین ضروری است این طرح یا چیزی مشابه آن، دوباره به میز سیاستگذار اقتصادی برگردد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️گامهای سریعتر در عمل به وعده ساخت سرپناه
🔹مسکن همواره به عنوان از یکی ضروریترین نیازهای خانوار و شاید ضروریترین آن در سبد خانوار معرفی میشود. همچنین این بخش علاوه بر اهمیتی که در سبد مصرف خانوار دارد میتواند محرک بسیار خوبی برای رشد تولید و اشتغال کشور نیز باشد. تا جایی که بحران مالی 2008 که منجر به رکود اقتصادی گسترده در سراسر دنیا شد ناشی از پرداخت بدهی ابرشرکتهای حوزه ساختمان آمریکا بود. بنابر گزارشهای پژوهشی متعددی که وجود دارد، بیش از 120 بخش صنعتی درگیر تولید مسکن است که بیش از هر چیز نشان دهنده پیشران بودن بخش مسکن در اقتصاد کشور است.
🔸با وجود رشدی که در بخش مسکن اتفاق افتاده، اما حجم بالای عقب ماندگی به جامانده از دولت قبل آنقدر زیاد است که جبران آن نیازمند جهش تولید مسکن است. اما دولت در حال حاضر با تنگنای اعتباری شدیدی برای پیشبرد نهضت ملی مسکن مواجه است. چرا که به دلیل اجرای سیاستهای انقباضی توسط بانک مرکزی بانکها دچار مشکل کمبود نقدینگی برای تخصیص اعتبار به بخش مسکن هستند. در واقع تزاحم مسئله کنترل تورم و رشد تولید در این بخش، یکی از چالشهای جدی دولت برای به ثمر رساندن پروژه نهضت ملی مسکن است که دولت باید برای آن چارهای جدی بیاندیشد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️تغییر بازی غافلگیری «توازن جنگ » یمنی ها
🔹واقعیت این است، ورود صنعا به نبرد میدانی با صهیونیست ها نه تنها تصویرسازی ای نو از قابلیت های محور مقاومت و غلبه بر مسافت هاست، بلکه نوعی تسویه حساب با آنها (صهیونیست ها) در جریان تجاوزات و حمایت های اطلاعاتی و مستشاری به عدن در نبرد با صنعا در هشت سال گذشته نیز به شمار میرود.
🔸نکته قابل توجه در زمینه رویکرد اخیر صنعا در نبرد مستقیم با تل آویو این است که یمن با کنشگری اخیر خود نشان داد دیگر از وضعیت جنبش خارج و عملاً به دولتی با خاستگاه ملی و تعیین اهداف دولتی در ورای مرزهایش تبدیل شده است. در واقع، خروج از وضعیت جنبش بودن به ساختار و سازوکار دولتی سه پیامد مهم به همراه دارد:
1️⃣ بلوغ رهبری سیاسی و نظامی از سطح درون سرزمینی به سطح فرا سرزمینی؛
2️⃣ شناخت و باور به قابلیت ها و ظرفیت ها؛
3️⃣تنوع بخشی در کنشگری و ورود به عرصه تحولات منطقه ای و معرفی خود به عنوان بازیگر منطقه ای در مدار محور مقاومت.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️طلیعه احیای رشد اقتصادی
🔹بیش از ده سال است که مقام معظم رهبری همواره محور شعارهای سال را تولید و اهمیت به رشد کمی و کیفی آن قرار دادهاند. با همه این احوال ما نه تنها در این دهه شاهد رشد اقتصادی نبودیم، بلکه حتی نسبت به دهههای گذشته نیز شاهد نوعی عقب گرد هستیم. اقتصاد ایران از ابتدای انقلاب تا ابتدای دهه 90 شاهد رشدهای میانگین 4% بوده است. اما در دهه 90 به یک باره ماجرا تفاوت پیدا کرده و نرخ رشد به نزدیک صفر درصد میرسد. حتی اقتصاد ایران در دهه 60 که کشور متاثر از جنگ تحمیلی، تحولات ناشی از انقلاب و...بود نیز شاهد رشدهای نسبتا قابل قبولی بودیم اما دهه 90 به یکباره ماجرا تفاوت پیدا کرده و شاهد نوعی سکته اقتصادی هستیم.
🔸از ابتدای استقرار دولت سیزدهم ما به طور متوسط شاهد میانگین رشد اقتصادی بالای 4 درصد بودهایم. نرخی که هر چند با هدفگذاریهای کلان اقتصادی کشور فاصله دارد، اما توانسته اقتصاد ایران را از کمای دهه 90 بیرون بیاورد. اما ذکر این نکته ضروری به نظر میرسد که بسیاری از اقدامات فعلی دولت، اقداماتی ذاتا دیر بازده هستند و نتایج آن در آینده بهتر مشخص خواهد شد. به همین دلیل میتوان امیدوار بود که با به ثمر نشستن اقدامات اصلاحی دولت در آینده به هدفگذاری سیاستکلان کشور که همان رشد اقتصادی 8 درصد میباشد برسیم.
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای پشت پرده ی جریان فمنیسم توسط آرون روسو کارگردان و تهیه کننده ی امریکایی در نقل خاطره ای از ملاقات با یکی از اعضای خانواده ی یهودی راکفلر
(راکفلر: ثروتمند ترین شخص در تاریخ آمریکا و خانواده ی او که رهبران سیاست های جهانی امروز به شمار میروند)
مراحل فمنیسم:
۱. زن موجود حقیریه که برای با ارزش شدن باید مثل مردان کارگری کنه
۲. برای ورود به دنیای مردان باید مفاهیم مسخره مثل عفت و حیا رو کنار بذاره و آزاد باشه (برهنه بشه ، از غیرت و ولایت پدر و همسرش فرار کنه تا بقیه ی مردها بتونند راحت برای کارکشیدن و استمتاع ازش استفاده کنند)
۳. نقش مادری مسخرهست ، زنی پیشرفته و آزاده که با حقوق کمتر از آقایون برای کمپانی های اقتصادی کار کنه و مردان بالادستش هم در کنار کارکشیدن، لذت رایگان ببرند بدون مسئولیت پذیری.
۴. به مرور مردان جامعه به خوک های شهوت پرست تبدیل میشند و فرزندان نامشروع و بی غیرت و بی پدر در جوامع زیاد میشه و به راحتی میشه وطن ، سرمایه ، املاک و هرچیزی رو ازشون گرفت و اون مردان مشغول دخترب.ازی و گ.ی و آرایش کردن و... باشند.
این نکته رو فراموش نکنیم که: اکثر زنان فمنیسم مردان مزخرفی در خانوادهشون بودند که عقده ی تحمل اونها و ندیدن الگوی درست غیرت ، محبت و خوشخلقی و رسیدگی سخاوتمندانه ی مردانه ، باعث شده فریب شعارهای ظاهرا زیبای غول های اقتصادی رو بخورند.
✦••┈❁🌹🐥🌹❁┈••✦
👉 @ashimashi1 [عضویت]