✳️ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خِیَرَةَ اللَّهِ و َابْنَ خِیَرَتِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ و َابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ
🔶👈 امروز دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۴ مراسم پرفیض زیارت عاشورا ساعت ۸ صبح در نمازخانه شرکت برگزار گردید .
🆔 @basij_kh_ioptc 🇮🇷
هدایت شده از رضا
با سلام
احتراما به اطلاع آدمین ومدیران گروه می رساند که جهت هماهنگی برگزاری رزمایش سایبری مرکز بسیج شهید تندگویان اعلام حضورخودشان را با معرفی نام گروه شان به اینجانب در ایتا اعلام نمایند
با تشکر
✳️ سودان ؛ کشوری مسلمان در دام طرحی عبری / غربی
🔶👈تا ۱۲ سال پیش سودان بزرگترین کشور آفریقا با اکثریت جمعیت مسلمان و رویکردی ضد صهیونیستی بود و با ج.ا.ا در موضوعات مختلف همکاری می کرد.
🔶👈در سال ۱۳۹۰ صهیونیستها با همراهی آمریکا و اتحادیه اروپا، این کشور را به دو قسمت تجزیه کرده و مناطق نفت خیز آن را ( که در جنوب این کشور قرار داشت) به شورشیان مسیحی و بت پرست واگذارکرده و کشور سودان جنوبی را تشکیل دادند. کشوری که روابط بسیار نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد.
🔶👈در مرحله بعد و با فشار آل سعود دولت سودان همکاری و رابطه با ج.ا.ا را قطع کرد و به متحد جدی عربستان تبدیل شد.
🔶👈مدتی بعد ارتش سودان با کودتا، حکومت "عمرالبشیر" را سرنگون و دولتی نظامی را بر این کشور مسلط کرد. این کودتا با حمایت عربستان و رژیم صهیونیستی مواجه شد. در این مقطع تعداد زیادی از نظامیان سودانی برای کمک به عربستان وارد جنگ یمن شدند و دولت نظامی سودان برای برقراری رابطه با "تل آویو" ابراز تمایل کرد.
🔶👈و اکنون در مرحله دیگری از نقشه صهیونیستی _ غربی برای سودان ، این کشور شاهد شعله ور شدن جنگ داخلی است . جنگی میان ارتش و نیروهای واکنش سریع این کشور که می تواند مقدمه تجزیه این کشور به دوقسمت شرقی و غربی باشد و البته ویرانی و نابودی را برای ملت مسلمان آن رقم بزند.
🔶👈در تمام این مراحل سودان ( که بیشترین تعداد حافظان کل قرآن در جهان اسلام را داراست) قربانی طرحی صهیونیستی _ غربی بوده است. طرحی که می تواند سرنوشتی مانند "لیبی" را برای آن رقم بزند.
🔶👈طی سالهای ۲۰۱۲ تا امروز سودان سومین کشور مسلمان( بعد از لیبی و سوریه )است که بر اساس طراحی دشمنان اسلام، به ورطه جنگ و نابودی افتاده و متأسفانه هنوز دخالتهای مستقیم و غیر مستقیم آمریکا ، اروپا و رژیم اشغالگر قدس در رخدادهای اخیر سودان مورد توجه قرار نگرفته است.
🆔 @basij_kh_ioptc 🇮🇷
✳️ زنان در ایران ، پیشتاز در علم و فناوری
🔶👈نشریه آمریکایی فوربس در مورد برابری جنسیتی در ایران مینویسد:
🔺۷۰ درصد دانشجویان علوم و مهندسی در ایران را زنان تشکیل میدهند
🔺این افسانه که در ایران با زنان مانند شهروندان درجه دوم رفتار میشود، نادرست است.
🔺زنان ایرانی در مدیریت مشاغل مهم صنعتی و علمی ، حضور چشمگیر دارند
🔺 زنان زیادی پشت زیرساختهای نظامی، اداری و فنی ایران هستند؛ از توسعه موشکی تا معدن، از پزشکی تا آموزش، نقش زنان ایرانی بالاتر و موفق تر از اکثر کشورهای اسلامی است.
🆔 @basij_kh_ioptc 🇮🇷
✳️ شنها مامور خدا بودند .
🔶👈 امروز، ۵ اردیبهشت سالروز شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس است.
🔶👈امام خمینی (ره) پس از این واقعه فرمودند:
«چه کسی هلیکوپترهای آقای کارتر را که میخواستند به ایران بیایند، ساقط کرد⁉️
ما ساقط کردیم⁉️
شنها ساقط کردند، شنها مامور خدا بودند، باد مامور خداست».
🆔 @Basij_kh_ioptc 🇮🇷
✳️ اقدام انقلابی آقای صادق جعفری چگنی دادستان اهواز در بازداشت کرمی نژاد مدیر آبفای خوزستان
🔶👈فشارهای زیادی از سوی اصحاب زر و زور برای آزادی مدیر آبفا خوزستان درجریان است و می طلبد جامعه انقلابی از اقدام دادستان اهواز حمایت نمایند.
🔶👈 چندشب پیش دختربچه سه ساله اهوازی که به همراه خانواده اش برای خرید عید فطر از بازار شب، (جنب پل پنجم به سمت اول نادری) رفته بود، به داخل سپتیک فاضلاب سقوط کرد و علیرغم تلاش نیروهای امدادی و اورژانس، پیکر بیجان او از فاضلاب خارج شد.
🔶👈این دومین بار در یک ماه گذشته است که یک کودک اهوازی با سقوط در فاضلاب جان خود را از دست می دهد.
🔶👈دادستان اهواز در حادثه سه هفته قبل نیز دستور بازداشت مدیر آبفا خوزستان را صادر کرد که در آن زمان با قرار وثیقه آزاد شده بود. ایشان در حادثه مشابه که دوشب پیش اتفاق افتاد نیز دستور بازداشت مدیر آبفا خوزستان را صادر کرد.
💠ضمن تشکر و حمایت از دادستان انقلابی خوزستان، در آستانه سفر ریاست محترم جمهور از حضرت آیت الله رییسی خواستاریم :
« گشت ارشاد مدیران را از آبفای خوزستان آغاز کنید.»
🆔 @basij_kh_ioptc 🇮🇷