🔺 امید به عفو
ای خدای عزیز و ای خالق حکیم بیهمتا!
دستم خالی است و کولهپشتی سفرم خالی، من بدون برگ و توشهای بهامید ضیافت عفو و کرم تو میآیم.
من توشهای برنگرفتهام؛ چون فقیر [را] در نزد کریم چه حاجتی است به توشه و برگ؟!
🔬 کانال پاتولوژی فرهنگی
@cupathology
مداحی_آنلاین_روایتی_شنیدنی_از_امام_رضا_استاد_پناهیان.mp3
1.73M
♨️روایتی شنیدنی از امام رضا(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انصافِ پیرمردِ بلوچِ موز فروش در جنوب سیستان و بلوچستان رو ببینید! در کفه ترازویش سنگی اضافه گذاشته تا حق مردم گردنش نباشه و نون حلال سر سفره زن و بچه ببره! آنوقت برخی راست راست حق خوری می کنند و یه آب هم روش
https://eitaa.com/joinchat/2961113132Ccce4fd0170
🔶️حداکثر ۳ ماه از سربازی کم شده است
🔺امروز (۲۶ اسفند ۱۴۰۲) در خبری منتشر شد که شورای نگهبان مصوبه مجلس برای کاهش ۳ ماهه خدمت سربازی را تایید کرد. این خبر در رسانهها به این شکل منتشر شد که میانگین خدمت سربازی با احتساب دورۀ آموزشی به ۱۴ ماه میرسد.
🔺 اما بر پایه این مصوبه، مدت خدمت سربازی که تا پیش از این ۲۴ ماه بود به ۲۱ ماه تغییر پیدا کرد؛ اگرچه مدت خدمت سرباز امریهها همان ۲۴ ماه است. همچنین خدمت در مناطق عادی برای سرباز بومی ۲۱ ماه و سرباز غیر بومی ۱۸ ماه خواهد بود.
🔺همچنین مدت خدمت سربازی در مناطق درگیر عملیاتی شمالغرب و جنوب شرق کشور ۱۴ ماه است چه برای سرباز بومیها و چه غیربومیها؛ اما سربازانی که در مناطق امنیتی غیر درگیر یا بد آب و هوا باشند؛ اگر بومی باشند ۱۸ ماه و اگر سرباز غیر بومی باشد ۱۵ ماه خدمت خواهد کرد.
🔺با متوسط گرفتن تمام این اعداد به میانگین ۱۴ ماه نخواهیم رسید. مخصوصا اینکه تعداد افرادی که ۱۴ ماه خدمت در مناطق عملیاتی با آب و هوای بد دارند، بسیار کم خواهند بود
هدایت شده از اخبار ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷سید محمد موسوی(صدیقی) طلبه اخراجی حوزه علمیه است.
📲 او در فضای مجازی بلاگری و ظاهرا یک بوتیک را اداره میکند. نگاهی به صفحه اینستاگرام او به خوبی نشان میدهد دلیل اخراجش از حوزه، رعایت نکردن زی طلبگی توسط او بوده است.
♦️ از آنجا که پادوهای داخلی دشمنان و براندازان نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره درصدد ترویج آرا و عقاید مخالف با جمهوری اسلامی هستند، این بار سراغ این شخص رفتند و با عناوینی چون محقق و پژوهشگر دینی سعی کردند چهره دینی به تخریبها و سیاهنماییهای خود دهند.
♦️ اما نگاهی به کلیپ بالا نشان میدهد او بیش از آنکه یک طلبه ساده باشد چه برسد به محقق دینی، یک بلاگر فضای مجازی است.
⁉️ قضاوت با مخاطبان که آیا صرف پوشیدن لباس روحانیت علیرغم اخراج از حوزه علمیه و درس نخواندن میتواند کسی را باسواد کند؟ آن هم نه در موضوعات دینی بلکه در موضوع سیاست و حکومتداری!
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
برخورد قانونی با روزهخواران در ملأعام و حرمتشکنان ماه رمضان
🔹دادستان عمومی و انقلاب اصفهان: عموم مردم حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ میکنند، اما نیروی انتظامی با روزهخواران در ملأعام و حرمت شکنان این ماه برخورد میکند.
farsnews.ir/Ma_fars/1710677249503946665
@isffarsna
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشاالله به این مداح نوجوان ایرانی
به غیر از کربلا هر جا سفر کردم ، ضرر کردم
🇮🇷
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏞گزارش تصویری🏞
شب ششم
ارائه منبر
و بیان محسنات و پیشنهادات
با حضور استاد قرائتی_استاد فرازی نیا
شب های ماه مبارک
ساعت ۱۰ الی ۱۲ شب
مقبره مرحوم شیخ طبرسی
957423363_1625338923.opus
1.15M
صوت استاد حسن مرادی
مدیر مدرسه امام خمینی ره
در رابطه با قضایای زمین مدرسه آقای صدیقی
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️ اهمیت راهبردی راهاندازی کریدور خلیجفارس - دریای سیاه
🔹در سال ۲۰۱۶ میلادی، ایران ابتکار منطقهای برای گسترش کریدور حملونقل و ترانزیتی خلیج فارس-دریای سیاه را ارائه کرد که علاوه بر خود ایران، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بلغارستان و یونان را نیز شامل میشود.
🔸این کریدور چندوجهی از خلیج فارس و جنوب ایران آغاز میشود، سپس به سمت شمال کشور رفته و به ارمنستان یا آذربایجان ادامه مییابد و از آنجا به بنادر پوتی و باتومی گرجستان در دریای سیاه میرسد. از آنجا، کشتیهای رو-رو از دریای سیاه عبور و به بنادر بلغارستان (بورگاس و وارنا) میروند. در نهایت، محمولهها مجدداً از طریق جاده به یونان و فراتر از به اتحادیه اروپا انتقال مییابند.
🔹ایجاد کریدور خلیج فارس-دریای سیاه، برای ایران مزایای راهبردی از جمله کاهش وابستگی ترانزیتی به ترکیه و تقویت روابط با اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فراهم میسازد. این کریدور راهبردی چهار حوضه دریایی کلیدی شامل «خلیج فارس و دریای عمان»، «دریای خزر»، «دریای سیاه» و «دریای مدیترانه» را به هم وصل میکند.