🔰بیانیه ی آیت الله شوشتری پیرامون سالکان بی بصیرت و سخنان اخیر شیخ محمود امجد
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
خدمت جوانان عزیز چند توصیه مهم دارم که ان شا الله مرضی خداوند متعال باشد
عرفان همان عمل به واجبات و ترک محرمات است و طریقت حقه اسلام همان عمل به شریعت مقدس است که ما را به حقیقت رهنمون میکند و عارف باید عاشق الله و آل الله باشد و در تمام امور و اعمال خود خالص و مخلص
عزیزان نایب عام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در زمان غیبت کبری مراجع بزرگوار تقلید هستند البته با همان شرایطی که خود آن حضرت مرقوم نمودند.
که نظر ایندحقیر جدای از دیدگاه شخصی متأثر از کلام بزرگانی بوده است که محضرشان تلمذ نمودم که برخی معروف و برخی گمنام بودند متفقا اشاره آنها به آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای بوده و هست.
جوانان عزیز باید تاریخ را خواند و از آن عبرت گرفت البته تاریخ کم ندارد از این عبرت ها امثال طلحه و زبیر و در عصر ما نویسنده کتاب ولایت فقیه که ۷۰۰ صفحه در تایید ولایت فقیه نگاشت و بعد از آن مقابل ولی فقیه ایستاد و میدانید که چه شد ...
تا آنجای که میدانم شاگردان مکتب علامه طباطبایی و آیت الله محمد تقی بهجت و آیت الله سید رضا بهاالدینی که در محضرشان افتخار شاگردی و تلمذ داشتم آن شاگردان عارفانی انقلابی و بعضا شهیدانی بزرگوار بودند.
مختصرا عرض کنم که روزی خدمت آیت الله بها الدینی رسیدم در زمان عزل قائم مقام و حقیر نگران شرایط آن روز ها بودم و آیت الله بها الدینی فرمودند نگران نباش امام زمان در زیر عبایش یاران و نوکرانی دارد در وقت و زمان معین و خاص بیرون می آیند و آقا صراحتا فرمودند آن فرد سید علی حسینی خامنه ای است.
در آخر جوانان عزیز از خط امام و رهبری و انقلاب جدا نشوید که این انقلاب ان شاء الله در امتداد ظهور خواهد بود و باز عرض میکنم که در این زمان به عمار های نیاز هست که یار و یاور نظام ، انقلاب و رهبری باشند.
و من الله التوفیق
عبدالقائم شوشتری
جمعه ۳ جمادی الاول ۱۴۴۲
#بیانیه
حجتالاسلام علی اکبر نوری از دوستان قدیمی آقای محمود امجد در نامهای ضمن انتقاد شدید از اظهارات اخیر او، تاکید میکند که این سخنان، نشاندن جانیان به جای مظلوم و ظلم به رهبری بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام علی اکبر نوری مدرس حوزه علمیه قم و از دوستان سابق آقای محمود امجد نامه مهم و منتقدانهای خطاب به او نوشته است که متن کامل آن در ذیل منتشر میشود:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای محمود امجدی
سلام علیکم
عرایض بنده از سر غفلت و فراموشی محبتهای جناب عالی به حقیر و دهها و صدها طلبه و دانشجوی دیگر و حشر و نشر با شما و استفاده از درس و استماع منبر و روضهتان نیست؛ آن حقوق به جای خود محفوظ ولی این راهی که شما از بیش از بیست سال قبل، درپیش گرفتید و الآن به ترکستان اتحاد موضع شما، با مواضع سران کفر اروپایی درموضوع جاسوس و نوکر بیگانگان و هماهنگکننده همه اشرار ضد اسلام و جمهوری اسلامی روح اللهزم منتهی شده است. و در آن به طور مستقیم چشم و چراغ اهل ایمان، و مایه امید مستضعفان، و خار چشم دشمنان اسلام، ومظهر معزّالمومنینی و مذّل الکافرینی امام زمان علیه السلام وعجلالله تعالی فرجهالشریف، مقام معظم رهبری را هدف گرفتهاید، بنده را واداشت که چند جملهای با شما صحبت کنم.
شاید برای کسانی که شما را از دور میشناسند عجیب و تازه باشد ولی برای کسانی که از نزدیک باشما معاشرت داشتهاند نه تازه است نه عجیب. مشابه این مواضع از بیش از بیست سال قبل در منزل شما توسط فرزندتان محمد آقا و دوستان و همفکرانش تقریباً بدون رودبایستی و ملاحظه نسبت به حضرت آقا مطرح میشد و بعضاً به گوش شما هم میرسید.
برخورد حضرت آیهالله خوشوقت با شما و مخالفت ایشان با کاندیدا شدن فرزندتان محمدآقا برای نمایندگی مجلس در لیست جناح چپ و آقای مهدی کروبی و در نتیجه جداشدن شما از ایشان و سپس مواضع شما برعلیه ایشان که اشاره فهمها آنرا میفهمیدند یک نمونه است از سابقه دراز طرز تفکر شما.
جدا شدنتان از جلسه هفتگی فضلای کرمانشاهی و جدا شدن آنها از شما نمونه دوم است؛ بنابراین شما تازه به این موضع نرسیدهاید، آنچه تازه است تصریح به این موضع و تقابل علنی درفضای مجازی است.
ای کاش وقت میگذاشتید و میدیدید و میشنیدید که دشمنان اسلام و این آب و خاک چقدر از موضع شما شادمان و در مقابل چقدر دل خانوادههای شهدا و کسانی که از همه چیز خود برای نظام مایه گذاشتهاند را به درد آوردید.
بنده چند سوال را محضرتان مطرح میکنم امید است تأمل در این سوالات برای شما تنبهی و برای کسانی که از موضع شما رنجیده شدند تسلایی باشد.
سوال اول
اغلب کسانی که با حوزه و روحانیت سر و کاری دارند، از مواضع آیتالله بهجت و آیتالله بهاءالدینی و آیتالله خوشوقت و آیتالله حسن زاده آملی و آیتالله جوادی آملی و علامه مصباح یزدی نسبت به مقام معظم رهبری آگاهاند و جنابعالی دربسیاری از منابر و جلسات با امی و خاطرهای و حرفی و نقلی از آیتالله بهاءالدینی و آیتالله بهجت رحمتالله علیهما، مجلس را متبرک و مزین میکردید و اصولاً بخش عمدهای از جاذبه شما برای جوانان چه حوزوی چه دانشگاهی به خاطر این بود که روح و جانشان از طریق شما با افکار و نصایح این قلههای عرفان و علم و عمل پیوند میخورد، حال آیا درست است که کسی با نام این بزرگان در دل جامعه جا باز کند و شهره آفاق شود و سپس ناباورانه همه را به موضعی در تقابل صدوهشتاد درجهای با موضع اساتید خود دعوت کند؟
سوال دوم
اگر جنایتکارانی دزدانه در جایی امنیت کشور و مردم را مورد تهدید قراردادهاند، بر اساس وظیفه شرعی و قانونی در کمترین زمان ممکن آنان را شناسایی و دستگیر و به محکمه تحویل میدهند و در نهایت حکم دادگاه است که درباره آنان اجرا میشود، حال به چه حسابی از نظر شما نظام و مسئولان نظام باید پاسخگو باشند ولی جنابعالی که با نقش موثر فرهنگی و تبلیغی خود که عده کثیری را به کسوت سربازی نظام درآورده و عده بیشتری را با سخنرانیهای خود در مسیر خدمت به نظام در نهادهای مختلف مصممتر کردهاید، نباید پاسخگو باشید؟ به نظر خودتان این دوگانگی عجیب نیست؟
سوال سوم
میگویید ایشان از فلان تاریخ مسئول همه خونهایی است که ریخته شده؛ عرض میکنم چرا ایشان را مسئول نجات کشور عزیز لبنان اشغال شده از زیر چکمههای رژیم جعلی و نژادپرست اشغالگر قدس نمیدانید؟
چرا ایشان را مسئول نجات کشور سوریه و مردم مسلمان و مسیحی و سنی و شیعه آن از چنگال آمریکا و متحدان اروپایی و سران کشورهای عربی که از تمام میراث عظیم غیرت و شجاعت و تعصب ملت و قوم بزرگ عرب فقط یک روسری قرمزرنگ را ارث بردهاند معرفی نمیکنید؟
چرا ایشان را مسئول نجات کشور عراق و عتبات عالیات که داعش آمریکا ساخته که تا چهل کیلومتری بغداد وحرمین کاظمین پیشروی کرده بودند، خطاب نمیکنید ؟ همه حتی دشمنان میدانند اگر نبود درایت و شجاعت امام خامنهای و سردار رشیدش سلیمانی و فداکاری سربازان غیور پاکستانی و افغانستانی و ایرانی و عراقی و لبنانیاش، الان کشور عراق دربست دراختیا ر داعش (مینویسم داعش ولی شما بخوانید آمریکا و اسراییل و آل سعود بدتر از صهیونیستها) بود و چه بسا زبانم لال به جای یک بقیع ویران درمدینه چهار بقیع در کربلا و نجف و کاظمین و سامرا داشتیم.
چرا ایشان را مسئول جلوگیری از این فجایع نمیشمارید؟ چرا ایشان را مسئول حفظ جان و مال و ناموس دهها هزار مسلمانان محبّ اهل بیت و شیعیان که قطعاً در صورت تسلط داعش سرشان در کربلا و نجف و کاظمین درحرم و صحن و سرای ائمه علیهمالسلام از بدن جدا میشد خطاب نمیکنید؟
سوال چهارم
شما تمام کسانی که در این چهل سال کشته شدهاند را مظلوم میدانید. جناب امجدی در این چهل سال لیست بلند بالایی از سران ارتش ستمشاهی و فرماندهان حکومت نظامی گرفته تا عناصری از سازمان منافقین خلق و منفجرکنندگان حزب جمهوریاسلامی و قاتلان شهید بهشتی و یارانش و انفجار نخستوزیری و شهادت رجایی و باهنر و انفجار دادستانی و شهادت شهید قدوسی و عوامل شهادت شهدای محراب و کسانی که پاسداران را شکنجه کردند و سوزاندند و در سر سفره افطار حزباللهیها را کشتند و در کوچه و خیابان و مغازه بیش از دوازده هزار نفر را به جرم ریش داشتن و پاسدار بودن کشتند و تا عناصر براندازی از حزب توده و عناصری از کومله و دمکرات که پاسداران را جلوی پای عروس و دامادشان سربریدند تا برسد به ریگی که آن همه از پاسداران و مردم عادی هم مذهب و هم استانی خود را کشت و عوامل شهدای هستهای و و و و در این چهل سال لیست بلند بالایی از این جانیان به سزای اعمال جنایتکارانه خود رسیدند؛ عدهای از این جنایتکاران (البته به قول شما شهیدان و مظلومان) در زمان رهبری امام رضوانالله علیه و عدهای در زمان رهبری حضرت آقا به سزای اعمال خود رسیدند جنابعالی در دو کلمه برای این جنایتکاران آن هم برای همهشان حکم شهادت به معنای مظلومیت صادر میکنید؟ فکر نکردید با این حرف چه حقکشی بزرگی کردید؟ لازمه حرف شما ظالم بودن صدها قاضی و دادستان و دادگاه است؛ آیا چنین قضاوتی که با دو کلمه هزاران جانی را تبرئه و مظلوم معرفی کند و صدها دادستان و قاضی و محکمه را یکجا ظالم معرفی میکند در جای دیگری سراغ دارید؟
فرضاً روحالله زم جاسوس برانداز و تحریککننده شنوندگان و بینندگان رادیوها و تلویزیونها و کانالها و شبکههای اجتماعی برای به خیابان ریختن و کشتن و آتشزدن حکمش اعدام نباشد و مظلوم کشته شده باشد؛ آیا هیچ منصفی یک مورد و یک قضیه را به چهل سال تعمیم میدهد؟ جناب آقای امجدی گمان نمیکنم پاسخ صحیح به این سوالات چندان مشکل باشد.
جسارت حقیر را ببخشید که این مطلب را خدمت شما عرض میکنم ؛ فقط یک شرط دارد و آن این است که آن عینکی که فرزندتان محمدآقا و همفکرانش به چشم شما زدهاند را عوض کنید. شما بهتر از ما میدانید که در گذشته و در زمان حال چقدر فرزندان در تغییر مسیر پدران نقش داشتهاند؛ احتمال بدهید هر قدر هم که احتمال ضعیف باشد ولی چون محتمل (تحت تاثیر قرارگرفتن) بسیار مهم است جناب عالی یکی از آن پدران باشید.
درپایان برای شما و خودم و همه اهل ایمان طلب عاقبت به خیری میکنم. و از اینکه در آستانه سالگرد شهادت سردار دلها که شهاتش دل همه را سوزاند واشکها را جاری کرد با این سخنان دلهایی را سوزاندید و جانیانی را مظلوم و شهید معرفی و با این سید مظلوم با این لحن و بیان سخن گفتید، اظهار تاسف میکنم.
دوست قدیمی سید علیاکبر نوری
🇮🇷🍁
🍁
💯امنیت شیشه ای اسرائیل
🔻نتانیاهو تو سال ۲۰۱۹ در دانشگاه تل اویو به مناسبت روز IT گفته اسرائیل جزو ۵ قدرت سایبری جهان هست و قصد داره با قدرت سایبری جهان را رهبری کنه.
🔹برام جالبه نتانیاهو که ادعا کرده تو حوزه فناوری اطلاعات که هیچ کشوری به اندازه اسرائیل در این حوزه سرمایه گذاری نکرده، چطور امروز میخواد به افکار عمومی اسرائیل پاسخ بده.
🔺حمله اخیر سایبری به اسراییل که حدود دو هفته قبل اتفاق افتاد باعث قطع شدن برق مناطق اشغالی شده که باعث رعب و وحشت اشغالگرها شده بود و اکنون نیز هکرها موفق شدند در حمله جدید به اطلاعات حساس امنیتی و حمل و نقل ۴۰ شرکت اسرائیلی دست پیدا کنند که تبعات آن برای اسرائیل در سطح امنیت ملی گران تمام خواهد شد.
#ایران_قوی
#امنیت_شیشه_اسرائیل
#حمله_سایبر
#انتقام_سخت
✅بیانات مقام معظم رهبری
با موضوع : اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه و بایدها و نباید ها
#رهبری
#عکس_نوشته
🔰 لوح | کار جریان تحریف ، آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است
۹۹/۵/۱۰
🔻واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است.
💻 ۹۹/۹/۲۶ |
#رهبری
💠 خیزش کردها در عراق
🔹 اعتراضها در کردستان عراق برای دومین هفته پیاپی به دلیل عدم پرداخت حقوق کارکنان و فساد مالی واداری در اقلیم ادامه دارد. این اعتراضها اینبار برخلاف گذشته که دارای شعارهای اعتراضی بود، با تسخیر و به آتش کشیدن مقرهای سیاسی هر دو حزب اصلی کردستان عراق، یعنی حزب دموکرات و اتحادیه میهنی همراه بود.
گزارههای خبری: ۱ - یکی از دلایلی که منطقه کردستان عراق با کمبود منابع مالی مواجه است، کاهش درآمدهای آن در نتیجه کاهش فروش نفت و قطع بودجه سالیانه از سوی بغداد است. منطقه اقلیم کردستان عراق روزانه ۹۰۰ هزار بشکه نفت میفروخته که این رقم به خاطر شرایط کرونا به نصف کاهش پیدا کرده است. منبع درآمدی حاصل شده به طور کامل در اختیار منطقه مرکزی قرار میگیرد. این منطقه قریب به ۱۲۰ هزار کارمند دارد که این تعداد، یکچهارم جمعیت کنونی کردستان عراق است و درآمد حاصله از فروش نفت کفاف حقوق کارکنان را نمیکند.
۲- این اعتراضها منجر به ایجاد زمزمههایی مبنی بر جدایی استان سلیمانیه از دو استان دهوک و اربیل شده است. سلیمانیه به طور سنتی مرکز حزب اتحادیه میهنی و اربیل هم مرکز حزب دموکرات به رهبری بارزانی است. این امر منجر به ایجاد شکافهای سیاسی و متهم کردن احزاب به دسیسه علیه یکدیگر شده است. بهگونهای که حزب دموکرات بارها اعلام کرده که این اعتراضها دسیسه خارجی با همراهی برخی احزاب داخلی است.
۳- وضعیت اقتصادی در منطقه کردستان عراق بسیار شکننده شده است. کاهش درآمدهای حاصل از فروش نفت و عدم توان در پرداختها نشان از ناتوانی مسئولین در اداره اقلیم دارد. از سوی دیگر به گفته مخالفان، مشاغل مهم در کردستان تنها در اختیار بستگان و نزدیکان بارزانی و طالبانی است و هیچ فردی خارج از این دایره نمیتواند سمت مهمی در اقلیم داشته باشد.
۴ - شکاف سیاسی ایجادشده میان دو حزب دموکرات و اتحادیه میهنی میتواند حزب دموکرات را که کارگزار اصلی فعلی در اقلیم کردستان است، به سمت ایجاد رابطه با دولت مرکزی عراق سوق دهد. این فشارهای سیاسی منجر به ایجاد انعطاف در حزب دموکرات برای آغاز مذاکره با دولت مرکزی خواهد شد و این امر میتواند سودای حزب دموکرات در استقلالخواهی را به حاشیه براند و موقعیت سرزمینی عراق را یکپارچهتر از گذشته کند.
#تحلیل
🔸#زیارت_نامه_حضرت_زینب_کبری🔸
✨سلام الله علیها✨
🌼🍃اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ وَخَدیجَةَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِیِّ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِیِّ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا عَمَّةَ وَلِیِّ اللهِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ عَرَّفَ اللهُ بَیْنَنا وَ بَیْنَکُمْ فِی الْجَنَّةِ، وَ حَشَرَنا فی زُمْرَتِکُمْ، وَ اَوْرَدَنا حَوْضَ نَبیِّکُمْ، وَ سَقانا بِکَاْسِ جَدِّکُمْ مِنْ یَدِ عَلِیِّ بْنِ اَبیطالِب، صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ، اَسْئَلُ اللهَ اَنْ یُرِیَنا فیکُمُ السُّرُورَ وَالْفَرَجَ، وَ اَنْ یَجْمَعَنا وَ اِیّاکُمْ فی زُمْرَةِ جَدِّکُمْ مُحَمَّد صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، وَ اَنْ لا یَسْلُبَنا مَعْرِفَتَکُمْ، اِنَّهُ وَلِیٌّ قَدیرٌ، اَتَقَرَّبُ اِلَی اللهِ بِحُبِّکُمْ، وَالْبَرائَةِ مِن اَعْدائِکُمْ، وَالتَّسْلیمِ اِلَی اللهِ راضِیاً بِهِ غَیْرَ مُنْکِر وَ لا مُسْتَکْبِر وَ عَلی یَقینِ ما اَتی بِهِ مُحَمَّدٌ، وَ بِهِ راض نَطْلُبُ بِذلِکَ وَجْهَکَ یا سَیِّدی،
اَللّهُمَّ وَ رِضاکَ وَالدّارَ الآخِرَةَ، یا سَیِّدَتی یا زَیْنَبُ، اِشْفَعی لی فِی الْجَنَّةِ، فَاِنَّ لَکِ عِنْدَاللهِ شَاْناً مِنَ الشَّاْنِ،
اَللّهمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ اَنْ تَخْتِمَ لی بِالسَّعادَةِ، فَلا تَسْلُبْ مِنّی ما اَنَا فیهِ، وَ لاحَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ،
اَللّهمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَ تَقَبَّلْهُ بِکَرَمِکَ وَ عِزَّتِکَ، وَ بِرَحْمَتِکَ وَ عافِیَتِکَ، وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ اَجْمَعینَ، و سَلَّمَ تَسْلیماً یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ🍃🌼
💠 #حضرت_زینب(س) کدام عمل را در مسیر شام ترک نکرد :
🔻امام سجّاد عليهالسّلام فرمود:
🔹 إنَّ عَمَّتي زَينَبَ مَعَ تِلكَ المَصائبَ و المِحَنِ النّازِلَةِ بِها في طَرِيقِنا إلَى الشّامِ ما تَرَكَتْ نوافلها الليلیة.
🔸عمّه ام زينب، با وجود همه مصيبت ها و رنج هايى كه در مسير شام به او روى آورد، حتّى يك شب نماز شب را ترک نکرد.
💠 فرصت را غنیمت شمار!
تجربه برجام، تجربه رفتار متناقض جنتلمنهای پشت میز مذاکره است که بهراحتی به تعهدات خود پشت میکنند و امروز در جایگاه مدعی نشستهاند. تجربه برجام، امروزه موضوع قابل فهمی برای عوامالناس است ولی برخی خواص همچنان نمیخواهند آن را آنگونه که هست درک کنند.
🌀گزاره خبری:
👈 ۱ - «علی مطهری»، نماینده مردم تهران در دوره گذشته مجلس میگوید: «زماني كه در سياستها و رفتار امريكا تغيير احساس ميكنيم، بايد از اين فرصت براي احقاق حقوق مردممان استفاده كنيم. متأسفانه از فرصت دوره اوباما، با همه شيطنتهايي كه داشت، با شعارهاي احساسي بهدرستی استفاده نكرديم. وقتي اسرائيل و عربستان بهشدت از قطع رابطه ما با امريكا بهره ميبرند و بهشدت نگران بهبود اين رابطه البته با حفظ اصول و آرمانهاي ما مثل آرمان فلسطين هستند و ميخواهند تأثيرگذاري بر كنگره و احزاب امريكا منحصر به خودشان باشد، چرا ما متناسب با تغيير رفتار امريكا رفتار نكنيم؟».
👈 ۲ - رئیسجمهور روحانی نیز در جلسه خود با خبرنگاران گفت: «ما معتقدیم شرایط در دولت جدید آینده آمریکا تغییر خواهد یافت و آن شرایط قبلی باقی نمیماند. حتی اگر ترامپ هم میماند، تغییر میکرد و حالا که آقای بایدن پیروز انتخابات شده تغییر خواهد کرد».
🌀گزاره تحلیلی:
👈 ۱ - خوشبینیها به غرب طی هفت سال گذشته سبب شد تا شروط مقام معظم رهبری در اجرای برجام نادیده گرفته شود. دولت در راستای عمل به برجام، بیش از ۱۲ هزار سانتریفیوژ را از چرخه سوخت خارج کرد؛ تحقیق و توسعه برای غنیسازی در فردو را متوقف کرد؛ قلب رآکتور آبسنگین اراک را بیرون آورد و داخل آن بتن ریخت. همه این امتیاز دادنها در دوران اوباما و در راستای اجرای سیاست «استفاده از فرصتها!!!» صورت گرفت. البته در همان سالها نیز وزیر خارجه و رئیس بانک مرکزی کشورمان از عدم پایبندی آمریکا و دولت اوباما به تعهدات برجامی گلایه کردند، اما امروز برای همگان آشکار است که خوشبینی به دشمن و دل باختن به خنده او، خسارت محض به بار میآورد که آثار آن در وضعیت اقتصادی کشور نمایان است. بااینحال منافع حزبی و جریانی به برخی اجازه اعتراف به تقصیرهای گذشته و عبرتآموزی از آن را نمیدهد.
👈 ۲ - شهید مطهری میگوید: «شمر ۱۴۰۰ سال پیش مرد، رفت. شمر امروزت را بشناس»، درحالیکه شمر زمان با تمام توان درصدد ضربه زدن و نابودی جمهوری اسلامی است و فرزندان وطن را یکییکی به مسلخ قربانگاه میکشاند، برخی سیاسیون با چه منطقی درصدد پیمایش راه رفته هستند؟!
👈 ۳ - بازگشت آمریکا به برجام، نباید به معنی دوستی و خیر کثیر، بلکه به معنی نقشه جدید برای امتیازگیری مجدد و زدن ضربه کاریتر بر پیکره ملت ایران تفسیر شود تا مجدداً فریفته خندههای مستانه دشمن نشد. بهتر این است که فرصت را نه در خنده دشمن، بلکه در داشتههای ملی بدانیم و بهراحتی به آنها چوب حراج نزنیم.
#تحلیل
❇️سه صد روز باقیمانده!
🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
💠نکات تحلیلی:
🔸 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
🔸 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
#تحلیل
🔰 پرستار، فرشته رحمت بیمار است
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امروز بحمدالله پرستاران در چشم مردم ما از همه عزیزتر، از همیشه عزیزتر و شرافتمندترند و این لطف خداست. امیدواریم این افزایش پیدا کند.
پرستار، فرشته رحمت بیمار است. این یک تعبیر واقعی است. به هیچ وجه مبالغه آمیز نیست. هم با جسم بیمار سر و کار دارد هم با روح بیمار.
در مورد جسم بیمار پرستار در واقع شریک و همکار و مددکار پزشک است. بخش مهمی از کار بهبودی جسمی بیمار را پرستار انجام میدهد. در مورد ارتباط با روح مریض، پرستار در واقع غمگسار و نوازشگر و آرامش بخش مریض است.
پرستاران هم به جسم بیمار کمک میکنند و بهبودی او را سرعت میبخشند و امکان پذیر میکنند در مواردی و هم اینکه جان او را روح او را اعصاب او را آرامش می بخشند با یک لبخند، با یک حرف گرم، با یک حرکت مهربانانه، احساس خوبی را در بیمار به وجود میآورند و در روح او اثر میگذارند. ۹۹/۹/۳۰
#بسته_خبری