🔴 گزارش مختصر :
➖ جمعی از آمران به معروف و ناهیان از منکر به صورت خودجوش در اعتراض به «شیوع بیماری کشف حجاب و برهنگی» و «انفعال مسیولین» و همچنین برخی تصمیمات ساختار شکنانه وزارت ورزش در گوشهای از تهران بزرگ تجمع کردهاند که با اقتدار خشونت آمیز مأموران مواجه میشوند.اقتداری که دربرابر کشف حجاب و سلیطهگی و شرارت کمتر شاهد آن هستیم.
امّا از نظر قانونی اعتراض به این حرکت مجرمانه، ابتدا متوجه برادر بزرگوار سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله در تهران است و متولی اصلی امنیت این نهاد مبارک میباشد.
برادران بزرگوار!
این مردان و زنان مطالبهگر، پشتوانه اصلی عزت و افتخار شما و نظام اسلامی هستند و اگر خطری متوجه نظام اسلامی بشود، سینه اینها سپر در مقابل خطرهاست.
اما سوال اساسی| بر فرض هر نقص و اشتباهی در این اجتماع، مجوز جرح خشونت نسبت به این عزیزان مظلوم چیست ؟
نگذارید ملت احساس کنند، امنیت برای ساختارشکنان و کشفحجاب کردهها و خشونت برای هسته سخت نظام است.
#اقدامات_مشکوک
#مطالبه_از_سردار_نجات
۲۳اسفند.mp3
11.54M
هدایت شده از 🍉 قارپوز 🍉
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پای منبر قرآن
🔺با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی، شب های ماه مبارک رمضان در دارالتفسیر حرم مطهر رضوی - ویژه خطبا و اهل منبر
https://eitaa.com/quranlive
🌿🌸🍃❀🌸❀🍃🌸🌿
✨✨✨✨✨✨
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️شکست در اجماعسازی؛ رسوایی در رسانه
🔹سه کشور اروپایی به همراه آمریکا در سالهای اخیر تلاش داشتهاند، با استفاده ابزاری از آژانس بین المللی انرژی اتمی از این نهاد فنی به عنوان دستاویزی برای اجماع سازی علیه کشورمان استفاده کنند.
🔸در روزهای اخیر نیز نشست فصلی شورای حکام برگزار شد و بازی تکراری کشورهای غربی و عملکرد جانبدارانه مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به همراه سه کشور اروپایی و آمریکا به نمایش درآمد.
🔹از سوی دیگر؛ آژانس هر بار تلاش داشته است تا با منتشر کردن ناقص برخی گزارشها و انتقال آن به رسانهها به فضاسازی روانی علیه ایران دست بزند.
🔸مصاحبه اخیر بی بی سی فارسی با میخائیل اولیانوف، نماینده ارشد روسیه در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در حاشیه نشست فصلی شورای حکام که با تحریف آشکار این رسانه منتشر شد را میتوان در چهارچوب پروژه فشار رسانهای و تلاش برای نشان دادن سرآب اجماع سازی دید؛ با این حال پاسخهای نماینده روسیه بیش از پیش این شکست را عیان کرد.
🔹به هر رو، باید به این نکته توجه داشت که کشورهای ناراضی از وضعیت فعلی تنها باید آمریکا و سه کشور اروپایی را سرزنش کنند. چراکه این ایران بود که در پرتو توافق برجام محدودیتهای استثنایی و نظارتهای تاریخی را پذیرفت و تنها پس از خروج آمریکا و اطمینان از بی عملی اروپا ترجیح داد با کنار گذاشتن تعهدات برجامی، تنها به تعهدات پادمانی خود عمل کند و تا زمان بازگشت طرف غربی به تعهداتش، از هرگونه همکاری فراپادمانی و چشم پوشی از حقوق قانونی و مشروع خود جلوگیری کند. حال رسانههای وابسته به غرب یا کشورهای غربی هر چه بگویند تاثیری در واقعیت ماجرا نخواهد داشت!
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️مشارکت 25 میلیونی؛ بازدارنده در برابر تحریم اقتصادی
🔹تحریمهای اقتصادی در دههی 1390 آسیبهای جدی به معیشت مردم زده است. مشکلات معیشتی نیز گلایههای بهحقی در جامعه ایجاد کرده است. اگر چه دولتهای دههی 1390 نیز در عمل نوعی انفعال در برابر تحریمهای اقتصادی داشتند و اقدام جدی و موثری برای خنثیسازی اثر تحریم انجام ندادند اما به هر حال، تحریمها نیز (کم یا زیاد) اثر خود را میگذاشتند. بنابرین خیلی مهم است که بدانیم تحریمها خود ریشه در چه مسئلهای دارند. هیلاری کلینتون که در جریان فتنه سال ۸۸ وزیر خارجه آمریکا بود، در کتاب خاطرات خود تصریح کرده است که پس از اعتراضها به نتیجه انتخابات در سال ۸۸، آمریکا توانست کشورهای دیگر را برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران همراه سازد. بنابراین تحریمها و مشکلات معیشتی پس از آن، خود ریشه در فتنهی 1388 و تضعیف جمهوریت داشتند. بنابراین میتوان حدس زد تلاشهای آمریکا برای کم رونق شدن تنور انتخابات اخیر نیز بیارتباط با تلاش برای افزایش سطح تحریمها نبود.
🔸با این توضیحات، همانطور که دیدیم تلاش یکسالهی دشمن برای آنکه مردم را مایوس کند و مشارکت را بسیار پایین ببرد، نتیجه نداد و شاهد مشارکت بیش از 25 میلیون نفر از واجدین شرایط بودیم. این لشکر 25 میلیونی مشارکتکننده اگر چه آمدند تا نمایندهای برای حوزهی انتخابیهی محل زندگی خود انتخاب کنند و در سرنوشت کشورشان (در حوزهی سیاستگذاری) دخیل باشند اما در واقع پیش از آن، ما شاهد 25 میلیون «نه» به اجماع علیه تحریمهای اقتصادی غرب بودیم. مشارکت بالا فواید زیادی دارد که مهمترین آنها بازدارندگی در برابر تحریمهای اقتصادی علیه معیشت ایرانیان است.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️اقتصاد دیجیتال؛ پیشران پیشرفت اقتصادی ایران
🔹حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال، یک ضرورت برای توسعهی ایران است. به همین خاطر در برنامهی هفتم توسعه یک فصل به این موضوع اختصاص داده شده است. استفاده از ظرفیتهای دیجیتال میتواند هزینهها را بهشدت کاهش داده و اقتصاد را شکوفا کند.
🔸بنابراین قدم اول آن است که کشور بپذیرد که رفتن به سمت اقتصاد دیجیتال یک الزام برای پیشرفت اقتصادی است. در گام دوم نیز باید قبول کنیم که بر اساس ارزشهای اقتصادی انقلاب اسلامی، بخش مهم بار اقتصاد باید روی دوش بخش خصوصی باشد. بخش خصوصی است که متناسب با نیاز دیگر بخشها تولید خواهد داشت تا بتواند در بازار بقا داشته باشد. همچنین اخیراً رئیسجمهور محترم به نقل از رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان توصیه کردهاند در صنعت فضایی نیز از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود. بنابراین میتوان گفت در حوزهی اقتصاد دیجیتال بهطریق اولی حضور بخش خصوصی ضروری است. با این توضیح لازم است که کلیه مسائل و اولویتهای ایران از منظر فرصتها و قابلیتهای فناوریهای دیجیتالی مورد بازنگری قرار گیرد و کل برنامه پیشرفت بر این اساس تدوین شود. اقتصاد دیجیتالی باید به مشکلات اساسی کشور و رفع آنها گره زده شود. ما نیاز به ایجاد یک ابتکار اقتصاد دیجیتالی در کنار سایر ابتکارها داریم و بدون اتصال به مشکلات واقعی کشور نمیتواند انتظار داشت تحول دیجیتال رقم بخورد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️نقش تبیین و روایت قوی در گام دوم انقلاب
🔹در جهاد تبیین مهمترین مؤلفه روایت درست، قوی و امیدآفرین در جامعه است. جهاد تبیین یکی از عرصههای مهم مبارزهی دائمی جریان حق و باطل و یکی از الزامات مهم تحقق بیانیه «گام دوم» است. در چنین شرایطی که دشمن با تصویرسازی غلط و منفی از حقایق و واقعیتهای انقلاب اسلامی، به دنبال ناامیدسازی مردم نسبت به آینده و بدبینسازی و بیاعتمادسازی نسبت به نظام اسلامی است، تنها با یک جهاد عظیم تبیینی و روایت قوی میتوان به این توطئه پیچیده غلبه کرد و نقشههای شوم دشمنان و بدخواهان را خنثی نمود. اصل قطعی در قضیه جهاد تبیین و روایت قوی؛ بازگویی حقایق، استفاده از شیوههای اخلاقی و بیان مسائل همراه با منطق، متانت، عقلانیت کامل و استفاده از عواطف انسانی و پرهیز از دشنام، تهمت، دروغ و فریبکاری است.
🔸فرماندهان و افسران جهاد تبیین و روایت باید به عناصر اصول شناسی، زمانشناسی، اولویتشناسی، مسئلهشناسی، جبههشناسی، هنرشناسی و روش شناسی آگاهی و اشراف داشته باشند تا بتوانند با شناحت درست صحنه، تبیین کننده حقیقی شرایط سیاسی جامعه، منطقه و بین الملل باشند و حقایق را به افکار عمومی داخلی و جهانیان بشناسانند. بنابراین «امروز همهی ما بایستی در میدان تبیین و روایت قوی و به هنگام حرکت بکنیم.»