هدایت شده از خبرگزاری فارس
حکم اعدام ۲ قرآنسوز هتاک اجرا شد
🔹یوسف مهرداد و صدرالله فاضلیزارع، ۲ مجرم اسلامستیز و هتاک به مقدساتِ مسلمانان جهان و ارزشهای فرهنگی و اعتقادی مردم ایران، که از طریق فعالیت گسترده در فضای مجازی اقدام به توهین به دین مبین اسلام، شخصیت پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار علیهم السلام و نشر عمومی این توهینها میکردند، به دلیل ارتکاب جرایم علنی نظیر سبالنبی، اهانت و اتهام به مادر پیامبر اکرم (ص)، استخفاف قرآن به وسیله سوزاندن و توهین به مقدسات، به دار مجازات آویخته شدند.
@Farsna - Link
انتقال یافت
چه انگیزه ای بر گذاشتن این کلیپ دارید ؟ بفرمایید پخش منکرات اشاعه ان جزء منکرات هست!!!
هدایت شده از ملانصرالدین👳♂️
📗#ضرب_المثل
اگر قاطر کسی را رم ندهی کسی با تو کاری ندارد
یکی بود ، یکی نبود . در شبی از شبها ملا نصرالدین وزنش کنار هم نشسته بودند و از هر دری حرف میزدند همسر ملا پرسید : تو می دانی که در آن دنیا چه خبر است و بعد از مرگ چه بلایی سر آدم می آورند ؟ ملا گفت : من که نمرده ام تا از آن دنیا خبر داشته باشم ولی این که کاری ندارد الان به آن دنیا می روم و صبح زود خبرش را برای تو می آورم .
زن ملا خوشحال شد و تشکر کرد . ملا از جا بلند شد و یکراست به طرف گورستان رفت و توی قبری خالی دراز کشید آن قبر از آخرین قبرهای گورستان بود و کنار جاده قرار گرفته بود تا یک نفر از جاده ی کنار گورستان عبور می کرد . ملا فکر می کرد که فرشته ها دارند به سراغش میآیند و سوال و جواب می کنند و از حرفهای آنها می فهمم که در آن دنیا چه خبر است ؟
ساعت ها گذشت ولی خبری نشد کم کم ملا خوابش گرفت صبح که شد کاروانی از آن جا عبور می کرد . شترها هر کدام زنگی به گردان داشتند با شنیدن صدای زنگ ملا از خواب بیدار شد و گمان کرد که وارد دنیای دیگری شده سراسیمه از جا پرید و از قبر بیرون آمد .
ساربانی که افسار چند شتر در دستش بود افسارها را از ترسش رها کرد و پا به فرار گذاشت . کالاهایی که پشت شتران بود بر زمینی ریخت . اوضاع شیر تو شیر شد . کاروان به هم ریخت . بزرگ کاروان با خشم ساربان فراری را صدا زد و گفت : چرا بیخودی فریاد کشیدی و شترها را فراری دادی ؟ ساربان ماجرای قبر کنار جاده را تعریف کرد . کاروانیان ملا را به حضور کاروان سالار آوردند . کاروان سالار تا ملا را دید سیلی محکمی به گوشش زد و او را به باد فحش گرفت صاحبان کالا هم هر کدام با چوب و چماق به جان ملا افتادند و او را زخمی کردند .
ملا فرار کرد و به خانه اش رسید . زن بدون توجه به سر و صورت ملا تا در را گشود گفت : ببینیم از آن دنیا برایم خبر آورده ای ؟ ملا گفت : خبری نبود . همین قدر فهمیدم که اگر قاطر کسی را رم ندهی به تو کاری ندارند.
از آن به بعد ، وقتی بخواهند کسی را از عاقبت ظلم و ستم آگاه کنند ، می گویند اگر قاطر کسی را رم ندهی ، کسی با تو کاری ندارد.
👳 @mollanasreddin 👳
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 رفتار کم نظیر با علمای گذشته!
🎥 چه بودیم چه شدیم؟!
❗️پس از سوءقصدهای اخیر، سخنان یکی از اساتید حوزه بازتاب زیادی یافت، وی گفت:
«امروزه بین #مردم و #روحانیت فاصله افتاده و ما راه را #اشتباه رفتیم!
قبلا در قم اگر بیحجابی به روحانی میرسید خود را جمع میکرد!...
ما قبلا این روزگار را نداشتیم!
قبلا چه رفتاری با روحانیون میشد؟
امروز چطور؟»
♨️ اما علمای بزرگ گذشته، شرایط آن روزگار را چگونه توصیف میکنند؟ در کلیپ بالا ببینید...
#روحانیت_و_مردم
#حرمت_روحانیت
#احترام_روحانیت
@Manahejj
هدایت شده از استودیو ضبط تجوید الصلوة
🔻خباثت رسانه ای شگفت آور اصلاحطلبان که حتی خبر خوب را هم بد جلوه میدهند!
http://eitaa .com/ joinchat/1560084480C6ad9c44032
💢 #کانال_تجوید_الصلوة
🆔@Tajveedossalat
🆔@Tajveid 👈 ارتباط با ادمین
🆔https://eitaa.com/joinchat/1997668357Ce62b482cea
هدایت شده از دلدادگان حضرت امیرالمومنین ع
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# لحظه ای با شهدا همراه شویم.....
هدایت شده از یا نور
انالله و انا الیه راجعون
◾️روح بلند انقلابی سترگ و الگوی صبر و ایثار حاج محمد ضیایی قهنویه ﴿پدر معظم چهار شهید انقلاب و دفاع مقدس ﴾ لحظاتی پیش به ملکوت اعلی پیوست
لینک کانال شهرستان مبارکه
@sharestanehmobarkeh
هدایت شده از آرشیو خبری
🎥تصاویر جدید از شهادت حمیدرضا الداغی / روایت کامل و دیده نشده از محل شهادت حمیدرضا الداغی
🔹روایتی از زبان حاضران در صحنه و دختر نجات یافته
هدایت شده از آرشیو خبری
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش غیرت خراسانی
🎙مداحی حاج مهدی رسولی به یاد شهید غیرت حمیدرضا الداغی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*پیش ثبت نام هنرستان صدا و سیما*
💠هنرستان صدا و سیما💠
(وابسته به رسانه ملی🇮🇷)
🔸با هدف تربیت آینده سازانی *هنرمند* ، *متعهد* و *انقلابی* در مقطع دوم متوسطه:
💻 *پویانمایی(انیمیشن)*
و 🎥 *تولید برنامه تلویزیونی*
🔸از بین دانش آموزان مستعد، هنرجو میپذیرد.
🔸جهت پیش ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت هنرستان
🌐 https://art.iribu.ac.ir
مراجعه نمائید.